Jump to content

Recommended Posts

Posted

Πανοοοοοο!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Εγραψες!!!!!!!! :haha4: :haha4: :haha4:

Posted (edited)

..............................pan0ulis

:worthy: :worthy: :worthy: ....

δεν υπάρχεις φίλε...(το είπε και ο Αρίστος....:sSig_banned:)

είμαι στο πάτωμα..... :haha4:

και τωρα απαντήστε μου όλοι....είναι δυνατόν ένα club με ΤΕΤΟΙΑ μέλη να μην πάει μπροστα??? όχι πείτε....

Edited by panthir
Posted

Πανοοοοοο!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Εγραψες!!!!!!!! :haha4: :haha4: :haha4:

Φαντάσου να σε είχαμε μαζί μας.... Το υλικό για το συγκεκριμένο ποστ θα ήταν πολλαπλάσιο... :sHa_sarcasticlol:

Posted

Γρήγορε ασε τα κυρια και τα λυβανια ο θανάσης απο λαμια με το S3 (MIΡ........) {(αυτος που βρήκες στη βροχή) χαχαχα .... }

(αυτα παθένει οποιος δεν ακολουθει το ASC)

χαχαχα τι γρηγορος μωρε!με περασες με χιλιομετρα και εγω ημουν στην γραμμουλά μου ακρη ακρη!χαχαχαχα

κριμα που δεν ηρθα θα περνουσαμε υπεροχα!

next time!

Posted
:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: έσκασα στο γέλιο όπως φαίνεται και στη φωτογραφία και τώρα πάλι είμαι στο πάτωμα !!!!
Posted

Ωραιος ο Πανος τα ειπε εξω απο τα δοντια!Μπραβο παιδια για την ολη διοργανωση :new_thumright: Αντε και του χρονου :sHa_thumbgoodjob:

Posted

Για αλλη μια χρονια περασαμε φανταστικα,οπου κι αν πηγαμε ηταν τελεια(φαι-ποτο),και η πιστα ηταν μοναδικη εμπειρια για αυτους που την δοκιμασαν.

Τα πατηματα ηταν πολυ φιλικα και πανω κατω καταλαβαμε σε τι επιπεδο βρισκονται τα καμαρια μας(εμενα το scooby μου δηλωσε 360hp στο 1bar,απλα δεν μου ειπε με ποσο πατησε...),

aggelosA4 και Renos απλα σε αλλο επιπεδο.Αρχισα απο τωρα να σκεφτομαι τι 8α γινει του χρονου...οσο για τις απουσιες.....καποιοι αφησαν ενα μεγαλο κενο(ξερουν αυτοι )

Πανουλη στα φωτορομαντζα σκιζεις ...εχω πεσει κατω.

Posted

Πάνοοοοο..............έχω λιώσειι

:haha4: :haha4: :haha4: :haha4: :haha4: :haha4: :haha4:

Δεν υπάρχεις ρε φίλε κυκλοφορείς σαν ΜΥΘΟΣ πλέον εδω μέσα........ :new_iloveyou: :new_iloveyou:

Posted

Και όσο βλέπω τις φωτογραφίες σκέφτομαι να βγάλω και δεύτερο επεισόδιο... :sHa_sarcasticlol:

Φίλε με τέτοιο ταλέντο παρόλο που μπορεί να μην με συμφέρει έγω θα ήθελα να δώ και την συνέχεια :biggrinthumb::sHa_friends:

Posted

Και όσο βλέπω τις φωτογραφίες σκέφτομαι να βγάλω και δεύτερο επεισόδιο... :sHa_sarcasticlol:

:whoohoo:

Posted

Φίλε με τέτοιο ταλέντο παρόλο που μπορεί να μην με συμφέρει έγω θα ήθελα να δώ και την συνέχεια :biggrinthumb::sHa_friends:

