mariosA4 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 (edited) παίζει μία καλή δημοπρασία sto ebay.de για φρένα 345 από S4- S3 για όποιον ενδιαφέρεται από καλό πωλητή ώς γνωστόν μπαίνουν σε Β6 & Β7 κουτί και καινούργια από ebay παίζουν στο χιλιάρικο. απότι είδα στις φωτό δείχνουν σούπερ http://www.ebay.de/i...#ht_3540wt_1187 Edited October 21, 2011 by mariosA4
Giannis20vt Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Μαρινε τι ζαντες χρειαζονται αυτα; Στις φωτογραφιες φαινονται εξαιρετικά ππραγματι.
mariosA4 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 (edited) λοιπόν μετά από 10000 κμ άλλαξα πάλι τους πολλαπλασιαστές (τους βιδωτούς beru) με τους μαμά - R γιατί oi βιδωτοι είχαν ήδη πάρει δρόμο από τα πλούσια μίγματα και τις άσχημες ρυθμίσεις. Τα (μαμά πλατίνα NGK) μπουζί πήγαν κι'αυτά στον κάλαθο γιατί είχαν...πυροβοληθεί και αλλάχτηκαν με denso ik27 μετά από παραίνεση του svs. Περάσαμε λοιπόν πάλι το πρόγραμμα σε ένα άλλο εγκέφαλο που είχα πάρει από ebay για να είμαι σίγουρος ότι δεν έχουμε θέμα από κεί, ευτυχώς δούλεψε καλά (όπως και τα περισσότερα πράγματα που έχω πάρει από κεί ...) από μίγματα κλπ είμαστε οκ , το μόνο που έχει μείνει είναι το φτιάξιμο του ρελαντί κύριε Bill παραθέτω ένα log τελευταίο όπου με 3η και φούλ γκάζι και χαμηλό αβάνς (9.8 στις 6500 σαλ) είδα 300 gr /sec maf στα 2,1 bar με θερμοκρασία εισαγωγής 27 Celsius. χωρίς μεθανόλες Aς υπολογίσουν οι ειδικοί πόσα άλογα είναι μιάς και δεν το πάω δυναμόμετρο . Ο μαφ είναι του S4 με 82 χιλ εσωτερικη διάμετρο & 90 χιλ εξωτερική Περιττό να σας περιγράψω τι γίνεται εκεί στα 2 bar (είδα και 2.4 για πλάκα....) LOG-25-10-11 to club.xls Edited October 25, 2011 by mariosA4
A80Avant Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 πες μας τι Duty cycle ειχες στα μπεκ, τι μεγεθος μπεκ εχεις και τι bar ρυθμιστη πιεσης να σου υπολογισω απο τα μπεκ ποσα αλογα ειναι αυτο
mariosA4 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 (edited) πες μας τι Duty cycle ειχες στα μπεκ, τι μεγεθος μπεκ εχεις και τι bar ρυθμιστη πιεσης να σου υπολογισω απο τα μπεκ ποσα αλογα ειναι αυτο Βασίλη τα μπεκ είναι τα siemens deka 875cc με 3 bar ρυθμιστή πίεσης χωρίς υποπίεση ( λόγω επιστρεφόμενων όμως στις 6500 σαλ και με 2bar εισαγωγή θα ψεκάζει στα 5 bar) , δεν ξέρω το duty cycle όμως από που φαίνεται αυτό στο vag com ? Λογικά βέβαια έχει πολύ παραπάνω αφού η μέτρηση έγινε με 3η και κοντά στις 6500 σαλ. Αυτό το τούρμπο με το 82άρι hotside δεν δείχνει να κόβει ούτε στις 7500... Edited October 25, 2011 by mariosA4
A80Avant Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 δεν προκειται να κοψει με το 82αρι Μαριε, ειναι παρα πολυ καλο για ψηλα. κοιταξε στο vagcom αν φαινεται απο καπου, γιατι στο Log δεν φαινεται. Υπαρχει εξισωση, στην οποια δεν λαμβανεις υπ οψιν την πιεση της τουρμπινας για τον ψεκασμο αλλα την πιεση του ρυθμιστη. Αν ξερει καποιος αν το vagcom σου βγαζει το DC των μπεκ, τοτε μπορω να στο υπολογισω (χοντρικα παντα) Γιατι στις 6200 εχεις μολις 2 μοιρες αβανς?? λογω τραβηγματος ή επιτηδες λογω ψηλης πιεσης για αποφυγη πυρακιων? Αν μπορεσεις να συνηθισεις το lag,ψηλα θα κανει πολλα πραγματα το αμαξι. Παντος απο πλευρας Billet φτερωτης, δεν μπορω να πω οτι κανει και πολλα πραγματα.
