Jump to content

Recommended Posts

Posted

Βασίλη, άρα χρειάζομαι και κανένα stack γιατί θέλω και καντράν. Κάτι που ανεβάζει το κόστος + 2000 ευρώ. Εντωμεταξύ με παζάρια το έφτασα 3.000 ευρώ. Με προβληματίζει όμως ότι στα ίδια χρήματα έχω βρει 2.7 με τούρμπο κομπλέ και καλωδίωση.. Βασίλη, τι λες για το 4.2? αξίζει λες ή να το εγκαταλείψω?

Δημήτρης

Άκυρη η ερώτηση - το εγκαταλείπω το 2.7. Δεν έχει καμία σχέση το μοτέρ, όπως είδα ακόμα και από προδιαγραφές και αντοχή μετάλλων. Απλά πρέπει να βρω και καλωδίωση..

Δημήτρης

Posted (edited)

Άκυρη η ερώτηση - το εγκαταλείπω το 2.7. Δεν έχει καμία σχέση το μοτέρ, όπως είδα ακόμα και από προδιαγραφές και αντοχή μετάλλων. Απλά πρέπει να βρω και καλωδίωση..

Δημήτρης

Ρε άρχοντα,με 118 οκτάνια που έχει το υγραέριο,σου έχει περάσει απο το μυαλό???

Ή μόνο εγώ σκέφτομαι παπάντζες?

Θα σου πω πάνω στην πίτα ένα με...1180!!! (ξέρω πόσο μετράνε τα δυναμόμετρα...)

Με το noel,mangp κλπ στα Τρίκαλα πριν 2-3 χρόνια,είχα κάνει μια ψιλοκουβέντα...

Edited by Thomas-1.8T
Posted

Θα έλεγα 4.2 με μαμα εγκέφαλο, γιατί πρέπει να γίνεται. Στην αγγλία οι mrc έχουν φτιάξει κάτι δύναται μοτερια ...

Posted

Θα έλεγα 4.2 με μαμα εγκέφαλο, γιατί πρέπει να γίνεται. Στην αγγλία οι mrc έχουν φτιάξει κάτι δύναται μοτερια ...

Λες φίλε? Έχω βρει και καλωδίωση ήδη. Το φαντάζομαι με 2 Χ 3076 αντίστοιχες και :icon_turbo:

Δημήτρης

Posted

Λες φίλε? Έχω βρει και καλωδίωση ήδη. Το φαντάζομαι με 2 Χ 3076 αντίστοιχες και :icon_turbo:

Δημήτρης

:S:cry::heat::cold::tease::sSc_eek::sFun_drool2:

Δημήτρης :sFun_oldguy:

Posted

ψαξε στο rs-quattro.de φορουμ να ρωτησεις αυτον με το ασημι rs4 που εβαλε το μοτερ απο rs6. Σιγουρα τα rs6 τα πανε σε πολλα αλογα και δεν αλλαζουν εγκεφαλο. Οποτε πρεπει να γινεται με τον εργοστασιακο.

Posted (edited)

εκτος εαν....

http://audisrs.com/f...19-0-asc-15.php

Ρε πρίζα το σκέφτηκα, αλλά δεν θέλω να μπλέξω με fsi πάλι! Άσε να βάλω 8 χιλιάρια μπεκ να τελειώνω :sHa_thumbsup2:

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
Posted

Ρε πρίζα το σκέφτηκα, αλλά δεν θέλω να μπλέξω με fsi πάλι! Άσε να βάλω 8 χιλιάρια μπεκ να τελειώνω :sHa_thumbsup2:

Δημήτρης

Έχω σπάσει το κεφάλι μου να βρω τι θα σε έκανε να σταματήσεις να σκέφτεσαι άλογα.Και πιο πολύ με φοβίζει πως όταν ολοκληρώσεις το project (γιατί θα το ολοκληρώσεις), μετά θα πας σε κάτι τέτοιο...

http://www.youtube.com/watch?v=_QhAcnwfdSQ

Posted

αν ειχε φωνη να μπορούσε να μιλήσει αυτό το διαφορικό που θα πέσει στα χέρια σας κανίβαλοι!!! :Party_fest39::Party_fest39:

Posted

Άλλο θέμα που επίσης τίθεται : Το Β5 δεν έβγαινε ποτέ σε 4.2 και επομένως θα είναι πολυ δύσκολο να δηλωθεί στην συνέχεια. Σκέπτομαι μήπως λοιπόν προσανατολιστώ σε καρότσα Β7 σαν το δικό μου που έβγαινε σαν S4/RS4. Αυτό βέβαια θα κριθεί αργότερα, αφού σε πρώτη φάση θα φτιαχτεί το μοτέρ με τα παρελκόμενά του και η γέφυρα θα μας οδηγήσει στο πλαίσιο.. Μέχρι στιγμής πάντως, εκτός από το μοτέρ, έχω βρει τις καλωδιώσεις σε πολύ καλή τιμή.. Θα ενημερώσω για την πορεία.