Καλα εσυ με τοσες φωτο που εχουμε για την παρη σου φτιαχνουμε ολοκληρο κυκλο επεισοδιων οχι απλα 2 επεισοδια!!! :sHa_sarcasticlol::sHa_sarcasticlol:

Γιωργος

Posted

Καλα εσυ με τοσες φωτο που εχουμε για την παρη σου φτιαχνουμε ολοκληρο κυκλο επεισοδιων οχι απλα 2 επεισοδια!!! :sHa_sarcasticlol::sHa_sarcasticlol:

Γιωργος

Του είπες για αυτές που τραβήξαμε όταν κοιμόταν??? :whistling:

Posted

Για τις φωτο που τραβηξαμε εννοεις???? :LaieA_052: :LaieA_052: :whistling: :whistling:

Γιωργος

Posted

Γιωργος

Δεν πιστεύω να είναι πολύ πρόστυχες!!!

Posted

Πάντε είναι πρόστυχες οι φωτογραφίες ενός μοντέλου... :sHa_sarcasticlol:

Εεεε αφού του έλεγα του αλλονού........

"Χάτζηηηηηηηη το φώςςς ρε μ@λακαα να οργανωθούμεεε έχω φάει τέσσερις και δεν έχω ρίξει κανέναν"

:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:

Posted

Πάντε είναι πρόστυχες οι φωτογραφίες ενός μοντέλου... :sHa_sarcasticlol:

Ναι ρε Πανο αλλα δεν τον πληρωσαμε στο τελος!!! :sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol:

Γιωργος

Posted

Εχω λιωσει με το βιντεο που εχει ανεβασει ο Γιωργος στην αιθουσα.....που ολη την ωρα μ@@@ζομαστε με το Βελος!!!!

χαχαχααχχαχααχαχαχαχα

Γιωργος

Posted

Παιδιά ένα μεγάλο ευχαριστώ και απο εμένα. Κατάφερα και ήρθα στο πρώτο μου FRF (και με τον πιό φανατικό αουντάκια το γιό μου!!!). Μας κάνατε και περάσαμε υπέροχα. Η ιδέα για την απονομή μεταλλίων ήταν όλα τα λεφτά(όλοι μέσα μας καμαρώνουμε και περιμένουμε ένα μετάλλιο :JC_OMG_sign: άχ δεν το πιστεύω για μένα είναι αυτό δεν έπρεπε :sFun_drool2: ). Περιττό να σας πώ , πως το μετάλλιο δεν το βγάζει ο γιός μου απο πάνω του(ούτως ή άλλως μαζί ''τρέξαμε'' οπότε το μισό είναι δικό του!!!). Και πάλι ευχαριστώ όλους εσάς που μας κάνατε να περάσουμε υπέροχα!

Posted

Παιδιά ένα μεγάλο ευχαριστώ και απο εμένα. Κατάφερα και ήρθα στο πρώτο μου FRF (και με τον πιό φανατικό αουντάκια το γιό μου!!!). Μας κάνατε και περάσαμε υπέροχα. Η ιδέα για την απονομή μεταλλίων ήταν όλα τα λεφτά(όλοι μέσα μας καμαρώνουμε και περιμένουμε ένα μετάλλιο :JC_OMG_sign: άχ δεν το πιστεύω για μένα είναι αυτό δεν έπρεπε :sFun_drool2: ). Περιττό να σας πώ , πως το μετάλλιο δεν το βγάζει ο γιός μου απο πάνω του(ούτως ή άλλως μαζί ''τρέξαμε'' οπότε το μισό είναι δικό του!!!). Και πάλι ευχαριστώ όλους εσάς που μας κάνατε να περάσουμε υπέροχα!

:sHa_thumbgoodjob:

Posted

Ρένο εμείς σε ευχαριστούμε φίλε και για την παρέα αλλα και για την συμμετοχή σου με το καμάρι σου μές στη πίστα :JC_cupidboy:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.