Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ζύγισε καλά τα θέλω σου και κάνε μια και καλή την αλλαγή, όχι σαν μερικούς μερικούς!

• Like 2
Posted (edited)

Πανο και γω την πάτησα τρεις φορές δυστυχώς. Δεν είχα και επιλογή ομως αναγκάστηκα να βάλω φτιαχτό και μάλιστα την τελευταία φορά, πήγα σε κάποιον που φτιάχνει "καλά" για "600" άλογα κλπ κλπ (όταν τα ακούω αυτά με πιάνει μια αλλεργία) και φυσικά μετά απο 3 μήνες τετελεσται.

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
  • Like 1
Posted

Ζύγισε καλά τα θέλω σου και κάνε μια και καλή την αλλαγή, όχι σαν μερικούς μερικούς!

Θα τον κατεβάσεις τον δικό σου Πανο τελικα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Είναι μια λύση με τις πιο πολλές πιθανότητες.

• Like 1
  • 1 month later...
Posted

Για πιο λογο ειχες την wg απο k03 και οχι απο την IHI?

Posted

Για πιο λογο ειχες την wg απο k03 και οχι απο την IHI?

Γιατι η πρώτη ΙΗΙ που πήρα ηταν μεταχειρισμένη και παρατηρήθηκε πρόβλημα ηχητικό στη wg και αλλαχτηκε προληπτικά. Εν τελεί απο την εμπειρία αποδείχτηκε οτι λόγω κατασκευαστικού λάθους του group δεν παταει καλα πανω στο μαντεμι.

• Like 1
Posted

Γιατι η πρώτη ΙΗΙ που πήρα ηταν μεταχειρισμένη και παρατηρήθηκε πρόβλημα ηχητικό στη wg και αλλαχτηκε προληπτικά. Εν τελεί απο την εμπειρία αποδείχτηκε οτι λόγω κατασκευαστικού λάθους του group δεν παταει καλα πανω στο μαντεμι.

λογικα απο αρχές Αυγούστου θα παω και εγω σε IHI αλλα σε a4 b8 και κραταω σημειώσεις [emoji12] να σε καλα!

• Like 2
Posted

λογικα απο αρχές Αυγούστου θα παω και εγω σε IHI αλλα σε a4 b8 και κραταω σημειώσεις [emoji12] να σε καλα!

Λογικά εκείνο το διαστημα θα δώσω την δίκη μου αν πάνε ολα καλα λόγω αναβάθμισης σε Κ4 θα ειναι ο τυχερός μας μήνας χαχαχα

• Like 3
Posted

Λογικά εκείνο το διαστημα θα δώσω την δίκη μου αν πάνε ολα καλα λόγω αναβάθμισης σε Κ4 θα ειναι ο τυχερός μας μήνας χαχαχα

Πως αλλαζουν οι ανθρωποι........ :sHa_hehe:

• Like 3
Posted

Πως αλλαζουν οι ανθρωποι........ :sHa_hehe:

Εδω εγινε brexit τι μας λες τωρα..

• Like 4
Posted

Άντε λέμε Κ04 και ξερό ψωμί!

Δεν σε βλέπω να κανεις κατι για να μαλακωσει το δικο μας το ψωμακι.... :sHa_wink3:

• 3 weeks later...
Posted

Καλησπέρα παιδια εχω τελειωσει με το project μου εβαλα IHI απο gti 6 και downpipe...και ειμαι πολυ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα πιστευω με 100ρα 280 αλογα τα βαράμε..τωρα θελω intercooler και την αλλη μιση εξατμηση και ειμαστε κομπλέ! Ηθελα να ρωτήσω τι δίσκοπλατω να φορέσω μολις τα τινάξει κατι πιο ενισχυμένο; Έχετε να προτείνεται κατι;

Posted

Εαν σηκώσεις πολύ ροπή χαμηλά θα είναι σχετικά μικρά τα περιθώρια, αλλά όντας quattro λογικά έχεις 240 δίσκο, οπότε για μένα πάς σε sachs performance δίσκο πλατό ( ακριβό μέν αλλά σκυλι!!!!! ) και ξενοιάζεις όσον αφορά δισκο με μεταλλικό τακάκι και πατέντες!

• Like 1
Posted

Κ04 λοιπόν και μέχρις στιγμής αρκετά ικανοποιημενος..

Τη μηχανική βελτίωση ανέλαβε ο γνωστός Ασσημακης ενω τη ρύθμιση του αυτοκινήτου ο επίσης γνωστός και πολυ καλος μου φιλος Κωνσταντίνος της RevLimit. Ρυθμισαμε αρχικα μονο σε χαμηλη πίεση (1.6 over 1.3 κόφτη) χωρις να το πιέσουμε παραπάνω λόγω προβληματικής μετάδοσης.

Το καλο ειναι οτι ακομα και στη μηχανική ειναι αρκετα σβελτο.

Ε μετα τα κλασικα..κανα 2 misfire με 3η @6600 περίπου,ενα σφαλμα που μου εμφανίζει το τελευταίο διάστημα για κολλημενα flaps εισαγωγής και κατι κοπελιτσες που χεστηκ@ν πανω τους οταν εκτονωθηκαν 1.6 bar πίεσης στην ατμόσφαιρα..

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

• Like 3
Posted

Καλά χιλιόμετρα! Θέλω εντυπώσεις σε σχέση με την ΙΗΙ.

Posted

Καλά χιλιόμετρα! Θέλω εντυπώσεις σε σχέση με την ΙΗΙ.

Ihi πολυ ξεσπασμα και σπινιαρισμα χωρίς λογο κατα τη γνώμη μου και πολυ δυναμη μέχρι 5500rpm..Εκει έρχεται η Κ4..Απόλυτα γραμμικη σε ολο το εύρος και οσο πας παει..Ακουραστη..
  • Like 3
Posted

Καλά χλμ! Ακούραστα και απροβλημάτιστα!

Θεου θέλοντος!!!!
  • Like 1
Posted

Γύρνα τα επιστρεφόμενα της σκάστρας εντός και θα είσαι πολύ καλύτερα στις αλλαγές!!!!!

• Like 2
Posted (edited)

Γύρνα τα επιστρεφόμενα της σκάστρας εντός και θα είσαι πολύ καλύτερα στις αλλαγές!!!!!

Όλα έξω ρε! Σαν τον Dimitris_Kon! Εχει πολύ γέλιο πάντως να ακούς κάτι του στυλ "πωωω" απο περαστικούς χαχα

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Edited by KeM
  • Like 4