Legend Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Παιδια κατι να γινει με τις φωτο! Η αναγνωση του τοπικ ειναι δυσκολη! Γιατι ρε φίλο, εγώ τις βλέπω μια χαρα! Μήπως ήρ8ε ο καιρός να κάνετε καμία αναβάθμιση στο pc σας?... Πάρτε καμια 24άρα να γουστάρετε! :sHa_sarcasticlol:
Alex Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Γιατι ρε φίλο, εγώ τις βλέπω μια χαρα! Μήπως ήρ8ε ο καιρός να κάνετε καμία αναβάθμιση στο pc σας?... Πάρτε καμια 24άρα να γουστάρετε! :sHa_sarcasticlol: Για να διαβασω το κειμενο πρεπει να κανω την οθονη δεξια! Το μεγεθος των φωτογραφιων νομιζω ειναι μεγαλο!
adui Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 και ένα μικρο βιντεάκι που έφτιαξα: http://www.youtube.com/watch?v=PazolztPbQE 1
Soki Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 (edited) και ένα μικρο βιντεάκι που έφτιαξα: http://www.youtube.com/watch?v=PazolztPbQE όχιιιιιιιιιι που βρήκες αυτή τη φωτογραφίααα??? Αντρικοοοοοοοοοοοοοο πες στην Δήμητρη θα την σκοτώσωωωωωωωωωωωωωωωωωω ρόμπαααα Υ.Γ. καλά το βιντεάκι είναι φοβερό !!! Edited October 20, 2010 by Soki
simon a4 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Γιωργο καταπληκτικο μπραβο σου πολυ καληδουλεια!!!
Legend Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 όχιιιιιιιιιι που βρήκες αυτή τη φωτογραφίααα??? Αντρικοοοοοοοοοοοοοο πες στην Δήμητρη θα την σκοτώσωωωωωωωωωωωωωωωωωω ρόμπαααα Υ.Γ. καλά το βιντεάκι είναι φοβερό !!! Πολυ καλό βίντεο, μπράβο γιώργο, έχεις κερδίσει 5 ώρες δωρεάν τεχνικής υποστήριξης (και όχι μόνο) απο την Legend Technical Support Inc Ltd Α.Ε.Β.Ε. κτλ!
nikostt Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 και ένα μικρο βιντεάκι που έφτιαξα: http://www.youtube.com/watch?v=PazolztPbQE Μπράβο για το βιντεάκι μου θύμισε πάλι αρκετές εικόνες στο μυαλό μου... Το τραγούδι πες μου ότι το διάλεξες εσύ να τρελαθώ τώρα και όχι ο Ντίνος,γιά το πρώτο λέω ... Legend θέλω από αυτά τα χάπια που πήραμε από τη ρεσεψιόν,δεν εξηγείται .... 1
Dinos Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 :worthy: Αρε Γιωργο!!!!!! Υ.Γ. ΕΙδα και τη φωτο με τον Mr. Bean!! Χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!
Dimitris_Kon Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Γιώργο απίθανο! Είναι και ο μπιφτέκης μέσα Δημήτρης
lekoS3 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Γιώργο απίθανο! Είναι και ο μπιφτέκης μέσα Δημήτρης Λειπει ο μαρτυς απο την σαρακοστη???
panthir Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Υ.Γ. ΕΙδα και τη φωτο με τον Mr. Bean!! Χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!! :haha4:
Thomas-1.8T Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 χαχαχαχαχα α ρε Γιώργη,μου έφτιαξες την μέρα
Legend Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Legend θέλω από αυτά τα χάπια που πήραμε από τη ρεσεψιόν,δεν εξηγείται .... Νίκο, μην τα βγάζεις όλα στη φόρα! Θα μας το βγάλουν το όνομα, σίγουρα!
adui Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Μπράβο για το βιντεάκι μου θύμισε πάλι αρκετές εικόνες στο μυαλό μου... Το τραγούδι πες μου ότι το διάλεξες εσύ να τρελαθώ τώρα και όχι ο Ντίνος,γιά το πρώτο λέω ... Legend θέλω από αυτά τα χάπια που πήραμε από τη ρεσεψιόν,δεν εξηγείται .... χαχαχαχαχα δικιά μου επιλογή νικο..... χάπια...τι χάπια; για λέτε-για λέτε και αφήστε τα υπονοούμενα διότι το μυαλό μας πάει αλλού!!
nikostt Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Τα χάπια ήταν ασπιρίνες για το πονοκέφαλο αλλα οι βουλγαρικές σε κάνουν και κεφάλι με τη καλή έννοια χάχα
Dinos Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Τα χάπια ήταν ασπιρίνες για το πονοκέφαλο αλλα οι βουλγαρικές σε κάνουν και κεφάλι με τη καλή έννοια χάχα Οχιιι Νικοοοοοο!!! Δεν επρεπε να παρει ασπιρινες ο Legend!!!!!
nikostt Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Οχιιι Νικοοοοοο!!! Δεν επρεπε να παρει ασπιρινες ο Legend!!!!! Εγώ τέτοια ζήτησα,τώρα τι μας δώσανε ένας θεός το ξέρει και ο legend εγω ξέρω τι ήπιε ο L3g3nd Εγώ ξέρω ότι δεν άφησε τραπέζι χωρίς να κάτσει και να πιει
Dim80A4Allroad Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 εγω ξέρω τι ήπιε ο L3g3nd Είσαι................................ και..................... Μαρτυριάρης Δημήτρης
Legend Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 εγω ξέρω τι ήπιε ο L3g3nd Εσυ πολλά ξέρεις, αν γουστάρεις να βλέπεις το βυθό της Νέας Περάμου με τα καινούργια τσιμεντένια ''παπουτσάκια'' που σου ετοιμάζω, αμα μπορεις πες το! :sHa_sarcasticlol:
panthir Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Εσυ πολλά ξέρεις, αν γουστάρεις να βλέπεις το βυθό της Νέας Περάμου με τα καινούργια τσιμεντένια ''παπουτσάκια'' που σου ετοιμάζω, αμα μπορεις πες το! :sHa_sarcasticlol: γιατί τι είπα??.....με μπερδεύετε με άλλον.... :new_wasntme: :new_wasntme: :new_wasntme:
Dim80A4Allroad Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Εσυ πολλά ξέρεις, αν γουστάρεις να βλέπεις το βυθό της Νέας Περάμου με τα καινούργια τσιμεντένια ''παπουτσάκια'' που σου ετοιμάζω, αμα μπορεις πες το! :sHa_sarcasticlol: :hysterical: :hysterical: Weren't you, εεεεεεεεεεε ???? Καλάάάάάά................ Άρχισε να βλέπεις στην ΕΤ3, πώς τρέχουν οι Πάνθηρες (Mr panthir), για να μαθαίνεις.................... άν αυτό λέει κάτι Δημήτρης 1
Dimitris_Kon Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 :hysterical: :hysterical: Weren't you, εεεεεεεεεεε ???? Καλάάάάάά................ Άρχισε να βλέπεις στην ΕΤ3, πώς τρέχουν οι Πάνθηρες (Mr panthir), για να μαθαίνεις.................... άν αυτό λέει κάτι Δημήτρης Δεν πιστεύω να μανούριασε κανείς στο Bansko έτσι? Ε μήτσο? Δημήτρης
Recommended Posts