Jump to content

Recommended Posts

Posted

Παιδια κατι να γινει με τις φωτο!

Η αναγνωση του τοπικ ειναι δυσκολη!

:)

Γιατι ρε φίλο, εγώ τις βλέπω μια χαρα! :)

Μήπως ήρ8ε ο καιρός να κάνετε καμία αναβάθμιση στο pc σας?... Πάρτε καμια 24άρα να γουστάρετε! :):sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol:

Posted

Γιατι ρε φίλο, εγώ τις βλέπω μια χαρα! :)

Μήπως ήρ8ε ο καιρός να κάνετε καμία αναβάθμιση στο pc σας?... Πάρτε καμια 24άρα να γουστάρετε! :):sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol:

Για να διαβασω το κειμενο πρεπει να κανω την οθονη δεξια! :biggrinthumb:

Το μεγεθος των φωτογραφιων νομιζω ειναι μεγαλο!

Posted

Σύσκεψη κορυφής! :sHa_sarcasticlol:

dsc0091ar.jpg

• 2 weeks later...
Posted (edited)

και ένα μικρο βιντεάκι που έφτιαξα:

http://www.youtube.com/watch?v=PazolztPbQE

όχιιιιιιιιιι που βρήκες αυτή τη φωτογραφίααα??? Αντρικοοοοοοοοοοοοοο πες στην Δήμητρη θα την σκοτώσωωωωωωωωωωωωωωωωωω :sFi_chucks::sAng_argue: ρόμπαααα sCh_taz.gif:laughing:

Υ.Γ. καλά το βιντεάκι είναι φοβερό !!!

Edited by Soki
Posted

Γιωργο καταπληκτικο μπραβο σου πολυ καληδουλεια!!! :sHa_thumbsup2:

Posted

όχιιιιιιιιιι που βρήκες αυτή τη φωτογραφίααα??? Αντρικοοοοοοοοοοοοοο πες στην Δήμητρη θα την σκοτώσωωωωωωωωωωωωωωωωωω :sFi_chucks::sAng_argue: ρόμπαααα sCh_taz.gif:laughing:

Υ.Γ. καλά το βιντεάκι είναι φοβερό !!!

Πολυ καλό βίντεο, μπράβο γιώργο, έχεις κερδίσει 5 ώρες δωρεάν τεχνικής υποστήριξης (και όχι μόνο) απο την Legend Technical Support Inc Ltd Α.Ε.Β.Ε. κτλ!

Posted

και ένα μικρο βιντεάκι που έφτιαξα:

http://www.youtube.com/watch?v=PazolztPbQE

Μπράβο για το βιντεάκι μου θύμισε πάλι αρκετές εικόνες στο μυαλό μου... :biggrinthumb:

Το τραγούδι πες μου ότι το διάλεξες εσύ να τρελαθώ τώρα και όχι ο Ντίνος,γιά το πρώτο λέω ...

Legend θέλω από αυτά τα χάπια που πήραμε από τη ρεσεψιόν,δεν εξηγείται .... :new_iloveyou:

• Like 1
Posted

:worthy::worthy::worthy: Αρε Γιωργο!!!!!!

Υ.Γ. ΕΙδα και τη φωτο με τον Mr. Bean!! Χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

Posted

Γιώργο απίθανο! Είναι και ο μπιφτέκης μέσα :hysterical::laughing:

Δημήτρης

Posted

Γιώργο απίθανο! Είναι και ο μπιφτέκης μέσα :hysterical::laughing:

Δημήτρης

Λειπει ο μαρτυς απο την σαρακοστη??? :lol:

Posted

Υ.Γ. ΕΙδα και τη φωτο με τον Mr. Bean!! Χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

:haha4: :haha4: :haha4:

Posted

Legend θέλω από αυτά τα χάπια που πήραμε από τη ρεσεψιόν,δεν εξηγείται .... :new_iloveyou:

Νίκο, μην τα βγάζεις όλα στη φόρα! Θα μας το βγάλουν το όνομα, σίγουρα!

Posted

Μπράβο για το βιντεάκι μου θύμισε πάλι αρκετές εικόνες στο μυαλό μου... :biggrinthumb:

Το τραγούδι πες μου ότι το διάλεξες εσύ να τρελαθώ τώρα και όχι ο Ντίνος,γιά το πρώτο λέω ...

χαχαχαχαχα δικιά μου επιλογή νικο.....

χάπια...τι χάπια;

για λέτε-για λέτε και αφήστε τα υπονοούμενα διότι το μυαλό μας πάει αλλού!!

Posted

Τα χάπια ήταν ασπιρίνες για το πονοκέφαλο αλλα οι βουλγαρικές σε κάνουν και κεφάλι με τη καλή έννοια χάχα

Posted

Τα χάπια ήταν ασπιρίνες για το πονοκέφαλο αλλα οι βουλγαρικές σε κάνουν και κεφάλι με τη καλή έννοια χάχα

Οχιιι Νικοοοοοο!!! Δεν επρεπε να παρει ασπιρινες ο Legend!!!!!:sFun_nahnahna3:

Posted

εγω ξέρω τι ήπιε ο L3g3nd :dansen:

Μεταλλικό νερό??:sHa_hehe:

Posted

Οχιιι Νικοοοοοο!!! Δεν επρεπε να παρει ασπιρινες ο Legend!!!!!:sFun_nahnahna3:

Εγώ τέτοια ζήτησα,τώρα τι μας δώσανε ένας θεός το ξέρει και ο legend :biggrinthumb:

Εγώ ξέρω ότι δεν άφησε τραπέζι χωρίς να κάτσει και να πιει :new_iloveyou:

Posted

Είσαι................................ και..................... Μαρτυριάρης :sHa_sarcasticlol:

Δημήτρης :sFun_oldguy:

Posted

Εσυ πολλά ξέρεις, αν γουστάρεις να βλέπεις το βυθό της Νέας Περάμου με τα καινούργια τσιμεντένια ''παπουτσάκια'' που σου ετοιμάζω, αμα μπορεις πες το! :sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol:

Posted

Εσυ πολλά ξέρεις, αν γουστάρεις να βλέπεις το βυθό της Νέας Περάμου με τα καινούργια τσιμεντένια ''παπουτσάκια'' που σου ετοιμάζω, αμα μπορεις πες το! :sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol:

γιατί τι είπα??.....με μπερδεύετε με άλλον.... :new_wasntme: :new_wasntme: :new_wasntme: :new_wasntme: :new_wasntme: :new_wasntme:

Posted

:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:

Weren't you, εεεεεεεεεεε ????

Καλάάάάάά................

Άρχισε να βλέπεις στην ΕΤ3, πώς τρέχουν οι Πάνθηρες (Mr panthir), για να μαθαίνεις.................... άν αυτό λέει κάτι :sHa_sarcasticlol:

• Like 1
Posted

:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:

Weren't you, εεεεεεεεεεε ????

Καλάάάάάά................

Άρχισε να βλέπεις στην ΕΤ3, πώς τρέχουν οι Πάνθηρες (Mr panthir), για να μαθαίνεις.................... άν αυτό λέει κάτι :sHa_sarcasticlol:

Δεν πιστεύω να μανούριασε κανείς στο Bansko έτσι? Ε μήτσο? :new_iloveyou::sHa_comfort:

Δημήτρης

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.