nikoskyr Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Γ ια πατα σ αυτο το link να δεις στο βγαζει μεταφρασμενο?? http://cgi.ebay.de/Doppel-DIN-Schacht-Umbau-Set-Audi-A3-S3-8P-8PA-/270658121992?pt=Navigations_Zubeh%C3%B6r&hash=item3f047b3108#ht_3348wt_1139
nikoskyr Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Για δοκιμασε αυτο εδω να δεις δουλευει??http://translate.google.gr/#
admitos Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 παιδιά ψάχνω το πλαίσιο των αλαρμ των κουμπιών και απο το συρταράκι για το διπλό din. πού μπορώ να το βρω??
JIM A3 Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Οταν θα εχεις νεα γραψτα σε παρακαλω. Δεν μπορω να πιστεψω οτι η ποιοτητα της ληψης ειναι τοσο κακη σε ενα τοσο ακριβο μηχανημα, κατι θα φταιει λογικα. Οι υπολοιποι που το εχουν τοποθετησει εχουν παρατηρησει τετοια κακη ποιοτητα ληψης; Αν και εχει περασει αρκετος καιρος...Το καλοκαιρι που περασε τοποθετησα τον συγκεκριμενο ανταπτορα για τη κεραια το ραδιοφωνου. http://img204.imageshack.us/i/adantn02.jpg/ Η τροποποιηση στο κιτρινο βυσμα απαιτειται και για τη συνδεση με το συγκεκριμενο ανταπτορα.Η ληψη των σταθμων δεν βελτιωθηκε καθολου..... Καμια ιδεα κανεις????
alex787 Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 (edited) Γειά σας παιδιά.Έκανα και εγώ πρόσφατα την μετατροπή σε 2din.Όλα καλά.Έκοψα λίγο στην άκρη τον κλιματισμό για να χωρέσει αλλά έχω ένα πρόβλημα.Το πλαστικό πλαίσιο που μπαίνει γύρω από τα κουμπάκια αλάρμ κ.λ.π δεν χωράει να εφαρμοστεί.Έχει περίσσευμα μισό πόντο απο κάθε μεριά. Γνωρίζει κανείς τίποτα? Σας ευχαριστώ Edited March 22, 2014 by alex787
JIM A3 Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 (edited) Τα είπαμε και αλλού... Σου έδωσα κωδικό για το νέο για 2πλο din διακοσμητικό πλαίσιο. Απλά όπως σου προανέφερα,εγώ τουλάχιστον γνώριζα ότι θέλουν όλα τα κουμπιά-θήκη για κάρτες κλπ αλλαγή για να κάτσουν σωστα...Φοβάμαι ότι το διακοσμητικό πλαίσιο κατάλληλο για διπλό din δεν θα μπορεί να πλαισιώσει τα παλιά κουμπιά.Είτε θα είναι μεγάλα και δεν θα κουμπώνει καν είτε θα είναι μικρά και θα υπάρχει αντιαισθητικό κενό. Για κάποιο λόγο έχει η audi διαφορετικούς κωδικούς...Αν λοιπόν όλα κάθονται εντάξει αυτή τη στιγμη ίσως θα μπορούσες να τριμάρεις δεξιά-αριστερά το υπάρχον πλαίσιο για να κάτσει,αν θές σου δίνω ακριβείς διαστάσεις.Φοβάμαι ότι αν αγοράσεις νέο πλαίσιο θα πρέπει μετά να αγοράσεις και τα 2 κένα κουμπιά,θήκη για κάρτες,διακόπτη alarm συνολικού κόστους 80 ευρώ επιπλέον...Οι κωδικοί αναφέρονται στο diy. Edited March 22, 2014 by JIM A3 1
