Jump to content

Recommended Posts

Posted

H ST κόστισε 850 € με τοποθέτηση και ευθυγράμμιση,ενώ ο παλιός συνδυασμός 650-700.

Το θέμα είναι καθαρά υποκειμενικό.Έχει να κάνει με το τί θέλεις να πάρεις από το αυτοκίνητό σου.

Στο σημείο που έχω φτάσει το θεωρώ απαραίτητη και τίμια κίνηση.

• Like 1
Posted

Φιλαράκι μη με βαρέσεις :chair:  απλά προσπαθώ να καταλάβω τι το παραπάνω σου προσφέρει.

Απαραίτητη από θέμα ύψους ή αίσθησης ? Σου δίνει και δυνατότητα ρύθμισης της σκληρότητας ? Και μπορείς να την ρυθμίζεις μόνος σου ή πας εκεί που την τοποθέτησαν ? ( ξέρω θα τι θα πεις.....ρε δεν μας παρατάς πρωί πρωί...χαχαχα) 

Καλά άσε θα σε πάρω τηλ αργότερα να τα πούμε ;)

Posted

φιλε αυτη που εβαλες ειναι ακριβως η ιδια σειρα με την kw variant 1 επισης εγω που φοραω την kw variant 1 την εχω μπροστα τερμα στους 6,5 ποντους (μια στροφη θελει και εχει τερματισει) και παλι ειναι πολυ ανετη χωρις να χοροπηδαει το αμαξι και χωρις να εχει γινει κουραστικο .καλοριζικη και καλοφορετη και να ξες την εβαλες με πολυ καλα λεφτα εμενα φαντασου μου βγηκε περασμενη 1050

• Like 1
Posted

Έτσι όπως τα λες Τάσο,μόνο που την kw1 η καλύτερη τιμή που βρήκα ήταν 1350 τοποθετημένη.

• Like 1
Posted

Η kw;Καλη τιμη!

Posted

Μεγιες Πανο! Καλα χιλιομετρα και καλες στροφες!  :sHa_hehe:

• Like 1
Posted

Η kw;Καλη τιμη!

Ναι έχει εκπτώσεις άνοιξης.....Με 1150 παίρνεις KW2!

Posted

Καλές τιμές όντως! Δεν με έπαιρνε όμως να πάω σε kw2.

To πρωί πήγα και το σήκωσα 1 ποντο περίπου.

Τώρα είμαι εμπρός-πίσω στα σκάρτα 66 cm από έδαφος σε φτερό,δηλαδή 4 cm χαμήλωμα.

Με όλη την οικογένεια μέσα έξησαν ελάχιστα το έδαφος κάτι προστατευτικά λάστιχα που έχει το αμάξι και αυτό για κλάσματα του δευτερολέπτου

• Like 1
Posted

Είστε πάντα ένα βήμα μπροστά,δεν μπορώ να σας προλάβω! Πριν που έγραφα μια απάντηση στον Χρήστο "κορ" έλεγα

(ανυπομονώ να έρθω να σας γνωρίσω απο κοντά εσάς και τα θηρία σας) και διαβάζοντας η γυναίκα μου απο δίπλα που

ήρθε να μου πει κάτι μου λέει "Που θα πας πάλι;" και τις λέω "στα αδέρφια μου".Καλά μου λέει "πόσοι είναι;".Τις λέω είναι

πολλά τα Β8 που πρέπει να γνωρίσω  :sHa_hehe:

• Like 4
Posted

Πες της ότι είμαστε οικογένεια πολυτέκνων Β8!

• Like 1
Posted

Πριν το πρωινό σήκωμα:

post-14848-0-39861100-1427558371_thumb.jpgpost-14848-0-94316600-1427558448_thumb.jpg

• Like 6
Posted

Φιλαρακι ηταν τέλειο οπτικά! Αλλα το να βρίσκει απο κατω ειναι άσχημο συναίσθημα. Για 1-1.5 πόντο δεν αξίζει να ξυλώσεις το αμαξι απο κατω ;-)

• Like 1
Posted

Έτσι πιστεύω κι εγώ Χρήστο! Έβρισκε λίγο και η εξάτμιση στο S που κάνει μετά το DP.

Τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα.

Posted

Το καλο ειναι οτι μπορεις πλεον να φέρεις το αμαξι ακριβώς στα μέτρα σου!! Πολλα μπράβο!! ;-)

• Like 3
Posted

Πριν το πρωινό σήκωμα:

attachicon.gifDSC_05201.jpgattachicon.gifDSC_05211.jpg

Καλα.... Και έβρισκε εκει;

Ξερω.... Εχω α3, αλλα εγω εκει το εχω και δεν βρισκει. Κριμα.

Οπτικά ηταν τουμπανο, αλλα οπως ειπε και ο Χρήστος, η αισθηση που βρισκει απο κατω το αμαξι ειναι ανατριχιαστική (τουλαχιστον για μενα).

Sent with smoke signals

• Like 1
Posted

Καλα.... Και έβρισκε εκει;

Ξερω.... Εχω α3, αλλα εγω εκει το εχω και δεν βρισκει. Κριμα.

Οπτικά ηταν τουμπανο, αλλα οπως ειπε και ο Χρήστος, η αισθηση που βρισκει απο κατω το αμαξι ειναι ανατριχιαστική (τουλαχιστον για μενα).

Sent with smoke signals

Το πρόβλημα είναι ότι το Β8 έχει μεγάλο μεταξόνιο και σε μια ράμπα με απότομη κλίση οι μπροστά τροχοί έχουν πατήσει στο δρόμο,ενώ οι πίσω είναι ακόμα στο ανέβασμα.Έτσι βρίσκει περίπου κάτω από τις θέσεις οδηγού-συνοδηγού. Πάντως και τώρα αν το δεις,αισθητικά δεν έχει διαφορά.

• Like 4
Posted (edited)

Στις φωτό φαίνεται ψιλοσαύρα... χαχαχα... Κι εγώ εκεί θα το είχα αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα... Με το τωρινό ύψος περνάω φίλερ, σε σημείο να βρίσκω αν έχω πάνω συνοδηγό ή αν έχω ψιλοξεφούσκωτα λάστιχα...

P260411_18440001.jpg

Edited by georgio3gr
  • Like 2
Posted

Δεν ξέρω για τα τετρακίνητα, εμένα πάντως όσες φορές έχει βρει, έχει βρει στις μεταλλικές δοκούς κάτω από τα πλαινά σπόιλερ και ποτέ στην εξάτμιση...

Posted

Με ξεγελάσε η φωτο φιλε... Φαινεται σαν να βρίσκει η εξατμιση σου.. Σαν να ειναι χαμηλότερα απο τις δοκούς που περιέγραψες..

Posted

Στις φωτό φαίνεται ψιλοσαύρα... χαχαχα... Κι εγώ εκεί θα το είχα αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα... Με το τωρινό ύψος περνάω φίλερ, σε σημείο να βρίσκω αν έχω πάνω συνοδηγό ή αν έχω ψιλοξεφούσκωτα λάστιχα...

Τώρα που θα αδειάσεις το πορτ-παγκάζ σου εσύ,θα περνάς χωρίς πρόβλημα :JC_cheesy:

• Like 3
Posted

Άστο όπως ειναι και παρε ένα κομπρεσέρ και σκάψει τη ράμπα! Μην ακούς το μητσο φοβάται μην τον περασεις!!!!!

• Like 3