sylvios Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 με αυτο που ειπες δεν διαφωνεις μαζι μου. Σου δινεται η αισθηση οτι τουρμπιζει νωριτερα επειδη στροφαρει νωριτερα.Πχ αν η τουρμπινα σου δινει full boost στις 4000στρ. Παλι στις 4000 θα δινει και με το καινουριο βολαν, απλα τωρα πιανεις τις 4000στρ γρηροτερα. Δεν πιανεις full boost στις 3800 πχ ή νωριτερα. Εχει διαφορα! Συμφωνουμε απολυτα.Οταν εγραψα "νωριτερα"ενοουσα σε χρονο οχι σε στροφες.Η διαφορα αυτη σε χρονο δηλ ολα γινονται πιο αμεσα ,ανεβασμα στροφων,ανεβασμα πιεσης,κανει το αμαξι πιο νευρικο και πιο ευχαριστο.
A80Avant Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ετσι! σε αυτο στηριζομαι και εγω τωρα που η τουρμπινα ειναι αρκετα μεγαλυτερη, ισως το στροφαρισμα να ερχεται ταχυτερα και να μην κανει φανερη την μετακινηση της πιεσης προς τις ανωτερες στροφες!
Dimitris_Kon Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 με το ελαφρωμένο βολάν σίγουρα στροφάρει πιό ευκολα,τουρμπίζει όμως νωρίτερα? Να τουρμπίζει χαμηλότερα λόγω βολάν αποκλείεται Μαρίνο. Δεν τελεί σε αιτιώδη συνάφεια και εξάρτηση το τούρμπισμα με το βολάν. Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Συμφωνουμε απολυτα.Οταν εγραψα "νωριτερα"ενοουσα σε χρονο οχι σε στροφες.Η διαφορα αυτη σε χρονο δηλ ολα γινονται πιο αμεσα ,ανεβασμα στροφων,ανεβασμα πιεσης,κανει το αμαξι πιο νευρικο και πιο ευχαριστο. Εκκινήσεις από στάση έχεις κάνει καθόλου? Boost controller έχεις? Δημήτρης
A80Avant Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Δεν τελεί σε αιτιώδη συνάφεια και εξάρτηση μιλαμε Μπαμπινιωτης ο Δημητρης....
mariosA4 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 καλά μιλάμε έχασα το καλύτερο ....Πότε ήρξατο η συνεδρίασις άμα την απουσία μου κύριοι...?????
Dimitris_Kon Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 καλά μιλάμε έχασα το καλύτερο ....Πότε ήρξατο η συνεδρίασις άμα την απουσία μου κύριοι...????? Μην με κοροϊδεύετε βρε βρωμόπαιδα Δημήτρης
mariosA4 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 χθές σε συζήτηση με τον φίλο κώστα για αντλίες λαδιού μιλήσαμε για μια aftermarket αντλία μεγαλύτερης παροχής που βρίσκεται εδώ: http://importperformanceparts.net/ και επιλέγεις audi και μετα πηγαινεις oil pumps. δεδομένου και του προβλήματος που αντιμετώπισα μάλλον θα την πάρουμε και οι δύο,αν έχει κανείς λοιπόν άποψη δεκτή
sylvios Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 (edited) Εκκινήσεις από στάση έχεις κάνει καθόλου? Boost controller έχεις? Δημήτρης Boost controller δεν εχω και εκκινησεις λογω quattro δεν κανω ιδιαιτερα γιατι δεν μου αρεσει. Παντως οσες φορες εκανα μπορω να πω οτι η εμπλοκη ηταν αμεση και το αμαξι πεταχτηκε μπροστα με βιαιο τροπο.Ειναι επισης βεβαιο οτι με τετοιους δισκους και πλατω μακροπροθεσμα οι μεταδοσεις ιδιως των quattro υποφερουν. Edited February 7, 2010 by dimitris A4TFSIQ ορθογραφία
Dimitris_Kon Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Boost controller δεν εχω και εκκινησεις λογω quattro δεν κανω ιδιαιτερα γιατι δεν μου αρεσει. Παντως οσες φορες εκανα μπορω να πω οτι η εμπλοκη ηταν αμεση και το αμαξι πεταχτηκε μπροστα με βιαιο τροπο.Ειναι επισης βεβαιο οτι με τετοιους δισκους και πλατω μακροπροθεσμα οι μεταδοσεις ιδιως των quattro υποφερουν. Και πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει με αυτό το setup? Δημήτρης
NOEL-S3 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Καλησπερα ρε παιδια τι νεα? Θα παραγγειλει κανενας τρομπα? Αν ναι θελω και εγω μια αλλα για αμεση παραγγελια... Αν εχεις καποιο νεο Μαρινο παρε με ενα τηλ. να τα πουμε...
mariosA4 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Καλησπερα ρε παιδια τι νεα? Θα παραγγειλει κανενας τρομπα? Αν ναι θελω και εγω μια αλλα για αμεση παραγγελια... Αν εχεις καποιο νεο Μαρινο παρε με ενα τηλ. να τα πουμε... πώς τη βλέπεις αυτή δημήτρη? έχω στείλει mail ,περιμένω απάντηση
Aristos Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Καλησπερα ρε παιδια τι νεα? Θα παραγγειλει κανενας τρομπα? Αν ναι θελω και εγω μια αλλα για αμεση παραγγελια... Αν εχεις καποιο νεο Μαρινο παρε με ενα τηλ. να τα πουμε... Τι τρόμπα θέλεις πάλι ρε,δεν είπες οτι το έλυσες αυτο το θέμα??
mariosA4 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Τι τρόμπα θέλεις πάλι ρε,δεν είπες οτι το έλυσες αυτο το θέμα?? ειναι ειδική αυτή...φουσκώνει και τα λάστιχα....
Giannis20vt Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 άντε ρε μας έχεις όλο στο περίμενε με το αμάξι σου, ολο καμια φωτογραφια μας βαζεις και ξεροσταλιάζουμε, τι θα γίνει θα το φτιαξεις;
mariosA4 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 (edited) άντε ρε μας έχεις όλο στο περίμενε με το αμάξι σου, ολο καμια φωτογραφια μας βαζεις και ξεροσταλιάζουμε, τι θα γίνει θα το φτιαξεις; με δουλεύεις ρε Γιάννη, μήπως εγώ βλέπω τιποτε άλλο από φωτογραφίες..... Edited February 8, 2010 by dimitris A4TFSIQ ορθογραφία
Dimitris_Kon Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 με δουλέυεις ρε γιάννη,μήπως εγώ βλέπω τιποτε άλλο από φωτογραφίες..... Καλά σου λέει ο Γιάννης Μαρίνο, μας έχεις τρελάνει επιτέλους.. Φτιάξτο να το δούμε Live!! Δημήτρης
A80Avant Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 τελικα μου φαινεται το δικο μου θα ερθω, θα το μονταρουνε, θα του φτιαξω το προγραμμα, θα ξαναφυγω και παλι θα ειναι ετοιμο πιο συντομα! Και ειναι και 15ετιας αμαξι με δυσκολοτερα ανταλλακτικα!!! Old school ομως!!! χαχαχα
mariosA4 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 τελικα μου φαινεται το δικο μου θα ερθω, θα το μονταρουνε, θα του φτιαξω το προγραμμα, θα ξαναφυγω και παλι θα ειναι ετοιμο πιο συντομα! Και ειναι και 15ετιας αμαξι με δυσκολοτερα ανταλλακτικα!!! Old school ομως!!! χαχαχα το δικό μου θυμίζει λίγο τη διαφήμιση του jack Daniels tenesee που όλοι την είχαν αράξει γύρω από το βαρέλι και περιμένανε....τι να πω ρε παιδιά ελπίζω να τελειώσει πριν ανθίσουν τα λουλούδια...
Dimitris_Kon Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 στη Vilariba και στη Vilabaho..... Να αφήσεις εσύ τη vilariba και όταν έρθεις, να αξιωθείς να τα πούμε απο κοντά, μην ανέβω Αγγλία και γίνει χαμός Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 χαχαχα ρε ασε το thread του ανθρωπου! Τον Μαρίνο τον έχω δει αρκετές φορές και τα έχουμε πει από κοντά και από το τηλέφωνο τα λέμε συχνά. Εσένα στα έχω μαζεμένα.. Δημήτρης
A80Avant Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 aaa ολα και ολα.. εγω το πολυ πολυ να σου δωσω ενα msn.
mariosA4 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 (edited) μερικές τελευταίες αγορές από ebay.de , τα πίσω φρένα από rs4 b5,ελπίζω να ταιριάξουν στον πίσω άξονα χωρίς ...θυσίες τα πήρα κομπλέ με σωληνάκια υψηλής κλπ όπως φαίνεται στη φωτό (έχει πέσει και ένα βαψιματάκι...). Δυστυχώς οι δίσκοι - τακάκια είναι στα τελευταία τους και θέλουν αλλαγή.... Edited February 22, 2010 by mariosA4
Recommended Posts