Jump to content

Recommended Posts

Posted

Μερικές φωτογραφίες.

img7665o.th.jpg

img7697m.th.jpg

img7771.th.jpg

img7773h.th.jpg

img7776.th.jpg

img7783u.th.jpg

img7789p.th.jpg

img7796w.th.jpg

img7806kq.th.jpg

img7811z.th.jpg

• Like 1
Posted (edited)

img7827f.th.jpg

img7836u.th.jpg

img7850j.th.jpg

img7892.th.jpg

img7902wf.th.jpg

img7918p.th.jpg

img7939.th.jpg

img7942.th.jpg

img7945.th.jpg

Edited by Giannis Amar
  • Like 1
Posted

και μερικες απο το παρτυ

DSC03617.JPGDSC03634.JPGDSC03627.JPG

DSC03628.JPGDSC03631.JPGDSC03643.JPG

DSC03649.JPG

Posted

και μερικες απο το παρτυ

post-5-091197700 1285604471_thumb.jpg

Τέτοιο κεφάλι που είχες από το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες εκείνης της μέρας θα κανεις καιρό να το ξεχάσεις χάχα

Posted

το s3 8p Ν*Ο-40** από Θεσ/νίκη είναι?Έχω την εντύπωση ότι το έχω δει εδώ...:sCo_hmmthink:

εαν λες ένα άσπρο ναι ...

Posted

Ότι και να πούμε............. ΤΑ ΛΟΓΙΑ και ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ............. είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ και ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ........... για να περιγράψουν αυτό που λέγεται Audi Sports Club και κατ΄ επέκταση το FRF 2010.

Το FRF 2010 ήτανε μία εκδήλωση, η οποία οργανώθηκε από το Audi Emotion Club της Βουλγαρίας και στην οποία συμμετείχε και το (επιτρέψτε μου την έκφραση) δικό μας Audi Sports Club.

Μία Πάρα Πολύ Όμορφη και Σωστά Οργανωμένη Εκδήλωση.

ΜΠΡΑΒΟ στο Audi Emotion Club :sHa_thumbsup2:, αλλά και σε όλους όσους μπόρεσαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Δημήτρης :sFun_oldguy:

ΥΓ 1: Αποφάσισα να γράφω το Audi Sports Club με bold, γιατί είναι η ελάχιστη Τιμή που μπορώ να αποδώσω σε όλη αυτή την Πανέμορφη Παρέα.

Μπράβο σας ρε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :new_thumright:

ΥΓ 2: Όσες φωτό έχω βγάλει, μετά την επεξεργασία τους, θα τις στείλω στον Soki.

Posted

Σάν ένα από τα πιό νέα μέλη του ASC που είχαν την χαρά να παρευρεθούν στο event, ένα έχω να πώ. Οτι μόνο σαν νεο μέλος δεν αισθάνθηκα.

Μόλις 3 εβδομάδες στην παρέα και είναι σαν να είμαι μάζι σας χρόνια. Και αυτό οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε όλους εσάς.

Απο την καρδιά μας ενα μεγάλο Ευχαριστώ

Γιώργος - Εμη

Γιώργο και Έμη και μεις χαρήκαμε πολύ που σας γνωρίσαμε και ελπίζουμε ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα σε μία επόμενη συνάντηση του ASC.

Σίμος - Ελένη

Posted (edited)

Η ώρα περνάει δύσκολα χωρίς εσάς στο μπάνσκο. Το μόνο που ακούω τώρα στο λομπυ του ξενοδοχείου είναι ο ήχος του... ψυγείου και με ξενερώνει αφάνταστα! Ήδη πολλοί από εσάς μου λείπετε και δεν έχει περάσει ούτε καν μια μέρα!

Η ώρα κοντεύει να φτάσει 12 και αύριο πρέπει να είμαι Κομοτηνή. Ελπίζω να μπορώ να γράψω περισσότερα αυριο απο κει. Αλλιώς θα σας διηγηθώ και γω μεθαυριο τα δικα μου με τους γιούς μου αγκαλια απο αθήνα!!

Φιλιά πολλά παίδες!

Edited by L3g3nd
  • Like 1
Posted

Τελικά.......... το Allroad μας απέδειξε ότι δίκαια του απονεμήθηκε ο τίτλος "Αυτοκίνητο Καλοκαιριού 2010" .

Στην επιστροφή μας από Bansko, και λόγω του γνωστού προβλήματος του Πασχάλη, σταματήσαμε στον Γρανίτη, για φαγητό.

Μετά το φαγητό φορτώσαμε στο Allroad........... όλα τα μπαγκάζια του Δημήτρη, της Αννίκας, του Πασχάλη και της Ελένης......... τον Θησέα και το κρεββάτι του.......... και στο τέλος ένα 10κιλο σακκί φημισμένες πατάτες Νευροκοπίου και φύγαμεεεεεε !!!!!!

Τίγκα λέμε... φόρτωμα μέχρι τ' αυτιά.

Το GPS μας έβγαλε διαδρομή για Πορόϊα, μέσα από τα βουνά, 116 χλμ όλο στροφιλίκι, ανέβα - κατέβα.

Το μόνο πρόβλημα (???) που είχαμε ήταν ότι ψιλοζαλίσαμε την Ελένη (συγνώμην Ελένη για το ζάλισμα).

Μιλάμε ότι........ το Allroad δεν καταλάβαινε τίποτα.

Βεβαίως, στις Σέρρες, είχε το Θάρος και το Θράσος να μας κολήσει ένα τουμπανιασμένο Cordoba, με εξάτμιση....... ένα μπουρί από σόμπα, και μερικά ρολόγια στην κολώνα του οδηγού. Ίσως μας είδε πολλούς........ μεγαλωμένους.......... φορτωμένους κλπ, αλλά............ έχασε το παληκάρι. Μια άλλη φορά μπορεί να είναι πιο τυχερός .

Τελικά.......... αυτό το αυτοκίνητο το ερωτεύεσαι όταν είναι φορτωμένο και επιταγχύνει σαν........... ταχύπλοο.

ΥΓ: Πασχάλη, τα ρολόγια που είχε ο τύπος στην κολώνα δεν πρέπει να ήτανε μπαρόμετρα κλπ, αλλά τρία ρολόγια που δείχνανε την ώρα Σερρών - Δράμας και Θεσσαλονίκης, όπως στο ξενοδοχείο που είχε την ώρα Μάσχας - Λονδίνου και Νέας Υόρκης :haha4:.

Posted

Η ώρα περνάει δύσκολα χωρίς εσάς στο μπάνσκο. Το μόνο που ακούω τώρα στο λομπυ του ξενοδοχείου είναι ο ήχος του... ψυγείου και με ξενερώνει αφάνταστα! Ήδη πολλοί από εσάς μου λείπετε και δεν έχει περάσει ούτε καν μια μέρα!

Η ώρα κοντεύει να φτάσει 12 και αύριο πρέπει να είμαι Κομοτηνή. Ελπίζω να μπορώ να γράψω περισσότερα αυριο απο κει. Αλλιώς θα σας διηγηθώ και γω μεθαυριο τα δικα μου με τους γιούς μου αγκαλια απο αθήνα!!

Φιλιά πολλά παίδες!

Φιλαράκο............ μην νομίζεις............... το ίδιο είναι για όλους.

Καθόμαστε μπροστά στην οθόνη του pc και περιμένουμε να γράψει κάποιος κάτι, για να μεταφερθούμε, έστω και νοερά στο Bansko.

Κουράγιο.......... και Καλό Δρόμο αύριο :sHa_thumbsup2:.

Posted

Ρε Ντινάρα μου σε συνήθισα ρε μπαγάσα και μου λείπεις !

Χαχαχαχα!! :biggrinthumb::new_iloveyou:

Δημήτρης

Posted

Τελικά.......... το Allroad μας απέδειξε ότι δίκαια του απονεμήθηκε ο τίτλος "Αυτοκίνητο Καλοκαιριού 2010" .

