sniperRR Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ποιά έχουν θέμα? Τα δίλιτρα? τα tsi δεν εχουν θεμα,μονο τα tfsi θελουν ελεγχο.
nocarder Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Με καταμπερδέψατε...άλλα τα TSI και άλλα τα TFSI? Το δικό μου δεν είναι TFSI???
Alex Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Με καταμπερδέψατε...άλλα τα TSI και άλλα τα TFSI? Το δικό μου δεν είναι TFSI??? Μονο τα TFSI εχουν θεμα με το ποτηρακι! Η αντλια των TFSI και TSI δεν εχει καμια σχεση μεταξυ τους
TASOS_GTC Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Με καταμπερδέψατε...άλλα τα TSI και άλλα τα TFSI? Το δικό μου δεν είναι TFSI??? Η Audi τα έχει μπερδέψει. Τέσπα Αυτό που σε ενδιαφέρει να ξέρεις , είναι ότι ... τα A5 ΔΕΝ έχουν θέμα με τη συγκεκριμένη βλάβη.
nocarder Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Thanx παιδιά, ένα άγχος λιγότερο γιατί δεν εννοούσαν να καταλάβουν τί τους έλεγα!
angelzeli Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 εγω σημερα αλαξα το ποτηρακι σε 1.8 tfsi 57.700 χλμ.παντως και το παλιο που δεν ειχε αλαχτει ποτε! μια χαρα ηταν οφειλω να τονισω!!επισης το δικο μου ηταν λιγο διαφορετικο απο ειδα σε φωτο που εχουν ανεβασει πιο πριν καπιοι φιλοι!!!πισω εχει και λουρεμανακι εμενα !!!
johnas Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 παιδια επειδη βλεπω να μπερδευομαστε, η βλαβη αυτη δεν ειναι για Α4 Β8 και Α5 μιλαμε για τα προηγουμενα μοντελα;; αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος που γνωριζει καλυτερα το θεμα!!!!
Dimitris_Kon Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 παιδια επειδη βλεπω να μπερδευομαστε, η βλαβη αυτη δεν ειναι για Α4 Β8 και Α5 μιλαμε για τα προηγουμενα μοντελα;; αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος που γνωριζει καλυτερα το θεμα!!!! Ναι καμία σχέση, πρόκειται για τους προγενέστερους tfsi κινητήρες. Δημήτρης
NASSOS Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 καλησπέρα.....εχθές έκανα service στο αμάξι μου(1.8tfsi bzb)και έκανα έναν έλεγχο στο ποτηράκι του εκκεντροφόρου!δεν έχει καποιο πρόβλημα μιας και είναι τελειως διαφορετικό από τα 2.0!το δικο μας έχει ένα κυλιδράκι από πίσω και είναι φαντάζομαι πολύ δύσκολο για να φαγωθεί!έχω βγάλει photo και αυριο θα τις ανεβάσω!πάντος είναι πολύ εύκολο να γίνει ο έλεγχος!
Kavouras Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Νάσσο, Τα 1800άρια δεν είχαν το "κλασσικό" πρόβλημα των 2.0tfsi, καθώς το "ποτηράκι" επανασχεδιάστηκε. 2
THE BARBARIAN Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 ναι κατάλαβαν τι μα.......κια κάνανε και το αλλάξανε
NASSOS Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 ναι το κατάλαβα και εγώ γιατί είναι τελείως διαφορετικό!έφυγε πάντος ένα πρόβλημα!
leras Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 σε συνεχεια του θεματος... πηγα χθες και το αγορασα....εχω 130.000 και δεν εχει αλλαχτει εστω απο εμενα (απο 90.000 που το πηρα και μετα) και απο τον προηγουμενο 90% μαλλον οχι.... price : 33€ part number : 06D 109 309 C description : tappets βαζω και φωτο του ετκα....ειναι το Νο 10 ανταλλακτικο....
Dimitris_Kon Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 Οπότε diy στην έδρα προβλέπεται και άμεσα Θα φέρω το πολύσφηνο Γιωργάρα. Δημήτρης
leras Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 εγινε δημητρη..... εχω παραγγειλει και την βαλβιδα της οπισθεν...αυτη θα ερθει την αλλη βδομαδα απο γερμανια...δεν την ειχαν εδω... ή τα κανουμε μαζι ή ξεχωριστα....οτι πει ο μαστορας....
Dimitris_Kon Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 εγινε δημητρη..... εχω παραγγειλει και την βαλβιδα της οπισθεν...αυτη θα ερθει την αλλη βδομαδα απο γερμανια...δεν την ειχαν εδω... ή τα κανουμε μαζι ή ξεχωριστα....οτι πει ο μαστορας.... Η βαλβίδα της όπισθεν είναι γελοίο! Το ποτηράκι θέλει λίγο περισσότερο χρόνο - δεν έχω θέμα! Δημήτρης 1
Kavouras Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Η βαλβίδα της όπισθεν είναι γελοίο! Το ποτηράκι θέλει λίγο περισσότερο χρόνο - δεν έχω θέμα! Δημήτρης Το πρώτο DIY στην έδρα???? 1
Dimitris_Kon Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 Το πρώτο DIY στην έδρα???? Ετοίμασε DSLR και γρήγορα σκουλίκι..... ( ) Δημήτρης
THE BARBARIAN Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 περιμένω να μάθω ΔΗΜΗΤΡΗ και χρόνο που θα κάνεις να το βάλεις και να το βγάλεις 32 λεπτά έκανα σε audi a4 b7 2,0tfsi και 24 σε s3 για αν δω τι πουλιά πιάνεις γιατί έμαθα ότι τα παίζεις στα δάχτυλα τα diy :JC_cheesy: :JC_cheesy: :JC_cheesy: 1
leras Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Ετοίμασε DSLR και γρήγορα σκουλίκι..... ( ) Δημήτρης αυτα ειναι..... περιμένω να μάθω ΔΗΜΗΤΡΗ και χρόνο που θα κάνεις να το βάλεις και να το βγάλεις 32 λεπτά έκανα σε audi a4 b7 2,0tfsi και 24 σε s3 για αν δω τι πουλιά πιάνεις γιατί έμαθα ότι τα παίζεις στα δάχτυλα τα diy :JC_cheesy: :JC_cheesy: :JC_cheesy: ελεγα να την κανω την αλλαγη εγω (τα γουσταρω κατι τετοια - η φυση του τεχνιτη) με την καθοδηγηση του Γιοντα αλλα αμα ειναι μην σας χαλασω το παιχνιδι... 3
THE BARBARIAN Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 ελεγα να την κανω την αλλαγη εγω (τα γουσταρω κατι τετοια - η φυση του τεχνιτη) με την καθοδηγηση του Γιοντα αλλα αμα ειναι μην σας χαλασω το παιχνιδι... ε μα ναι έμαθα ότι ο ΜΙΤΣΟΣ και γρήγορος είναι και είναι αυθεντία σε αυτά για να κάνουμε ένα τεστ :laughing: :laughing: :laughing: 1
Dimitris_Kon Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 Κάπου στο μισάωρο με βλέπω μητσάρα! Στο S3 είναι πιο εύκολα τα πράγματα (όπως και σε golf) μιας και δεν έχει αυτή τη παπαριά στο σωληνάκι υψηλής! Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 (edited) Σε συνέχεια της αλλαγής σε ποτηράκι, πρόσφατα προχώρησα στην αλλαγή στο ποτηράκι του μέλους Leras, ο οποίος έχει στην κατοχή του ένα A4 DTM edition με 130.000 χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο είναι εντελώς ΟΕΜ και δεν είχε αλλαχθεί ποτέ το ποτηράκι του εκκεντροφόρου. Αν και το αυτοκίνητο ήταν αρκετά ζεστό, αφαίρεσα την αντλία για να αλλάξω το ποτηράκι. Και δυστυχώς, μετά από 130.000 χιλιόμετρα και παρόλο που το αυτοκίνητο ΔΕΝ έχει πρόγραμμα, το ποτηράκι ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης, καθώς είχε φύγει εντελώς όλη η 1η προστατευτική στρώση του και πίσω επίσης είχε αποτύπωμα του εμβόλου της αντλίας σχηματισμένο : Αφού αλλάχθηκε, το αυτοκίνητο σταμάτησε να ακούγεται κιόλας ένα ελαφρύ κροτάλισμα που έκανε, προφανώς από το ποτηράκι, που ήταν έτοιμο να παραδώσει πνεύμα. Το καλύτερο απ΄ όλα, στην αντιπροσωπεία του είχαν πει "Δεν χρειάζεται, δεν έχουμε εντολή από το εργοστάσιο, για κάτι τέτοιο". Δημήτρης Edited July 19, 2013 by Dimitris_Kon 5
Recommended Posts