Alex Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 οι αρχηγοί των δρόμων (μην πω καμμία χειρότερη κουβέντα για τους μηχανάκηδες!!) Μιχάλης ΕΤΣΙ
Alex Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Εχεις το καλυτερο backround... Εχεις κολλητους-φιλους-γνωστους ετοιμους να σε βοηθησουν Τελος...εγινε...ξεπερασε το...προχωρας...αντε...
lekoS3 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ετσι....συμφωνω με τον Αλεξη!!!! Δημητρη προχωρα γερα, τπτ δεν σε σταματα!!!! Οτι θες....στην διαθεση σου.... (δεν αναλαμβανω την ευθυνη για οποιοδηποτε λαθος-καταστροφη :P ).
Dimitris_Kon Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Ευτυχώς που έχω εσάς να με εμψυχώνετε Σήμερα το βράδυ θα παραγγείλω φτερό για να το έχω την επόμενη εβδομάδα!! Άντε να δούμε.. Δημήτρης
Legend Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Τι να πω.... ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ! Πάμε γερα Δημητρη! Προχώρα!
skoufis Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Προσωπικα πιστευω οτι το συμπαν συνομωτει στο να σε σταματησει απο το να κανεις πολλους να ξενερωσουν με τα αμαξια τους βγαζοντας το ΘΗΡΙΟ σου στους δρομους !!! μη μασας, ΓΕΡΑ, και εμεις σε υποστηρίζουμε!!! και βοηθαμε σε οτι χρειαστεις!
Dimitris_Kon Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Και ενώ περιμένω το φτερό, προχωράω στις συνδέσεις στα ηλεκτρολογικά. Εχθές, μαζί με τον Αρίστο, προχωρήσαμε και συνδέσαμε το Α/F innovate, το πυρόμετρο, θερμ. λαδιού και πίεση λαδιού και το boost controller, το οποίο είναι πραγματικά όλα τα λ7. Με βοήθησε βέβαια και ο Σκούφης - οφείλω να ομολογήσω . Πέρασε και ο Άλεξ μια βόλτα, αλλά πήγαινε για μπανάκι και τη σκαπούλαρε Το αποτέλεσμα, μετά από αρκετές ωρίτσες, είναι το ακόλουθο : Δημήτρης
Alex Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ευτυχως προλαβα και την εκανα... Το ταλεντο μου θα το δειξω στα δυσκολα Καλα το εσωτερικο ειναι πολυ πολεμικο... Αντε να προχωραμε σιγα-σιγα μεγαλε...
kostas_7 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ευτυχως προλαβα και την εκανα... Το ταλεντο μου θα το δειξω στα δυσκολα Καλα το εσωτερικο ειναι πολυ πολεμικο... Αντε να προχωραμε σιγα-σιγα μεγαλε... Συμφωνω ειναι κατι παραπανω απο ενα μαχητικο αεροπλανο
simon a4 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Φιλε με το εσωτερικο και μονο εχεις να ψαρωσεις πολυ κοσμο!!!
vagelis s3 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 τελειο δημητρη μπραβο..!αλλα κατι πρεπει να κανεις και με το κοντερ...δεν το βλεπω να φτανει...!θελει αλλο ενα απο απλο fsi!
King Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Φοβερό φίλε Δημήτρη !!! Κοκπιτ μαχητικού μου θυμίζει....
Alex Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 (edited) Μεγαλε μην ξεχασεις του κωδικους.... Εχεις βαρυνει λιγο...αντε να προχωραμε... Edited May 18, 2009 by @LEX$3
mariosA4 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 (edited) Και ενώ περιμένω το φτερό, προχωράω στις συνδέσεις στα ηλεκτρολογικά. Εχθές, μαζί με τον Αρίστο, προχωρήσαμε και συνδέσαμε το Α/F innovate, το πυρόμετρο, θερμ. λαδιού και πίεση λαδιού και το boost controller, το οποίο είναι πραγματικά όλα τα λ7. Με βοήθησε βέβαια και ο Σκούφης - οφείλω να ομολογήσω . Πέρασε και ο Άλεξ μια βόλτα, αλλά πήγαινε για μπανάκι και τη σκαπούλαρε Το αποτέλεσμα, μετά από αρκετές ωρίτσες, είναι το ακόλουθο : Δημήτρης ρε δημήτρη που έιναι ο διακόπτης για τους πυραύλους εδάφους - εδάφους.? ξέρεις για τους ενοχλητικούς που δεν κάνουν δεξιά..... ( αυτά τα τρία οργανάκια με βάζουν σε πειρασμό...) Edited May 18, 2009 by mariosA4
KAPSALISS Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 (edited) Δημητρη νομιζω οτι σου βγαζει Check engine ............. Πραγματικο πιλοτηριο!!!!!!!! Edited May 18, 2009 by KAPSALISS
Alex Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Δημητρη νομιζω οτι σου βγαζει Check engine ............. Mε παιδικη πιεση 1.55...το βλεπω χλωμο...
Dimitris_Kon Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Mε παιδικη πιεση 1.55...το βλεπω χλωμο... Ναι βέβαια μη χάσεις εσύ.. Από 1.8 και πάνω έρχεσαι στα ίσια σου . Περίμενε να έρθει το φτερό και θα στρώσεις χαρακτήρα.. Δημήτρης
Alex Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Περίμενε να έρθει το φτερό και θα στρώσεις χαρακτήρα.. Δημήτρης Λεω να παμε για Σ.Κ να το φερουμε...
Peris Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Δημήτρη το πιλοτήριο δεν θα ήταν καλύτερα να το έκανες μαύρο να ταιριάζει με το υπόλοιπο? Το καφέ εμένα δε μου αρέσει καθόλου.Κάνε κάτι σε παρακαλώ.Χάλια το έκανες
Panos_god Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Δημήτρη το πιλοτήριο δεν θα ήταν καλύτερα να το έκανες μαύρο να ταιριάζει με το υπόλοιπο?Το καφέ εμένα δε μου αρέσει καθόλου.Κάνε κάτι σε παρακαλώ.Χάλια το έκανες χαχαχαχα Θεικο!!
Recommended Posts