Kavouras Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 9 hours ago, S3-Nick said: Τι κωδικοποίηση;; Εσένα φοράει το απλό ή το bose ηχοσυστημα; Εμένα πάντως πάλι το έβαλα στο 2 και όταν ξαναπήρα το αμάξι ήταν πάλι στο off.... φοράει bose ηχοσύστημα (από το εργοστάσιο).
S3-Nick Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 1 hour ago, Kavouras said: φοράει bose ηχοσύστημα (από το εργοστάσιο). Εγώ πήρα το rnse από αμάξι που φορούσε bose και είναι ήδη κωδικοποιημενο για Α4 με bose... Δν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κρατάει την ρύθμιση... Εσύ το έχεις δει ότι έχει κρατήσει την ρύθμιση ή το υποθέτεις;; Τέλος, εσένα έχει το audiopilot ή όχι;
Kavouras Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 1 hour ago, S3-Nick said: Εγώ πήρα το rnse από αμάξι που φορούσε bose και είναι ήδη κωδικοποιημενο για Α4 με bose... Δν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κρατάει την ρύθμιση... Εσύ το έχεις δει ότι έχει κρατήσει την ρύθμιση ή το υποθέτεις;; Τέλος, εσένα έχει το audiopilot ή όχι; Το έχω δει. Μπήκα πάλι χθες να δω αν έχει κρατήσει το equilizer πχ. Μια χαρά είναι όπως το είχα αφήσει.
S3-Nick Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 9 hours ago, Kavouras said: Το έχω δει. Μπήκα πάλι χθες να δω αν έχει κρατήσει το equilizer πχ. Μια χαρά είναι όπως το είχα αφήσει. Tότε δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να συμβαίνει...
S3-Nick Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 On 7/10/2020 at 12:13 PM, Kavouras said: Μπορείς να μου το στείλεις με pm? Και τι ακριβώς διορθώνει? Τελικά εσύ το πέρασες σε mk2 rns-e?? Εγώ το έχω κάνει σε mk1 με επιτυχία απλά αποφάσισα να δοκιμάσω να βάλω και ένα mk2 στο αμάξι γιατί το βρήκα σε καλή τιμή, οπότε έλεγα να περάσω και το νέο firmware...
S3-Nick Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 Για όποιον μπορεί να έχει παρόμοιο πρόβλημα θα αναφέρω τα κάτωθι... Έβαλα ένα rns-e 193B (mk2) από S3 8P στο Α4 Β6 μου και παρατήρησα ότι, αν και αρκετά πιο γρήγορο συνολικά, στο navi ήταν πολύ αργό σε σημείο που έφτανε να μην είναι λειτουργικό, οταν ήθελες να κάνεις αναζήτηση προορισμού... Αποφάσισα να το ανοίξω και να καθαρίσω το ματάκι του dvd, μιας και διάβασα σε ξένα forum ότι αυτό συνήθως φταίει όταν αργεί να διαβάσει το dvd των χαρτών... Αποτέλεσμα ήταν να γίνει ο καθαρισμός σε λιγότερο από 1 ώρα και το dvd να δουλεύει άψογα... Οποιος παρατηρεί κάτι αντίστοιχο μπορώ να δώσω οποία πληροφορία θέλει μιας και αξίζει το αποτέλεσμα... 1
csaris Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 To equalizer ουτε το δικο μου rns e το σωνει... Εψαξα να το αλλαξω μεσα απο το vcds αλλα δεν το βρηκα. 1
S3-Nick Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 1 hour ago, csaris said: To equalizer ουτε το δικο μου rns e το σωνει... Εψαξα να το αλλαξω μεσα απο το vcds αλλα δεν το βρηκα. Άλλαξα rns-e και έβαλα το mk2 από S3 8P και ούτε αυτό κράτα την επιλογή που κάνεις στο eng. mode... Όταν ξαναμπαίνεις, αφού κλείσεις το rns-e, είναι πάλι ρυθμιζμενο στο 0. 1
S3-Nick Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Θα ήθελα λιγάκι τα φώτα σας γιατί δεν έχω καταλάβει κάποιες λεπτομέρειες, όσον αφορά την εγκατασταση κάμερας οπισθοποριας... Έχω τον multimedia adapter και μια aftermarket κάμερα... Συνδέω την έξοδο βίντεο της καμερας (κίτρινη φυσά βίντεο) με τον ανταπτορα πολυμέσων και μετά ξεκινάνε οι απορίες... 1ον: Συνδέω το pin C2 του rnse (pin για κάμερα οισθοποριας ) στον ανταπτορα ή σε μια πηγή σήματος όπισθεν, όπως πχ το φανάρι της όπισθεν; 2ον: Συνδέω την κάμερα σε κάποια πηγή ρεύματος, πχ το φανάρι της όπισθεν, ή παίρνει εντολή και άρα και ρεύμα μέσω της σύνδεσης που πραγματοποιείται με τον ανταπτορα;
Recommended Posts