Jump to content

Recommended Posts

Posted

Download αρχείο από link  + κωδικός    ==>  burn disc  σε mac   και δούλεψε

• Like 3
Posted

ξέρει κανείς εάν το tcm στα RNS-E λειτουργεί !!??

• 3 months later...
Posted

Καλημερα χρειαζομαι μια βοηθεια εαν ειναι δυνατον εχω (ολα) τα υλικα) αλλα το μηχανημα μου αρνηται να αναγνωρισει DL dvd. Σας ευχαριστω

Posted

Καλημερα χρειαζομαι μια βοηθεια εαν ειναι δυνατον εχω (ολα) τα υλικα) αλλα το μηχανημα μου αρνηται να αναγνωρισει DL dvd. Σας ευχαριστω

αν δεν είναι σωστά γραμμένο για τους χάρτες, δεν θα στο διαβάσει. Δυστυχώς.

Posted

σε τι DVD συσκευή το έγραψες !!!???

• Like 1
Posted

Συγνωμη γις την λαθος διατυπωση, δεν μπορω να το γραψω καθολου ο μακ δεν αναγνωριζει το dl, μηπως μπορει να μου το .... Καποιος δινοντας τα υλικα. Σας ευχαριστω και συγνωμη

Posted

Συγνωμη γις την λαθος διατυπωση, δεν μπορω να το γραψω καθολου ο μακ δεν αναγνωριζει το dl, μηπως μπορει να μου το .... Καποιος δινοντας τα υλικα. Σας ευχαριστω και συγνωμη

Posted

τι mac είναι  και τι dvd συσκευή  !!???   πρέπει να γράφει σε dual layer και εάν μπορείς να ρυθμίσεις ταχύτητα σε όσο χαμηλότερη γίνεται

Posted

Μετα την αναβαθμιση στο el capitan Os δεν αναγνωριζει DL ολα τα υπολοιπα τα γραφει

Posted (edited)

η latest version των  mac έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε παλιότερα hardware   SEARCH GOOGLE

τι MAC και DVD έχεις !!???

Edited by metero
Posted

i mac 2010 optiarc sony. το ξερω οτι εχουν δημιουργηθει προβληματα και δεν λενε να τα φτιαξουν. Ειχα προβληματα με το μαιλ μου.

Posted

τελικά τι έγινε το έγραψες !!???

• Like 1
Posted

όχι ακόμα καθώς δεν μπορώ να βρω την λύση όσο και αν έχω ψάξει στο νετ.!!! Σε αναζήτηση αντιγραφικού!!!

• 7 months later...
Posted

καλησπερα! πολυ καλο τοπικ μας λυθηκαν αρκετες αποριες. μια βοηθεια,εβαλα εκ των υστερων rns-e και σκεφτομαι  να εγκαταστησω το oem bluetooth εχω βρει κατι,αν υπαρχει καποιος οδηγος εγκαταστασης θα βοηθουσε πολυ, και τα κομματια που χρειαζονται. το αυτοκινητο ειναι a4 b6 quattro 1.8t. ειναι η πρωτη φορα που γραφω αν εχω λαθος διορθωστε. μπραβο σε ολη την ομαδα για τη δουλεια.

Posted

καλησπερα! πολυ καλο τοπικ μας λυθηκαν αρκετες αποριες. μια βοηθεια,εβαλα εκ των υστερων rns-e και σκεφτομαι  να εγκαταστησω το oem bluetooth εχω βρει κατι,αν υπαρχει καποιος οδηγος εγκαταστασης θα βοηθουσε πολυ, και τα κομματια που χρειαζονται. το αυτοκινητο ειναι a4 b6 quattro 1.8t. ειναι η πρωτη φορα που γραφω αν εχω λαθος διορθωστε. μπραβο σε ολη την ομαδα για τη δουλεια.

καλησπέρα φίλε Αποστολή!

Καταρχάς αν θες, μπες στα νέα μέλη να μας συστηθείς.

Τώρα για την ερώτησή σου, προσωπικά δεν μπορώ να σου απαντήσω επειδή έχω πάρει το κιτ της kufatec (topic εδώ) που είχε ό,τι χρειαζόταν (πομποδέκτης bluetooth, μικρόφωνο, καλωδίωση).

• 2 months later...
Posted

καλησπερα!ξερει κανεις πως αναβαθμιζοντε οι χαρτες για το gps εκτος απο τν αγορα νεου cd?

Posted

καλησπερα!ξερει κανεις πως αναβαθμιζοντε οι χαρτες για το gps εκτος απο τν αγορα νεου cd?

με.....σπασμένο? :D

Posted

Παντως κυκλοφορησαν οι χαρτες του 2017...   οποιος ενδιαφερεται με μηνυμα.

• Like 1
Posted

Παντως κυκλοφορησαν οι χαρτες του 2017...   οποιος ενδιαφερεται με μηνυμα.

Μια διευκρίνηση προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Μπορω να σας στειλω το link για το απο που θα τους κατεβάσετε σαν αρχειο. Απλως για αν μην το βαλω πανω στο forum και  δημιουργηθεί προβλημα, για αυτο αναφέρω το μηνυμα.

Δεν εχω την δυνατότητα για κάτι παραπανω.

Posted

Μια διευκρίνηση προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Μπορω να σας στειλω το link για το απο που θα τους κατεβάσετε σαν αρχειο. Απλως για αν μην το βαλω πανω στο forum και δημιουργηθεί προβλημα, για αυτο αναφέρω το μηνυμα.

Δεν εχω την δυνατότητα για κάτι παραπανω.

Θα μου στειλεις σε παρακαλω πολυ το link?

Ευχαριστω πολυ!!!

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Posted

Θα μου στειλεις σε παρακαλω πολυ το link?

Ευχαριστω πολυ!!!

Ναι το απογευμα φιλε μου, απο το σπιτι.

• Like 1
Posted

έχει τους δρόμους του τσιπρα !!!??

• Like 1
Posted

κατέβηκε - γράφτηκε - δούλεψε .........   αύριο θα δοκιμαστεί στους δρόμους που χάραξε ο τσίπρας , αν και μετά από καμιά ώρα μου κάνει νερά το ρνσ-ε και δεν δουλεύει όταν  πάω κάτο απ'ταυλάκι   .... ίδωμεν

• Like 2
Posted (edited)

κατέβηκε - γράφτηκε - δούλεψε .........   αύριο θα δοκιμαστεί στους δρόμους που χάραξε ο τσίπρας , αν και μετά από καμιά ώρα μου κάνει νερά το ρνσ-ε και δεν δουλεύει όταν  πάω κάτο απ'ταυλάκι   .... ίδωμεν

πολυ γρηγορος είσαι.  Εχεις DVD writer Pioneer ?

Edited by Giannis20vt
Posted

Τι dvd χρησιμοποιουμε dl + η - ?