zamanf Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Ελα να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα και για την πιστα !
Alex Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Προσοχη στους κομπλεξικους της πιστας... Striviiiiiii τι σου ειπε ο κομπλεξας με το τουοτααααααα
zamanf Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 (edited) Προσοχη στους κομπλεξικους της πιστας... Striviiiiiii τι σου ειπε ο κομπλεξας με το τουοτααααααα Μπα δεν ειχε toyota αλλα εμφανιστηκε κομπλεξικος με mazda 3 mps που ελεγε απο το πρωι (Γερμανικοι κουβαδες) αλλα μετα απο 2 λυπητερα 400αρια με s3 που ειχε εφυγε τσατισμενος με την (Κινεζικη λαμαρινα) του Edited October 15, 2011 by zamanf
vagelisb Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Για γραψτε κανενα αποτελεσμα απο τα 0-400... Το 3 mps,ειναι ενα πολυ αξιολογο αυτοκινητο,ασχετα απο τον κομπλεξικο (ενδεχομενως) οδηγο του... Μην το σχολιαζετε...κομπλεξικα... ...καλα να περασετε στο παρτυ...
Alex Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Μπα δεν ειχε toyota αλλα εμφανιστηκε κομπλεξικος με mazda 3 mps που ελεγε απο το πρωι (Γερμανικοι κουβαδες) αλλα μετα απο 2 λυπητερα 400αρια με s3 που ειχε εφυγε τσατισμενος με την (Κινεζικη λαμαρινα) του Αυτον εννοουσα Χαμος εγινε
Dikonou Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 (edited) 19 πατήματα έχω στο Galaxy 2. Να δω πότε θα τ' ανεβάσω συσωληνα. Edited October 15, 2011 by Dikonou
zamanf Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Για γραψτε κανενα αποτελεσμα απο τα 0-400... Το 3 mps,ειναι ενα πολυ αξιολογο αυτοκινητο,ασχετα απο τον κομπλεξικο (ενδεχομενως) οδηγο του... Μην το σχολιαζετε...κομπλεξικα... ...καλα να περασετε στο παρτυ... Ισα ισα που κανενας απο εμας δεν ειχε πει τιποτα για κανενα αλλα αυτος πετουσε την ιδια ατακα ολη την ωρα. Δεν αντιλεγω μιας που το ειδα αοο κοντα το συγκεκριμενο οτι ειναι γρηγορο αυτοκινητο μιας που ηταν και βελτιωμενο. Απλα οταν καποιος φαγουριζεται πολυ χωρις να τον ενοχλησει κανεις παντα στο τελος εμφανιζεται καποιος που ξερει να ξυνει και να γιατρευει την φαγουρα. Κοινως με λιγα λογια ειτε απο σταση ειτε ρολαριστοι απο την στεναχωρια του ξεχασε και τη φαγουρα του
vagelisb Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 19 πατήματα έχω στο Galaxy 2. Να δω πότε θα τ' ανεβάσω συσωληνα. ΛΛΛΛΛΙΙΙΙΙΙΙΝΝΝΝΝΝΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alex Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 19 πατήματα έχω στο Galaxy 2. Να δω πότε θα τ' ανεβάσω συσωληνα. ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ :icon_turbo:
Dikonou Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 (edited) Παίδες, είμαι ψόφιος και χωρίς σύνδεση εδώ που βρίσκομαι. Αύριο θ' ανεβάσω όσα προλάβω...... Από κινητό γράφω Edited October 15, 2011 by Dikonou
georgio3gr Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Πολυ ωραιο το κλιμα και πολλα αυτοκινητα και ατομα... Τα 400αρια ευτυχως δεν αφησαν "κουσουρι" σε κανεναν και για αλλους πηγαν καλυτερα και για αλλους χειροτερα... Ενδεικτικα να αναφερω οτι του Αγγελου το Α4 αν και φαινεται και ακουγεται κροτιδα, δεν του εκανε την τιμη το δισκοπλατο να κανει ενα πατημα με φουλ πιεση χωρις υπερβολικο πατιναρισμα, του Ρενου το Α4 επισης πολυ δυνατο και αν και ειχε καποια θεματα εκκινησης, εκανε καλα πατηματα, το S3 του Skyserfer κρατησε ψηλα την σημαια της Audi αφου οπως ανεφεραν τα παιδια πατησε 2 φορες το MPS (δηλωνε 310 μοτερ) και απο σταση και ρολ 2ες με οδηγο τον Αριστο, ο κ. Δημητρης+Θησεας κερασε τσαι σε Q7 3.0 tdi... Τα υπολοιπα στα βιντεακια που θα ανεβουν....
mokasquatrro Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Όλα ήταν πολυ Ωραία και τα πατήματα καλα!!δυστυχώς μας κλείσαν τη πίστα λίγο νωρίς κ δε προλάβαμε να κάνουμε αρκετά πατήματα!Σταύρο την επόμενη φορα!!ο στρατηγός έδωσε πολυ ξύλο στο q7....!!
