Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ΜΠΡΑΒΟ ρε Φίλε sHa_thumbsup2.gif............. sSig_goodjob.gif

Άψογος sHa_thumbgoodjob.gif.

Πανέμορφα new_thumright.gif.

Άντε να κάνουμε Συγκέντρωση για να...... τα βγάλουμε φωτό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημήτρης sFun_oldguy.gif

ΥΓ: Η φωτό είναι με τη μηχανή.... του "Νέου Φωτογράφου" ?????? sHa_sarcasticlol.gif

Edited by Dim80A4Allroad
Posted (edited)

ΥΓ: Η φωτό είναι με τη μηχανή.... του "Νέου Φωτογράφου" ?????? sHa_sarcasticlol.gif

Εννοείται Δημήτρη... Η φωτογραφική τελικά ήταν πολύ καλή επιλογή... Τραβάει πολύ καλές φωτό...

Μια φωτό που χρωστάω στον Kavoura...

dsc00030nb.jpg

Και μια φωτό ημέρα...

dsc00031mo.jpg

Edited by georgio3gr
Posted

Γιώργο,

Για ακόμα μία φορά να σου πω ότι το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! "Τύφλα" να έχει το εργοστάσιο. :sHa_thumbsup2:

Μου αρέσει που ακόμα και ο διακόπτης (είναι μία σημαντική λεπτομέρεια μιας και μόνο αυτό βλέπεις όταν είσαι μέσα στο αμάξι) είναι like OEM!

Μπράβο!!! :sSig_goodjob:

Posted

Γιωργο επειδη τα εχεις στα χερια σου, μηπως σου ειναι ευκολο να μετρησεις την αποσταση απο led σε led (δλδ χωρις τα μυτακια... μιλαω για το καθαρο) Στο site λεει οτι ειναι 30cm, αλλα πρεπει να ειναι απο μυτη σε μυτη, :sHa_comfort:

Posted

γιωργο σουπερ δουλεια.... :sHa_thumbsup2:

στα υποψιν το DIY αφου εχουμε και τον ιδιο προφυλακτηρα.... :sHa_wink3:

Posted

Μου αρέσει που ακόμα και ο διακόπτης (είναι μία σημαντική λεπτομέρεια μιας και μόνο αυτό βλέπεις όταν είσαι μέσα στο αμάξι) είναι like OEM!

Γιωργο παιδευτηκα να βρω εναν διακοπτη που να ταιριαζει ακομα περισσοτερο αλλα δυστυχως ηταν οτι καλυτερο βρηκα και ας πουμε οτι δεν με χαλασε... Ειχα ρωτησει και αντιπροσωπεια για τον ΟΕΜ διακοπτη των DRL αλλα εκτος οτι μου ζητουσαν 27 Ε, δεν υπηρχε Ελλαδα και επρεπε να τον παραγγειλουν, πραγμα που σημαινε αλλες 2 βδομαδες και δεν ηξερα αν τελικα τον κανω να δουλεψει... Ισως στο μελλον να το επιχειρησω...

@Dinos: θα μετρησω και θα σου πω...

@Leras: Ευχαριστω πολυ φιλος... Καντο, αξιζει και το κοστος ειναι πολυ χαμηλο σε σχεση με τα ΟΕΜ S6 (φυσικα εκεινα ειναι αλλη ποιοτητα)...

Υ.Γ.: Απλα να διευκρινησω οτι τα DRL βγαζουν φως 8000Κ το οποιο ψιλομπλεδιζει... Εγω εχω ηδη λαμπες 8000Κ στα bixenon και παλι εχουν μια ψιλοδιαφορα στην αποχρωση αλλα δεν την καταλαβαινεις οταν ειναι και τα 2 αναμμένα... Ρωτηστε αν τα ιδια βγαινουν και σε 6000Κ...

Posted

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και για το αποτέλεσμα Γιώργο. Δειχνουν πολύ καλα πανω στο αμαξι (σαν μαμα)

Να ρωτησω το εξής:

Το dimmer που λες οτι πηρες ποιο ειναι; (και δεν το εβαλες).

Posted

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και για το αποτέλεσμα Γιώργο. Δειχνουν πολύ καλα πανω στο αμαξι (σαν μαμα)

Να ρωτησω το εξής:

Το dimmer είναι αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/LED-DRL-DAYTIME-RUNNING-LIGHT-AUTO-SWITCH-RELAY-DIMMER-OFF-DIM-BEAM-/230757612372?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item35ba39bb54

Posted

Να ρωτησω το εξής:

Γιαννη ειναι αυτο που ειχες παρει κι εσυ... Τουλαχιστον στην δικη μου την περιπτωση εκοβε παρα πολυ τον φωτισμο των led, σχεδον δεν φαινοντουσαν και δεν το εβαλα καθολου...

Posted

Μπραβο Γιωργαρα,πολυ καλη δουλεια και δειχνουν γ@μ@τ@ :new_thumright: Ριξε ενα πλυσιμο μονο την μηχανη και θα ειναι κουκλι :biggrinthumb:

Posted

Μπραβο Γιωργαρα,πολυ καλη δουλεια και δειχνουν γ@μ@τ@ :new_thumright: Ριξε ενα πλυσιμο μονο την μηχανη και θα ειναι κουκλι :biggrinthumb:

Ευχαριστω Γιωργο... Η μηχανη θελει οντως πλυσιμο αν και κολλαω λιγο γιατι δεν ξερω τι πρεπει να καλύψω, μην κανω καμια πατατα... Αν και δεν ειναι τοσο χαλια οσο φαινεται... Απλα το καπακι του κινητηρα το ειχα βγαλμενο αρκετο καιρο, πεταμενο στην αποθηκη και χαλια και το εβαλα προχτες χωρις να το καθαρισω...

Posted

Γιώργο μην με ευχαριστείς,εγώ σε ευχαριστώ μιας και παρέα μαζί αυτά τα DIY/ανοίγματα/μπρίζες και όλα τα συναφή

δεν θα είχαν νόημα χωρίς εσένα.... Εύχομαι και σε ανώτερα και σιγά σιγά σε DIY στο Β8 και όχι για Led εννοείται :whistling:

Posted

μενω κορυδαλλο ποσο εχουν τα led αυτα και που μπορω να τα βαλω ξερετε???εχω ενα TT MKII