Jump to content

Recommended Posts

Posted

Κουμπαρε αφιερωνεις οπως παντα!!! :hysterical:

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Να σας πω και εγώ με την σειρά μου ότι πιστεύω ότι ήταν μια από τις καλύτερες εκδρομές του club!

Απίστευτη συμμετοχή για εκδρομή στο εξωτερικό (21 αυτοκίνητα και 50 άτομα περίπου) . :blink:

Οι Βούλγαροι δε, είχαν τόσο καλά οργανώσει την εκδρομή, ώστε ανέβασαν αρκετά ψηλά το πήχη για τέτοιου είδους και μεγέθους εκδρομές! :bravo:

Το ξενοδοχείο ήταν από τα καλλίτερα της περιοχής πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα καλούδια (θερμαινόμενες πισίνες-jackuzi- χαμάμ ) όπου και πήραν σειρά πολλά από τα παιχνίδια μας! :crazy:

Τα πειράγματα δε έπαιρναν και έδιναν όχι μόνο μεταξύ μας αλλά και μεταξύ των Βουλγάρων και Ρουμάνων φίλων μας και οι ατάκες έδιναν και έπαιρναν με κάποιες να ξεχωρίζουν ! :updown:

είχαν κλείσει και όλο το γκαράζ, για εμάς, όπου δυο φύλακες φυλαγαν τα καμάρια μας μέρα-νύχτα! :rocket:

Τα τοπία φανταστικά όπως και το ξενοδοχείο catarina, που πήγαμε για την ημερήσια εκδρομή και το pic-nic μέσα στο δάσος με ζωντανή μουσική, που μας είχαν ετοιμάσει οι Βούλγαροι φίλοι μας! :dansen:

Στην διαδρομή μας περίμεναν και μας συνόδευαν περιπολικά της αστυνομίας στην πορεία μας προς τα εκεί και στην επιστροφή, το κομβόι δε ήταν απίστευτο αφού ήταν πάνω από 70 αυτοκίνητα, η αρχή και το τέλος του ήταν πάνω από ένα χλμ και το κεφαλογυρισμα και ο θαυμασμός των περιοίκων ήταν το κάτι άλλο! (κάποιοι μάλλον μας έβρισαν κιόλας γιατί είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στην περιοχή με ουρές αναμονής μέχρι να περάσει και το τελευταίο όχημα)! :protest:

Να πω εδώ και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μελή από όλη την Ελλάδα (Αθήνα-Κέρκυρα-Πάτρα-Λάρισα- Καβάλα-Ξάνθη-Θεσσαλονίκη-Δράμα-Τρίκαλα ακόμη και από την Κύπρο) που συμμετείχαν στην εκδρομή και έδωσαν το καλλίτερο τους εαυτό. :bravo:

Επίσης να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ασχολήθηκαν και οργάνωσαν την εκδρομή, στον Σιμο όπου έκανε ότι καλλίτερο μπορούσε για να πάμε και να γυρίσουμε με ασφάλεια, καθώς και για το γεύμα που μας πρόσφερε στα σύνορα όπου κατέφθαναν όλοι πεινασμένοι αλλά με μεγάλη όρεξη για την συνέχεια της εκδρομής! :bravo:

Πέρασα εγώ αλλά και η γυναίκα μου τέλεια, είδαμε φίλους αλλά γνωρίσαμε και νέα μέλη , γεμίσαμε και τις μπαταρίες μας μέχρι τουλάχιστον το επόμενο RF το οποίο υποσχεθήκαμε να ξαναγίνει και πάλι του χρόνου με την συμμετοχή και άλλων club και από άλλες χώρες!! :59:

Θα ακολουθήσουν βιντεάκια και θα ανεβάσω και εγώ μερικές καλές Φώτο αργότερα!!!

