Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aυτό το αμάξι δεν είναι για να κυκλοφορεί έξω και να χαλάει.Για έκθεση είναι.

post-2137-1236425866_thumb.jpg

Posted

Βρε Δικηγοράκο..Τι έφτιαξες μωρέ??ΕΕΕ??ΕΕ???ΤΕΛΕΙΟ ρε φίλε τέλειο..Άσε γιατί κάποιος ζηλιάρης σκύλλος πάει να φτιάξει κάτι παρόμοιο ΠΤΟΥ του σαν δεν ντρέπεται το ρεμάλι!!Δεν θα του περάσει όμως!!Και πάλι μπράβο ρε φίλε είναι κουκλί το τουτού!ΑΑ μην ξεχνάμε έχω απαγάγει κάτι πραγματάκια δικά σου..Πως τα λένε κάτσε να θυμηθώ..ΑΑ!Scat τα λένε!Και τα χω δίπλα μου το βράδυ κοιμάμαι αγγαλιά μαζί τους!!!!Δεν στα στέλνω αν δεν μου στεέιλεις το τουτού να το δώ απο κοντά!!! :P;)

και εις ανώτερα κουμπάρε μου!!! :wub:

Posted (edited)
Aυτό το αμάξι δεν είναι για να κυκλοφορεί έξω και να χαλάει.Για έκθεση είναι.

Σας ευχαριστώ βρε παιδιά :D:D .

Να και μερικές φωτογραφίες από το εσωτερικό με το navi που περιλαμβάνει τηλέφωνο, tv, bluetooth, το κουμπί του RS4 start engine, το μοχλό ταχυτήτων του RS4 και το τιμόνι του, μαζί με cruise control.

DSC04643.jpg"

DSC04642.jpg"

Υπολείπονται ακόμη κάποια extra που θέλω να βάλω, σε λίγο καιρό..

Δημήτρης

Edited by dimitris A4TFSIQ
Posted

Ασχετο αλλα τα πατακια ειναι λερωμενα ......θες πλυσιμο

Posted
Βρε Δικηγοράκο..Τι έφτιαξες μωρέ??ΕΕΕ??ΕΕ???ΤΕΛΕΙΟ ρε φίλε τέλειο..Άσε γιατί κάποιος ζηλιάρης σκύλλος πάει να φτιάξει κάτι παρόμοιο ΠΤΟΥ του σαν δεν ντρέπεται το ρεμάλι!!Δεν θα του περάσει όμως!!Και πάλι μπράβο ρε φίλε είναι κουκλί το τουτού!ΑΑ μην ξεχνάμε έχω απαγάγει κάτι πραγματάκια δικά σου..Πως τα λένε κάτσε να θυμηθώ..ΑΑ!Scat τα λένε!Και τα χω δίπλα μου το βράδυ κοιμάμαι αγγαλιά μαζί τους!!!!Δεν στα στέλνω αν δεν μου στεέιλεις το τουτού να το δώ απο κοντά!!! :P;)

και εις ανώτερα κουμπάρε μου!!! :wub:

:angry2::angry2::angry2:

Posted

το μονο που μενει να αλλαξεις ειναι ο ουρανος που πρεπει να γινει μαυρος...!

Posted
:angry2::angry2::angry2:

Αμαν αμαν..Συγνώμη!!Πτου σου ρε Δημήτρη που πήγες και αντίγραψες την δουλειά του Πανικού!!!! :P:new_iloveyou::party2: Ι love you gaf-gaf moy!!!! :wub::wub:

Posted
το μονο που μενει να αλλαξεις ειναι ο ουρανος που πρεπει να γινει μαυρος...!

Ψάχνω αρκετό καιρό Βασίλη να βρω και δεν βρίσκω με ηλιοροφή δυστυχώς ;) . Εξάλλου, έχω και άλλα που θέλω να βάλω, αλλά σιγά - σιγά :speak_cool:

Δημήτρης

Posted

Πολύ ωραίο Δημήτρη και το εσωτερικό, μπράβο! :) Τελικά με το start button βρήκες άκρη; Δουλεύει;

Μιχάλης

Posted
Ασχετο αλλα τα πατακια ειναι λερωμενα ......θες πλυσιμο

:speak_cool::speak_cool::P:hysterical:

Posted
Πολύ ωραίο Δημήτρη και το εσωτερικό, μπράβο! :) Τελικά με το start button βρήκες άκρη; Δουλεύει;

Μιχάλης

Ευχαριστώ Μιχάλη και το δικό σου είναι κούκλα φίλε :speak_cool:

Για το κουμπί έχω βρει τη συνδεσμολογία, έχω συνδέσει το illumination και έχω κάνει μερικές δοκιμές για ενεργοποίηση της μίζας, φαίνεται ότι είναι μεγάλη η τάση και θέλει μικρότερη για να αντέξει το κουμπί.. Είμαι στο στάδιο των δοκιμών ακόμη, δοκιμάζω το κύκλωμα και πιστεύω σε μερικές μέρες θα είναι έτοιμο ;)

Δημήτρης

Posted
Ευχαριστώ Μιχάλη και το δικό σου είναι κούκλα φίλε :speak_cool:

Για το κουμπί έχω βρει τη συνδεσμολογία, έχω συνδέσει το illumination και έχω κάνει μερικές δοκιμές για ενεργοποίηση της μίζας, φαίνεται ότι είναι μεγάλη η τάση και θέλει μικρότερη για να αντέξει το κουμπί.. Είμαι στο στάδιο των δοκιμών ακόμη, δοκιμάζω το κύκλωμα και πιστεύω σε μερικές μέρες θα είναι έτοιμο ;)

Δημήτρης

Ωραία ρε φίλε:)Θα έχεις το ξεκίνημα του jet:)Can't wait to see it ελπίζω anytime soon φιλεεεε!

Posted (edited)

DSC046182.jpg"

Δημητρη του φιλου σου το S σαν μυγα ειναι διπλα στο δικο σου... :P

Και θελει και χαμηλωμα πεστου ;):lol:

Να του το πεις εσύ :P:P Κούκλα είναι - δεν θέλει τίποτα.. Όταν το οδηγώ αρρωσταίνω..

Ωραία ρε φίλε :) Θα έχεις το ξεκίνημα του jet:)Can't wait to see it ελπίζω anytime soon φιλεεεε!

Σε ευχαριστώ Αντρίκο μου :speak_cool:

Δημήτρης

Posted
Ψάχνω αρκετό καιρό Βασίλη να βρω και δεν βρίσκω με ηλιοροφή δυστυχώς ;) . Εξάλλου, έχω και άλλα που θέλω να βάλω, αλλά σιγά - σιγά :speak_cool:

Δημήτρης

Aς πουμε για παραδειγμα ....καθισματα RS4?????

Δεν ξερω .....λεω εγω τωρα......

Posted
DSC046182.jpg"

Κούκλα είναι - δεν θέλει τίποτα..

Δημήτρης

Τι λες τωρα...κοιτα το φτερο σου τι αποσταση εχει απο την ζαντα...και κοιτα το δικο μου... :knife:

Ντρεπομαι... :cry:

Μηπως ηρθε η ωρα της KW3 :g:

Posted

Ακου λεει ντρεπεται.....τι λες ωρε???? Τι να πουμε εμεις???

Posted
Ακου λεει ντρεπεται.....τι λες ωρε???? Τι να πουμε εμεις???

Εγω δεν λεω τιποτα ...τα λες μονος σου!!!!!

Αντε να παρεις σειρα κι εσυ...

Posted

Ρε τρελλοι μην τον μπριζωνετε τον Γιαννακη!!!!!Αφου το κανονισαμε προχτες!!!! Σε 25-30 χρονια το πολυ θα το περασουμε ΦΙΛΠΑ!!!!!!

Γιαννη μην ακους κανενα!!!!! Αλλωστε το δικο σου ανεβαζει πιεσεις απο μονο του!!!!! Ειναι φιλοτιμο αυτοκινητο!!!!! :P

Posted

Για να δουμε...

Ρε τρελλοι μην τον μπριζωνετε τον Γιαννακη!!!!!Αφου το κανονισαμε προχτες!!!! Σε 25-30 χρονια το πολυ θα το περασουμε ΦΙΛΠΑ!!!!!!

Γιαννη μην ακους κανενα!!!!! Αλλωστε το δικο σου ανεβαζει πιεσεις απο μονο του!!!!! Ειναι φιλοτιμο αυτοκινητο!!!!! :P

Ετσι ειναι Πανο.... Τι ειναι 30 χρονακια? Παντως S3 με φιλοτιμο δεν θα ξαναβρεθει....ειμαι μοναδικος....προχτες μου ανεβασε 1,4 Πανο!!!! Λες να μιλαει με τα αλλα S στο Α.Β και να προγραμματιζεται εξ αποστασεως???? :D

Posted (edited)
:speak_cool::speak_cool::P:hysterical:

Εσύ φίλo γιατί γελάς? Ξέρεις ποιός θα το καθαρίσει στη πένα.. :new_lol::new_lol::Party_fest39::Party_fest39:

Δημήτρης

Posted

DSC045912.jpg

Επόμενα που έχω παραγγείλει και περιμένω να τοποθετήσω, είναι ένα carbon spoilerlipe που θα τοποθετηθεί στο χείλος της ποδιάς, καθώς και την περίφημη blackout θήκη που μπαίνει στη θέση της εμπρόσθιας πινακίδας κυκλοφορίας :thumbsup::thumbsup:

Δημήτρης

Posted

Ειναι μια κουκλα αλλα μολισ βγαλεις κ την πινακιδα θα ειναι ακομα πιο ομορφη...

Posted

Δημήτρη, ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! :whoohoo:

Οταν κοιταγα τις φωτό, νομιζα ότι ηταν απο την αρχή RS4... ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ!! :)

ΜΠΡΑΒΟ και όσους βοήθησαν/βοηθάνε να το κάνεις πύραυλο :)

• 7 months later...
Posted

Μερικές φωτό ακόμη πριν βάλω και τα carbon μπρος - πίσω :

DSC04592.jpgDSC04602.jpg

DSC04593-1.jpg

Δημήτρης

Posted

Ακόμα δύο από έναν φίλο :

Προσέξτε στο πλάι στην πρώτη φωτό έναν προφυλακτήρα 8Ρ μπλε.. Σε ποιόν ανήκει άραγε και γιατί είναι έξω? :new_lol:

DSC00859.jpg

DSC00860.jpg

Δημήτρης