Dimitris_Kon Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 Ασε φιλαράκι γιατί ο GianKitsA4 θέλει λέει να με τρυπήσει! Να δω πως θα ξεφύγω Δημήτρης 3
GianKitsa4 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Ασε φιλαράκι γιατί ο GianKitsA4 θέλει λέει να με τρυπήσει! Να δω πως θα ξεφύγω Δημήτρης Ετοιμάσουυυυυυυυυυυυυυυυυ........ 1
Dimitris_Kon Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 Και μια πρόσφατη φωτό από Πανελλήνια, αφιερωμένη στα φιλαράκια GianKitsA4 και Tryf3 που εχθές είχαν μια δοκιμαστική βόλτα : Δημήτρης 4
Dimitris_Kon Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 Και μια πρόσφατη φωτό από Πανελλήνια, αφιερωμένη στα φιλαράκια GianKitsA4 και Tryf3 που εχθές είχαν μια δοκιμαστική βόλτα : Δημήτρης μήπως να κάναμε ένα rename στον τίτλο? Θα τον αλλάξει ο GianKitsA4 Δημήτρης
GianKitsa4 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 1,4 πίεση σηκώνω και εγώ δεν μου λέει κάτι..... η βόλτα ήτανε ποιο πολύ για αναγνώριση στόχου........ Γιώργο θέλω βόλτα με το Revo όμως............ 1
tryf3 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 (edited) Και μια πρόσφατη φωτό από Πανελλήνια, αφιερωμένη στα φιλαράκια GianKitsA4 και Tryf3 που εχθές είχαν μια δοκιμαστική βόλτα : Δημήτρης Θεέ μου τι βόλτα ήταν αυτή! Παιδιά το αμάξι δεν υπάρχει! Μούδιασα απ'την αδρεναλίνη! Ε ρε τι έχει να γίνει μετά τον δίσκο!!! Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 6, 2014 by tryf3 4
PanA4 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Μήτσο ετοιμάσου!!! Θέλω βόλτα! Όσο εσύ θα μαστορεύεις...χαχαχαχα! 2
GianKitsa4 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Μήτσο ετοιμάσου!!! Θέλω βόλτα! Όσο εσύ θα μαστορεύεις...χαχαχαχα! θα σε πάω εγώ Πανο!!!! 2
Kavouras Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Θα τον αλλάξει ο GianKitsA4 Δημήτρης Γιάννη (GiannKitsA4), τον βλέπεις? Βάλτου έναν τίτλο που του αρμόζει του κάγκουρ....Ε.....Δημήτρη! (καγκουρό-Α4 ας πούμε... )!!!! 1,4 πίεση σηκώνω και εγώ δεν μου λέει κάτι..... η βόλτα ήτανε ποιο πολύ για αναγνώριση στόχου........ Γιώργο θέλω βόλτα με το Revo όμως............ Με το revo??? Κάτσε να βρω χρόνο και όταν τελειώσω θα σε πάω μία βόλτα έτσι για να..........(ξενερώσεις? ). Θεέ μου τι βόλτα ήταν αυτή! Παιδιά το αμάξι δεν υπάρχει! Μούδιασα απ'την αδρεναλίνη! Ε ρε τι έχει να γίνει μετά τον δίσκο!!! Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι να λέμε τώρα? Δεν μπορείς να αντιληφθείς όσο κι αν προσπαθείς πώς ανεβάζει τα km/h αυτό το αμάξι!!! 5
GianKitsa4 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 τα χιλιόμετρα τα ανεβάζει στο μπαμ, τον πονοκέφαλο πως ρίχνεις μετά??????? 1
GianKitsa4 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Χρησταρα θα τον σουβλίσεις στις 23/02?????? είμαι σίγουρος όπως είναι είσαι μπροστά!!!!!! 1
Kavouras Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Χρησταρα θα τον σουβλίσεις στις 23/02?????? είμαι σίγουρος όπως είναι είσαι μπροστά!!!!!! μεγάλες δηλώσεις... Ε ρε και να προλάβει να έχει έρθει δίσκος και να έχει ρυθμίσει ο Δημήτρης..... 3
Dimitris_Kon Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 Χρησταρα θα τον σουβλίσεις στις 23/02?????? είμαι σίγουρος όπως είναι είσαι μπροστά!!!!!! Να είναι το φιλαράκι ο Χρηστάρας! Αλλά εσύ μην παρασύρεσαι, βάλε κανα σπόιλερ πρώτα τα χιλιόμετρα τα ανεβάζει στο μπαμ, τον πονοκέφαλο πως ρίχνεις μετά??????? Απλό, παίρνεις μια ασπιρίνη, πίνεις και λίγο κόκκινο κρασί και ονειρεύεσαι το Β8 του GianKitsA4 με gtx3076 χαχαχαχαχα Δημήτρης 2
xristoskor Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 χαχαχα..Γιαννη μόνο στα όνειρα που λέει και το άσμα του Χατζηγιάννη! 3
PanA4 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 τα χιλιόμετρα τα ανεβάζει στο μπαμ, τον πονοκέφαλο πως ρίχνεις μετά??????? Για όλα υπάρχει λύση! 2
GianKitsa4 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Λοιπόν τέλος η πλάκα, το αυτοκίνητο ειναι αλλού. Εγω θα πληρώνω για να πάω βόλτα!!!!!!! Συγχαρητήρια Δημήτρη! 3
Kavouras Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Λοιπόν τέλος η πλάκα, το αυτοκίνητο ειναι αλλού. Εγω θα πληρώνω για να πάω βόλτα!!!!!!! Συγχαρητήρια Δημήτρη! Αν ειναι ετσι σε παω κι εγω βολτα!!! Και στην πλατη μου αμα λαχει!!!! Sent from the dark side... 3
Dimitris_Kon Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 Λοιπόν τέλος η πλάκα, το αυτοκίνητο ειναι αλλού. Εγω θα πληρώνω για να πάω βόλτα!!!!!!! Συγχαρητήρια Δημήτρη! Φιλαράκι υπερβολικός!! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια ρεεεε Αν ειναι ετσι σε παω κι εγω βολτα!!! Και στην πλατη μου αμα λαχει!!!! Sent from the dark side... Εσύ βάλε πρόγραμμα γιατί με 0.8 ct ούτε τον εαυτό σου δεν θα πας βόλτα Δημήτρης 2
NASSOS Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Φιλαράκι υπερβολικός!! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια ρεεεε Εσύ βάλε πρόγραμμα γιατί με 0.8 ct ούτε τον εαυτό σου δεν θα πας βόλτα Δημήτρης κατσε πρωτα να βρει απο που χανει και μετα.......αχαχαχαχαχα 1
Kavouras Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 κατσε πρωτα να βρει απο που χανει και μετα.......αχαχαχαχαχα κάτσε να.......σφίξω να δεις για πότε θα χάσεις τον ύπνο σου εσύ! @Δημήτρη, 0,65.... σε παρακαλώ... 2
Recommended Posts