Posted

Από πού να ξεκινήσω; :g:

Επειδή

Α. Με τα προηγούμενα posts έχετε δώσει τον παλμό της εκδρομής σε όσους - εκαναν το λάθος και - δεν ήρθαν

Β. Καλό είναι να μην επαναλαμβανόμαστε

Γ. Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν

Δ. Στον προφορικό λόγο τα πάω καλύτερα από τον γραπτο

θα αρκεστώ στα εξής:

Ως καινούριο μέλος και μην γνωρίζοντας ΚΑΝΕΝΑΝ από κοντά, μου άρεσε πάρα πολύ που μου φερθήκατε σαν έναν από εσάς και δεν με κάνατε να νιώσω παρείσακτος ούτε για μια στιγμη. Γνώρισα αρκετους αξιόλογους ανθρώπους και χαίρομαι που σαν αφορμή αυτό το τριήμερο είχα την ευκαιρία να συναντήσω πολλούς από εσάς από κοντά. :party2:

Όσα ευχαριστώ και να πω για αυτοκόλλητα, τυρόπιτες-μπουγάτσες με τυρι, διανομή προγράμματος, παροχή συμβουλών εντός και εκτός Βουλγαρίας, καπελάκια και όοοοοοολες αυτές τις μη εμφανείς μικρολεπτομέρειες που κάποιοι φρόντισαν για να πάει καλά αυτή η εκδρομή, θα έιναι λίγα. Από το παλαιότερο μέχρι το νεότερο μέλος αυτού του club, από κάθε γωνιά της Ελλάδας και από τα Audi των ~400 ίππων μέχρι την "βάρκα" μου που προσπαθουσε να φανεί αντάξια του club, πιστεύω πώς όλοι προσφέραμε κάτι, υλικό ή άυλο. :speak_cool:

Ονόματα δεν θέλω να πω αλλά αξίζουν πολλά μπράβο σε κάποιους που αγχώθηκαν και ασχολήθηκαν για να περάσουμε όλοι καλά. Και χωρίς αυτούς η εκδρομή αυτή δεν θα ήταν όπως την ζήσαμε.

Απλά να πω ότι ήδη ανυπομονώ για την επόμενη φορά που θα οργανώσουΜΕ κάτι παρόμοιο...! :new_thumright:

ΠΙ.ΕΣ.

Λετς κοντίνιου του εντζόι αουρσέλβς! :hysterical::haha4::hysterical::haha4:

Posted

Eμενα με πηρε πριν λιγο ο Ντινος και...ΞΕΝΕΡΩΣΑ για σημερα...η περιγραφη του μου εσπασε τα κοκκαλα για αυτα που εχασα... :cry:

Posted

και ενα βιντεακι απο το παρκιν του ξενοδοχειου, οπου παρκαραμε εμεις και οι ρουμανοι μονο!

Posted

Kανενα πατημα κανατε μωρε?????τα project του club ανοιξαν καθολου?????

στην επιστροφη μας περασαν πλακωμενα, μεσα στα τουνελ στον Αγ.Κων/νο, ενα celica gt4 που εκανε πολυ θορυβο και ηταν φαρδυ λες και ηταν supra χρωματος κοκκινο και καπακι πισω του ενα evo 10 λευκο, πολυ δυνατο και αυτο, και πανω που λεω πως και δεν τσιμπησε ο noel που ηταν πισω, ξαφνικα ακουω την external διπλα μου και φοβηθηκα!

οχι που δεν θα τσιμπαγε ο noel.

τους πηγε φαλαγγι και στηθηκε με το celica οπου και το ξετιναξε για πλακα και εκει που πηγε να αφηση γκαζι του αναβει τα φωτα το evo, και συνεχισαν μεσα στα τουνελ οπου ο θορυβος που εκαναν ηταν εκκοφαντικος αλλα και πολυ καυ.....κος, δυστυχος βιντεακι δεν προλαβα να βγαλω μια ηταν σχετικα σκοτεινα αλλα επειδη πλακωθηκα και εγω απο πισω τους για να δω τι θα γινει, δεν μπορουσα να τραβαω κιολας!

φυσικα και την εφαγε καργα και το evo!!!

ψιλολογια δηλαδη!!

Posted

Ανανεωσα τις φωτο..... προσθεσα καμια 20αρια :biggrinthumb:

Posted

Νομιζω οτι ολα τα παιδια παραπανω εχουν καλυψει το 100% των συναισθηματων, των εντυπωσεων και των εικονων απο αυτη την απιστευτη εκδρομη!! Δεν χρειαζεται να λεω κι εγω πραγματα τα οποια ειναι πλεον αυτονοητα, οτι δλδ σ'αυτη τη παρεα περναμε ΤΕΛΕΙΑ!!!! Θελω να ευχαριστησω κι εγω με τη σειρα μου ολα τα παιδια που κοπιασαν για την πραγματοποιηση αυτης της εκδρομης, τον Σιμο για το οτι μας ξεναγουσε και μας επεξηγουσε τα παντα για το Bansko, τα παιδια που ηρθαν απο ολα τα μερη της Ελλαδας & της Κυπρου και φυσικα τον φιλο μου τον Νικο που ταλαιπωρηθηκε απιστευτα (ιδιαιτερα στην επιστροφη).

Χαρηκα παρα πολυ για τις καινουργιες γνωριμιες που εκανα και για το οτι ειδα απο κοντα παιδια στα οποια μιλαω μεσω του Club!!

Ειμαι υπερηφανος που ειμαι μελος αυτης της τεραστιας παρεας-οικογενειας που λεγεται AUDI SPORT CLUB!!! Και απο τωρα δηλωνω μεσα για την επομενη εκδρομη!! Μανο γραψε: Ledinos +2

Posted

ενα evo 10 λευκο, πολυ δυνατο και αυτο

πως το περασε με 0,9 πιεση???πρεπει να γαζωνει το s3...

Posted

στην επιστροφη μας περασαν πλακωμενα, μεσα στα τουνελ στον Αγ.Κων/νο, ενα celica gt4 που εκανε πολυ θορυβο και ηταν φαρδυ λες και ηταν supra χρωματος κοκκινο και καπακι πισω του ενα evo 10 λευκο, πολυ δυνατο και αυτο, και πανω που λεω πως και δεν τσιμπησε ο noel που ηταν πισω, ξαφνικα ακουω την external διπλα μου και φοβηθηκα!

οχι που δεν θα τσιμπαγε ο noel.

τους πηγε φαλαγγι και στηθηκε με το celica οπου και το ξετιναξε για πλακα και εκει που πηγε να αφηση γκαζι του αναβει τα φωτα το evo, και συνεχισαν μεσα στα τουνελ οπου ο θορυβος που εκαναν ηταν εκκοφαντικος αλλα και πολυ καυ.....κος, δυστυχος βιντεακι δεν προλαβα να βγαλω μια ηταν σχετικα σκοτεινα αλλα επειδη πλακωθηκα και εγω απο πισω τους για να δω τι θα γινει, δεν μπορουσα να τραβαω κιολας!

φυσικα και την εφαγε καργα και το evo!!!

ψιλολογια δηλαδη!!

Ετσι έτσι τα s3 8l...βεντούζα και τις μπάλες...α ρε τι χάνω ο μαύρος... :1115038523:

Που να σηκώσει και 2bar δλδ τι εχει να γινει...

