Jump to content

Recommended Posts

Posted

Α ναι? δεν ειμαι σιγουρος, πρεπει να μας πει, γιατι απο οτι θυμαμαι ειναι .63AR με tial hotside του Δημητρη.Full boost @ 4000rpm 3d gear

Posted

Οχι ..Δεν είναι HTA του Δημήτρη.

Περισσότερη παροχή ψηλά δίνουν με HTA λόγο μικρότερης ταλάντωσης (billet φτερωτές)

Το spool όμοιο είναι

Posted

Α ναι? δεν ειμαι σιγουρος, πρεπει να μας πει, γιατι απο οτι θυμαμαι ειναι .63AR με tial hotside του Δημητρη.Full boost @ 4000rpm 3d gear

Όπως τα λέει ο Βασίλης είναι..

Δημήτρης

Posted

Όπως τα λέει ο Βασίλης είναι..

Δημήτρης

Αν έχεις full boost στις 4000 είσαι πολύ καλά Δημήτρη, εγώ με το 82άρι hotside και τα 1820 cc θα έχω σίγουρα πιο αργό spool.

Nα δούμε μήπως δουλέψει το ΗΤΑ...

Απότι βλέπω o dogy έχει δώσει στη δικία μου χαρακτηριστικά από GT35...

Posted

Αν έχεις full boost στις 4000 είσαι πολύ καλά Δημήτρη, εγώ με το 82άρι hotside και τα 1820 cc θα έχω σίγουρα πιο αργό spool.

Θα το δεις στη πράξη Μαρίνο, όλα τα άλλα είναι εντελώς θεωρητικά.. Η GT35 πάντως αργεί να φουσκώσει

Δημήτρης

Posted

Θα το δεις στη πράξη Μαρίνο, όλα τα άλλα είναι εντελώς θεωρητικά.. Η GT35 πάντως αργεί να φουσκώσει

Δημήτρης

Το ελπίζω να το δώ και στη πράξη ,όλο έτσι λέω και έχω μείνει στο θεωρητικό με τις συνεχείς αναποδιές φίλε...

Η GT35 όντως αργεί πολύ ειδικά σε 1.8τ ,για να δούμε η ΗΤΑ πως θα είναι

• 1 month later...
Posted

Επειτα από αρκετό καιρό βάλαμε το μοτέρ στη θέση του (επιτέλους...)

Στη φωτό η βάση που με ταλαιπώρησε γιατί δεν χώραγε το τούρμπο. Εδώ φαίνεται ότι και το ράμφος ήθελε λίγο σφυροκόπημα για να δημιουργηθεί ο απαραίτητος χώρος ( μεγάλο τούρμπο τελικά το 3076...)

post-283-12749896421847_thumb.jpg

Posted (edited)

κι εδώ φαίνεται η v-band πολλαπλή της pagparts στο AGU καπάκι

post-283-12749898749453_thumb.jpg

Edited by mariosA4
Posted

Εδώ οι νέες γραμμές επιστροφής καυσίμου από B5 A4 μιάς και θα το μετατρέψω όπως έγραψα σε επιστρεφόμενο σύστημα για καλύτερο ψεκασμό σε υψηλές πιέσεις άνω των 2 μπάρ

post-283-12749902331789_thumb.jpg

Posted

Εδώ οι νέες γραμμές επιστροφής καυσίμου από B5 A4 μιάς και θα το μετατρέψω όπως έγραψα σε επιστρεφόμενο σύστημα για καλύτερο ψεκασμό σε υψηλές πιέσεις άνω των 2 μπάρ

DSC05459 copy.jpg

Καλορίζικα όλα Μαρίνο! Καλά τελειώματα φίλε :sHa_thumbgoodjob:

Δημήτρης

Posted

Δόθηκαν αυτά τα χαρακτηριστικά γιατί είχαμε ψηλό στόχο σε Hp....Από την αρχή είπαμε πως θα επηρεάσει το spool.

Πάντως αλλάζετε εύκολα τα hotside με πιο μικρό...

Posted

Άντε βρε Μάρια με το καλό να το παραλάβεις να παμε για μετρήσεις μαζί με το γνωστό Α4 και το vbox του Audi sport club... :sHa_thumbsup2:

Posted

Φίλε σιγά σιγά και υπομονή

το έμαθα και εγώ αυτό:)

καλά τελειώματα μεγάλε και ελπίζω να το χαρείς μετά απο τόοοοσο καιρό :sHa_thumbgoodjob:

Posted

Δόθηκαν αυτά τα χαρακτηριστικά γιατί είχαμε ψηλό στόχο σε Hp....Από την αρχή είπαμε πως θα επηρεάσει το spool.