Δημήτρης

Posted

Α καλάααααααααα...... Θες και Β7..... Καλά κάνει και στα χώνει κάποιος!!!! :whistling:

Εσύ πάψε και ετοιμάσου έχεις πολύ δουλειά με τις καλωδιώσεις που είδες (τελάρο ολόκληρο δλδ) :sFun_nahnahna3:

Δημήτρης

Posted

Δεν φτιαχνουμε κανα παπι στρογγυλοφαναρο... :sHa_sarcasticlol:

Posted

Δεν φτιαχνουμε κανα παπι στρογγυλοφαναρο... :sHa_sarcasticlol:

Δεν σου φτάνει αυτό που έχεις? :sFun_nahnahna3::new_iloveyou:

Δημήτρης

Posted

Δημητρη το βλεπω απο χλωμο εως ολολευκο το να χωρεσει το 4.2 biturbo μοτερ στο Β7... Εδω με το ζορι χωραει το ατμοσφαιρικο 4.2 και αν δεν κανω λαθος εχει και μικροτερη γωνια V για να χωρεσει... Επισης οριακα χωραει ο 2.7 biturbo του RS4 σε Β6-7 που εχει γινει μετατροπη... Επισης, αν και το Β7 φορουσε μοτερ 4.2, ο κωδικος του μοτερ δεν ειναι ιδιος ωστε να ειναι ευκολη και η δηλωση του... Οποτε θεωρω καλυτερη την λυση του Β5 που παλι με ταλαιπωρια θα το δηλωσεις...

Posted

Άλλο θέμα που επίσης τίθεται : Το Β5 δεν έβγαινε ποτέ σε 4.2 και επομένως θα είναι πολυ δύσκολο να δηλωθεί στην συνέχεια. Σκέπτομαι μήπως λοιπόν προσανατολιστώ σε καρότσα Β7 σαν το δικό μου που έβγαινε σαν S4/RS4. Αυτό βέβαια θα κριθεί αργότερα, αφού σε πρώτη φάση θα φτιαχτεί το μοτέρ με τα παρελκόμενά του και η γέφυρα θα μας οδηγήσει στο πλαίσιο.. Μέχρι στιγμής πάντως, εκτός από το μοτέρ, έχω βρει τις καλωδιώσεις σε πολύ καλή τιμή.. Θα ενημερώσω για την πορεία.

Δημήτρης

ωχ βλέπω τελικά να φτιάχνεις το δικό σου με 4,2 sFun_nahnahna3.gif

Posted

ωχ βλέπω τελικά να φτιάχνεις το δικό σου με 4,2 sFun_nahnahna3.gif

Το δικό του το θέλει οικογενειακό βολτάδικο και θα το κρατήσει στην νορμάλ ιπποδύναμη των 500+ αλόγων!!!! :sHa_sarcasticlol:

Posted

Δημητρη το βλεπω απο χλωμο εως ολολευκο το να χωρεσει το 4.2 biturbo μοτερ στο Β7... Εδω με το ζορι χωραει το ατμοσφαιρικο 4.2 και αν δεν κανω λαθος εχει και μικροτερη γωνια V για να χωρεσει... Επισης οριακα χωραει ο 2.7 biturbo του RS4 σε Β6-7 που εχει γινει μετατροπη... Επισης, αν και το Β7 φορουσε μοτερ 4.2, ο κωδικος του μοτερ δεν ειναι ιδιος ωστε να ειναι ευκολη και η δηλωση του... Οποτε θεωρω καλυτερη την λυση του Β5 που παλι με ταλαιπωρια θα το δηλωσεις...

Ούτως ή άλλως Γιώργο είναι μανούρα, αφού όλοι οι κωδικοί είναι διαφορετικοί. Άλλο όμως να βγαίνει με αυτόν το κυβισμό και άλλο να μην βγαίνει καθόλου, καθώς η νομοθεσία σε διευκολύνει ότι βγαίνει τουλάχιστον στην ίδια καρότσα με τον ίδιο κυβισμό. Πάντως, η μετώπη και τα ράμφη είναι πιο φαρδιά στο Β7 από το Β5. Αλλά ακόμα δεν φτάσαμε εκεί.. Να φτιάξουμε το μοτέρ πρώτα και ύστερα, πατώντας στη γέφυρα της C5 καρότσας που θα κάτσει, θα γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις. Το μοτέρ πλέον είναι δεδομένο ότι θα χρησιμοποιηθεί.

Δημήτρης

Posted

............. Το μοτέρ πλέον είναι δεδομένο ότι θα χρησιμοποιηθεί.

Δημήτρης

rocket.gifdrinks.gif

Posted

- Καλωδίωση καμπίνας και εσωτερικού του αυτοκινήτου αγοράστηκε

- Καλωδίωση κινητήρα με εγκέφαλο αγοράστηκε

Μόλις έρθουν Ελλάδα, θα βγάλω φωτογραφίες :sHa_thumbsup2:

Δημήτρης

Posted

Δημήτρης

Ωχ ωχ ωχ, το πρότζεκτ παίρνει σάρκα και οστά!!

Posted

Δημήτρης

Καλή αρχή Μητσάρα!!! Από εδώ και πέρα τελειώσαν τα θεωρητικά... Περνάμε στην πράξη!!! :whoohoo:

Posted

μια ώρα σκέφτομαι τί να γράψω και δεν κατέληξα.Αυτό το παιδί είναι τρελό και αχόρταγο.Καλή τύχη φίλος :LaieA_014: