mariosA4 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 για μπροστά έχω απόφασίσει να βάλω του RS4 B7. Επειδή είναι πανάκριβα (γύρω στα 2200) ξεκίνησα να τα παίρνω κομμάτι-κομμάτι,πήρα λοιπόν πρώτα τα ( 8 μπροστινά) τακάκια καινούργια σε δημοπρασία 112 ευρώ. Εχει ευκαιρίες το ebay...
Giannis20vt Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 για μπροστά έχω απόφασίσει να βάλω του RS4 B7. Επειδή είναι πανάκριβα (γύρω στα 2200) ξεκίνησα να τα παίρνω κομμάτι-κομμάτι,πήρα λοιπόν πρώτα τα ( 8 μπροστινά) τακάκια καινούργια σε δημοπρασία 112 ευρώ. Εχει ευκαιρίες το ebay... καλά κάνεις, πόση ώρα είσαι μέσα στο e-bay;
mariosA4 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 καλά κάνεις, πόση ώρα είσαι μέσα στο e-bay; πόση ώρα..δεν είμαι θές να πείς..... Ελπίζω να τα βρώ που λές γιαννη, αλλά δεν είναι εύκολο να βρείς κάτι καλό και συνήθως όταν το βρείς φοβάσαι μη στη κάνει ο πωλητής.Εχω κάνει πολλές φορές πίσω με καινούργιους πωλητές και ας έχουν paypal. Υπόψιν τα μπροστινά του β7 rs4 μπαίνουν σε μάς χωρίς να αλλάξεις ούτε βίδα,διαπιστωμένο αυτό
Dimitris_Kon Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 πόση ώρα..δεν είμαι θές να πείς..... Ελπίζω να τα βρώ που λές γιαννη, αλλά δεν είναι εύκολο να βρείς κάτι καλό και συνήθως όταν το βρείς φοβάσαι μη στη κάνει ο πωλητής.Εχω κάνει πολλές φορές πίσω με καινούργιους πωλητές και ας έχουν paypal. Υπόψιν τα μπροστινά του β7 rs4 μπαίνουν σε μάς χωρίς να αλλάξεις ούτε βίδα,διαπιστωμένο αυτό Η αντλία Μαρίνο έχεις δει αν είναι η ίδια? Δημήτρης
mariosA4 Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Η αντλία Μαρίνο έχεις δει αν είναι η ίδια? Δημήτρης δεν είναι ίδια, αλλά δεν υπάρχει δυσλειτουργία σε όποιον τα δουλέυει με την υπα΄ρχουσα δημήτρη.Σκέφτομαι όμως να τη πάρω και αυτή από εβαυ για να είμαι σίγουρος
Dimitris_Kon Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 δεν είναι ίδια, αλλά δεν υπάρχει δυσλειτουργία σε όποιον τα δουλέυει με την υπα΄ρχουσα δημήτρη.Σκέφτομαι όμως να τη πάρω και αυτή από εβαυ για να είμαι σίγουρος Και πολύ καλά θα κάνεις φίλε, είναι όντως διαφορετική και αν τα έβαζα, προσωπικά θα την αγόραζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Δημήτρης
mariosA4 Posted March 15, 2010 Author Posted March 15, 2010 Σήμερα το απόγευμα περνώντας απ΄'τον Αρίστο είδα στη βιτρίνα μερικά εκθέματα υψηλής αισθητικής... Αντε να τελειώνουμε λέω...
mariosA4 Posted March 15, 2010 Author Posted March 15, 2010 (edited) μια λεπτομέρεια της φτερωτής της τουρμπίνας (tial gt3076 HTA) Edited March 15, 2010 by mariosA4
Dimitris_Kon Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Κορυφή Μαρίνο, όριο να δουλέψει εύχομαι! Δημήτρης
mariosA4 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Επ μεγάλε,βάλε και την αλλη φωτο... Aστη ,μάπα βγήκα ,πιό ωραία είναι η ... τουρμπίνα
mariosA4 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 αλουμινενια φτερωτη... για να δουμε αξιζει?? το ελπίζω βασίλη, είναι δοκιμασμένη πολύ έξω πάντως χωρίς προβλήματα , το spool να δούμε που θα είναι...
mariosA4 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 (edited) Κορυφή Μαρίνο, όριο να δουλέψει εύχομαι! Δημήτρης Ευχαριστώ Δημήτρη ...και στα δικά σου. Χθές είδα και τα φρένα σου στον Αρίστο,ακόμα να τα βάλεις ρε? Πάντως πολύ γαιδούρια ρε φίλε ,σε βλέπω να σηκώνεις κώλο σε γερά πατήματα,καλοφόρετα Edited March 16, 2010 by dimitris A4TFSIQ ορθογραφία
Dimitris_Kon Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ευχαριστώ Δημήτρη ...και στα δικά σου. Χθές είδα και τα φρένα σου στον Αρίστο,ακόμα να τα βάλεις ρε? Πάντως πολύ γαιδούρια ρε φίλε ,σε βλέπω να σηκώνεις κώλο σε γερά πατήματα,καλοφόρετα Να είσαι καλά φιλαράκι σε ευχαριστώ, μόλις βρήκα τακάκια γιαυτό! Την Πέμπτη θα τα βάλω πρώτα ο θεός.. Δημήτρης
Aristos Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Να είσαι καλά φιλαράκι σε ευχαριστώ, μόλις βρήκα τακάκια γιαυτό! Την Πέμπτη θα τα βάλω πρώτα ο θεός.. Δημήτρης Αν στα δώσω...
mariosA4 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 έχουμε update.... βάλαμε και τους εκκεντροφόρους (catcams 3651), αντιμετωπίζουμε όμως πρόβλημα με τη σωστή ρύθμιση μιας και δεν ειχαν οδηγίες τοποθέτησης και από την αλλη ένα άλλο κουφό ...οι άλεν βίδες τους βρίσκουν καθώς περιστρέφονται στην ακρη του μηχανισμου μεταβλητου χρονισμού. Αναγκαστικά θα πέσει φάγωμα στο άκρη του VVT,το θέμα είναι ότι κάτι τέτοιο δεν είχα ξαναδεί σε κανένα φόρουμ. έυτυχώς στο συνεργείο χαλάσαμε ένα παλιό μεταβλητό για να δούμε μέχρι που έχει περιθώριο να φαγωθεί και βρήκαμε άκρη. Εν αναμονή λοιπόν οδηγιών από dog για την συνέχεια...
mariosA4 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 (edited) στη φωτό φαίνεται ο μηχανισμός του μεταβλητού κάτω από την αλυσίδα των εκκεντροφόρων, σε κύκλο οι βίδες που βρίσκουν Edited March 24, 2010 by mariosA4
mariosA4 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 ένα (μάλλον μικρό) θέμα υπάρχει και με το τούρμπο, η τρύπα εισαγωγής λαδιού κανονικά πρέπει να είναι κάθετη,σε αυτό είναι οριζόντια προφανώς γιατί ήταν φτιαγμένο με τοποθέτηση σε spa manifold που κοιτάει επάνω και όχι pagparts που κοιτάει κάτω. Ο μηχανικός λέι ότι δεν είναι πρόβλημα σε πίεση λαδιού αλλά στο ρελαντί όταν η πίεση είναι χαμηλή,υπάρχει πιθανότητα να μην φεύγει ευκολα το λάδι στην εξαγωγή. στη φωτο είναι μαρκαρισμένη η εισαγωγή λαδιού,ε την τοποθέτηση να είναι όπως φαίνεται οριζόντια Αν γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό ας το πεί
Recommended Posts