Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ρε Πάνο, σου την φυλάει κάθε καλοκαίρι ρε γμτ;;

Posted

Ρε Γιάννη έχω ξενερώσει.

Γίνεται πάντα όταν όλα είναι κλειστά!

• Like 1
Posted

Ελεος....εαν γινεται και στην γιορτη σου καθε χρονο τι να πω.Κανε ταμα.Αντε να δουμε τι αλλο....

• Like 1
Posted

Κρίμα ρε Πανο... το ματιασαμε...Τουλάχιστον να είναι κάτι απλό....

@ Χρόνια πολλά και να ναι ή τελευταία φορά που σε βασανίζει.

• Like 2
Posted

Ρε Γιάννη έχω ξενερώσει.

Γίνεται πάντα όταν όλα είναι κλειστά!

Και οταν πας εκτος Αθηνων... :sCo_idk3:

• Like 1
Posted

Αυτός με το Carrera με ματιασε χαχαχα.

• Like 1
Posted

E ναι τωρα εχουμε περασει σε αλλα επιπεδα απ το ''να σου καει το βιντεο'' στο ''να σου κλασει η τουρμπινα..''  :sHa_hehe:

• Like 1
Posted

Πολύχρονος με υγεία Πάνο!!

Πολύ υγεία και στο τουτού σου και να 'ναι το τελευταίο.

• Like 1
Posted

Προσπάθησε να μη στενοχωριεσαι.Εσυ να είσαι καλά και οικογένεια σου.

Χρόνια πολλά με υγεία.

Sent from my XT1068 using Tapatalk

• Like 1
Posted

Να είστε καλά παιδιά! Μόλις έφτασα Αθήνα χωρίς επιπλέον παρατραγουδα. Πρέπει να βρω άμεσα διαγνωστικό.

Αν κάποιος είναι διαθέσιμος θα με βοηθούσε πολύ.

Posted

Αν θες μιλάμε θα μαι Αθήνα αυτήν την εβδομάδα....

• Like 1
Posted

Καλημέρα.

Σωληνακια κομπλέ, σωληνωσεις intercooler OK.

Έχω μικρή δυσκολία στο να πάρει μπροστά ο κινητήρας και ανεβάζω μέχρι 0.2 bar. Πλέον έχω αναμμένο και το check.

Το μυαλό μου πάει σε αντλία υψηλής. Σε τέτοια περίπτωση, επειδή είμαι μακριά από αντιπροσωπία, διαγνωστικό, μπορώ να κατέβω οδικώς Αθήνα ή καλύτερα οδική;

Φίλε Πάνο χρόνια πολλά σε εσένα και στο εργαλείο σου!!

Για το bold: ακριβώς τα συμπτώματά μου όταν την έπαθα κι εγώ με αντλία υψηλής...

Posted (edited)

Ευχαριστώ Ζήση για την προσφορά.

Στάθη ευχαριστώ για τις ευχές.

Τελικά το πήγα σε μια αντιπροσωπία και έδειξε χαμηλή πίεση καυσίμου. Μάλλον πάω για αντλία υψηλής. Αύριο θα μου πουν και τιμές. Θα κλαψουμε δηλαδή.

Edited by PanA4
  • Like 1
Posted

Ευχαριστώ Ζήση για την προσφορά.

Στάθη ευχαριστώ για τις ευχές.

Τελικά το πήγα σε μια αντιπροσωπία και έδειξε χαμηλή πίεση καυσίμου. Μάλλον πάω για αντλία υψηλής. Αύριο θα μου πουν και τιμές. Θα κλαψουμε δηλαδή.

Πανο απο τι μπορει να προηλθε...???

Posted

Πανο απο τι μπορει να προηλθε...???

Κάτι έχω στο μυαλό μου αλλά αυρίο θα έχω πιο σαφή εικόνα.

• Like 1
Posted

Πανο επειδη εγω την αλλαξα(προληπτικα)εαν ειναι αυτο ετοιμασε κανενα 300€ σιγουρα.Αλλα γιατι να χαλασε;

• Like 1
Posted

Πάνο μ΄αυτή την αντλία κατάφερες και το γύρισες Αθήνα οδηγώντας ? Καλά ξεμπερδέματα φίλε.

