zansant13 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Σαν νέο μέλος κ εγώ,θα ήθελα να αναρτήσω την δυναμομέτρηση μου,πραγματικά με μεγάλη περηφάνεια... Χρόνια Alfisti...μέλος πιά της VAG Group..!!
autoradioa3 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ηταν γνωστο οτι η Audi δινει λιγοτερη ιπποδυναμη στα χαρτια λογω φορολογιας στη Γερμανια!!Ιδου λοιπον κ η αποδειξη!
georgio3gr Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Σαν νέο μέλος κ εγώ,θα ήθελα να αναρτήσω την δυναμομέτρηση μου,πραγματικά με μεγάλη περηφάνεια... Χρόνια Alfisti...μέλος πιά της VAG Group..!! Φοραει "εργοστασιακο" προγραμμα το αυτοκινητο σου φιλε μου ή κατι παραπανω; Γιατι 18αρι μαμα με 218hp...
michpan Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ε μάλλον μιλάμε γι'αυτοκίνητο με πρόγραμμα.. Τόσα βγάζουν οι εργοστασιακοί δίλιτροι.. Μιχάλης
zansant13 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 (edited) Ε μάλλον μιλάμε γι'αυτοκίνητο με πρόγραμμα.. Τόσα βγάζουν οι εργοστασιακοί δίλιτροι.. Μιχάλης Ισως κ εγώ δεν έδωσα παραπάνω λεπτομέριες..ζητώ συγνώμη... Το αυτοκίνητο φοράει μόνο πρόγραμμα. Γιάννης... Edited October 30, 2009 by zansant13
Dimitris_Kon Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ισως κ εγώ δεν έδωσα παραπάνω λεπτομέριες..ζητώ συγνώμη... Το αυτοκίνητο φοράει μόνο πρόγραμμα, unofficial της AUDI PAZAROPOULOS...Δηλαδή μου το έφτιαξε ένα απο τα παιδιά που δουλέυουν μέσα στην AUDI,άρα επι της ουσίας δέν το έβαλα απο το tuning του Pazaropoulou... Γιάννης... Ήταν βέβαιο ότι έχει πρόγραμμα, διότι είναι μεγάλη η διαφορά από το ΟΕΜ Δημήτρης
zansant13 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Ήταν βέβαιο ότι έχει πρόγραμμα, διότι είναι μεγάλη η διαφορά από το ΟΕΜ Δημήτρης Δημήτρη αλίμονο να μην φόραγε και να έβγαζε τόσα... Πραγματικά το αυτοκίνητο αλλαξε μορφή...δεν έχω κάνει κάν την πρώτη αλλαγή λαδιών και έβαλα πρόγραμμα,επόμενο στάδιο η παρακάτω attached photo..θα δυναμομετρήσω και θα ενημερώσω!!!
simon a4 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Μπραβο πολυ καλα νουμερα αντε και εις ανωτερα!
stage6 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 καλή αρχή και καλή συνέχεια έυχομαι!!! ...και που σαι...γρήγορα η συνέχεια και με εξάτμιση παρακαλώ!!
benito Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 καλη αρχη κ απο μενα φιλε μου!μεγαλωνει το A.S.C αντε κ εις ανωτερα
zansant13 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Ευχαριστώ Πολύ παιδιά,πάντως σαν πρωτη άποψη για το AUDAKI οι εντυπώσεις μου ειναι αρκετά καλές.. Σχετικά με την βελτίωση του αυτοκινήτου τα πράγματα εξελίσονται πιο γρήγορα απότι φανταζόμουνα,ψάχνω για DOWNPIPE μόνο,αλλα μου είπαν οτι θέλει κ καταλύτη... Είδωμεν.... Θα ενημερώσω σχετικα... Γιάννης...