mariosA4 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 δεν προκειται να κοψει με το 82αρι Μαριε, ειναι παρα πολυ καλο για ψηλα. κοιταξε στο vagcom αν φαινεται απο καπου, γιατι στο Log δεν φαινεται. Υπαρχει εξισωση, στην οποια δεν λαμβανεις υπ οψιν την πιεση της τουρμπινας για τον ψεκασμο αλλα την πιεση του ρυθμιστη. Αν ξερει καποιος αν το vagcom σου βγαζει το DC των μπεκ, τοτε μπορω να στο υπολογισω (χοντρικα παντα) Γιατι στις 6200 εχεις μολις 2 μοιρες αβανς?? λογω τραβηγματος ή επιτηδες λογω ψηλης πιεσης για αποφυγη πυρακιων? Αν μπορεσεις να συνηθισεις το lag,ψηλα θα κανει πολλα πραγματα το αμαξι. Παντος απο πλευρας Billet φτερωτης, δεν μπορω να πω οτι κανει και πολλα πραγματα. είναι ε΄να παλιό θέμα μέ το θόρυβο , το μοτέρ δεν χτυπάει πυράκια αλλά κόβει αβάνς μάλλον από τα je δεν μπορώ πάντως να το εντοπίσω που είναι. μπορεί να έχει να κάνει με το clearance των JE με τον κύλινδρο. Παντως σε ένα ανάλογο θέμα στο zine που είχα διαβασει παλιότερα είχαν αλλάξει τους knock sensors με άλλους απ΄΄ο το Β5 που λειτουργούν σε μικρότερο ευρός συχνοτήτων . Ειχε πολύ φασαρία όμως και δεν το έψαξα άλλο
Aristos Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Βασίλη τα μπεκ είναι τα siemens deka 875cc με 3 bar ρυθμιστή πίεσης χωρίς υποπίεση ( λόγω επιστρεφόμενων όμως στις 6500 σαλ και με 2bar εισαγωγή θα ψεκάζει στα 5 bar) , δεν ξέρω το duty cycle όμως από που φαίνεται αυτό στο vag com ? Λογικά βέβαια έχει πολύ παραπάνω αφού η μέτρηση έγινε με 3η και κοντά στις 6500 σαλ. Αυτό το τούρμπο με το 82άρι hotside δεν δείχνει να κόβει ούτε στις 7500... Αλλαξες housing Μάριε,εγω θυμάμαι οτι έχεις 0.63A/R...
A80Avant Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 οχι, απο οσο θυμαμαι το 82αρι ειχε παντα. εγω αλλαξα σε 0.63 απο 0.82
Aristos Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 οχι, απο οσο θυμαμαι το 82αρι ειχε παντα. εγω αλλαξα σε 0.63 απο 0.82 Iσως κάνω λάθος...
mariosA4 Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Iσως κάνω λάθος... ξέχασες που συζητάγαμε για το 63άρι για καλύτερο spool? το 82άρι έχω πάνω από την αρχή , επειδή όμως είναι ποιοτικό της tial το σκέφτομαι να το αλλάξω, δεν ξέρω και πόσο θα κερδίσω σε spool με το 63άρι. Με του Βασίλη που έχει κάνει την μετατροπή δεν γίνεται σύγκριση λόγω πεντακύλινδρου.
konstantinoS3 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Iσως κάνω λάθος... Σε εχουνε καταμπερδεψει σημερα αγορι μου
Aristos Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Σε εχουνε καταμπερδεψει σημερα αγορι μου Αστα να πάνε...
