Jump to content

Recommended Posts

Posted

προχωρα προχωρα.. 1,7 με 1.9 με το ζορι... το πολυ πολυ ενα renault twingo να το περνας με αυτο το setup.

ξεχασα, τι δισκο/πλατο θα βαλεις?

Ωραιος τυπος εισαι εσυ ...

Για κατεβα προς 'τα κατω ... :Party_fest39:

Ηλιας ...

Posted

εγω δεν 3ερω να σου πω σε ποσο ακριβως χρονο 8α κανει τα 0 - 100 χιλιομετρα ο Μητσος αλλα απο προσωπικη εμπειρια 8α σου πω οτι τα 0-100 ευρω καταναλωση στη βενζινη που 8α καιει θα την κανει πολυ πιο γρηγορα.....:Party_fest39::biggrinthumb:

Posted

εγω δεν 3ερω να σου πω σε ποσο ακριβως χρονο 8α κανει τα 0 - 100 χιλιομετρα ο Μητσος αλλα απο προσωπικη εμπειρια 8α σου πω οτι τα 0-100 ευρω καταναλωση στη βενζινη που 8α καιει θα την κανει πολυ πιο γρηγορα.....:Party_fest39::biggrinthumb:

:hysterical:

Posted

Θα το μετρήσω Κώστα στο 2.1 bar, έχει το blitz που έχω, την δυνατότητα να το μετρήσει..

Δημήτρης

Posted

Θα το μετρήσω Κώστα στο 2.1 bar, έχει το blitz που έχω, την δυνατότητα να το μετρήσει..

Δημήτρης

αυτο το μαραφετι κανει παπαδες αλλα "τσουζει" το ατιμο :biggrinthumb:

Posted (edited)

αυτο το μαραφετι κανει παπαδες αλλα "τσουζει" το ατιμο :biggrinthumb:

Αυτό παλικάρι μου είναι για μεγάλες πιεσεις όχι για ΦΠΕ....ή ΦΠΑ...οπως θέλεις... :laughing:

Edited by dimitris A4TFSIQ
ορθογραφία
Posted

Αυτό παλικάρι μου είναι για μεγάλες πιεσης όχι για ΦΠΕ....ή ΦΠΑ...οπως θέλεις... :laughing:

Οταν θα συναντηθουμε θυμησε μου να σου ριξω 1 κολωνα + ΦΠΑ d025.gif

Posted (edited)

Οταν θα συναντηθουμε θυμησε μου να σου ριξω 1 κολωνα + ΦΠΑ d025.gif

Κοίτα,επειδή είμαι πιστωτικός,ΦΠΑ δεν χρειάζομαι οπότε και στο κερνάω εγω...

Ελα να σε τρυπίσω και απο τόπο και στην 3η θα σου δωσω και το λεβιε... :biggrinthumb:

Μητσάρα sorry για τα :offtopic: αλλά βλέπεις τι γινεται,αποκτησανε ολοι γλώσσα

μέγεθος ΧL παριζάκια... :laughing:

ορθογραφία
Posted (edited)

Δημητρη, γιατι εχεις κολλησει στο 2.1? τα πραγματα πρεπει να τα στρογγυλοποιεις. Αστο 2 καλυτερα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Με το να θελεις να φτασεις το 2.1 (ή αλλιως 21=blackjack) μπορει και να καεις!!

Edited by A80Avant
Posted (edited)

τασο, μηπως πρεπει να αλλαξεις το ονομα σου σε TasosEvoIX?

Βασιλη θα αλλαξω nick μολις αλλαξει και ο Αριστος και το κανει karaflas3 :biggrinthumb:

Οσο για τον Δημητρη τον καταλαβαινω με την πιεση οτι θελει να περασει το ψυχολογικο οριο των 2 bar

Edited by tasosS3
Posted

sygnwmi gia ta greeklish,eimai douleia kai den exei ellhnika to UK keyboard.

Dimitris has issues with his 2.1 i think... he'll get over it once he realises that its not the whole world running at 2+bar all the time.

i run mine almost at 1 to 1.4bar and i like the gentle acceleration i get.Anything extra is just for drag racing!!!

Posted

Δημητρη, γιατι εχεις κολλησει στο 2.1? τα πραγματα πρεπει να τα στρογγυλοποιεις. Αστο 2 καλυτερα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Με το να θελεις να φτασεις το 2.1 (ή αλλιως 21=blackjack) μπορει και να καεις!!

του αρέσει να βάζει υψηλούς στόχους....αλλα που θα πάει δεν θα το τελειώσω τον βλέπω να βάζει καινούργιους....:1115038523:

Posted

χαχαχα ωραιοςς!!!

εγω παντος δεν προκαλω! το αμαξι ειναι οικογενειακο. Κοντρες δεν κανουμε

Posted

Απλα να πω οτι η καταναλωση του Δημητρη ειναι στα ιδια επιπεδα με το δικο μου περιπου που ειμαι ΦΠΕ... Τα συμπερασματα δικα σας!!!!

Posted

Απλα να πω οτι η καταναλωση του Δημητρη ειναι στα ιδια επιπεδα με το δικο μου περιπου που ειμαι ΦΠΕ... Τα συμπερασματα δικα σας!!!!

Μια απο τα ιδια...μην σου πω και χαμηλοτερη... :angel:

Posted (edited)

Θα δούμε την Παρασκευή τι κατανάλωση θα έχω στα 2.2 σταθερό :biggrinthumb:

Για πάρτε και μια τα φρενάκια μου :

004.jpg

005-1.jpg

002.jpg

006.jpg

Να ευχαριστήσω τους φίλους μου Πανούλη και Μπάμπη για τη βοήθειά τους, να αλλάξω μια φλάτζα και να ελέγξω την πολλαπλή μου.. Ο κ. Αρίστος ούτε που ασχολήθηκε :new_killpc:

Δημήτρης

ορθογραφία
Posted

Θα δούμε την Παρασκευή τι κατανάλωση θα έχω στα 2.2 σταθερό :biggrinthumb:

Για πάρτε και μια τα φρενάκια μου :

Να ευχαριστήσω τους φίλους μου Πανούλη και Μπάμπη για τη βοήθειά τους, να αλλάξω μια φλάτζα και να ελέγξω την πολλαπλή μου.. Ο κ. Αρίστος ούτε που ασχολήθηκε :new_killpc:

Δημήτρης

Θα σου προτεινα αν γινεται να σβησεις τα 8pot , XYZ . Παντως ειναι εντυπωσιακα ...

Καλοφορετα ... :new_thumright: :new_thumright: :new_thumright:

Ηλιας ...

Posted (edited)

Γιατι?

Δημητρη,θα χωρέσουν? Φαίνονται υπερβολικά μεγάλα

Edited by The Dog
Posted

Μητσαρα εαν σου περισσεψει λιγο θα μου δωσεις.....?????

Τι φρενα ειναι αυτα φιλαρακι μου.... :S :S :S

Καλοφορετα!!!!!

Γιωργος