Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Βρήκα σκέτο μοτέρ από RS6 (480 hp) χωρίς καλωδίωση και η τιμή που το δίνει είναι εξευτελιστική. Έστειλα ένα mail στην 034 να μάθω αν ο άγραφος που έχουν μπορεί να λειτουργήσει..

Δημήτρης

το προηγούμενο Δημήτρη το c5?με τα 480 παραγωγή έχει 04/2004 – 09/2004 και είναι πολύ σπάνιο μιας και κατασκευάστηκαν κάτω από 1000 αυτοκίνητα.(σαν μοτέρ πρέπει να είναι ίδιο με τα 450 απλά αλλάζει η χαρτογράφηση)

έτσι και δουλέψει όμως ο άγραφοςboxing.gif

Edited by COSTAS S3
Posted (edited)

θα ελεγα να στειλεις email και στη VEMS γιατι ισως ο αγραφος που χρησιμοποιω εγω να κανει καλυτερη δουλεια.

καθαρισε τα pm σου Δημητρη!!!

θα ρωτησω για τον VEMS μηπως και ειναι πολυ πιο ευκολη η τοποθετηση του απο τον 034.

Edited by A80Avant
Posted

Γιατί σε στενοχωρεί μήπως και δεν δουλέψει ο άγραφος? Έχεις γράψει τόσους τόνους χαρτί σε δικογραφίες κ.α.Πολύ απλά θα τον γράψεις και αυτόν και θα πάψει να είναι άγραφος.Όλα εγώ θα σου τα λέω?Τώρα χρωστάς χάρη.

Posted

το προηγούμενο Δημήτρη το c5?με τα 480 παραγωγή έχει 04/2004 – 09/2004 και είναι πολύ σπάνιο μιας και κατασκευάστηκαν κάτω από 1000 αυτοκίνητα.(σαν μοτέρ πρέπει να είναι ίδιο με τα 450 απλά αλλάζει η χαρτογράφηση)

έτσι και δουλέψει όμως ο άγραφοςboxing.gif

όποτε γουστάρεις σε πάω βόλτα με ένα τέτοιο με τα 480 αλογα :sHa_thumbgoodjob:

Posted

όποτε γουστάρεις σε πάω βόλτα με ένα τέτοιο με τα 480 αλογα :sHa_thumbgoodjob:

που είσαι χαμένος εσύ βρε?flag_of_truce.gif

ΥΓ εκείνη η βόλτα που λέγαμε με τα 480?sHa_friends.gif

Posted

που είσαι χαμένος εσύ βρε?flag_of_truce.gif

ΥΓ εκείνη η βόλτα που λέγαμε με τα 480?sHa_friends.gif

Θα σας στεναχωρήσω, αλλά πάνω στη βαριά καρότσα του RS6 και με το αυτόματο κιβώτιο, πάνω από 400 ποτέ κανένα δεν έδειξε σε δυναμόμετρο. Το θέμα είναι τι δυνατότητες έχει το μοτέρ και βέβαια με χειροκίνητο κιβώτιο.. Βασίλη, στείλε μήνυμα να μας πεις για τον άγραφο, με ενδιαφέρει.

Δημήτρης

Posted

Θα σας στεναχωρήσω, αλλά πάνω στη βαριά καρότσα του RS6 και με το αυτόματο κιβώτιο, πάνω από 400 ποτέ κανένα δεν έδειξε σε δυναμόμετρο. Το θέμα είναι τι δυνατότητες έχει το μοτέρ και βέβαια με χειροκίνητο κιβώτιο.. Βασίλη, στείλε μήνυμα να μας πεις για τον άγραφο, με ενδιαφέρει.

