KAPSALISS Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Δημητρη προσεχε ετσι μαζεμενα που ειναι μην τα περασει κανεις για σκουπιδια και τρεχεις πισω απο κανενα σκουπιδιαρικο πρωι πρωι Οτιδηποτε βοηθεια θελεις (χειρωνακτικη κυριως γιατι απο γνωσεις γιοκ) εδω ειμαι Α!! Αν θελεις μπορω να παραγγελνω πιτσες για τον ανιδεικευτο εργατη σου!!!!!!!!!χαχαχαχαχα
Dinos Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Δημητρη προσεχε ετσι μαζεμενα που ειναι μην τα περασει κανεις για σκουπιδια και τρεχεις πισω απο κανενα σκουπιδιαρικο πρωι πρωι Οτιδηποτε βοηθεια θελεις (χειρωνακτικη κυριως γιατι απο γνωσεις γιοκ) εδω ειμαι Α!! Αν θελεις μπορω να παραγγελνω πιτσες για τον ανιδεικευτο εργατη σου!!!!!!!!!χαχαχαχαχα Παρακαλω! πειτε μου τι θα θελατε και που να τις φερω??
Aristos Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Μητσο,βλέπω πολλούς εθελοντές,μηπως να τους περάσουμε απο συνέντευξη?? Αυτή η κούτα στοιχίζει πολλάααα......άλογα, ενα ριφιφί θα ήταν καλή μπάζα.
Alex Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Μητσο,βλέπω πολλούς εθελοντές,μηπως να τους περάσουμε απο συνέντευξη?? Εγω περασα μεγαλε... Ξερω να λυνω...στο δεσιμο...αστο...καποιες βιδες θα τις ξεχασω στην τσεπη μου...
Aristos Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Εγω περασα μεγαλε... Ξερω να λυνω...στο δεσιμο...αστο...καποιες βιδες θα τις ξεχασω στην τσεπη μου... Φίλο,το να ξεχάσεις βίδες,δεν έχουμε θέμα...καμιά τουρμπίνα ή πιστόνια μην ''ξεχάσεις'' στην τσέπη...
Alex Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 καμιά τουρμπίνα ή πιστόνια μην ''ξεχάσεις'' στην τσέπη... Ρε κατι ιδεες που μου βρισκουν...
Dimitris_Kon Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Ρε κατι ιδεες που μου βρισκουν... Ετοιμάσου να γίνεις φέτες το Μάιο.. Θα στρώσεις καλά νιούφη.. Δημήτρης
Alex Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Ετοιμάσου να γίνεις φέτες το Μάιο.. Θα στρώσεις καλά νιούφη.. Δημήτρης Ειμαι ετοιμος ΝΙΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!
lekoS3 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Παιδια αναλαμβανω λυσιμο εξαρτηματων τα οποια δεν θα ξαναχρειαστουν.... Για τα υπολοιπα δεν παρεχω εγγυηση... Επισης ξερω να φτιαχνω ωραια καφεδακια...
Dimitris_Kon Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Έτοιμο το γκαράζ!! Αν και ο Άλεξ δεν βοήθησε, δεν πειράζει, θα τον τεντώσω μετά.. Δημήτρης
Alex Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Ειπα να λουφαρω... Αλλα μετα την πρωτομαγια στρωσε με οσο θες
COSTAS S3 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Δημήτρη βάλε μουσαμά από κάτω σε όλο το γκαραζ και να ενώσεις τα κομμάτια καλά.καλύτερα ανοιχτόχρωμο
Dimitris_Kon Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Σήμερα που είχα λίγο χρόνο, συνέδεσα τα defi επιτέλους.. Για ρίξτε μια ματιά Και μετά από τις συνδέσεις (μην μου ζητήσετε DIY ) το τελικό αποτέλεσμα: Έχω να συνδέσω και το A/F meter και το blitz spec R που έχω πάρει, πιστεύω μέχρι το επόμενο ΣΚ που ξεκινάω, να τα έχω συνδέσει Δημήτρης
A80Avant Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 χρειαζεσαι χωρο να τοποθετηθουν καπου πιο διακριτικα... Η μια δυνατοτητα να τα εχεις ψηφιακα στην οθονη σου....κατα τα αλλα ευγε!
Alex Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Παντως εχει αρχισει και αγριευει το εσωτερικο... Απο κοντα βγαζουν ματι...
KAPSALISS Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Mεγειες ........αλλα συμφωνω ..... δεν μπορουν να μπουν καπου πιο διακριτικα?.......
