mariosA4 Posted November 30, 2015 Author Posted November 30, 2015 εγώ φιλαράκι τον έχω φάει τον γάιδαρο, εσύ δεν του έχεις χαιδέψει ούτε το... μουστάκι 2
Kavouras Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 σημερα τελειώσαμε λεπτομέρειες σε σωλήνες - κολλάρα όπως και μικροβαψιματα. εκανα και 2 log με μεγάλη πίεση και πάτημα 2η, 3η 4η για να δώ διαφορές εδω το 1ο log με μεθανολη -2,2 bar https://docs.google.com/spreadsheets/d/1u6NjMhipYP4gMbCVUzTKdMBNmBeFEEUAbI_D6doaUU4/edit?usp=sharing σε αυτό βλεπουμε ουσιαστικά μηδεν επιστροφές και μέγιστο θερμοκρασιακό εύρος + 5 βαθμοί το 2ο log με την ίδια πίεση χωρις μεθανόλη έχω αρκετές επιστροφές , αναμενόμενες στα 2.2 bar , και 10 βαθμοί μέγιστο θερμοκρασιακό εύρος από την εξωτερική εδω το log https://docs.google.com/spreadsheets/d/1rK3Km5XzWJZcHcO9ECSMQDF-jHl1sA-16oT3bbhgohI/edit?usp=sharing πιστευω ότι η τελευταία εγχείρηση έλαβε τέλος με επιτυχία.. και μια τελευταια βραδυνή με βαμενες σιτες για να κάνω και το χατιρι του george Δεν το συζητάμε....Πολύ καλύτερα με τις σίτες βαμμένες μαύρες!!! Τώρα που ξαναβλέπω τις φωτογραφίες τις παλιές, έπρεπε να το είχες κάνει νωρίτερα τελικά. Πάντως, δεν ξέρω τι πιστεύεις εσύ, προσωπικά το Α4 σου είναι από τα πιο ολοκληρωμένα, γιατί δε στάθηκες μόνο στα νούμερα ("να βγάλει 500hp"), αλλά κράτησες και τα υπόλοιπα περιφερειακά (που χρειάζονται -αλλά κανείς δεν αναφέρει), σε υψηλό επίπεδο. Δεν ξέρω τι να πρωτο-πω. Μοτέρ? Μετάδοση? Φρένα? Περιφερειακά του μοτέρ? ΜΠΡΑΒΟ και πάλι!! Πολλές, ευχάριστες και ξέγνοιαστες βόλτες Μαρίνο!! Γνώμη μου πάντα (που λεέι και ο kon )
mariosA4 Posted November 30, 2015 Author Posted November 30, 2015 Ευχαριστώ φίλε,πάντα ήμουν υπέρ της ολιστικής βελτίωσης , εξάλλου δεν είμαι κοντράκιας.. το μυστικό είναι φτιάξεις κάτι που ο άλλος δεν θα καταλάβει ότι έχει βελτιωθεί μέχρι να πατήσεις γκάζι ή φρένο 2
dims3tfsi Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Να το χαιρεσαι φιλε μαριε και παντα απροβληματιστο πολύ σωστη και σφαιρικη βελτιωση και παλι μπραβο καλα χιλιομετρα 1
S3-Nick Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 εχουμε αλλαγές.. βρήκα τελικά το ιντερκούλερ της AMS (black race edition)που έψαχνα καιρό και σημερα το έβαλα πάνω. Ακόμα καλύτερο και πιο γεμάτο τράβηγμα είναι οι πρωτες διαπιστώσεις. στο βιντεάκι φαίνεται καθαρά το σπινιάρισμα με 2η στα 2bar https://www.youtube.com/watch?v=H74QdnsQ3fY Ti διαστάσεις έχει αυτό το i/c?? Δεν χωράει χωρίς πολύ κοψιμο?
mariosA4 Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 Νικο είναι 71 εκ Χ 31,4 υψος Χ 9 εκ πάχος. Μέ το πάχος και υψος έχεις θέμα με το crash bar διότι κάθεται σχετικά ψηλά 1
Giannis20vt Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Νικο, 9cm παχος, ξεχνα το μην το συζητας καν.