και οπως έλεγε και ενας παλιός,μετα τα 2bar αρχιζει η ζωη... :whistling:

Posted (edited)

Να μαι και γω... Ωρα να πω 2 λογακια.... Ξυπναω πουρνο πουρνο την Παρασκευη να παω να παραλαβω το Αντρικο. Τον φορτωνω και αναχωρω για παραλαβη Δημητρας (κοπελα Αντρικου). Το σκουπιδιαρικο ομως μεσα στο στενο ειχε αλλη αποψη και τα μπινελικια αρχισαν να πεφτουν πριν καν ξημερωσει. Τελικα φτανω στην Δημητρα οπου εκπληκτος αντικριζω τις 2 βαλιτσες της... Ξεπερνωντας το σοκ, τις φορτωνω και αυτες στο ταπεινο μου S και ξεκιναω αγωνα δρομου να προλαβω την παρεα που ειχε ηδη ξεκινησει. Μετα απο αρκετο πατημα και μισο ντεποζιτο βενζινης τους εφτασα.

Επομενη σταση στα Τεμπη για να συναντησουμε τον Θωμα με 3 γυναικες (ρε Θωμα που χωρεσαν τα πραγματα τους??? Εγω 1 ειχα).Ανεφοδιαζομαστε, πινουμε ενα καφεδακι στα γρηγορα καθως υπηρχε ποταπαγορευση στο S, και ξανα πισω απο το τιμονι. Τελευταια σταση λιγο εξω απο την Δραμα για πληρη συνενωση. Ανεφοδιασμος (κακια η ωρα) και σταση στα συνορα να περιμενουμε τον υπναρα του κλαμπ. Αν ειναι δυνατον να ξεκιναει με ενα σταβλο αλογα, 2 ωρες μετα απο εμας και στο τελος να τον περιμενουμε κιολας!!! :crazy: Ετσι, περνωντας μεσα απο δρομους αμφιλεγομενης ποιοτητας και ενω γλυτωσα την στουκα πισω απο ενα καρο, φτασαμε Μπανσκο!

Καφεδακι, φαγητακι, μπιλιαρδο και.....FLORIMONT!!!!! Το καλυτερο club κυριοι... Εκει που ο Ντινος ειναι ετοιμος να καρυδωσει τον DJ σταματαει την μουσικη, βγαινει μια κυρια ντυμενη στα κοκκινα και αρχιζει να τραγουδαει..... ΠΕΓΚΥ!!!! Το ελληνικο ρεπερτοριο ηταν πληρεστατο και το γελιο που επεσε αφθονο! Ομως δεν ηταν για χορταση... Επιστροφη στην βαση μας και ενω οι πιο σιτεμενοι της παρεας πανε για νανι, τα νιατα (εγω, αντρικος, δημητρα) πινουν αλλο ενα ποτακι στο bar του ξενοδοχειου.

Σαββατο. Εγερση, πρωινο και αναβαση για χιονοδρομικο. Διαδρομη εκπληκτικη, απιστευτο τοπιο. Πολυυυ πρασινο! Σιγουρα εκει χιονισμενο θα ειναι τελεια. Φωτο κλπ, και καταβαση οπου κανουμε σταση στο ποταμι για φωτο. Φευγοντας απο το ποταμι νομιζαμε οτι ξεχασαμε τον Σοκι. Γυρναω να τον παρω αλλα ειχε παραληφθει απο αλλο μελος τελικα. Οπως λοιπον αρχιζω να ξανακατεβαινω να σου και ο γρηγορος της παρεας (Δημητρης) να ανεβαινει για τον ιδιο λογο. Γυρναει και αυτος προς τα κατω και εκει ειναι που βρισκουμε την ευκαιρια για μια καταβαση... Οπως λοιπον παμε κομματια. Μπροστα εγω πισω ο Δημητρης πεταγεται και μια νταλικα απο το πουθενα. Ευτυχως αποφυγαμε τα χειροτερα και μας εμεινε η ευχαριστη αναμνηση της καταβασης!!!

Προλαβαινουμε ισα ισα το κομβοι για το καταρινα οπου φαγαμε το μεσημερι. Πολυυυς κοσμος. Εμεις οι Ελληναρες αμεσως καβατζωσαμε τα τραπεζια με την σκια και αφησαμε τους αλλους να βραζουν....

Μετα το φαι, αναχωρηση για Σαντανσκι. Εκει καπου ειναι που αρχιζω και τρελαινομαι με τις βενζινες και τετοια. Το αμαξι να κανει δικο του προγραμμα... Τελος παντων αφου με καθησυχασε ο Δημητρης ευχαριστηθηκα την εκδρομουλα, αν και δεν ψωνισα τπτ. Επισης να ευχαριστησουμε τον Δημητρη για το παγωτακι που κερασε!!!

Επιστροφη στο ξενοδοχειο και πρετοιμασια για το παρτυ... Περασαμε πολυ ωραια, μας κολασε η κοπελα του μπιφτεκιου, αλλα το ξεπερασαμε! Πριν φυγω χαρηκα που ειδα μερικες Ελληνιδες να την βουλωνουν λιγο στον χορο γιατι πολυ αερα ειχε παρει! Το μονο μειον ηταν οτι επαιξε λιγα ελληνικα. Βεβαια αυτα τα λιγα ηταν αρκετα ωστε να κανουμε το μαγαζι ανω κατω... Μαλλον για αυτο δεν εβαλαν αλλα.

Ωρα για νανακια και παλι γιατι η επιστροφη πλησιαζε...

Κυριακη. Εγερση, μαζεμα, πρωινο. Κλεινουμε τις υποχρεωσεις μας με το ξενοδοχειο, φορτωνουμε τα αμαξια και αναχωρηση για φωτογραφιση λιγο πριν το χιονοδρομικο. Οπως θα ειδατε και απο τις φωτο...πανικος! Τρελος κοσμος! Μετα τις φωτο, χαιρετουρες και ωρα για επιστροφη στα Πατρια εδαφη...

Σταση στα συνορα για τελευταιες συνεννοησεις και αναχωρηση για Δραμα και μασα. Σταση για ανεφοδιασμο και ηρθε η ωρα για Ελληνικο φαγητο... Αφου σπασαμε λοιπον, και τελικα δεν φαγαμε κορμο (γιατι Μανο?) Ωρα για την επιστροφη. Πριν την Λαρισα να η κινηση...τρελαινομαι και κανω σταση για τσιγαρο και για να ξεπιαστουμε λιγο. Μολις μερναμε τα τεμπη βλεπω μια ΕΚΟ. Σταματαω για ανεφοδιασμο και τσιγαρο, δρακουλινια και οτι αλλο θυμηθηκε στη Δημητρα!!! Συνεχιζοντας βρισκω Σοκι, Μανο, Πετρο(mangp) kai Πετρο(Petros7) να οδηγουν σιγα σιγα και με ασφαλεια. Ετσι λοιπον πρερασε και η υπολοιπη επιστροφη.

Παιδια ηταν υπεροχα, φανταστικα, ανεπαναληπτα! Να μαστε καλα να ξαναζησουμε τετοιες στιγμες και να μην λειπει κανεις! Πραγματικα στεναχωρεθηκα πολυ φτανοντας Αθηνα και καταλαβαινοντας οτι ειχε τελειωσει ολο αυτο το τρελο 3μερο! Χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα και τα παιδια απο Βορεια Ελλαδα και γενικα οσους δεν ειχα γνωρισει! Εισαστε απιστευτοι. Επισης χαρηκα πολυ που γνωρισα και τον Αντρεα απο την Κυπρο! Ευχαριστω πολυ!!!!

Edited by lekoS3
Posted

Γιάννη,είπες να γράψεις 2 λόγια ρε φίλο,

εσυ εστειλε γράμμα στον Αι Βασίλη πρόωρα ρε παλικάρι μου... :haha4::bravo:

Posted

Και εγω με την σειρα μου να ευχαριστησω ολους τους διοργανωτες της εκδρομης,ηταν ολα απιστευτα διοργανωμενα.Χαρηκα που γνωρισα καποια παλαιοτερα μελη αλλα και νεοτερα μελη και να τονισω οτι το ASC δεν ειναι σαν τον Ε.Σ. οπου σνομπαρουν κλπ.κλπ.κλπ.Γουσταρουμε να γνωριζουμε κοσμο να κανουμε γνωριμιες κλπ.κλπ.κλπ.(μην φλυαρω κιολας).Αυτο που ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ εγω και η λενα ειναι η ανακοινωση του επομενου event!!!

ΥΓ. ΘΑΝΑΣΗΣ+1 :new_thumright::new_sugkrotima:

ΥΓ2.Sοκι οταν θα ξεμπερδεψω θα στειλω και εγω τις φωτο μου

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Posted

Γιάννη,είπες να γράψεις 2 λόγια ρε φίλο,

εσυ εστειλε γράμμα στον Αι Βασίλη πρόωρα ρε παλικάρι μου... :haha4::bravo:

Ξεκινησα να γραψω 2 λογια αλλα ενας χειμαρος ξεχυθηκε στο πληκτρολογιο μου :D ! Τι να κανω?

Posted

Ξεκινησα να γραψω 2 λογια αλλα ενας χειμαρος ξεχυθηκε στο πληκτρολογιο μου :D ! Τι να κανω?

Πέστα αγορι μου,βγάλτα απο μέσα σου,μην μασάς... :biggrinthumb:

Posted (edited)

μας κολασε η κοπελα του μπιφτεκιου, αλλα το ξεπερασαμε!

:haha4::haha4::haha4:

Edited by Soki
εχμμ υπάρχουν και μεταφράσεις ντινο ;)
Posted (edited)

Να μαι και γω... Ωρα να πω 2 λογακια....

Γειτονα ξεχασες το βασικο.

Καποιοι στη ΜΕΣΗ της Εθνικης οδου ανταλλαζανε PMR.

Μηπως ξερεις ποιοι ηταν?

Edited by petros7
Posted

Να μαι και γω... Ωρα να πω 2 λογακια....

Γειτονα ξεχασες το βασικο.

Καποιοι στη ΜΕΣΗ της Εθνικης οδου ανταλλαζανε PMR.

Μηπως ξερεις ποιοι ηταν?

:whistling::whistling::whistling: Εγω οδηγουσα...ο Πετρος και ο Αντρικος δεν ξερω τι εκαναν...

Posted

ame='petros7' date='13 October 2009 - 10:14 PM' timestamp='1255460604' post='164531']

:whistling::whistling::whistling: Εγω οδηγουσα...ο Πετρος και ο Αντρικος δεν ξερω τι εκαναν...

και ένας Σωκράτης απο πίσω να βγάζει αφρούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :knife:

Posted

και ένας Σωκράτης απο πίσω να βγάζει αφρούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :knife:

Αν εσυ εβγαζες αφρους, οι πιο πισω τι να εκαναν αραγε???? :laughing:

Posted

Επίσης έχω να δηλώσω ότι δεν ξαναπαίζω μπιλιάρδο με τους : Tsoglan, Soki, LekoS3.. Βαρέθηκα να χάνω. Τι κόλπα έκανα, τι προσπάθησα να αποσπάσω προσοχή με τη στέκα, τι σπρώξιμο, το αποτέλεσμα μηδέν, πάλι έχανα :(

Δημήτρης

Posted

Επίσης έχω να δηλώσω ότι δεν ξαναπαίζω μπιλιάρδο με τους : Tsoglan, Soki, LekoS3.. Βαρέθηκα να χάνω.

Δημήτρης

Aντε παιξε με το...αυτοκινητο σου εσυ...εκει καλα τα πας... :Party_fest39:

Posted

να κι ένα clipακι από μένα:

Πολυ ωραιο βιντεο Γιαννη!

Posted

Πολυ ωραιο βιντεο Γιαννη!

Πράγματι Γιάννη πολύ ωραίο..

Δημήτρης

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.