Πάντως αλλάζετε εύκολα τα hotside με πιο μικρό...

κατσε να δούμε που θα έχω το 1 μπαρ. Αν είναι πάνω από 4200 τότε σίγουρα θα το αλλάξουμε. Για να δούμε , οι 3651 υποτίθεται ότι ευνοούν το μεσαίο φάσμα μήπως και βοηθήσουν στο spool ,έτσι μου είπε ένα φίλος από το zine

Posted

Οταν με το καλό τελειωσει...θα τα ξεχάσεις όλα...θυμησου το... :sHa_thumbsup2:

Ρωτα και Μητσο... :sFun_drool2:

Posted (edited)

Φίλε σιγά σιγά και υπομονή

το έμαθα και εγώ αυτόsmile.gif

καλά τελειώματα μεγάλε και ελπίζω να το χαρείς μετά απο τόοοοσο καιρό sHa_thumbgoodjob.gif

Το ελπίζω ανδρέα γιατί κουραστηκα να περιμένω και ξενέρωσα φίλε...

Καλορίζικα όλα Μαρίνο! Καλά τελειώματα φίλε sHa_thumbgoodjob.gif

Δημήτρης

Ευχαριστώ δημήτρη

Edited by mariosA4
Posted

Άντε βρε Μάρια με το καλό να το παραλάβεις να παμε για μετρήσεις μαζί με το γνωστό Α4 και το vbox του Audi sport club... sHa_thumbsup2.gif

εννοείται ότι θα πάμε...όταν το ετοιμάσει και ο άγγελος θα έχουμε 3 καλά Α4 στην πίάτσα...

Posted

Οταν με το καλό τελειωσει...θα τα ξεχάσεις όλα...θυμησου το... sHa_thumbsup2.gif

Ρωτα και Μητσο... sFun_drool2.gif

Για να δούμε τι θα βγεί

,έχω αγωνία....sFun_nahnahna3.gif

Posted

Το ελπίζω ανδρέα γιατί κουραστηκα να περιμένω και ξενέρωσα φίλε...

same here φίλε..απο τον Φεβρουάριο έχω να οδηγήσω το αμάξι μου και το πήγαινε έλα καθημερινά είναι μαρτύριο και υποχρεώνομαι συνεχώς απο φίλους...

τέσπα και γω πιστεύω οτι άμα τελειώσουν θα μας ξεπληρώσουν τα άτιμα

Posted

Για να δούμε τι θα βγεί

,έχω αγωνία....sFun_nahnahna3.gif

Εγώ έχω αγωνία σε πάτημα τι θα γίνει :biggrinthumb::new_iloveyou:

Δημήτρης

Posted

κατσε να δούμε που θα έχω το 1 μπαρ. Αν είναι πάνω από 4200 τότε σίγουρα θα το αλλάξουμε. Για να δούμε , οι 3651 υποτίθεται ότι ευνοούν το μεσαίο φάσμα μήπως και βοηθήσουν στο spool ,έτσι μου είπε ένα φίλος από το zine

Μαρίνο δεν σε βλέπω να στροφάρεις νωρίτερα από 4500 φίλε, με τα λίγα που γνωρίζω και έχω δει μέχρι στιγμής..

Δημήτρης

Posted

Μαρίνο δεν σε βλέπω να στροφάρεις νωρίτερα από 4500 φίλε, με τα λίγα που γνωρίζω και έχω δει μέχρι στιγμής..

Δημήτρης

Εγω πιστεύω πως στις 4000 θα έχει σίγουρα 1bar....

Posted (edited)

μην συγκρίνετε spool σε 1.8Τ με 2.0TFSi.....

Καμιά σχέση ούτε σε συμπίεση,ούτε σε ροϊκοτητα, ούτε σε cc...Ούτε flaps έχει ο 1.8Τ στην εισαγωγή...

Edited by The Dog
Posted

μην συγκρίνετε spool σε 1.8Τ με 2.0TFSi.....

Καμιά σχέση ούτε σε συμπίεση,ούτε σε ροϊκοτητα, ούτε σε cc...Ούτε faps έχει ο 1.8Τ στην εισαγωγή...

FLaps Πάνο διόρθωσέ το. Συμφωνώ με τη θέση σου 100%

Δημήτρης

Posted

αμάν πια..... καλα....