mariosA4 Posted October 20, 2016 Author Posted October 20, 2016 (edited) μετα από καιρο ευκαιρια να γραψουμε κατι ... η κεντρικη μονάδα του greddy profec b δυστυχως τα επαιξε και μεχρι να βρω τι φταιει και δεν σηκωνει πιεση κοντεψα να ξηλώσω το μισό αμάξι, ευtυχως που δεν κατεβασα και τουρμπο για ελεγχο.. τελικα αποφάσισα να τοποθετησω ένα μηχανικό boost controller της turbosmart σε συνδυασμό με την Ν75 , παραλληλα για την ακριβεια , κατι που ειχε συζητηθεί και παλιότερα. Ηθελα να δω πως δουλέυει κάτι τέτοιο στο δικό μου όπου ο χαρτης πίεσης της Ν75 είναι στο τέρμα, ενώ απτην αλλη ελεγχει πίεση μεσω χαρτων έως το 1.65 bar που δουλέυει το map sensor. τελικα το συνολο δουλέυει καλά και η πίεση ελέγχεται ομαλά στα μισόγκαζα που είναι και το κυριότερο πρόβλημα των ηλεκτρονικών boost controller, ενώ το άνω τμημα πίεσης ελέγχεται από μηχανικό BC και το πάς όπου θέλεις . οχι κι ασχημα δηλ για μια φθηνη μεταροπή... Το μειον ότι για να σηκώσεις πίεση πρέπει να...σηκώσεις πρώτα το καπώ χαχα, ειχα καλομάθει με το κουμπάκι της greddy Edited October 20, 2016 by mariosA4
A80Avant Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 Άρα πλέον έχουμε ακριβώς την ίδια τουρμπίνα! Χαχα που πλέον είναι δεινοσαυρικη
mariosA4 Posted February 3, 2018 Author Posted February 3, 2018 μετα από καιρό αποφασισα να αλλαξω τουρμπο και εβαλα την νεα gtx3071 gen II. χωρις να εχει καποια τρελη διαφορά σε σχεση με την ΗΤΑ3076 ειναι συνολικα ενα καλυτερο τουρμπο σε όλο το φασμα στροφων , με σπουλ από 3000 σαλ και πάνω , ενω φουλ boost εχω στις 4200 σαλ με 1800 κυβικα. κατι αλλο πιο σημαντικο ότι η παροχη της στο 1 - 1.2 bar ειναι πολυ μεγαλυτερη της ΗΤΑ με την οπόια "σερνοσουν " συγκριτικα έως τα 1.5 βαρ, πιστευω όλοι οι κατοχοι bigturbo παλαιοτερης γενιας να το εχουν διαπιστωσει. Οσον αφορα την δυναμη και ροπή πλεον τρως μια καλή κλοτσια στις 4000 σαλ , με μια γλυκια ώθηση που μονο όσοι εχουν 4κινηση μπορουν να γευτουν καθως δεν χανεις σε χαζοσπινιαρισματα.. Αυτα τα ειχα συνηθισει όμως και με την ΗΤΑ. Γενικά πάντως υπάρχει εξελιξη σε ένα τομεα που ειχε μεινει στασιμος , ειδικά από την garrett τα τελευταια χρονια παμε τωρα και στα ...γνωστα προβληματακια... τις τελευταιες μερες εβγαλα ...λαγό. Εδω και καιρό υποψιαζόμουν ότι κατι δεν πηγαινε καλά με το tial mvs 38άρι external. Αποφασισα λοιπόν να το ανοίξω αφου πριν ειχα αγοράσει μια καινουργια μεμβρανη ν'αλλάξω . Στα υπόψιν ότι ειναι vband πανω στο μaντεμι της pagparts ,αλλα δυστυχως μονο ευκολο δεν ηταν , τουλάχιστον την 1η φορα το βαλε βγαλε.. Για καποιον λοιπόν αγνωστο λόγο η βαλβιδα που ανοιγοκλεινει τα καυσαερια δεν ανεβοκατεβαινε σωστα με αποτελεσμα να εχω backpressure στο μαντεμι της τουρμπινας με αποτελεσμα να πυρωνει μετα το 1ο πατημα. η πλακα ειναι πως δεν το ειχα συνηδητοποιησει και νομιζα ότι εστι γινεται λογω πίεσης πχ στα 2 bar. τωρα που το tial δουλευει σωστα έχω τις μισες επιστροφες σε αβανς στα 2 βαρ απότι πριν χωρις μεθανόλη , πχ πριν εφτανε τις 7 -8 μοιρες και τωρα φτανεισ τις 3 - 3.5 ... Οπως και ναχει εντυπωσιακό να εχει τοσο λιγες επιτροφες με μαντεμι και big turbo στα 2 bar παραθετω ενα λινκ από προσφατο log https://docs.google.com/spreadsheets/d/1QpFOgmGY7MyVxf-N2vMMShuQhI6BRoldRk8R86Zzp_U/edit?usp=sharing 5
Paladin Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Καλορίζικο το σεταπ Μάριε!! Να το χαρείς να εγουστερνεις πάρα πολύ!!! Το σπουλ από 3000 ακούγεται τρε σικ!
mariosA4 Posted February 5, 2018 Author Posted February 5, 2018 Καλορίζικο το σεταπ Μάριε!! Να το χαρείς να εγουστερνεις πάρα πολύ!!! Το σπουλ από 3000 ακούγεται τρε σικ! ευχαριστω φιλε , το ιδιο ευχομαι και για το δικο σου. η νεα gtx σπουλαρει απ τις 3000 αλλα επαρκή καυσαερια ο 1.8 βγαζει απτις 4000 σαλ. Ειναι πάντως καλύτερη απτην ΗΤΑ σε αυτον τον τομεα γυρω στις 200 -300 σαλ , γιαυτο και προτιμησα την 3071 απτην 3076 1
mariosA4 Posted February 5, 2018 Author Posted February 5, 2018 γουσταρω δια την ευρεση του λαγου αξιος οι παλιότεροι γνωριζουν τι εχουμε τραβηξει απτην ασχετοσυνη μηχανικών- προγραμματιστων Νασο Πλεον το εχω πάρει απόφαση και ασχολουμε μονος μου με το αντικειμενο... 1
A80Avant Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 τα είδα τα logs Μάριε. Άμα δεν αφαιρέσεις μπουζι και τιμόνι δεν θα δεις προκοπή. Χάνεις τον χρόνο σου 2
mariosA4 Posted February 5, 2018 Author Posted February 5, 2018 μ'αρεσουν οι περικοπές βάρους αλλα εσυ ξεκινάς απτα ελαφρια ρε φιλε... 1
GTaros Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Μάριε καλορίζικος ο σαλιγκαρος. Με το καλό να το θαυμάσουμε από κοντά!!!
mariosA4 Posted February 6, 2018 Author Posted February 6, 2018 ok κανονιστε ... λαδιλα κι'ερχομαι...
Recommended Posts