tasosS3 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 (edited) Μολις γυρισαμε σπιτι με τον αδερφο μου αν και φυγαμε με βαρια καρδια πραγματικα αφου πραγματικα η ατμοσφαιρα ηταν οπως παντα αλλου....και δεν θελεις να αφησεις αυτη την παρεα με τπτ οση κουραση και αν εχεις και οσες υποχρεωσεις. Χαρηκα πραγματικα που ειδα ξανα και μετα απο αρκετο καιρο τα φιλαρακια μου σε πρωτη φαση και δευτερον χαρηκα που γνωρισα αρκετα ατομα που μονο σαν nickname γνωριζω ,ριξαμε τρελο γελιο σε ολη την διαρκεια της ημερας με αποκορυφωμα το σημειο εκκινησης που ψηνονταν τα πατηματα... Απο οργανωση τιποτα λιγοτερο απο το τελειο για εμενα και τον αδερφο μου πραγματικα και συγχαρητηρια στα παιδια που ετρεξαν για ολο αυτο......και περιμενουμε τα ιδια και του χρονου αλλα σε πανελληνια αυτη την φορα να ειμαστε καλα πανω απο ολα. Αν και οι μονοι με τα πιτσιρικια (που ειχαν καταενθουσιαστει) απο το πρωι αλλα παρ ολα αυτα και ο καιρος μας πηγε (δεν εβρεξε αλλα τουρμποκαιρος....) και γενικα ολα κυλησαν ομαλα. Και στα δικα μας τωρα... ...το αδερφακι μου ειχε και την πρωτη του επαφη σε πιστα και γενικα πρωτη φορα "ζορισε" το Α4 και το 12.8sec ηρθε και αποζημειωσε τον κοπο του και τα χρηματα που εδωσε στο αυτοκινητο που φαινομενικα με μια 2871r ειναι πολυ δυνατο αλλα και πολυ ανθρωπινο. Αν τα λαστιχα δουλευαν σωστα και οχι σαν πλαινα απο βαρκα οπως στην περιπτωση μας επισης και θεματακι με τις "μανιακες" αλλαγες αφου δεν τον προλαβαινε το σασμαν θα βλεπαμε καλυτερα νουμερακια αλλα και παλι θεωρω οτι τα πηγε αριστα με 19αρες κομπλε το Α4 Β7. Να ειστε καλα και παλι παιδια ευχαριστουμε για τις ομορφες στιγμες σε τοσο δυσκολους καιρους που περναμε ολοι μας. Τασος Edited October 16, 2011 by Alex 1
andreas S3 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Μπράβο σε όλους σας για την διοργάνωση!!Πραγματικά υποδειγματική δουλειά!! Ήρθα για λίγες ώρες με δυο φίλους μου, αλλά το ευχαριστήθηκα! Το rs5 και το rs3 πραγματικά έκλεψαν την παράσταση! Καλή συνέχεια και για σήμερα και μεγάλη προσοχή στον γυρισμό...ειδικά λίγο έξω απο τις Σέρρες (προς Θεσσαλονίκη) που εχει κατι κρατήρες στον δρομο...
Dikonou Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Όλα ήταν πολυ Ωραία και τα πατήματα καλα!!δυστυχώς μας κλείσαν τη πίστα λίγο νωρίς κ δε προλάβαμε να κάνουμε αρκετά πατήματα!Σταύρο την επόμενη φορα!!ο στρατηγός έδωσε πολυ ξύλο στο q7....!! Λευτέρη δεν καθήσαμε στο Jet-oil ρε φίλε. Έπρεπε να γυρίσω νωρίς.......Χάρηκα που τα είπαμε και από κοντά!
Dikonou Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Θέλω να κάνω ένα βίντεο με την άφιξη, την είσοδο στην πίστα, το παρκάρισμα όλων μπροστά, και τα πατήματα και το movie maker δεν διαβάζει mp4 και πρέπει πρώτα να τα μετατρέψω, οπότε λίγη υπομονή... θέλετε και stop-καρέ από τερματισμό στο 400άρι ( λίγο πιο μπροστά στην λευκή γραμμή );
johnny16 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Για γραψτε κανενα αποτελεσμα απο τα 0-400... Το 3 mps,ειναι ενα πολυ αξιολογο αυτοκινητο,ασχετα απο τον κομπλεξικο (ενδεχομενως) οδηγο του... Μην το σχολιαζετε...κομπλεξικα... ...καλα να περασετε στο παρτυ... Παιδες καταρχην θελω να τονισω οτι δεν ηταν mps το mazda και απλα ειχε αυτοκολλητο που το γραφε.Το αμαξι ειχε μπροστα κινηση απ οτι ειδα στα burnout που εκανε γλιστρουσε και γιρνουσε μονο η μπροστα ροδα :P
johnny16 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Αρα καλα του καναμε και τον κοροιδευαμε κι εμεις τον κινεζικο κουβα
dj-xatzi Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 για καποιους δεν εχεις τελειωσει ακομα συνεχιζουμε με φαι.. Να δουμε πως θα γυρισουμε...Εξαιρετικα για ακομη μια χρονια!περισσοτερα απο το βραδυ! Γιωργος
GROUPA motorsport Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Παιδες καταρχην θελω να τονισω οτι δεν ηταν mps το mazda και απλα ειχε αυτοκολλητο που το γραφε.Το αμαξι ειχε μπροστα κινηση απ οτι ειδα στα burnout που εκανε γλιστρουσε και γιρνουσε μονο η μπροστα ροδα :P το mazda3 mps ειναι μπροστοκινητο
georgio3gr Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 το mazda3 mps ειναι μπροστοκινητο +1... Το 6 MPS ειναι 4κινητο και 2600cc... Το 3αρι ειναι FWD 2.3t...
johnny16 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 ΑΑΑΑ!!!!οκ sorry τοτε λαθος μου!!!νομιζα οτι ειναι 4κουνα
athanasiostsak Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 19 πατήματα έχω στο Galaxy 2. Να δω πότε θα τ' ανεβάσω συσωληνα. ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ!
Recommended Posts