A80Avant Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Μαριε, κατα αντιστοιχια, θα περιμενα να εχεις 200-300 στροφες ταχυτερο spool αν δεν αλλαξεις τιποτα αλλο. Εμενα ερχεται αρκετα νωριτερα αλλα ηταν τοσες οι αλλαγες ταυτοχρονα που δεν μπορεις να βγαλεις ακρη. Μονο αν αλλαξω τωρα το 63αρι στο 82αρι θα μπορω να δω σωστη διαφορα. Πριν ειχα 2.1bar στις 4100-4200 με χαλια συμπιεση, ενω στην καλυτερη περιπτωση ειχα δει αντε πες 4000στρ. Τωρα βλεπω 1.4bar (γιατι δεν το εχω ανεβασει ακομα) στις 3650στρ αλλα με ψηλοτερη συμπιεση, billet φτερωτη, και ροικοτερο καπακι(που κανονικα πρεπει να αυξανει το lag οχι να το μειωνει). Οποτε τοσα πολλα μαζι, αντε βρες τι γινεται! Δεν σκοπευω να βαλω ομως το 82αρι πανω. Μου αρεσει ετσι περισσοτερο! Δεν το παιζω τοσο σε ψηλες στροφες ετσι και αλλιως.
mariosA4 Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 αν βρώ ένα καλό tial 63άρι θα το βάλω να δώ τι πάιζει , μην φανταστείς ότι κιέγώ πάιζω πάνω από 7000 σαλ. Ποτέ δεν μου άρεσε να στροφάρω ψηλά ,ανέκαθεν οδηγούσα με τη ροπή 3500-4500 απλώς τώρα αυτό το φάσμα δεν πάιζει και η ροπή πλέον έρχεται απότομα μετά τις 4000 λόγω και μικρού κυβισμού για το τούρμπο. Επίσης φοράω ακόμα το μαμά δισκοπλατό- βολάν και ειδικά το τελευταίο το φοβάμαι μετά τις 7000 σαλ Όποιος αναρωτιέται πως κρατάει ο μαμά δίσκος τα πάνω από 55 κιλά ροπής να υπενθυμίσω ότι του έχω καρφώσει τακούνια αμιάντου που κάνουν φοβερή δουλειά
mariosA4 Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 (edited) μερικές φωτό από το νέο σετάπ. Αλλαξα το ιντερκούλερ με ένα της greddy που όντως κανει δουλειά. Με την ευκαιρία αφού τροποποίησα λίγο τις σωληνώσεις ξαναέβαλα και τα φώτα ομίχλης για να ρίξουμε και λίγο φώς στο ομιχλώδες πολιτικό τοπίο ... εβαλα επίσης πίσω την μαμά εισαγωγή μέχρι το φιλτροκούτι για να πηγαίνω φρέσκο αέρα στη χοάνη ΄και δείχνει να δουλεύει Χθές μου έκαναν κι'ένα δώρο από την καρέντα και μου αντικατέστησαν τους καμένους πολλαπλασιαστές μου με καινούργιους στύλ rs4 χαιρετίσματα στο φιλαράκι τον Αρίστο που τ'άπαμε λίγο χθές Edited November 4, 2011 by mariosA4
mariosA4 Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Αντε μεγάλε,να τελειώσεις να γουστάρεις... ξέρεις εσύ τι μένει ακόμα...
Dimitris_Kon Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ωραία πράγματα Μαρίνο! Προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα Δημήτρης
Aristos Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ωραία πράγματα Μαρίνο! Προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα Δημήτρης ρε...εγω δεν τον θέλω στην καρέκλα του Γιωργάκη,αν τον θες εσυ,πάρτον για πάρτυ σου...
mariosA4 Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Ωραία πράγματα Μαρίνο! Προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα Δημήτρης ειχαμε την κουβέντα σου χθές, τι θα γίνει θα το φτιάξεις επιτέλους?
Dimitris_Kon Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 ειχαμε την κουβέντα σου χθές, τι θα γίνει θα το φτιάξεις επιτέλους? Τι να κάνω πες μου.. Να γίνω ΚΑΙ τουρμπινάς??? Άσε φίλε αρκετά ξέρω, δεν θέλω να μάθω άλλα Δημήτρης
Recommended Posts