Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

'Ενα κλιπάκι από Bansko πριν τέσσερα χρόνια με gt3076R και internal εξατμισάκι που βρήκε ο φίλος Γιάννης και ανέβασε στο F/B

Αργότερα θα ακολουθήσει φρέσκο ;)

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
  • Like 8
Posted

Ωραία διαδρομή φαίνεται, να την κλείσεις για κανά μισάωρο και να ξεσαλώσεις! Άντε και τα φρέσκα με το τέρας!

Posted

'Ενα κλιπάκι από Bansko πριν τέσσερα χρόνια με gt3076R και internal εξατμισάκι που βρήκε ο φίλος Γιάννης και ανέβασε στο F/B

Αργότερα θα ακολουθήσει φρέσκο ;)

Δημήτρης

GAmar: "μην κάνετε μ@Λ@κίες ρε....."

:sHa_hehe:

Posted
Ξηγήθηκε καλά ο daliqueris  

Θα πρπει να αλοιθόρισε μετά από audonia που τον πέρασαν  
  • 1 month later...
Posted

Δημήτρη, ο ήχος του external με έχει στοιχειώσει. Μπορούμε να κοτσάρουμε κάνενα πάνω στην ΙΗΙ?? :rocket::sHa_hehe:

Πέρα από την πλάκα, έχεις φτάσει σε ένα επίπεδο(ειδικά όταν λύσεις το θέμα του δίσκου και σηκώσεις σοβαρή πίεση) που τα πολλά κιλά του a4 εξαυλώνονται με το πάτημα του γκαζιού και η πλάτη βουλιάζει πολύ απολαυστικά στο κάθισμα.

Ευχαριστώ πολύ για τη βόλτα και τον καθαρισμό φυσικά.

• Like 6
Posted

πολυ πετυχημένο... ο πιτσιρικάς πρέπει να είναι σόι του Μήτσου φυσικά...

• Like 1
Posted

Στην ταβέρνα σου είπα ότι αυτό το σποτάκι βγήκε για σένα. Εξαιρετικά αφιερωμένο.

https://www.youtube.com/watch?v=-Q5N3qe-qK4

Μλκ κλαίω φιλαρακιιιιιι!! χαχαχαχχαχα!! μιλαμε για ad hoc διαφήμιση! Δεν εχω ποσταρει ακόμα φωτό γιατι ειμαι Όλυμπο, σήμερα ή αύριο θα τις ανεβάσω!

Δημήτρης

• Like 2
  • 2 months later...
Posted

Δημητρη...απλα σαν διαμαντι....Το αμαξι απλα το εχεις κανει κορυφη ετσι απλα...απο καθε αποψη!!! :icon_turbo:

(Ηθελα να ελειπαν τα δαχτυλιδια να δω τι θα εκανες!!!! :sHa_hehe:  Να το χαιρεσαι φιλαρακι...με το καλο να το τελειωσεις το project!!!

• Like 1
Posted

Δημητρη...απλα σαν διαμαντι....Το αμαξι απλα το εχεις κανει κορυφη ετσι απλα...απο καθε αποψη!!! :icon_turbo:

(Ηθελα να ελειπαν τα δαχτυλιδια να δω τι θα εκανες!!!! :sHa_hehe:  Να το χαιρεσαι φιλαρακι...με το καλο να το τελειωσεις το project!!!

Να σαι καλά φιλαράκι μου, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Το θέμα είναι ότι τελικά, μετά από 6 χρόνια περίπου, τα project δεν τελειώνουν ποτέ ;)

Δημήτρης

• Like 2
Posted

Να σαι καλά φιλαράκι μου, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Το θέμα είναι ότι τελικά, μετά από 6 χρόνια περίπου, τα project δεν τελειώνουν ποτέ ;)

Δημήτρης

Τελειώνουν, αν βάλεις στόχο. Αν ο στόχος είναι η ενασχόληση, δεν θες να τελειώσει. Απολαμβάνεις το "ταξίδι"!

• Like 3
  • 1 year later...
Posted

Δημήτρη βάλε και τίποτα στο αμάξι!!!

χαχαχαχαχαχ βρε Θάνο κορόιδευε βρε αλήτη, μιλάς εσύ :sHa_hehe::chair:

Δημήτρης

Posted

χαχαχαχαχαχ βρε Θάνο κορόιδευε βρε αλήτη, μιλάς εσύ :sHa_hehe::chair:

Δημήτρης

Άσε φίλε εσει έχεις πάει σε άλλο επίπεδο από στιγμή σε στιγμή θα σε πάρουν τηλ οι Αμερικανοί θέλουν λέει να κάνουν κάτι μοντες σε ένα διαστημικό σταθμό να τους δείξεις 3-4 πραγματάκια!!!
  • Like 2
Posted

Άσε φίλε εσει έχεις πάει σε άλλο επίπεδο από στιγμή σε στιγμή θα σε πάρουν τηλ οι Αμερικανοί θέλουν λέει να κάνουν κάτι μοντες σε ένα διαστημικό σταθμό να τους δείξεις 3-4 πραγματάκια!!!

χαχαχαχαχαχαχ! "Ναι από τη ΝΑΣΑ τηλεφωνείτε?" :jester::Laie_28::connie_jail:

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Πέρα από το χαβαλέ φίλε Δημήτρη το Β7 για μένα ήταν μεγάλος έρωτας είναι αμάξι με πολλά μπαλάκια 100%αρσενικό που λένε! το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα ξεθάψω κάτι φώτο με το δικό μου β7

• Like 1
Posted

Άσε φίλε εσει έχεις πάει σε άλλο επίπεδο από στιγμή σε στιγμή θα σε πάρουν τηλ οι Αμερικανοί θέλουν λέει να κάνουν κάτι μοντες σε ένα διαστημικό σταθμό να τους δείξεις 3-4 απλά πραγματάκια!!!

corrected... :P

• Like 1
  • 4 months later...
Posted

Δν περιγράφω αλλο... Ερώτηση το σημα αυτο κάθεται πισω απο την σίτα η ερχεται ενα κομματι μαζι με τη σίτα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 1
Posted

Δν περιγράφω αλλο... Ερώτηση το σημα αυτο κάθεται πισω απο την σίτα η ερχεται ενα κομματι μαζι με τη σίτα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κάθεται μπροστά Γιωργαρα μου, κολλητό είναι ;)

Δημήτρης

• Like 1
  • 3 months later...
Posted

Τα β7 τελικά ρε παιδί μου είναι καθαρά αντρικά αμάξια !!!!!!!!!

Θανος

Και τα Β8 μια χαρά αντρικά ειναι Θανο ;) και ελάχιστα παραμένουν ΟΕΜ πια χαχαχ!

Δημήτρης

• Like 1
  • 3 months later...
Posted

Γιάννη εδώ κοίτα ;)

ΜΙα πρόσφατη φωτό, με το ΟΕΜ σήμα quattro

25012963302_4e88daaa84_h.jpg

Δημήτρης

• Like 4