Lakisaudi Posted May 31, 2018 Posted May 31, 2018 Πανέμορφο ήταν και τώρα έγινε ακόμη πιο τελειο! Μητσαρα στον ήλιο ειδικά απογευματινές ώρες είναι καθόλου θαμπό το εμπρός; Γιατί εγώ έβαλα στο μπροστά το 60% και το απόγευμα όταν έρχομαι αντίθετα στον ήλιο είναι σαν να έχει σκονη μπροστά 1
A80Avant Posted May 31, 2018 Posted May 31, 2018 Παρα πολυ ωραιο Δημητρη! κανει ωραια αντιθεση με το χρωμα του αυτοκινητου..θα εισαι κ πιο cool εκει μεσα τωρα! ..κ για να μην ξεχνιομαστε..παταω!Cool ήταν και από πριν ο 'γνώμη μου' δεν χρειαζόταν μεμβράνες για επιβεβαίωση. Γνώμη τους
Dimitris_Kon Posted June 1, 2018 Author Posted June 1, 2018 18 hours ago, Lakisaudi said: Πανέμορφο ήταν και τώρα έγινε ακόμη πιο τελειο! Μητσαρα στον ήλιο ειδικά απογευματινές ώρες είναι καθόλου θαμπό το εμπρός; Γιατί εγώ έβαλα στο μπροστά το 60% και το απόγευμα όταν έρχομαι αντίθετα στον ήλιο είναι σαν να έχει σκονη μπροστά Φιλαρακι δεν το εχω παρατηρήσει. Θα το δω και θα σου πω, προς το παρον δεν είδα τέτοιο θέμα. Δημητρης
Recommended Posts