Dikonou Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Επίσης και από εμένα.... απροβλημάτιστο και πολλα καλά και γρήγορα χλμ Υ.Γ. μέτρα και 100-200............. :chair: 1
mokasquatrro Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 (edited) Αντε απο δω κ περα κανενα αλλο προβλημα. Μεχρι το βραδυ θελω βιντεακι τουλαχιστον μεχρι τα 200. Απο avance ποσο εισαι; Edited April 11, 2013 by mokasquatrro
mokasquatrro Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Παντως οι πιεσεις ειναι πολυ καλες. Στις 6000 κρατας 1.1 ενω εγω 1. Στις 6500 1 ενω εγω 0.9. Μπραβο πολυ δυναμη.Σε σχεση με πριν πως σου φαινεται;
PanA4 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Εύχομαι να ξεχάσεις τη λέξη "πρόβλημα". Πολύ καλή δουλειά. Να το χαρείς στο έπακρο.
stef80 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Μπράβο Γιώργο! Καιρός είναι να το χαρείς όπως πρέπει. Μήπως ανεβάζεις μεγάλη πίεση στο φάσμα 2000-3000 και σου κάνει surging? Αν δε βαριέσαι, θα ήταν χρήσιμο να κάνεις ένα φλασάρισμα με χαμηλομένη πίεση στο συγκεκριμένο φάσμα για να το αποκλείσεις, αν και νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι γιατί και εγώ είχα τρέμουλο σε αυτές τις στροφές όταν ρυθμίζαμε και ανέβαζα μεγάλες πιέσεις.
gerokost Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Το κανει και η forge wg φιλου με leon tsi και ihi. Μην ανησυχεις.. απλα ειναι σπαστικο.. Ps: να βρεθουμε καμμια μερα για καμμια δοκιμη, αλλαξα δισκο, εβαλα 6φτερο και μολις τον στρωσω θα ηθελα να δουμε τι κανουμε αν ενδιαφερεσαι..! sent from my Galaxy S5 using Tapatalk 3.11
Theodore Saba Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Update: Ρυθμίστηκε το αυτοκίνητο σήμερα. Μετά απο κάποια reflash και τροποποιήσεις δεν είδαμε κανένα misfre ή δυσλειτουργία ψηλά, δουλευει πλεον σαν wideband και το αποτέλεσμα τουλάχιστον για μένα ήταν πέραν του δεόντως ικανοποιητικό. Στον δρόμο μέχρι στιγμής σε άνοιγμα 2ας,3ης,4ης απλά υποδειγματικό. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Κρίτωνα για τον χρόνο του. Υ.Γ Το μόνο που παρατήρησα, απο την αρχή όμως που έβαλα τη τουρμπίνα τη συγκεκριμένη, είναι οτι ακούγεται ένα κροτάλισμα οταν επιταχύνεις μεταξύ 2000-3000 rpm. Θεώρησα πως είναι θέμα ρύθμισης επειδή είναι μαλακό το wg και ζήταγε αλλες πιέσεις πριν, αλλα το κάνει και τώρα. Έχει κάποιος καμια ιδέα? Δεν με επηρεάζει κάπου, απλά ακουγεται αυτό το κροτάλισμα. Γιώργο καλά πατήματα και πάντα απροβλημάτιστο !!!!
