Dikonou Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ρύθμισε πρώτα και μετά ξαναματαγράφεις για εντυπώσεις... 1
Velos Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Εντωμεταξύ τωρα που ξανακατέβηκα κάτω και έβαλα πάλι μπροστά είδα στο ρελαντι maf στα 2,5gr/sec και 9gr/sec@3000rpm τα οποία είναι κοντά στις παλιές τιμές. Δεν νομίζω να έχω απώλεια πίεσης γιατί αρχικά εκεί πήγαινε το μυαλό μου. Ρύθμιση θα θέλει George 1
mokasquatrro Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Καλοριζικη Γιωργο.Πανε να ξαναρυθμισεις κ πες τον Κριτωνα να σε ρυθμισει οπως εμενα να πηγαινει @@μιωντας 1
Kavouras Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Καλοριζικη Γιωργο.Πανε να ξαναρυθμισεις κ πες τον Κριτωνα να σε ρυθμισει οπως εμενα να πηγαινει @@μιωντας εσένα έχει βάλει στόχο...
tasossline Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 γιωργο καλοφορετη να ειναι και μην αγχωνεσαι για τιποτα απλα η ν75 ειναι ρυθμησμενη για πιο σκληρο gate αυτο ειναι ολο τωρα θα πας κριτωνα θα στην κανει 100% παντου θα σου διορθωσει και τα μειγματα θα σου ανεβασει και λιγο παραπανω advance και θα δεις πως θα ξανα μεταμορφωθει . 1
KeM Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Μπήκε το μπαρόμετρο με τον σωστο φωτισμό επιτέλους! 2
Kavouras Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Βαλε ρε τη σωστη που σου εφτιαξα και τα καλωδια... Sent from my iphone 6s 1
KeM Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Βαλε ρε τη σωστη που σου εφτιαξα και τα καλωδια... Sent from my iphone 6s Κάποιος σου "έκλεψε" πάλι τη δόξα :P 1
Theodore Saba Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Μπήκε το μπαρόμετρο με τον σωστο φωτισμό επιτέλους! IMAG0721.jpg Ωραίο Γιώργο.....άντε και να δείχνει τις επιθυμητές τιμές...... 1
KeM Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Ωραίο Γιώργο.....άντε και να δείχνει τις επιθυμητές τιμές...... Eυχαριστώ Θοδωρή!
Dinos Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Γιώργο έχει δίκιο ο Θοδωρής γιατι χτες σε είδα λιγο πεσμένο... ) 1
kostas_7 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Μπήκε το μπαρόμετρο με τον σωστο φωτισμό επιτέλους! IMAG0721.jpg Βλέπω ρεζέρβα,ετοιμαζόσουν για πάτημα;
KeM Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Βλέπω ρεζέρβα,ετοιμαζόσουν για πάτημα; Πλέον είμαι μόνιμα έτσι
KeM Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Γιώργο έχει δίκιο ο Θοδωρής γιατι χτες σε είδα λιγο πεσμένο... ) Ημουν πάνω στο adaptation βρε Ντίνο! αχχαχα
tasossline Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 αστα τα μπαρομετρα ποτε θα πας για remap?αντε περιμενουμε πως και πως
Kavouras Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 αστα τα μπαρομετρα ποτε θα πας για remap?αντε περιμενουμε πως και πως ενδιαφέρεσαι? Πλέον είμαι μόνιμα έτσι μόνιμα έτοιμος για πάτημα? 1
Dimitris_Kon Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Καλορίζικο George! Άσε τον Κάβουρα να ασχολείται με Bluetooth και χαζά Δημήτρης 1
KeM Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 (edited) Καλορίζικο George! Άσε τον Κάβουρα να ασχολείται με Bluetooth και χαζά Δημήτρης Ούτως η άλλως δεν κάνει και τίποτα :P Edited April 7, 2013 by KeM 1
KeM Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Update: Ρυθμίστηκε το αυτοκίνητο σήμερα. Μετά απο κάποια reflash και τροποποιήσεις δεν είδαμε κανένα misfre ή δυσλειτουργία ψηλά, δουλευει πλεον σαν wideband και το αποτέλεσμα τουλάχιστον για μένα ήταν πέραν του δεόντως ικανοποιητικό. Στον δρόμο μέχρι στιγμής σε άνοιγμα 2ας,3ης,4ης απλά υποδειγματικό. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Κρίτωνα για τον χρόνο του. Υ.Γ Το μόνο που παρατήρησα, απο την αρχή όμως που έβαλα τη τουρμπίνα τησυγκεκριμένη, είναι οτι ακούγεται ένα κροτάλισμα οταν επιταχύνεις μεταξύ2000-3000 rpm. Θεώρησα πως είναι θέμα ρύθμισης επειδή είναιμαλακό το wg και ζήταγε αλλες πιέσεις πριν, αλλα το κάνει και τώρα. Έχεικάποιος καμια ιδέα? Δεν με επηρεάζει κάπου, απλά ακουγεται αυτό τοκροτάλισμα. 1
Dikonou Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Δεν πιστεύω να είναι αυτό που λέω με την καμία....υπόθεση κάνω και μόνο.....cf σε αυτές τις στροφές έχεις;
KeM Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 (edited) Δεν πιστεύω να είναι αυτό που λέω με την καμία....υπόθεση κάνω και μόνο.....cf σε αυτές τις στροφές έχεις; Δεν έχω δεί Δημήτρη...Προσωπικά υποπτεύομαι το wg μιας και σε κάποια golf gti mk6 συντόνιζε το ελατήριο και έκανε ακριβώς αυτό το κροτάλισμα.. Είχε βγεί και recall όπου βάζουν ενα μεταλλικο στηριγμα ωστε να μη συντονίζει.. Και εγώ μια σκέψη κάνω. Με τη παλιά δεν το έκανε για αυτό. Edited April 11, 2013 by KeM
M@rios Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Τουλάχιστον δεν έχεις προβλήματα πλέον! Από εδώ και πέρα να πανε όλα καλά εύχομαι!
KeM Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Τουλάχιστον δεν έχεις προβλήματα πλέον! Από εδώ και πέρα να πανε όλα καλά εύχομαι! Ευχαριστώ Μαριε και σε σένα το ίδιο να σαι καλά! 1
Recommended Posts