saldale Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 (edited) Το περασμένο Σάββατο, τοποθέτησα μόνος μου αντηλιακές μεμβράνες στο εταιρικό πειραματόζωο. Το αποτέλεσμα ήταν πέρα των προσδοκιών μου καλό και γιαυτό το λόγο θεωρώ άξιο να το αναφέρω στο forum. Τις μεμβράνες τις προμηθεύτηκα από Γερμανία. Τα 2 ρολά μαζί με τα μεταφορικά, μου στοίχισαν 41,69 euro με σκοπό το δεύτερο ρολό να το βάλω σε ένα Suzuki Jimny. Τα υλικά που χρειάστηκαν για την τοποθέτηση ήταν : Κόφτης (φαλτσέτα) κατά προτίμηση μικρός, πλαστική σπάτουλα, δοχείο ψεκασμού (για το σαπουνόνερο), καφές, τσιγαράκι , μουσικούλα. (η φαλτσέτα και η σπάτουλα ήταν μέσα στην συσκευασία των μεμβρανών) Την τοποθέτηση την έκανα μέσα στο γκαράζ για να μην φυσάει και υπάρχει σκόνη. Φυσικά και βάση της νέας νομοθεσίας, δεν έβαλα μεμβράνες στο μπροστινό παρ-πριζ και στα τζάμια οδηγού-συνοδηγού. Δυστυχώς η φωτογραφική μου μηχανή έσπασε και δεν μπορώ να ανεβάσω φώτος. Σας παραθέτω όμως ένα κατατοπιστικότατο video της τοποθέτησης από τον κατασκευαστή. http://cfc.de/cms/index.php?option=com_con...&Itemid=154 Φιλικά Αντώνης Edited December 4, 2008 by saldale
Aristos Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Μιας και ανεφερε σχετικό θέμα ο φίλος μας,νας πω πως απο 1/10/2008 απαγορεύονται οι μεμβράνες απο την μεσαία κολόνα του οχήματος και μπροστά...το οποίο σημαίνει οτι στα κρύσταλα, οδηγού-συνοδηγού και παρμπρίζ,τέλος.
lekoS3 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 (edited) Μιας και ανεφερε σχετικό θέμα ο φίλος μας,νας πω πως απο 1/10/2008 απαγορεύονται οι μεμβράνεςαπο την μεσαία κολόνα του οχήματος και μπροστά...το οποίο σημαίνει οτι στα κρύσταλα, οδηγού-συνοδηγού και παρμπρίζ,τέλος. Τωρα ειναι αργα!!! 41 ευρω? και γω εδωσα 175!!! Edited December 4, 2008 by lekoS3
tasosS3 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Μιας και ανεφερε σχετικό θέμα ο φίλος μας,νας πω πως απο 1/10/2008 απαγορεύονται οι μεμβράνεςαπο την μεσαία κολόνα του οχήματος και μπροστά...το οποίο σημαίνει οτι στα κρύσταλα, οδηγού-συνοδηγού και παρμπρίζ,τέλος. Ωχ φιλο
simon a4 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Τωρα ειναι αργα!!! 41 ευρω? και γω εδωσα 175!!! Μια χαρα εισαι εγω εδωσα 240
haik Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Μιας και ανεφερε σχετικό θέμα ο φίλος μας,νας πω πως απο 1/10/2008 απαγορεύονται οι μεμβράνεςαπο την μεσαία κολόνα του οχήματος και μπροστά...το οποίο σημαίνει οτι στα κρύσταλα, οδηγού-συνοδηγού και παρμπρίζ,τέλος. Από 1/10/2008 οι δερματολόγοι παρουσίασαν αύξηση του εισοδήματός τους. Τα χαρτάκια με δήθεν δερματικό πρόβλημα της μαμάς η οποία οδηγεί το αυτοκίνητο με τις μεμβράνες (αλλά παρόλα αυτά δεν έχει δίπλωμα) δίνουν και παίρνουν.. Τώρα που σε βλέπω...σαν να μην είναι πολύ ζωηρό το χρώμα σου...δε πας σε ένα δερματολόγο να σε δει;
lekoS3 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Από 1/10/2008 οι δερματολόγοι παρουσίασαν αύξηση του εισοδήματός τους.Τα χαρτάκια με δήθεν δερματικό πρόβλημα της μαμάς η οποία οδηγεί το αυτοκίνητο με τις μεμβράνες (αλλά παρόλα αυτά δεν έχει δίπλωμα) δίνουν και παίρνουν.. Τώρα που σε βλέπω...σαν να μην είναι πολύ ζωηρό το χρώμα σου...δε πας σε ένα δερματολόγο να σε δει; Και ο οφθαλμιατρος κανει δουλεια....
saldale Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Τωρα ειναι αργα!!! 41 ευρω? και γω εδωσα 175!!! 41 euro για 2 αυτοκινητα!!! Παντως παιδια στο Audi φόραγα μεμβράνες της Lumar. Η μοναδική διαφορά που βλέπω με αυτες ειναι στην εγγυηση που φυσικά δεν έχουν!! Νομιζώ ομως οτι αξίζει τον κόπο....3 ώρες μου πήρε.
