audidis Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Kαι μένα το ίδιο, χωρίς να είναι από το εργοστάσιο. Σύντομα θα ανέβει μια φωτό με το ειδικό πλακετάκι, που εξαλείφει το φαινόμενο κακής λήψης. Δημήτρης Εαν θελετε κυριε Δημητρη ανεβαστε και μια φωτο απο τον... κινεζιαρη μου που ΔΕΝ χρειαζεται ειδικο πλακετακι... χαχαχαχαχ...sorry δεν κρατιομουν απο το πειρασμο! καλημερα! Sent απο τον πλουσιο εσωτερικο μου κοσμο... 1
Dimitris_Kon Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Εαν θελετε κυριε Δημητρη ανεβαστε και μια φωτο απο τον... κινεζιαρη μου που ΔΕΝ χρειαζεται ειδικο πλακετακι... χαχαχαχαχ...sorry δεν κρατιομουν απο το πειρασμο! καλημερα! Sent απο τον πλουσιο εσωτερικο μου κοσμο... Κύριε Στάθη, να σας πειράξω λιγάκι, εγώ δεν έχω τέτοιο πλακετάκι καρντιά μου! Έχω βάλει κεραία και παρμπρίζ με όλες τις κεραίες και καλωδίωση, από το RS4 (OEM). Mόνο το καρχαριάκι δεν έβαλα, για να μην τρυπήσω ουρανό Δημήτρης 2
audidis Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Δεν αφηνεις τιποτε να πεσει φιλτατε! ηξερα οτι θα επιχειρηματολογισεις αμεσα, αλλα η αληθεια ειναι μολις εντοπισα λεξεις οπως "καρντια μου" & "RS4", παρεδωσα πνευμα απο πλευρας μου! Sent απο τον πλουσιο εσωτερικο μου κοσμο... 2
Giannis20vt Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Kαι μένα το ίδιο, χωρίς να είναι από το εργοστάσιο. Σύντομα θα ανέβει μια φωτό με το ειδικό πλακετάκι, που εξαλείφει το φαινόμενο κακής λήψης. Δημήτρης Περιμενω με αγωνια, Δημητρη λες να κανει δουλεια;
JIM A3 Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 Παιδιά οι φωτογραφίες από τη διαδικασία στα πρώτα posts του topic φαίνονται σε εσάς?Σε εμένα όχι,μάλλον ''έσπασαν'' τα links,αν είναι να τις ξαναανεβάσω... Το πλακετάκι που βελτιώνει τη λήψη που συνδέεται?Υπάρχει τρόπος να το βάλουμε και εμείς που δουλεύουμε με αντάπτορες και δεν θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία μεγάλων αλλαγών. Ειλικρινά θα ήταν ό,τι καλύτερο να έχω 30 αποθηκευμένους σταθμούς και να μπορώ να τους επιλέξω ανα πάσα ώρα και στιγμή εντός λεκανοπεδίου τουλάχιστον...Τώρα από τους 30 αποθηκευμένους ζήτημα να πιάνει 5 και φυσικά ποτέ τους ίδιους σε κάθε χρονική στιγμή. Τόσα χρόνια έχω βολευτεί με το σειριακό tuning...
Giannis20vt Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Ουτε σε μενα φαινονται, το imageshack εκανε το θαυμα του. Τα ιδια εχω και εγω με την ληψη, σειριακο tuning και οτι πιασει. 1
JIM A3 Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 (edited) Mέχρι το Σαββατοκύριακο θα τις ξαναβάλω. edit: επανέφερα τις φωτογραφίες που χάθηκαν. Edited August 22, 2014 by JIM A3
Giannis20vt Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Περιμενω με αγωνια, Δημητρη λες να κανει δουλεια; Δημητρη, τι εγινε το πλακετάκι; Ανυπομονω...
Dimitris_Kon Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Γιάννη είμαι εκτός, γυρίζω την άλλη εβδομάδα και ενημερώνω. Δημήτρης 1
Xaros1 Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 καλημερα εχουμε φοτο απο το πλακετακι γιατι εχω και εγω το ιδιο προβλημα....η τον κωδικο να το βρουμε
Recommended Posts