Στην επιστροφή μας από Bansko, και λόγω του γνωστού προβλήματος του Πασχάλη, σταματήσαμε στον Γρανίτη, για φαγητό.

Μετά το φαγητό φορτώσαμε στο Allroad........... όλα τα μπαγκάζια του Δημήτρη, της Αννίκας, του Πασχάλη και της Ελένης......... τον Θησέα και το κρεββάτι του.......... και στο τέλος ένα 10κιλο σακκί φημισμένες πατάτες Νευροκοπίου και φύγαμεεεεεε !!!!!!

Τίγκα λέμε... φόρτωμα μέχρι τ' αυτιά.

Το GPS μας έβγαλε διαδρομή για Πορόϊα, μέσα από τα βουνά, 116 χλμ όλο στροφιλίκι, ανέβα - κατέβα.

Το μόνο πρόβλημα (???) που είχαμε ήταν ότι ψιλοζαλίσαμε την Ελένη (συγνώμην Ελένη για το ζάλισμα).

Μιλάμε ότι........ το Allroad δεν καταλάβαινε τίποτα.

Βεβαίως, στις Σέρρες, είχε το Θάρος και το Θράσος να μας κολήσει ένα τουμπανιασμένο Cordoba, με εξάτμιση....... ένα μπουρί από σόμπα, και μερικά ρολόγια στην κολώνα του οδηγού. Ίσως μας είδε πολλούς........ μεγαλωμένους.......... φορτωμένους κλπ, αλλά............ έχασε το παληκάρι. Μια άλλη φορά μπορεί να είναι πιο τυχερός .

Τελικά.......... αυτό το αυτοκίνητο το ερωτεύεσαι όταν είναι φορτωμένο και επιταγχύνει σαν........... ταχύπλοο.

ΥΓ: Πασχάλη, τα ρολόγια που είχε ο τύπος στην κολώνα δεν πρέπει να ήτανε μπαρόμετρα κλπ, αλλά τρία ρολόγια που δείχνανε την ώρα Σερρών - Δράμας και Θεσσαλονίκης, όπως στο ξενοδοχείο που είχε την ώρα Μάσχας - Λονδίνου και Νέας Υόρκης :haha4:.

Ακόμα το σκέφτομαι και γελάω. :whoohoo:

Posted

Περάσαμε καταπληκτικά και αυτή τη φορά. Είμασταν μια παρέα απίθανη με πολύ γέλιο και κέφι! Προσωπικά, γνώρισα μέλη που απλά μιλούσαμε στο φόρουμ και αισθάνομαι περήφανος αλλά και τυχερός, που γνωρίζω τέτοιους καταπληκτικούς ανθρώπους με χιούμορ και τόσο φιλική διάθεση! Δεν μπορώ να περιγράψω το κλίμα με τον γραπτό λόγο καθώς αυτό αδικεί την πραγματικότητα όπως την έζησα με όλα τα παιδιά. Για ποιόν να μιλήσω? Τον Dimallroad (δεν πιστεύω να μανουριασες με κανέναν να έρθω από εκεί ε? :Party_fest39:), τον skysurfer, τον Γιάννη Amar, τον NikoTT, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά? Τους γνωστούς και μη εξαιρετέους Ντίνο, Aguman, Soki, Simo, Leko, Antriko, Adui, αλλά και τους Βούλγαρους Anani, Ivo και τον Ρουμάνο Sinan? Όσοι δεν ήρθατε απλά χάσατε πάρα πολλά.. :smokeing:

Δημήτρης

Posted (edited)

Η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκινούσα το ταξίδι για Bansko δεν είχα ιδέα τι με περίμενε εκεί.....

πήρα μια μικρή ιδέα στο meeting στην Εξοχή και καθώς πέρασαμε στο έδαφος της Βουλγαρίας οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μία την άλλη....