KeM Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 (edited) Επίσης και από εμένα.... απροβλημάτιστο και πολλα καλά και γρήγορα χλμ Υ.Γ. μέτρα και 100-200............. :chair: Nα σαι καλά Δημήτρη και εσύ να το χαίρεσαι και μακριά από "σκαλίσματα" Αντε απο δω κ περα κανενα αλλο προβλημα. Μεχρι το βραδυ θελω βιντεακι τουλαχιστον μεχρι τα 200. Απο avance ποσο εισαι; Από οτι είπε ο Κρίτωνας (αν θύμαμαι καλά) γύρω στις 23 μοίρες. Όλο και κάποιο βιντεάκι θα βγάλουμε Απο πρώτες εντυπώσεις, ακούει άμεσα απο χαμηλά και ψηλά δείχνει ακούραστο (χωρίς ξεσπάσματα απότομα) Δουλεύει πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν και έβγαλε και πιο πολύ δύναμη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές απο όλη τη δουλειά που έγινε. Και εσύ να το ευχαριστηθείς στο έπακρο Λευτέρη! Edited April 12, 2013 by KeM
KeM Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Εύχομαι να ξεχάσεις τη λέξη "πρόβλημα". Πολύ καλή δουλειά. Να το χαρείς στο έπακρο. Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη να είσαι καλα! Μπράβο Γιώργο! Καιρός είναι να το χαρείς όπως πρέπει. Μήπως ανεβάζεις μεγάλη πίεση στο φάσμα 2000-3000 και σου κάνει surging? Αν δε βαριέσαι, θα ήταν χρήσιμο να κάνεις ένα φλασάρισμα με χαμηλομένη πίεση στο συγκεκριμένο φάσμα για να το αποκλείσεις, αν και νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι γιατί και εγώ είχα τρέμουλο σε αυτές τις στροφές όταν ρυθμίζαμε και ανέβαζα μεγάλες πιέσεις. Στέφανε surging κάνει ελάχιστο (πχ με 4η-5η) έχει βελτιωθέι πολύ και εκεί. Αν και είναι αναπόφευκτο να μην έχεις καθόλου. Το κροτάλισμα είναι απο wg (κατασκευαστικό "ελλάτωμα" απο οτι κατάλαβα) απλά σαν ήχος μοιάζει με του surging. Kαι πριν ρυθμιστεί το αυτοκίνητο που δούλευε χαμηλή πίεση (με το ζόρι 0,5 bar @ 3000rpm με φορτίο) το έκανε! Γύρω στις 3000 έχω 1,6 bar τώρα.
KeM Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Το κανει και η forge wg φιλου με leon tsi και ihi. Μην ανησυχεις.. απλα ειναι σπαστικο.. Ps: να βρεθουμε καμμια μερα για καμμια δοκιμη, αλλαξα δισκο, εβαλα 6φτερο και μολις τον στρωσω θα ηθελα να δουμε τι κανουμε αν ενδιαφερεσαι..! sent from my Galaxy S5 using Tapatalk 3.11 Ναι δεν πρέπει να είναι κάτι απλά είναι όπως το είπες (σπαστικό)! Προς το παρόν θα χρειαστώ και εγώ αλλαγή δίσκου μιας και μου μύρισε λίγο στον δρόμο που το δοκίμασα και χωρίς να το πιέζω απο χαμηλά!
KeM Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Γιώργο καλά πατήματα και πάντα απροβλημάτιστο !!!! Ευχαριστώ πολύ Θοδωρή! Κανόνισε θέλω βόλτα. Δημήτρης Εγώ λέω να δρομολογήσουμε κάποια άλλα πράγματα πρώτα, να με πας εσύ :P Y.Γ Βόλτα δεν σε πάω, το πολύ πολύ να πάρεις τα κλειδιά να το πας μόνος σου 2
KeM Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Και κάποιες φωτό Ιπποδύναμης/Ροπής, πίεσης εισαγωγής και afr.
Alex Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Update: Υ.Γ Το μόνο που παρατήρησα, απο την αρχή όμως που έβαλα τη τουρμπίνα τη συγκεκριμένη, είναι οτι ακούγεται ένα κροτάλισμα οταν επιταχύνεις μεταξύ 2000-3000 rpm. Θεώρησα πως είναι θέμα ρύθμισης επειδή είναι μαλακό το wg και ζήταγε αλλες πιέσεις πριν, αλλα το κάνει και τώρα. Έχει κάποιος καμια ιδέα? Δεν με επηρεάζει κάπου, απλά ακουγεται αυτό το κροτάλισμα. Ακριβως τον ιδιο ηχο και σε αυτες τις στροφες εχω και εγω αυτο το θεματακι χωρις να δημιουργει προβλημα στην λειτουργεια. Μαλλον απο WG ειναι. 1
Kavouras Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Και κάποιες φωτό Ιπποδύναμης/Ροπής, πίεσης εισαγωγής και afr. A3_1800tsi_IHI_GOLF_6.jpg A3_1800tsi_IHI_GOLF_6_AIR_FUEL.jpg A3_1800tsi_IHI_GOLF_6_BOOST.jpg έγραψε ο Κρίτωνας... Μπράβο φιλαράκι!!! Απροβλημάτιστο και μακρυά από ατυχίες!! 1
leras Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 (edited) γιωργαρε καλοταξιδο το καινουριο κουστουμι και απροβληματιστο.... τα μηχανικα στον γιωργο στην αμφιθεας τα εκανες...? Edited April 12, 2013 by leras
KeM Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Ευχαριστώ Γιωργαρα,όχι σε έναν στην Ηλιούπολη.
Velos Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 George να το ευχαριστηθείς φιλαράκι μου το αμαξάκι σου και πάντοτε σου εύχομαι να έχεις αποτελέσματα επιθυμητά ότι και αν κάνεις @Θα πάμε βολτίτσα να το δούμε και απο κοντα 1
KeM Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 George να το ευχαριστηθείς φιλαράκι μου το αμαξάκι σου και πάντοτε σου εύχομαι να έχεις αποτελέσματα επιθυμητά ότι και αν κάνεις @Θα πάμε βολτίτσα να το δούμε και απο κοντα Γιωργάρα να είσαι καλά ρε φιλε! Και εσύ το ίδιο! Βολτίτσα οπωςδήποτε δεν το συζητάμε!
Sky Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 (edited) Ο Ντίνος μου είπε off the record οτι σε περιμένει στην γωνία........... να σου ρίξει 3 κολόνες, 5 καρότσες.......και 4 πιτόγυρα Γιώργαρε πιές του το αίμα λέμε. Καλά, ασφαλή και πάνω απ'ολα απροβλημάτιστα χιλλιόμετρα Edited April 14, 2013 by Sky 2
tasossline Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 γιωργο να σε γερος να το χαιρεσαι και οχι αλλα προβληματα, φτανουν αυτα που τραβηξες .μπραβο κριτωνα για την ωραια δουλεια σου
Kavouras Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Ο Ντίνος μου είπε off the record οτι σε περιμένει στην γωνία........... να σου ρίξει 3 κολόνες, 5 καρότσες.......και 4 πιτόγυρα Γιώργαρε πιές του το αίμα λέμε. Καλά, ασφαλή και πάνω απ'ολα απροβλημάτιστα χιλλιόμετρα άμα είναι να ρίξει πιτόγυρα, να έρθω κι εγώ, γιατί τελευταία έχω μία αδυναμία ρε φίλε...δεν ξέρω τι είναι...
KeM Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 Ο Ντίνος μου είπε off the record οτι σε περιμένει στην γωνία........... να σου ρίξει 3 κολόνες, 5 καρότσες.......και 4 πιτόγυρα Γιώργαρε πιές του το αίμα λέμε. Καλά, ασφαλή και πάνω απ'ολα απροβλημάτιστα χιλλιόμετρα Χαχαχαχαχα αρκεί τα πιτόγυρα να είναι από όλα Ευχαριστώ πολύ Γιωργάρα και σένα το ίδιο, να είμαστε καλά να τα ευχαριστιόμαστε
KeM Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 γιωργο να σε γερος να το χαιρεσαι και οχι αλλα προβληματα, φτανουν αυτα που τραβηξες .μπραβο κριτωνα για την ωραια δουλεια σου Eυχαριστώ Τάσο και σε σένα να πάνε όλα καλά και να μη σε ταλαιπωρήσει άλλο άμα είναι να ρίξει πιτόγυρα, να έρθω κι εγώ, γιατί τελευταία έχω μία αδυναμία ρε φίλε...δεν ξέρω τι είναι... Εχεις αρχίσει και με ανυσηχείς εσύ τώρα τελευταία
Recommended Posts