Jump to content

Recommended Posts

Posted

θα φροντισω ο Πανουλης να βρει μια κομμενη μουρη απο Α3 1.6 στην πορτα του μπροστα γεματη λαδια

:sFi_gunsmilie:

Posted

θα φροντισω ο Πανουλης να βρει μια κομμενη μουρη απο Α3 1.6 στην πορτα του μπροστα γεματη λαδια

:sFi_gunsmilie:

Άμα σου πω πως θα με διευκολύνεις???? Κάτι συζητούσα σημερα με έναν φίλο.... :brows:

• 2 weeks later...
Posted

Η ταπεινη μου άποψη είναι 4.2 supercharged και μετα ο 2.7!!!

να ρωτήσω και κάτι ακόμα!? ολο αυτο το ενχείρημα θα γίνει σε κάποιο γκαράζ ή σε συνεργείο;;;;

• 4 weeks later...
Posted

Η ταπεινη μου άποψη είναι 4.2 supercharged και μετα ο 2.7!!!

να ρωτήσω και κάτι ακόμα!? ολο αυτο το ενχείρημα θα γίνει σε κάποιο γκαράζ ή σε συνεργείο;;;;

Τάσο δεν συμφέρει 4.2 με κομπρέσσορα, είναι πολύ πιο αδύναμης απόδοσης (550 - 600 στρόφαλο και αν). Το εγχείρημα θα γίνει σταδιακά σε γκαράζ ενός από εμάς που το έχουμε αναλάβει. Πριν από 2 εβδομάδες μπήκα σε ένα 2.7 450 περίπου ίππων. Το μοτέρ αυτό έχει φοβερή ροπή από χαμηλά με τις ΚΟ4..

Δημήτρης

• 2 weeks later...
Posted

Σας είπα ότι μπήκα σε ένα S4 Β5 με πρόγραμμα και ΚΟ4 τούρμπο και έπαθα από τη ροπή από 3000 σαλ? Επαναλαμβάνομαι μάλλον.. :poster_spam:

Δημήτρης

Posted

ενώ όποιος μπει στο δικό σου μεγάλε κάνει τον σταυρό του!!!

Posted

ενώ όποιος μπει στο δικό σου μεγάλε κάνει τον σταυρό του!!!

Σιγα βρε υπερβολικέ! :new_iloveyou:

Δημήτρης

Posted

εγω τον σταυρο μου τον κανω γιατι οδηγαει ο Μητσος παντως,οχι για το αυτοκινητο....:sHa_sarcasticlol:

• 3 months later...
Posted

Update : Η πλάστιγγα τελικά γέρνει προς τον 2.7, καθώς υπάρχουν πάρα πολλά aftermarket πράγματα για να "ανέβει" το νούμερο. Σκαρί βρέθηκε στην εξαιρετική τιμή των 1.300 ευρώ και θα πάω να το ελέγξω το Σάββατο μαζί με τον Πανούλη. Την ίδια μέρα θα πάμε και στο φανοποιό για να κάνουμε κάποιες ερωτήσεις σε σχέση με ραψίματα κλπ. (Μιλάμε για καρότσα Β5 πάντα, μοντέλο 98)

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Update : Η πλάστιγγα τελικά γέρνει προς τον 2.7, καθώς υπάρχουν πάρα πολλά aftermarket πράγματα για να "ανέβει" το νούμερο. Σκαρί βρέθηκε στην εξαιρετική τιμή των 1.300 ευρώ και θα πάω να το ελέγξω το Σάββατο μαζί με τον Πανούλη. Την ίδια μέρα θα πάμε και στο φανοποιό για να κάνουμε κάποιες ερωτήσεις σε σχέση με ραψίματα κλπ. (Μιλάμε για καρότσα Β5 πάντα, μοντέλο 98)

Δημήτρης

και πάνω που έλεγα ότι το πρότζεκτ μπήκε στο αρχείο λόγω κρίσης...:sHa_thumbgoodjob::biggrinthumb:

Posted

ρε η ελλαδα βουλιαζει,αλλα οι ελληνες εχουν αφθονο χρημα!!!! το project εχει πνοη!

χαχαχα

Posted

ρε η ελλαδα βουλιαζει,αλλα οι ελληνες εχουν αφθονο χρημα!!!! το project εχει πνοη!

χαχαχα

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο θέλουμε πολλά άλογα και πολύ ροπή.... για να την τραβήξουμε προς τα πάνω ξανά!!! :biggrinthumb:

Posted

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο θέλουμε πολλά άλογα και πολύ ροπή.... για να την τραβήξουμε προς τα πάνω ξανά!!! :biggrinthumb:

Πάνο τώρα που το θυμήθηκα. Εκεί στον παλιατζή που θα πάμε, να δούμε και κανα μοτέρ :biggrinthumb:

Δημήτρης

Posted

Πάνο τώρα που το θυμήθηκα. Εκεί στον παλιατζή που θα πάμε, να δούμε και κανα μοτέρ :biggrinthumb:

Δημήτρης

Ναι.... και μιας και έχει τόσο καλές τιμές να πάρουμε 2-3 να έχουμε ρε παιδί μου!!!!

:hysterical: :hysterical: :hysterical:

Οκ...φτιάξε λίστα εσύ και κάνουμε έρευνα... :sHa_wink3:

Posted

Ναι.... και μιας και έχει τόσο καλές τιμές να πάρουμε 2-3 να έχουμε ρε παιδί μου!!!!

:hysterical: :hysterical: :hysterical:

Οκ...φτιάξε λίστα εσύ και κάνουμε έρευνα... :sHa_wink3:

Οι τιμές του είναι πολύ καλές φίλε. Και ξέρεις πόσο ψάξιμο έχω κάνει και που έχω ψάξει! Οπότε την έβαψες :new_iloveyou:

Δημήτρης

Posted

κοιταχτε και για μενα ωρε παλικαρια....:sFi_dualpistols:

Posted

κοιταχτε και για μενα ωρε παλικαρια....:sFi_dualpistols:

Εσυ τι ξαχνεις ακριβως??? Να βαλεις και εκτη πορτα ???? :sHa_sarcasticlol:

• 5 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Βρήκα σκέτο μοτέρ από RS6 (480 hp) χωρίς καλωδίωση και η τιμή που το δίνει είναι εξευτελιστική. Έστειλα ένα mail στην 034 να μάθω αν ο άγραφος που έχουν μπορεί να λειτουργήσει..

Δημήτρης

• Like 1