• Like 1
Posted

Πανο επειδη εγω την αλλαξα(προληπτικα)εαν ειναι αυτο ετοιμασε κανενα 300€ σιγουρα.Αλλα γιατι να χαλασε;

Κάπου εκεί υπολογίζω κι εγώ. Τώρα γιατί;

Ίσως κατάλοιπα βενζίνης, ίσως ότι την άφηνα μέχρι λίγο πριν τη ρεζερβα. Αστοχια υλικού ίσως. Να δω τι θα μου πουν και τα μαστόρια.

Πάνο μ΄αυτή την αντλία κατάφερες και το γύρισες Αθήνα οδηγώντας ? Καλά ξεμπερδέματα φίλε.

Ήρθα χωρίς πρόβλημα, μόνο που ήταν ξενερωτα χωρίς turbo.

Ακόμα κι έτσι δεν είδα κάτω από 8 lt/100.

• Like 1
Posted

Δεν ειναι τίποτα παράξενο Πανο, ούτε σχετίζεται με τη στάθμη του τεποζιτου. Χαλαρώνει σταδιακά το ελατήριο και ειδικά στα πιεσμένα, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να διαλύεται. Στο δικό μου Β8 (ΟΕΜ) χάλασε στα πρώτα 10.000 χλμ και την άλλαξα εντός εγγύησης.

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Δεν ειναι τίποτα παράξενο Πανο, ούτε σχετίζεται με τη στάθμη του τεποζιτου. Χαλαρώνει σταδιακά το ελατήριο και ειδικά στα πιεσμένα, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να διαλύεται. Στο δικό μου Β8 (ΟΕΜ) χάλασε στα πρώτα 10.000 χλμ και την άλλαξα εντός εγγύησης.

Δημήτρης

Στα 10.000??? Να φανταστω αστοχια υλικου...???? και φυσικα παει μαζι με την αντλια το ελατηριο..?

Posted

Μου είπαν ότι δεν είναι αντλία και το ψάχνουν. Τι μπορεί να είναι; λ; Δίνει φτωχό μείγμα και χαμηλή πίεση καυσίμου.

Posted

εγώ που ειχα βάλει ένα ιμιτασιον φιλτρο βενζινης και το άλλαξα , ειδα αμέσως διαφορά σε τράβηγμα και ας μην έβγαζε φτωχό

Posted

Τέλος καλό,όλα καλά!!!

Για να πάρω τα πράγματα από την αρχή. Αρχικά μου είπαν πως τα σφάλματα που είχαν εμφανιστεί αφορούσαν φτωχό μείγμα και χαμηλή πίεση καυσίμου. Ωστόσο,η αντλία υψηλής πίεσης λειτουργουσε σωστά,κατά τα λεγόμενά τους.Έτσι , έπρεπε να το ψάξουν διεξοδικά.

Κάπου εκεί εμφανίζεται "ο από μηχανής θεός" που ακούει στο όνομα Basilliskaz, και με πληροφορεί ότι έχει μια αντλία πλήρως λειτουργική και πως μου την δίνει . Μάλιστα δέχεται να τους την πάει :worthy: .

Τους τηλεφωνώ και τους λέω:

-Μπορώ να σας στείλω μια αντλία να τη δοκιμάσουμε;

-Φυσικά! Να σου φύγει και η ιδέα!

Μετά από λίγο μου τηλεφώνησαν πάλι και μου είπαν πως φταιει η αντλία υψηλής και πως το κόστος μιας νέας ανέρχεται στα 430 € .

Πρότεινα να βάλουν την αντλία του Βασίλη και λίγο μετά μου τηλεφώνησαν πως το αυτοκίνητο είναι έτοιμο!!!

Αυριο πρωί,παραλαμβάνω!

• Like 5
Posted (edited)

430 και λιγα θα ηταν...αυτοι θα τα αλλαζανε ολα για να καταληξουν στην αντλια.. :sSa_worried3:

Απροβληματιστα χλμ στο εξης!!

Edited by iliasr38
  • Like 1