Εκπλήξεις και από την πλευρά της διοργάνωσης(δεν είναι και λίγο πράγμα διοργάνωση τέτοιου μεγέθους από ερασιτέχνες-λάτρεις του αυτοκίνητου)

αλλά κυρίως από τα μέλη το Audi Sport Club!!!!

Βρήκα εκεί μια πολύ όμορφη παρέα (η οποία όμως δεν είναι κλίκα) έτοιμη να περάσει καλά και το κυριότερο έτοιμη να δεχθεί μέσα της όποιον το θελήσει….

Προϋπόθεση μια…ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που βρεθήκατε στο Bansko και μας κάνατε να περάσουμε τόσο όμορφα αλλά μια ιδιαίτερη αναφορά στον simon A4

που ήταν η αιτία να παρευρεθώ και να του πώ ότι είχε πααααααρα πολύ δίκιο όταν μου έλεγε…. «μια φορά θα έρθεις και θα κολλήσεις…»

Ε λοιπόν….νομίζω ότι κολλησα!!!! :S

Edited by panthir
Posted (edited)

Ντινάρα την επόμενη φορά θα πάμε με οδηγό και εμείς στο πίσω κάθισμα με plug-αρισμένο το laptop στο aux θα ακούμε τις μουσικές μας και θα πίνουμε τα ουισκάκια μας.

PS. Ζητείται έμπειρος οδηγός με μεγάλες αντοχές σε πολύωρα ταξίδια με μεγάλες εντάσεις.

Θα θεωρηθεί προσόν να μην πίνει και να μην μερακλώνει.

:whoohoo:

Edited by Giannis Amar
Posted

Ντινάρα την επόμενη φορά θα πάμε με οδηγό και εμείς στο πίσω κάθισμα με plug-αρισμένο το laptop στο aux θα ακούμε τις μουσικές μας και θα πίνουμε τα ουισκάκια μας.

Μ' εχεις καταλαβει!!!! χαχαχαχαχα!!!!!:new_iloveyou:

Posted

PS. Ζητείται έμπειρος οδηγός με μεγάλες αντοχές σε πολύωρα ταξίδια με μεγάλες εντάσεις.

Θα θεωρηθεί προσόν να μην πίνει και να μην μερακλώνει.

:whoohoo:

Θα ερχόμουν εγώ αλλά το τελευταίο με προβληματίζει.... :sHa_sarcasticlol:

Posted

Μπραβο σας ρε παιδια ειστε ολοι σουπερ.Ειμαι σιγουρος οτι το AUDI SPORT CLUB ειναι το καλυτερο στην ελλαδα και οχι μονο!! :thumbsup:

Posted (edited)

Να ευχαριστησω κι εγω με τη σειρα μου ολους οσους κοπιασαν γι αυτην την εκδρομη,και τους φιλους απο το club της Βουλγαριας.

Χαρηκα που ειδα τους καλους μας Φιλους Δημητρη Αννικα Θησεα,με το αδερφακι μου allroad,

Χαρηκα που εκανα νεους φιλους,και που ειδα οτι το επιπεδο των ανθρωπων στο club ειναι υψηλο.

Δυστυχως δεν καταφεραμε να ερθουμε στη φωτογραφιση καθως επρεπε να ειμαστε στη βαση μας νωρις (θυγατερα γαρ),και ετσι φυγαμε κατευθειαν το πρωι απο το ξενοδοχειο,εχοντας στην παρεα μας το Χαρη με τη Βικυ( :biggrinthumb: ),και το ξαδερφακι Α6 1,8Τ caravan,οπου επιστρεψαμε με πολυυυ σβελτους ρυθμους,μοιραζοντας αφθονο διπλο τσαϊ,σε πολλους wannabe γρηγορους (Θυμαμαι ενα Χ6 diesel,ML350,123d,q5-αφου χωρισαμε Χαρη-θυμασε κανενα αλλο θυμα?)

Θα τα ξαναπουμε σε επομενη συναντηση σιγουρα,και επισημα... :biggrinthumb:

Ευχαριστω!

Edited by Aristos
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.