zansant13 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 (edited) Μου έχει βάλει πρόγραμμα ένα παλικάρι που ασχολείται με αυτά,λόγο σπουδών,κ κατα καιρούς,για φίλους κυρίως,φτιάχνει προγράμματα για VAG Group.. Το έχω συγκρίνει με όλα τα προγράμματα της αγοράς κ κανένα δεν δίνει τα αποτελέσματα της δικής μου δυναμομέτρησης.. Ειδικα για τα επίπεδα ροπής...Συνήθως αυτά τα νούμερα αποτι εχω καταλάβει,τα δίνουνε για stage 2(με ευνοικούς ανέμους,100αρες βενζίνες κ επιπεδα θερμοκρασίας Βόρειου Πόλου...)και αλλες τέτοιες μαιμουδιές....!!! Αποψη μου... Γιάννης. Edited October 30, 2009 by zansant13
Dimitris_Kon Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Μου έχει βάλει πρόγραμμα ένα παλικάρι που ασχολείται με αυτά,λόγο σπουδών,κ κατα καιρούς,για φίλους κυρίως,φτιάχνει προγράμματα για VAG Group.. Το έχω συγκρίνει με όλα τα προγράμματα της αγοράς κ κανένα δεν δίνει τα αποτελέσματα της δικής μου δυναμομέτρησης.. Ειδικα για τα επίπεδα ροπής...Συνήθως αυτά τα νούμερα αποτι εχω καταλάβει,τα δίνουνε για stage 2(με ευνοικούς ανέμους,100αρες βενζίνες κ επιπεδα θερμοκρασίας Βόρειου Πόλου...)και αλλες τέτοιες μαιμουδιές....!!! Αποψη μου... Γιάννης. Όταν λες τα έχεις συγκρίνει? Τι έχεις συγκρίνει ακριβώς, δυναμομετρήσεις? Δημήτρης
zansant13 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Οχι,δεν έχω δυναμομετρήσει,απο τα αποτελέσματα που δίνουν οι εκάστοτε κατασκευαστές σάν πληροφορία,είτε αυτοπροσώπος,είτε απο τις ONLINE καταχωρήσεις τους στο Ιντερνετ..
acen3g Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Καλοριζικο φιλε μου!μονο με προγραμμα απο 160ps στα 218? τι προγραμμα εχει φτιαξει ο φιλος σου .αν οντως δουλευει σωστα, μπραβο του!
kostas_7 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Καλοριζικο φιλε μου!μονο με προγραμμα απο 160ps στα 218? τι προγραμμα εχει φτιαξει ο φιλος σου .αν οντως δουλευει σωστα, μπραβο του! Ποιος λεει οτι ειναι 160 τα αλογα μαμα;μηπως ηταν μαμα 175 αλογα;ειχε κανει δυναμομετρηση πριν βαλει το προγραμμα ο φιλος;
zansant13 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Πραγματικά πολύ καλή δουλειά έχει κάνει... Δουλέυει πολύ σωστά,ούτε κοψίματα,ούτε τα ρελαντί παιζουν,τίποτα..!!! Οχι Κώστα,δεν έχω κάνει δυναμομέτρηση ''μαμά'' δεν γνωρίζω πόσο ήτανε.. Γιάννης..
zansant13 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Καλησπέρα για δευτερη φορά... Αυτή τη φορά έβαλα εισαγωγή αέρα τουρμπινας,μόνο το τελευταίο κομμάτι(αφαίρεση φιλτροκούτι, μόνο-συλικονούχο κολάρο κ φίλτρο αέρος PIPERCROS Στην παρακάτω photo μπορείτε να δείτε τα νέα αποτελέσματα της δυναμομέτρησης μου.. Πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα,οχι τόσο σε επίπεδο υποδύναμης αλλα ΡΟΠΗΣ!!!! Επαναλαμβάνω,για να μην γυρίζετε πισώ ,οτι φοράει κ πρόγραμμα...! Γιάννης...
strivis Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Αντε και με το καλο μια εξατμιση να ολοκληρωθει η βελτιωση σου!!! Παντως σαν νουμερα, ειναι τα ιδια πανω κατω που βγαζει ο κινητηρας μας με αυτα τα πραγματα που φορας!!!
zansant13 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Acen3g, πιστευω οτι είναι η καλύτερη χοάνη σε σχέση με άλλες,και αποτι μου έχουνε δώσει να καταλάβω, πρέπει να είναι τύπου "σφουγγαρένια"....ειδικά για τουρμπάτα! Strivis,τι έχεις κάνει εσύ..κ τι νούμερα έχεις βγάλει??
lol Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Μπραβο ρε φιλε πολυ ωραια νουμερα,και 1,7 ροπη πανω μονο με το φιλτρακι
acen3g Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Acen3g, πιστευω οτι είναι η καλύτερη χοάνη σε σχέση με άλλες,και αποτι μου έχουνε δώσει να καταλάβω, πρέπει να είναι τύπου "σφουγγαρένια"....ειδικά για τουρμπάτα! Και με ωραιο ηχο σαν σκαστρα.αντε και με μια εξατμιση και θασαι κομπλε
Recommended Posts