Aristos Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 defi=Respect.!!! Ευγε μάστορι....να δω τα υπόλοιπα που θα τα βάλεις...
simon a4 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 (edited) Ποτε ειπαμε οτι θα βαλεις και το καντραν απο το RS4 γιατι δεν θυμαμαι? Edited May 3, 2009 by simon a4
lekoS3 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Ελα Δημητρη μου, ελα, δωσε ζωη στα defia!!!!!! Το θεμα δεν ειναι μονο η διακριτικοτητα παιδια, αλλα και που τον βολευουν.... Παντως και εκει που ειναι δεν με χαλανε... Οπως ειπε και ο Αλεξης, να γινει λιγο πολεμικο το τοπιο...
Alex Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 (edited) Ειναι τελεια...σαν κατι τερατα που βλεπουμε στο You Tube... Ενα τετοιο εχουμε και εδω μεσα στο CLUB... Edited May 3, 2009 by @LEX$3
tasosa4 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 δημητρακη πολυ καλη δουλεια.το αμαξι σου εχει αλλαξει πολυ και εχει αγρειψει πολυ.
tasosS3 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Δημητρη βαρα μου το ντεφι Αυτο που μου αρεσει περισσοτερο ειναι οτι συμμετεχεις εσυ ενεργα στο Project και οχι πληρωνω και τελος. Ειναι αυτο που λεμε αμα δεν πιασεις κατσαβιδι στα χερια.... Απο την στιγμη που μπαινουν τοσα οργανακια μεσα στο αυτοκινητο δεν υπαρχουν πολλες επιλογες τοποθετησης. Προσωπικα ειμαι κατα στα κολωνακια δεν ξερω το λογο αλλα τα εχω παρει πολυ στραβα ισως και επειδη ξεφτυλιστηκε το θεμα γενικα. Εγω τα ειχα στριμωξει το ενα διπλα στο αλλο τουλαχιστον στην αριστερη πλευρα και τα τρια παρομοια. Του Δημητρη προφανως του αρεσε σετην μεση κατι που εμενα δεν μου καθοταν στο s3. Σε evo/subaru ναι αλλα στην περιπτωση μου. Περι ορεξεως σπαγανοπιτα ομως υγ το καλο ειναι οτι μπορεις να τα αλλαζεις θεση οποτε θελεις με αυτο τον τροπο και μονο αυτοκολλητο διπλης χαλας και τπτ αλλο ,το κακο ειναι να αρχισεις να τρυπας για αεραγωγους/θηκες και μετα να αλλαξεις γνωμη ή να χρειαστει να βαλεις κατι ακομα
A80Avant Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 νομιζω οτι για το Β7 υπαρχουν ετοιμες θηκες που αντικαθιστας τους αεραγωγους και φαινονται πολυ ομορφα,αλλα δεν ξερω αν τελικα τους καταργεις με αυτον τον τροπο. το καλυτερο θα ηταν να μπορουσαν να εμπαιναν στο double din συστημα σαν το GTR ωστε να τα βλεπεις digital!!..... και dolby!
Dimitris_Kon Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 νομιζω οτι για το Β7 υπαρχουν ετοιμες θηκες που αντικαθιστας τους αεραγωγους και φαινονται πολυ ομορφα,αλλα δεν ξερω αν τελικα τους καταργεις με αυτον τον τροπο. το καλυτερο θα ηταν να μπορουσαν να εμπαιναν στο double din συστημα σαν το GTR ωστε να τα βλεπεις digital!!..... και dolby! Σωστό Βασίλη, θα ήταν το καλύτερο, αλλά δυστυχώς βγαίνουν για όργανα 48 - 52 mm και από ένα όργανο στον κάθε αεραγωγό, οπότε δεν λέει.. Στο RNSE μπορείς να συνδέσεις το vag - com με κατάλληλες τροποποίησεις και συνδέσεις (το έχει κάνει ο doggie) αλλά πέρα από τους αισθητήρες του αυτοκινήτου, ήθελα επιπλέον έλεγχο από ξεχωριστούς αισθητήρες και όργανα, εκτός του εγκεφάλου. Επίσης, το καλό με αυτά είναι όπως λέει ο Τάσος, ότι ανα πάσα στιγμή μπορείς να τα τοποθετήσεις αλλού, χωρίς καμμία αλλοίωση του εσωτερικού και των πλαστικών (δεν έκοψα αεραγωγούς και ούτε θα κόψω) Δημήτρης
Recommended Posts