Dinos Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Τωρα ειναι αργα!!! 41 ευρω? και γω εδωσα 175!!! Γιαννη για ολα ή μονο τα πισω? 175?
lekoS3 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 (edited) Γιαννη για ολα ή μονο τα πισω? 175? Ολα εκτος αποτο παρμπριζ. Edited December 4, 2008 by lekoS3
dpan Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 αγαπητε saldare το link που εχεις παραθεσει δεν παιζει , μπορεις να το ξανακοιταξεις? Αν εχεις το video σε αρχειο μπορεις να μας το στειλεις να το ανεβασουμε στον server μας προκειμενου να εξυπηρετηθουν τα μελη. Επισης οταν ευχαιρησεις και βρεις τροπο να τραβηξεις φωτογραφιες κατα την τοποθετηση των 2βν μεμβρανων κανε ενα edit στο αρχικο post και ανεβασε της , μιας και το θεμα ενδιαφερει πολυ κοσμο επειδη εχει φοβερο value for money
Aristos Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 41 euro για 2 αυτοκινητα!!! Παντως παιδια στο Audi φόραγα μεμβράνες της Lumar. Η μοναδική διαφορά που βλέπω με αυτες ειναι στην εγγυηση που φυσικά δεν έχουν!! Νομιζώ ομως οτι αξίζει τον κόπο....3 ώρες μου πήρε. Τις διαφορές θα τις δεις μελοντικά...
saldale Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 (edited) αγαπητε saldare το link που εχεις παραθεσει δεν παιζει , μπορεις να το ξανακοιταξεις? Αν εχεις το video σε αρχειο μπορεις να μας το στειλεις να το ανεβασουμε στον server μας προκειμενου να εξυπηρετηθουν τα μελη.Επισης οταν ευχαιρησεις και βρεις τροπο να τραβηξεις φωτογραφιες κατα την τοποθετηση των 2βν μεμβρανων κανε ενα edit στο αρχικο post και ανεβασε της , μιας και το θεμα ενδιαφερει πολυ κοσμο επειδη εχει φοβερο value for money Ειχες δίκιο! Διόρθωσα στο αρχικό post το link για το video της τοποθέτησης Edited December 4, 2008 by saldale
Aristos Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Από 1/10/2008 οι δερματολόγοι παρουσίασαν αύξηση του εισοδήματός τους.Τα χαρτάκια με δήθεν δερματικό πρόβλημα της μαμάς η οποία οδηγεί το αυτοκίνητο με τις μεμβράνες (αλλά παρόλα αυτά δεν έχει δίπλωμα) δίνουν και παίρνουν.. Τώρα που σε βλέπω...σαν να μην είναι πολύ ζωηρό το χρώμα σου...δε πας σε ένα δερματολόγο να σε δει; Αυτό είναι μια πολύ καλή λύση αλλά πρέπει να γνωρίζετε οτι το χαρτί πρέπει να είναι απο δημόσιο νοσοκομείο και όχι απο ιδιώτη γιατρό,έτσι μου είπαν τουλάχιστον...
King Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Αυτό είναι μια πολύ καλή λύση αλλά πρέπει να γνωρίζετε οτι το χαρτί πρέπει να είναιαπο δημόσιο νοσοκομείο και όχι απο ιδιώτη γιατρό,έτσι μου είπαν τουλάχιστον... Ωραία και αν σε ένα αυτοκίνητο οι μεμβράνες τοποθετήθηκαν πριν την 1/10/2008 τι γίνεται????? Δηλαδή ράβε - ξήλωνε θα είμαστε με τον κάθε μπαγλαμά που ξυπνάει και αποφασίζει ότι ονειρεύτηκε χτες βράδυ γαιτί δεν του κατσε η γυναίκα του????
lekoS3 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ωραία και αν σε ένα αυτοκίνητο οι μεμβράνες τοποθετήθηκαν πριν την 1/10/2008 τι γίνεται????? Δηλαδή ράβε - ξήλωνε θα είμαστε με τον κάθε μπαγλαμά που ξυπνάει και αποφασίζει ότι ονειρεύτηκε χτες βράδυ γαιτί δεν του κατσε η γυναίκα του???? Σωστα! Αλλωστε μπορουν να δουν ποτε εχουν τοποθετηθει. Αλλα εγω εχω απορια: αφου περασα ΚΤΕΟ τον Νοεμβριο γιατι δεν μου ειπαν τιποτα???