admitos Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Γειά σας παιδιά.Έκανα και εγώ πρόσφατα την μετατροπή σε 2din.Όλα καλά.Έκοψα λίγο στην άκρη τον κλιματισμό για να χωρέσει αλλά έχω ένα πρόβλημα.Το πλαστικό πλαίσιο που μπαίνει γύρω από τα κουμπάκια αλάρμ κ.λ.π δεν χωράει να εφαρμοστεί.Έχει περίσσευμα μισό πόντο απο κάθε μεριά. Γνωρίζει κανείς τίποτα? Σας ευχαριστώ εγώ τρίμαρα το προϋπάρχον πλαίσιο και καθήσανε όλα τα κουμπιά κανονικά
vwkr Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 JIM A3 μπραβο φιλε πολυ καλο ποστ αναλυτικοτατο... μονη διαφωνεια στην επιλογη του εροστασιακου navi ! ξεπερασμενο και αισθητικα και λειτουργικα ... προτεινω navi me android λειτουργικο ΟΕΜ για να δουλευουν και τα κουμπια στο τιμονη και να περνας οτι προραμμα θελεις απο τα εκατομυρια που υπαρχουν ...ουτε καρτες καθε χρονο για το gps ουτε προσθετο dvd ουτε μενεις στις 5-6 επιλογες του εργοστασιακου ...ειπαμε προσθετεις οτι θελεις για κατι τετοιο περιπου μιλαω http://www.ebay.com/itm/7-Android-Car-DVD-GPS-Navigation-WIFI-3G-for-Audi-A4-2003-2011-Touch-Screen-/161251829219?pt=US_Video_In_Dash_Units_w_GPS&hash=item258b5ba5e3 1
Dimitris_Kon Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Εγώ πάλι, που έχω βάλει πάνω από 10 navi ΟΕΜ, διαφωνώ κάθετα και οριζόντια. Καμία σχέση με την ποιότητα του RNSE δεν έχουν οι aftermarket κινεζιές, εκτός από πολύ ακριβότερα μοντέλα, που και πάλι όμως, αισθητικά, είναι μακράν πιο πίσω. Είναι όμως υποκειμενική άποψη αυτή. Δημήτρης
JIM A3 Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 (edited) Να'σαι καλά φίλε! Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Δημήτρη,ακόμα και σήμερα ύστερα από 6 χρόνια συμβίωσης με το rns-e δεν το αλλάζω με τίποτα.Εννοείται ότι αν είχα δώσει 3000 ευρώ για να το παραγγείλω εξ αρχής σίγουρα θα τα έκλαιγα άλλα στα 600-700 ευρώ που στοιχίζει από το ebay δεν θα έβρισκα κάτι άλλο.Καταλήγω να χρησιμοποιώ 2-3 βασικά πράγματα συνεπώς όλες αυτές οι δυνατότητες προσωπικά με κουράζουν ωστόσο είναι ξεκάθαρα υποκειμενικό το θέμα,άλλους του ενθουσιάζουν... Επιπλέον το 2007 που το έβαλα η τεχνολογία των smartphones ήταν στα σπάργανα,δεν μπορούσα να φανταστώ τις δυνατότητες που θα μπορούσε να σου προσφέρει ένα multimedia σύστημα 7 χρόνια μετά...Εκείνη τη εποχή γκρινιάζαμε γιατί δεν αναπαράγει video στην εργοστασιακή του μορφή ή γιατί πρέπει να μετατρέψουμε όλα τα τραγούδια σε mp3 για να τα διαβάσει... Edited July 5, 2014 by JIM A3 1
Giannis20vt Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Ολα καλα με το RNS-e αλλά ρε παιδια μονο σε μενα το ραδιοφωνο ειναι χάλια; Δηλαδη δεν εχει δυνατο σημα;
JIM A3 Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Όχι είναι γενικότερο το φαινόμενο,κατά τη γνώμη μου το μεγαλύτερο αρνητικό του rns-e.
dimtdi Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Ολα καλα με το RNS-e αλλά ρε παιδια μονο σε μενα το ραδιοφωνο ειναι χάλια; Δηλαδη δεν εχει δυνατο σημα; Μην ξεχνάτε ότι πρέπει το αυτοκίνητο να έχει εγκατεστημένη την διάταξη των κεραιών που είναι με κεντρικό ενισχυτή - κατανεμητή και όχι απλή κεραία για να πιάνει καλά 2
Dimitris_Kon Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Μην ξεχνάτε ότι πρέπει το αυτοκίνητο να έχει εγκατεστημένη την διάταξη των κεραιών που είναι με κεντρικό ενισχυτή - κατανεμητή και όχι απλή κεραία για να πιάνει καλά Συμφωνώ με Δημήτρη. Προσωπικά, δεν έχω θέμα με την κεραία του ραδιοφώνου. Δημήτρης
Kavouras Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Συμφωνώ με Δημήτρη. Προσωπικά, δεν έχω θέμα με την κεραία του ραδιοφώνου. Δημήτρης Εχεις φτιαξει την εργοστασιακη διαταξη που απαιτειται ή απλα σε σενα δεν εχει προβλημα;;; Sent using dark force
Dimitris_Kon Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Εχω πάρει φιλαράκι όλο το σύστημα με ενισχυτή και κεραίες από το παρμπίζ πίσω, το οποίο έχω αλλάξει, όταν το έκανα RS4. Δημήτρης 1
JIM A3 Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 Δηλαδή Δημήτρη οι αποθηκευμένοι σου σταθμοί είναι μονίμως πορτοκαλί και μπορείς να τους επιλέξεις ανα πάσα στιγμή? Εγώ όπως και οι περισσότεροι υποθέτω,βολευτήκαμε με τους αντάπτορες κεραίας που κυκλοφορούν στο ebay οι οποίοι επιπροσθέτως βγάζουν και σφάλμα όταν τσεκάρεις στο vag com... Πάντως γιατί είχα την εντύπωση ότι αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται ακόμα και σε αυτοκίνητα που είχαν rns-e εγκατεστημένο εργοστασιακά,με τη παραγγελία του αυτοκινήτου?
Dimitris_Kon Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Εμένα Δημήτρη δεν έχει κανένα πρόβλημα, εκτός από σήραγγες. Εργοστασιακά επίσης δεν το έχω ακούσει, να έχει θέμα το ραδιόφωνο, τουλάχιστον στα από 2007 μοντέλα και μετά. Νομίζω υπάρχει και ένας αντάπτορας που παρεμβάλλεται (εκτός του αντάπτορα της κεραίας) για να έχεις δυνατό σήμα. Την έχουν αρκετά μέλη, νομίζω και ο Ντίνος. Δημήτρης 1
vwkr Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 για την ποιοτητα τον ΟΕΜ συστηματων συμφωνω ειναι κατα πολυ ανωτερη των κινεζικων.... αλλα για τις λειτουργιες που σε παρεχουν μεσω λειτουργικου καμια σχεση..... εχω δει και PIONEER K KENWOOD 2din συστηματα ,με μεγαλυτερο κοστος απο το oem....πολυ καλης ποιοτητας.
Giannis20vt Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Στο δικο μου αμαξι υπάρχει αυτο: http://www.audiworld.com/tech/elec187.shtml μην δινεται σημασια το DIY το εβαλα για να δειτε πως ειναι. Χρειαζεται κατι άλλο;
Giannis20vt Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Στο δικο μου αμαξι υπάρχει αυτο: http://www.audiworld.com/tech/elec187.shtml μην δινεται σημασια το DIY το εβαλα για να δειτε πως ειναι. Χρειαζεται κατι άλλο; Καμιά συμβουλη; Προσωπικά θεωρω οτι δεν εχει καλη ληψη το Rns-e και δεν εχει σχεση με την κεραια. Η κεραια ειναι οπως πρεπει να ειναι.
dimtdi Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Εμένα είναι Β6 του 2004 με RNSe από το εργοστάσιο και πιάνει καμπάνα πάντως
Dimitris_Kon Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Kαι μένα το ίδιο, χωρίς να είναι από το εργοστάσιο. Σύντομα θα ανέβει μια φωτό με το ειδικό πλακετάκι, που εξαλείφει το φαινόμενο κακής λήψης. Δημήτρης 2
Recommended Posts