Giannis AmaR Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 (edited) Χθες στέφθηκε με επιτυχία και η δικιά μου τοποθέτηση των κεραιών της ψηφιακής τηλεόρασης στα αυτοκίνητο στις εγκαταστάσεις του Αρίστου. Οι κεραίες εγκαταστάθηκαν η μια μπροστά αριστερά και η άλλη πίσω δεξιά χωρίς να φαίνετε ούτε ένα εκατοστό καλώδια αλλά ούτε και οι ίδιες η κεραίες. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Yacoub τον εγκαταστάσεων Dimitri_Kon. Edited November 1, 2010 by Giannis Amar
Dimitris_Kon Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Χθες στέφθηκε με επιτυχία και η δικιά μου τοποθέτηση των κεραιών της ψηφιακής τηλεόρασης στα αυτοκίνητο στις εγκαταστάσεις του Αρίστου. Οι κεραίες εγκαταστάθηκαν η μια μπροστά αριστερά και η άλλη πίσω δεξιά χωρίς να φαίνετε ούτε ένα εκατοστό καλώδια αλλά ούτε και οι ίδιες η κεραίες. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Yacoub τον εγκαταστάσεων Dimitri_Kon. Μάστοραααα καλορίζικο! Να δούμε και τα υπόλοιπα 2 - 3 θεματάκια να είμαστε κομπλέ πλέον. Άντε τώρα κανόνισε, σειρά μου για ψηφιακή μεγάλε.. Δημήτρης
mak1s Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 (edited) παμε και τα φερνω τα χριστουγεννα οδικως απο Γερμανια Edited November 1, 2010 by mak1s
KostA3 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 σχετικά με τη κωδικοποίηση του rnse και του tvtuner να πω πως τα περισσότερα από τα faults τα έχω σβήσει. Ένα και σημαντικό παραμένει. Δεν μπορώ σε καμμία περίπτωση να κάνω το σύστημα να διαβάσει το module του tv tuner. Σαν να μην υπάρχει. Το ενεργοποίησα και από το longcoding...αλλά τίποτα. Καμμιά ιδέα? Ευχαριστώ!
Christos Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Κωστα χωρις ΟΕΜ tuner η ενα ειδικο adaptor δεν θα κάνεις δουλεια. Για να ανοιξει την εισοδο εικονας το rnse πρεπει να "δει" συνδεμενο στο CAN!!! το tvtuner. Μονο ετσι
KostA3 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Μα το Rnse μου το δείχνει και το tvtuner παίζει μια χαρά! Και στο can το έχω ενεργοποιήσει και το δέχτηκε! Απλά όταν σκανάρω ta modules στο tv tuner μου βγάζει λάθος : cannot be reached. Πρακτικά δηλαδή πρόβλημα δεν έχω...απλά δεν ήθελα να βγάλει λάθος στο σκαναρισμα! Τέλος πάντων ..δεν πειράζει! Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου!
Christos Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Κώστα χωρίς να είμαι ειδικός μήπως έτσι πρέπει νάναι? το tvtuner που έχεις βάλει δεν συνδέετε μέσω can με το αμάξι (όχι ΟΕΜ) και ο adapter που έχεις βάλει, κάνει ακριβώς αυτό (simulation του OEM tvtuner) Ας απαντήσει και κάποιος πιο ειδικός (εγώ έχω ΟΕΜ tvtuner)
Dimitris_Kon Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Κώστα χωρίς να είμαι ειδικός μήπως έτσι πρέπει νάναι? το tvtuner που έχεις βάλει δεν συνδέετε μέσω can με το αμάξι (όχι ΟΕΜ) και ο adapter που έχεις βάλει, κάνει ακριβώς αυτό (simulation του OEM tvtuner) Ας απαντήσει και κάποιος πιο ειδικός (εγώ έχω ΟΕΜ tvtuner) Και γω το ίδιο πιστεύω, δεν έχει το tv tuner cable - αντάπτορα για να το "δει" μέσω can Δημήτρης
Recommended Posts