Kats 0 Posted April 4 Παιδια καλησπερα σας ειμαι καινουριος στο φορουμ και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση... αυτες οι ζαντες εβγαιναν στο sline μαμα και ποσο μαλλον σε 17’; γιατι σκεφτομαι να τις αγορασω και θελω να εχω ολοκληρωμενη αποψη Quote Share this post Link to post Share on other sites
Van.Leb 1,302 Posted April 5 Παιδια καλησπερα σας ειμαι καινουριος στο φορουμ και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση... αυτες οι ζαντες εβγαιναν στο sline μαμα και ποσο μαλλον σε 17’; γιατι σκεφτομαι να τις αγορασω και θελω να εχω ολοκληρωμενη αποψηγνήσιες Όχι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kavouras 9,954 2 Vehicles Posted April 5 13 hours ago, Kats said: Παιδια καλησπερα σας ειμαι καινουριος στο φορουμ και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση... αυτες οι ζαντες εβγαιναν στο sline μαμα και ποσο μαλλον σε 17’; γιατι σκεφτομαι να τις αγορασω και θελω να εχω ολοκληρωμενη αποψη Το συγκεκριμένο σχέδιο δε βγήκε ποτέ σε μικρότερη ζάντα από 18άρα ζάντα από όσο ξέρω. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
S3-Nick 701 Posted April 6 Επειδή την φοράω σε 17αρα σε Α4 Β6, δεν εβγαινε ποτε γνήσια σε 17αρα...η γνήσια που φορούσαν τα Β7 s-line ήταν 18αρα! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
csaris 475 Posted April 7 Σε 17αρες μονο αυτες εβγαιναν: http://www.oemepc.com/audi/part_single/catalog/au/markt/RDW/modell/A3/year/2006/drive_standart/412/hg_ug/601/subcategory/601070/part_id/254951/lang/e 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites