xrhstosa4b6 Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Η piper δουλεύει στεγνή. Παρόλα αυτά κάποιοι βάζουν λάδι. Αν δεν κάνει ζημιά στο μαφ απο άποψη φίλτρου σίγουρα βοηθάει. Η ουσία είναι να μην είναι το λάδι τόσο που να πηγαίνει στο μαφ γιατί μετά διαβάζει ότι να ναι. 1
PanA4 Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Καβουρα, τώρα έχω κι έναν στόχο με τον νέο τίτλο! Εύγε!!! 2
A80Avant Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 (edited) Λοιπόν Μόλις στεγνώσει θα κάνεις το εξης: Θα πεταξεις τη φιλτροχοανη στον αέρα, πρόσεξε να κάνει 3 πιρουετες και καθώς θα πέφτει θα ψεκάζεις λάδι από 23.5 πόντους μακριά συνεχόμενα. Θα το κάνεις αυτό 3 φορές. Μετά φωνάζεις παπά και κάνει ένα ευχέλαιο πριν το βάλεις στο αμάξι, γιατί αν το κάνει μετά δεν πιάνει. Πρέπει να ξαναπλυνεις και όλη η διαδικασία από την αρχη. Πίστεψε με εχώ δει αλογα γνησια Edited August 8, 2017 by A80Avant 3
PanA4 Posted August 12, 2017 Author Posted August 12, 2017 Με τη ζέστη του καλοκαιριού πόσο λιγότερη πίεση θα πρέπει να βλέπω. Πόσο περίπου χάνει ένα μοτέρ. Είτε με μαφ είτε χωρίς δεν βλέπω διαφορά. Έχω πλυνει φίλτρο, μαφ. Υπάρχει κάποιος διαθέσιμος για λογκαρισμα μετά τον Δεκαπενταυγουστο;
tasossline Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Με τη ζέστη του καλοκαιριού πόσο λιγότερη πίεση θα πρέπει να βλέπω. Πόσο περίπου χάνει ένα μοτέρ. Είτε με μαφ είτε χωρίς δεν βλέπω διαφορά. Έχω πλυνει φίλτρο, μαφ. Υπάρχει κάποιος διαθέσιμος για λογκαρισμα μετά τον Δεκαπενταυγουστο; Πανο ειναι αναλογως το κωδικα, το εαν χανεις ή εαν σηκωνεις παραπανω , γιατι τι επαθες?
PanA4 Posted August 12, 2017 Author Posted August 12, 2017 Αυτό που έχω γράψει παραπάνω Τάσο! Σίγουρα δεν μπορώ να δω τις πιέσεις του Χειμώνα ούτε έχω αυτή την πεποίθηση. Δεν βλέπω όμως τις περσινες πιέσεις του καλοκαιριού. Αέρα δεν χάνω, σκαστρα και wg καλές. Ν75 καινούρια, pcv καινούρια, αντλίες βενζίνης νέες επίσης.
tasossline Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Αυτό που έχω γράψει παραπάνω Τάσο! Σίγουρα δεν μπορώ να δω τις πιέσεις του Χειμώνα ούτε έχω αυτή την πεποίθηση. Δεν βλέπω όμως τις περσινες πιέσεις του καλοκαιριού. Αέρα δεν χάνω, σκαστρα και wg καλές. Ν75 καινούρια, pcv καινούρια, αντλίες βενζίνης νέες επίσης. Aαααααα οκ εγω νομιζα οτι το ειχες διορθωσει και ειναι καινουργιο τωρα αυτο .
Dimitris_Kon Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 (edited) Πανο θα ειμαι Αθήνα την εβδομάδα, αν ειναι να κάνουμε κανα λογκαρισμα. Δημήτρης Edited August 12, 2017 by Dimitris_Kon 1
PanA4 Posted August 12, 2017 Author Posted August 12, 2017 Έγινε Δημήτρη. Θα σου τηλεφωνήσω να το κανονίσουμε. Ευχαριστώ! 1
Dimitris_Kon Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Παρε με όποτε θες φιλε! Παρακαλώ! Δημήτρης 1
kwsths Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Πανο, εχεις παρατηρησει οτι παει χειροτερα το αμαξι...;;; η απλα βλεπεις λιγοτερη πιεση στο μπαρομετρο;;; Αν και σπανιο αλλα λεω εαν δεν βλεπεις να εχει χασει το αμαξι μηηηηπως λεω μηπως το μπαρομετρο για καποιο λογο δειχνει οτι να ναι, πολυ μπακαλιστικη σκεψη αλλα πριν αρχισεις να αλλαζεις και να αλλαζεις πραγματα αφου δεν εχετε εντοπισει καποιο προβλημα και εχεις αλλαξει και τσεκαρει τα πιο πιθανα πραγματα, τσεκαρε και αυτο.... Σιγουρα ομως με ενα λογκ ζητουμενης και πραγματικης πιεσης θα δεις ακριβως τι κανεις 1
PanA4 Posted August 12, 2017 Author Posted August 12, 2017 Σίγουρα το μπαρομετρο μου δεν είναι στην καλύτερη του κατάσταση. Πέρα από αυτό όμως όμως,δεν έχω το surging που είχα. Ένα log ίσως δείξει κάτι. Λες να το συνηθισα;
kwsths Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Σιγουρα το χεις συνηθισει, ποτε τα αλογα δεν μας ειναι αρκετα!! Η ζεστη πιστευω παιζει κ αυτη τον ρολο της αλλα απ οτι καταλαβαινω απο τον τροπο που ψαχνεσε ειναι αρκετη η απωλεια πιεσης που βλεπεις στο μπαρομετρο...Κανε ομως το λογκαρισματακι σου να δεις να βγαλεις εναν μπουσουλα για να ξερεις απο που να ξεκινησεις!!! 1
PanA4 Posted August 13, 2017 Author Posted August 13, 2017 (edited) Έλυσα τον map και είδα ότι ήταν λερωμενος με λάδι. Τον καθάρισα πρόχειρα μιας και δεν είχα σπρέι καθαρισμού. Υπάρχει περίπτωση ένας map που δεν μέτρα σωστά να προκαλέσει μείωση ισχύος και αύξηση κατανάλωσης; Edited August 13, 2017 by PanA4
tasossline Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Έλυσα τον map και είδα ότι ήταν λερωμενος με λάδι. Τον καθάρισα πρόχειρα μιας και δεν είχα σπρέι καθαρισμού. Υπάρχει περίπτωση ένας map που δεν μέτρα σωστά να προκαλέσει μείωση ισχύος και αύξηση κατανάλωσης; Ρε Πανο καθαρισες ειπες τον μαφ, δεν μιλας με το Θοδωρη να σου δωσει λιγο τον δικο του το μαφ να δεις μηπως θελεις μαφ ?
PanA4 Posted August 13, 2017 Author Posted August 13, 2017 Ρε Πανο καθαρισες ειπες τον μαφ, δεν μιλας με το Θοδωρη να σου δωσει λιγο τον δικο του το μαφ να δεις μηπως θελεις μαφ ? Τάσο, αν είχε θέμα ο μαφ το αμάξι δεν έπρεπε να πηγαίνει καλύτερα όταν τον ξεφυσωσω; Δεν είχε διαφορά.
tasossline Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Τάσο, αν είχε θέμα ο μαφ το αμάξι δεν έπρεπε να πηγαίνει καλύτερα όταν τον ξεφυσωσω; Δεν είχε διαφορά. οχι δεν θα επρεπε να πηγαινει καλυτερα γιατι το ριχνει σε ασφαλες χαρτη συν οτι αλλαζει και το μειγμα και δουλευει το αμαξι πιο ηπια και πηγαινει κομμενα, επισης εαν δεν ειναι 100% αρπαγμενος και ειναι στην αρχη του κακου δεν μπορεις να καταλαβεις και πολλα, πιστευω μια δοκιμη καλο ειναι με αλλαγη μαφ, πες και τον Δημητρη οταν λογκαρετε να σου δωσει απο το δικο του εκεινη την ωρα και λογκαρετε και με το δικο σου μαφ αλλα και με το δικο του . Επισης μια ερωτηση , ποτε ειχες βαλει το προγραμμα για κ04? 1
kwsths Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Εποχη πρεπει να εννοει ο Τασος Πανο, καλοκαιρι χειμωνα....
Dimitris_Kon Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Αν εχει οποιοδήποτε θέμα ο αισθητήρας πίεσης τότε θα το καταλάβαινες Πανο. Δεν ειναι σαν τον αισθητήρα maf. Δημήτρης
iliasr38 Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Αυτό που έχω γράψει παραπάνω Τάσο! Σίγουρα δεν μπορώ να δω τις πιέσεις του Χειμώνα ούτε έχω αυτή την πεποίθηση. Δεν βλέπω όμως τις περσινες πιέσεις του καλοκαιριού. Αέρα δεν χάνω, σκαστρα και wg καλές. Ν75 καινούρια, pcv καινούρια, αντλίες βενζίνης νέες επίσης. Στο φασμα 6-7000στρ ποσο αποκλιση εχεις με το χειμωνα?
PanA4 Posted August 13, 2017 Author Posted August 13, 2017 (edited) Σε όλο το φάσμα στροφών βλέπω 0.2-0.25 bar λιγότερο,σε σχέση με πέρυσι το καλοκαίρι. Edited August 13, 2017 by PanA4
Recommended Posts