Koeman Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ωραία...ποιος έχει βύσμα σε δημόσιο νοσοκομείο; Πόσα θέλει για να το μοιραστεί μαζί μας;
kmarios Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Τις μεμβράνες τις προμηθεύτηκα από Γερμανία. Τα 2 ρολά μαζί με τα μεταφορικά, μου στοίχισαν 41,69 euro με σκοπό το δεύτερο ρολό να το βάλω σε ένα Suzuki Jimny. .... Σας παραθέτω όμως ένα κατατοπιστικότατο video της τοποθέτησης από τον κατασκευαστή. http://cfc.de/cms/index.php?option=com_con...&Itemid=154 Φιλικά Αντώνης Καλησπέρα και απο εμένα... Επειδή δεν ξέρω γερμανικά, ποιές μεμβράνες παρήγγειλες ?
kartasos Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Πέρασα και εγώ μεμβράνες Είναι Αμερικάνικες με επίστρωση αλουμινίου Κόστος 190€ με μια λίγο καλύτερη τελική τιμή λόγο γνωριμίας παντού εκτός απο το παρμπρίζ και με εγγύηση εφ όρου ζωής. Μάρκα johnson window films Πληροφορίες με pm
turboquattro Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Παιδιά απο σους έβαλαν μεμβράνες έτυχε να σας σταματησουν και να σας γράψουν?Σκέφτομαι να βάλω και εγώ αλλά αν είναι να μου βγούν κανα 1000ρικο με τα πρόστιμα αστο.Πόσο είναι το πρόστιμο για τις μεμβράνες?
Van.Leb Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Παιδιά απο σους έβαλαν μεμβράνες έτυχε να σας σταματησουν και να σας γράψουν?Σκέφτομαι να βάλω και εγώ αλλά αν είναι να μου βγούν κανα 1000ρικο με τα πρόστιμα αστο.Πόσο είναι το πρόστιμο για τις μεμβράνες? Ρίσκο ειναι ανάλογα σε τι μπάτσο θα πέσεις... Για τα πισω τζάμια δεν υπαρχει προβλημα το προβλημα ειναι στα οδηγού κ συνοδηγού κ ειδικότερα στο μπροστα παρμπρίζ οπου εχει περα οτι γίνεσαι εύκολος στόχος δεν σε καλύπτει κ η ασφάλεια σε περιπτωση ατυχήματος... Γνωμη μου ειναι να βαλεις σε ολα τα παράθυρα εκτος απο το εμπρός παρμπρίζ...αν εισαι τοσο άτυχος κ σε πιάσουν 2-3 φορες μεσα σε ενα χρονο τοτε βγάλτες κ καθαρίζεις...
Van.Leb Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Γιατι αν σε πιασουν 1 εχει διαφορα? Αν σε πιάσουν 1 φορα λες δεν βαριεσαι... Υπαρχουν παραδείγματα που σε κάποιους εχει τυχει να δώσουν ενα μισθό σχεδον για φιμέ κ υπαρχουν κ κάποιοι που εχουν φιμέ χρονια..κ ειτε την γλίτωσαν ειτε δεν έτυχε να τους γράψουν ποτε γι αυτο!!!
turboquattro Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Οκ το πιασα.Μαλλον θα τα αφησω ως εχουν γιατι ειναι καιροι δυσκολοι .Ευχαριστω παντως 1
Theodore Saba Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Παιδιά απο σους έβαλαν μεμβράνες έτυχε να σας σταματησουν και να σας γράψουν?Σκέφτομαι να βάλω και εγώ αλλά αν είναι να μου βγούν κανα 1000ρικο με τα πρόστιμα αστο.Πόσο είναι το πρόστιμο για τις μεμβράνες? Αν βάλεις το νούμερο μεμβράνης που επιτρέπεται στα τζάμια οδηγού-συνοδηγού, δεν έχεις κανένα θέμα με τροχαία και κτεο. Στα πίσω βάζεις όσο σκούρο θες. Εξάλλου θα πάρεις και γραπτή πιστοποίηση από τον εγκαταστάτη. Στο εμπρός παρμπρίζ δεν επιτρέπεται τίποτα. 1
Recommended Posts