Δημήτρης

Μη μου στεναχωριεσαι....Το βαζουμε στο δικο μου αν και με βαρια καρδια βεβαια.....αλλα για το φιλο μου...:new_thumright::sHa_friends:

Posted

Μη μου στεναχωριεσαι....Το βαζουμε στο δικο μου αν και με βαρια καρδια βεβαια.....αλλα για το φιλο μου...:new_thumright::sHa_friends:

Σε τρωει ο κ_λ_ς σου εσενα ετσι??? :sHa_sarcasticlol:

Posted

Σιγά μη χαραμίσω τέτοιο μοτέρ για τη κάσα σου. 150 άλογα και πολλά σου είναι :sFun_nahnahna3:

Δημήτρης

Posted

Σιγά μη χαραμίσω τέτοιο μοτέρ για τη κάσα σου. 150 άλογα και πολλά σου είναι :sFun_nahnahna3:

Δημήτρης

Έλα ντε.... οικογενειάρχης άνθρωπος... Μήτσε αναμένουμε.... :sFun_nahnahna3:

Posted

Έλα ντε.... οικογενειάρχης άνθρωπος... Μήτσε αναμένουμε.... :sFun_nahnahna3:

Για αυτο που ειπατε και οι δυο,θα σας τιμωρησω με μια εξτρα κολωνα.....προδοτες!!!! :sFun_nahnahna3::sFi_dualpistols: :sFi_dualpistols: :sFi_dualpistols:

Posted

Αυτο μαλιστα.

Πολυ καλο.τελεια δουλεια και σιγουρα αποτελεσμα.

Ε άμα εγκρίνεις και εσύ αλογομούρη τότε να το βάλουμε μπρος!!!! :sHa_sarcasticlol:

:new_iloveyou:

Posted

Ε άμα εγκρίνεις και εσύ αλογομούρη τότε να το βάλουμε μπρος!!!! :sHa_sarcasticlol:

:new_iloveyou:

Posted

Μη λες τίποτα για πλάκα ρε. Βρήκα μοτέρ και το παζαρεύω στη τιμή :sHa_thumbgoodjob:

Δημήτρης

Posted

stationwagon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TYXAIO?................................ΔΕ ΝΟΜΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!:sFun_nahnahna3: :sFun_nahnahna3:

Posted

stationwagon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TYXAIO?................................ΔΕ ΝΟΜΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!:sFun_nahnahna3: :sFun_nahnahna3:

Μαζέψου φιλαράκι. Εδώ δεν έχει θέση η κάσα σου, ούτε για να γλύφεσαι :sHa_sarcasticlol:

Δημήτρης

(ΥΣ : είπαμε 150 άλογα και μια χαρά σου φτάνουν)

Posted (edited)

Μήπως σκέφτεσαι την υλοποίηση αυτού του πρότζεκτ στη Θεσσαλονίκη? sFun_drool2.gifsFun_drool2.gif

ΥΓ JC_doubleup.gif

Edited by COSTAS S3
Posted

ρωτησα για τον αγραφο και μου ειπαν οτι γινεται να μπει, αλλα το κοντερ στο ταμπλο δεν θα δουλευει. πιθανοτερο να χρειαζεται aftermarket λυση. Η διαδικασια των καλωδιωσεων μαζι με τον αγραφο θα κοστισει 2000$

Posted

Βασίλη, άρα χρειάζομαι και κανένα stack γιατί θέλω και καντράν. Κάτι που ανεβάζει το κόστος + 2000 ευρώ. Εντωμεταξύ με παζάρια το έφτασα 3.000 ευρώ. Με προβληματίζει όμως ότι στα ίδια χρήματα έχω βρει 2.7 με τούρμπο κομπλέ και καλωδίωση.. Βασίλη, τι λες για το 4.2? αξίζει λες ή να το εγκαταλείψω?

Δημήτρης

Posted

Μητσάρα αυτό είναι όντως εργαλέιο με μηδέν lag και δύναμη παντού... αμα το φτιάξεις το θέλω μια βδομάδα για τις διακοπές της... οικογένειας :sHa_sarcasticlol:

Οτι θές να σου βρώ ρώτα...:sHa_thumbgoodjob: