mariosA4 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 όσον αφορά την κουβέρτα πιστεύω ότι το ceramic coated είναι καλύτερη δουλειά. Και τα 2 όμως εγκλωβίζουν εωστερικά τη θερμοκρασία που δεν απάγεται εύκολα. Από τη μία δεν έχουμε αυξημένες θερμοκρασίες στο μηχανοστάσιο, από την άλλη καταπονείται περισότερο θερμικά η πολλαπλή - διαλέγεις και παίρνεις λοιπόν
Vaggoss3 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Βάγγο...που βρισκόμαστε μεγάλε? Γίνονται σωληνωσεις Αυτό το καιρο Ιντερκουλερ και για τον Μαφ ώστε να χωρέσει διότι είναι 4 ιντσες . Κάτι ψιλό θέματα με την πλεξουδα κ δυο ανταλλακτικά που αργούν να έρθουν
Vaggoss3 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Το διακριτικο MAF PRO M 92mm που διαβαζει με ακριβεια μεχρι 1500 αλογα και συμφωνα με εγγυησεις της εταιρια δεν χαλαει ευκολα
Vaggoss3 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 (edited) ΚΑΙ ΕΔΩ κυριοι διατυπωνεται ξεκαθαρα η απελπισια και το σπασιμο στο προσωπο του μηχανικου που δεν χωρανε τα κακομοιρα τα χερακια του λογω στριμοκωλης καταστασης στο μηχανοστασιο. Μπορει να κανεις να φανταστει τις "ευχες" και τα επιθετα που βγαινουν απο το στομα του.... Edited November 15, 2011 by Vaggoss3
andre a3 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Καλησπερα και απο εμενα, ευχομαι φιλε μου να προχωρησεις με το project σου (με εχεις τρελανει εντελως με το ολο θεμα)και να πανε ολα καλα χωρις ζημιες και προβληματα...
Vaggoss3 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Καλησπερα και απο εμενα, ευχομαι φιλε μου να προχωρησεις με το project σου (με εχεις τρελανει εντελως με το ολο θεμα)και να πανε ολα καλα χωρις ζημιες και προβληματα... Σε ευχαριστω πολυ μεγαλε !!!
andre a3 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Keep walking φιλε μου και μην μασας τιποτα, γιατι ο δρομος που εχεις παρει ειναι δυσκολος και με πολλα εμποδια....
Vaggoss3 Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 (edited) Καλησπέρα σας. Αν και έχω καιρό να κάνω κάποια ενημέρωση για το προτζεκτ μου λόγω προσωπικών μου προβλημάτων , έχει προχωρήσει αρκετά και είναι θέμα ημερών να κυκλοφορήσει το αυτοκίνητο. Η πλεξούδα προσαρμόστηκε κανονικά κ τα πάντα δουλεύουν ρολόι, οτι ζητούσε ο εγκέφαλος του το δώσαμε και δεν υπάρχει κανένα λαμπάκι αναμμένο ή κάποιο σφάλμα. Η δουλειά που έγινε είναι απλά καταπληκτική κ το αμάξι είναι λες και βγήκε απο το εργοστάσιο. Την παρασκευή τελείωσε κ η εξάτμιση, 76αρα μαζι με καταλύτη ΕΥΡΟ5 για να δουλεύουν κ οι 4 λάμδα σιλανσιέ για είναι όσο πιο αθόρυβο γίνεται, μπήκε το ιντερκούλερ σωληνώσεις κτλ κτλ και μείνανε 2-3 μικροπράγματα για να γίνει κ το πρόγραμμα. 'Υστερα απο συζήτηση με το "επιτελείο" μου αποφασίσαμε να βάλουμε στόχο τα 650 καθημερινά άλογα , χωρίς τρελλά ξεσπάσματα λόγω φόβου μη σπάσει η χελώνα του σασμάν (οριο τα 700) κ του χαλντεξ αν κ υπάρχει δυνατότητα για πολλά περισσότερα.... Είδωμεν ας κυκλοφορήσει πρώτα με το καλό. Το αμάξι θα γίνει όσο πιο καθημερινό γίνεται. Ο κινητήρας που ασχοληθήκαμε είναι απο το καινούργιο το Α3 με τους δύο μεταβλητούς χρονισμούς και η καλωδίωση του είχε πολλές διαφορες σε σχεση με το Σ3 8λ πράμα που έκανε την κατάσταση πολύ δύσκολη. Για αυτό το λόγο κ βρήκα πλεξούδα απο το ΤΤ 3.2 προηγούμενης γενιάς που ταίριαζε με τα όργανα του αμαξιού ακριβώς κ έγιναν όσο λιγότερες αλλαγές γινότανε για να δουλέψουνε κ οι 2 μεταβλητόι χρονισμοί. Το μοτέρ έσκασε κανονικά οι ντίζες του σασμάν προσαρμόστηκαν σωστά ώστε να μπαίνουν εύκολα οι ταχύτητες. Μειονέκτημα ο δίδισκος συμπλέκτης ο οποίος είναι πραγματικός τσιμεντόλιθος. Παρακάτω ανεβάζω μερικές σκόρπιες φωτογραφίες , όσες τραβήξανε τα παιδιά στο συνεργείο και 2 βίντεο από τα 2 πρώτα σκασίματα. Θα ήθελα να ευχαριστησω τους μηχανικούς μου-αδερφούς μου - κολλητούς μου Αντώνη, Χρήστο, Σάββα για την υπέροχη δουλειά που κάνανε. Ασχολούντανε με το αμάξι στον ελεύθερο χρόνο τους ενώ ΔΕΝ έχουν συνεργείο που κάνουν μετατροπές και ΔΕΝ είναι γνωστοί βελτίωτες που φιγουράρουν στα περιοδικά παρόλα αυτα το πιάσανε το αμάξι για χάρη μου κ για αμοιβή για την δουλειά τους μου ζητήσαν ένα τραπέζωμα στο Χάλαρο. Είναι παιδιά που αγαπάνε το αυτοκίνητο , αγαπάνε κ σέβονται την δουλειά τους και ξέρουν πραγματικά τι κανουν.Τους ευχαριστώ θερμά. 1ο ΞΕΚΙΝΗΜΑ 2ο ΞΕΚΙΝΗΜΑ Φωτο απο την τελική μορφή στο μηχανοστάσιο δεν έβγαλα ακόμη θα αναρτήσω σύντομα Edited February 26, 2012 by Vaggoss3
NOEL-S3 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Ευχομαι φιλε μου με το καλο να το τελειωσεις (και μακρια απο τα συνεργεια) και να το δουμε απο κοντα (το θηριο σου)...
mariosA4 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 μου αρέσει η προσοχή στη λεπτομέρεια και η προσπάθεια για oem λειτουργία. Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα και πιστεύω ότι η επιλογή του 6κύλινδρου θα σε δικαιώσει και σε δύναμη και σε φάσμα στροφών λειτουργίας . Μακάρι να πάνε όλα καλά και να το δούμε σύντομα
Vaggoss3 Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Μιας κ μολις ξανα αλλαξα για 3η φορα δισκο, (ο πρωτος διδισκος ελιωσε, ο δευτερος διδισκος κεβλαρ εγινε σκονη πριν συμπληρωσει 1000κμ και πλεον ειμαστε σε 2 5φτερους με μεταλλικα τακακια) ειπα να βγαλω καμια ολοκληρωμενη φωτογραφια πριν καταπιει και τον νεο δισκο κ το βαλω φωτια εγω ο ιδιος . καλη σας μερα 1
Alex Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Ωραια μας ξεκινησες την εβδομαδα Βαγγελη Βαλε και κανα οργανο στο αυτοκινητο ρεεεε
Vaggoss3 Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Ωραια μας ξεκινησες την εβδομαδα Βαγγελη Βαλε και κανα οργανο στο αυτοκινητο ρεεεε
Aristos Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Aντε μπράβο,λέω και εγω,που ειναι αυτο το παιδί...αντε και καλή συνέχεια ρε Βάγγο...
Γιαννης ΤΤ400 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Ενδιαφερον project! Καλη συνεχεια! Να δουμε τι κανουν και αυτα τα τουρμπο.
NOEL-S3 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Αντε ρε Βαγγο με το καλο να δουμε τι κανει το θυριο...Καλη συνεχεια...
Vaggoss3 Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Αντε ρε Βαγγο με το καλο να δουμε τι κανει το θυριο...Καλη συνεχεια... Σε ευχαριστω Πολύ μεγάλε κι Εγώ γουστάρω Πολύ τη δουλεια που έκανες στο πριονι σου Ελπίζω να μας δωθεί ευκαιρία να τα δούμε κ απο κοντά
Dimitris_Kon Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Τι με λες φιλαράκι?? Καλά αποτελέσματα Δημήτρης
Vaggoss3 Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 (edited) Ενδιαφερον project! Καλη συνεχεια! Να δουμε τι κανουν και αυτα τα τουρμπο. Δυστυχώς είναι το πρώτο μεγάλο τουρμπο που χρησιμοποιώ κ δεν έχω κάποιο μετρό σύγκρισης για να μπορω να εκφέρω γνώμη. Η δύναμη που βγάζει είναι παρα Πολύ απότομη Αλλα σε Αυτό παίζουν ρόλο κ τα κυβικά . Ενδιαφερομαι τελευταία για κάποια απο τις μεγάλες gtx μιας κ πολλα παιδια εδω στο φόρουμ έχουν μείνει ευχαριστημενα απο αυτές . Είχα μια άτυχη στιγμη με την comp νόμιζα ότι έβγαζε ντουμανια Αλλα Τελικά έκανε γωνία ο σωλήνας απο τα επιστρεφομενα της. Διορθωθηκε κ τωρα είναι μια χαρα . Edited June 19, 2012 by Vaggoss3
Vaggoss3 Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Στρώσε δίσκο και πάρε τηλ Εσυ Τυχερουλη το χεις ακούσει κιόλας
NOEL-S3 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Σε ευχαριστω Πολύ μεγάλε κι Εγώ γουστάρω Πολύ τη δουλεια που έκανες στο πριονι σου Ελπίζω να μας δωθεί ευκαιρία να τα δούμε κ απο κοντά Φυσικα ρε Βαγγο γιατι οχι, ευχομαι οτι καλυτερο...
Recommended Posts