GianKitsa4 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Παναγιώτη ποτε αρχίζουμε τα καινούργια project γιατι σαν που καιρό να καθόμαστε και θελω λιγο δράση!!!! Ακούς Μητσο;;; 2
PanA4 Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 Ωχ! Δάσκαλε δε κρατιέται! Έσω έτοιμος! 2
Dimitris_Kon Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 A ρε έχετε βαλθεί να με κάνετε να γαργαλήσω και το δικό μου Β8 έτσι? Που έχω μπλέξει... Αυτό το φιλαράκι ο GianKits δλδ κυρίως γιατί ο Pan είναι πιο "εγκρατής" Δημήτρης 2
Theodore Saba Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 A ρε έχετε βαλθεί να με κάνετε να γαργαλήσω και το δικό μου Β8 έτσι? Που έχω μπλέξει... Αυτό το φιλαράκι ο GianKits δλδ κυρίως γιατί ο Pan είναι πιο "εγκρατής" Δημήτρης Πλάκα μας κάνεις τώρα ??? Δεν το έχεις ακουμπήσει ακόμα ??? Και πως αντέχεις με τα 120 γαϊδούρια ? 1
Kavouras Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 (edited) Πλάκα μας κάνεις τώρα ??? Δεν το έχεις ακουμπήσει ακόμα ??? Και πως αντέχεις με τα 120 γαϊδούρια ? Είναι εγκρατής ρε συ! λεμε και καμια μαλακία να περνάει η ώρα... Edited December 3, 2013 by Kavouras 2
PanA4 Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 A ρε έχετε βαλθεί να με κάνετε να γαργαλήσω και το δικό μου Β8 έτσι? Που έχω μπλέξει... Αυτό το φιλαράκι ο GianKits δλδ κυρίως γιατί ο Pan είναι πιο "εγκρατής" Δημήτρης Φίλε,ποιός αναφέρθηκε στο δικό σου Β8; Μήπως κόλλησες κι εσύ την ίωση που κυκλοφορεί τώρα τελευταία; Τραβέτε με κι ας κλαίω μου φαίνεται είσαι! 1
Dimitris_Kon Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Φίλε,ποιός αναφέρθηκε στο δικό σου Β8; Μήπως κόλλησες κι εσύ την ίωση που κυκλοφορεί τώρα τελευταία; Τραβέτε με κι ας κλαίω μου φαίνεται είσαι! Παναή κάτσε καλά φιλαράκι, θα κόψω πίεση Δημήτρης 1
Dimitris_Kon Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Δεν με έχει πάρει ο Κίτσιος τηλέφωνο ακόμα και ανησυχώ εντωμεταξύ Δημήτρης 2
PanA4 Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 Θα έχει βγεί βόλτα να δαμάσει τα άλογα! 4
GianKitsa4 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 (edited) Δεν με έχει πάρει ο Κίτσιος τηλέφωνο ακόμα και ανησυχώ εντωμεταξύ Δημήτρης Μήτσο ήρθαν οι τάπες......... Edited December 4, 2013 by GianKitsa4 3
PanA4 Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 Να τος ! Ο Γιάννης δουλεύει μέρα-νύχτα για μάς! Μεγάλο LIKE! 1
Kavouras Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Μήτσο ήρθαν οι τάπες......... Να ρωτήσω ποιές τάπες.....? 1
Dimitris_Kon Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Πω μπλέξαμε δηλαδή πάλι! Αντε τώρα relocation, βάση σκάστρας, μεταφορά καλωδίωσης κλπ.. Σε δουλειές να βρισκόμαστε Δημήτρης 2
GianKitsa4 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Πω μπλέξαμε δηλαδή πάλι! Αντε τώρα relocation, βάση σκάστρας, μεταφορά καλωδίωσης κλπ.. Σε δουλειές να βρισκόμαστε Δημήτρης Τώρα τα λες σωστά!! Να ρωτήσω ποιές τάπες.....? για το relocation της σκαστρας! 2
PanA4 Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 (edited) Αυτή τη φορά η ανανέωση δεν έχει να κάνει με τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου,αλλά με τα οπτικοακουστικά μέσα αυτού. Πριν λίγες ημέρες τοποθετήθηκε το multimedia πακέτο της Dynavin που είναι συμβατό με τα Α4 Β8,Α5 και Q5 αρκεί να έχουν σαν πηγή ήχου Concert ή Symphony. Η εγκατάσταση διήρκεσε τρείς ώρες. Χρειάστηκε να ληθεί το ντουλαπάκι του συνοδηγού,το Concert,να αντικατασταθεί η οθόνη με μια άλλη που είναι τύπου touch-screen. Επίσης έγινε μια μικρή τρύπα στο πορτ-μπαγκάζ,για να τοποθετηθεί η κάμερα οπισθοπορείας. Όσον αφορά τη λειτουργία του Concert και των χειριστηρίων του τιμονιού,δεν έχει αλλάξει τίποτα. Το σύστημα λειτουργεί ώς εξής: Με την τοποθέτηση της μονάδας,ενεργοποιείται η AUX είσοδος της πηγής και μέσω της νέας οθόνης γίνονται όλες οι επιλογές και οι ρυθμίσεις. Στη νέα οθόνη υπάρχει επίσης SD θύρα,που χρησιμεύει για το Navigation.Επίσης σου δίνει θύρα USB,θύρα για Ipod-Iphone. Παρέχεται ξεχωριστό ηχείο για τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και για το Navi. Μερικές φωτογραφίες: Εντυπώσεις: Το σύστημα είναι πολύ ευκολο στη χρήση του.Πιο πολύ από όλες τις εφαρμογές του μου αρέσει το navi και το Bluetooth. Το μενού πλοήγησης είναι εύχρηστο , με καλή πληροφόρηση του οδηγού. Το Bluetooth υποστηρίζει ελληνικά και μπορούν με τη σύνδεση του τηλεφώνου να εμφανίζονται όλες οι επαφές. 'Ενα μείον από τη μέχρι τώρα χρήση έχει να κάνει με το I-pod.Μπορείς και επιλέγεις πχ. playlist ,αλλά δε μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε τραγούδι αλλά ένα-ένα πατώντας το soft key για το επόμενο. Πέρα από το Dynavin τοποθετήθηκε νέο subwoofer της Kicker και στο πρόγραμμα είναι να μπεί τετρακάναλος ενισχυτής και ηχεία στις πίσω πόρτες. Edited January 12, 2014 by PanA4 8
Dimitris_Kon Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Φιλαράκι καλορίζικο! Θέλω πλήρη ενημέρωση από κοντά, αφού ειδικά σε αυτά τα High End, το έχεις... Δημήτρης 1
PanA4 Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Από ήχο δεν έχει αλλάξει τίποτα μιας και το σύστημα δεν έχει δικές του εξόδους για ήχο,αλλά χρησιμοποιεί τις εργοστασιακές.
PanA4 Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Ευχαριστώ Δημήτρη! Χαρά μου να σε πληροφορήσω κι εγώ για κάτι! Κάτι άσχετο: Απο τη στιγμή που αναβάθμισα σε internet explorer 11,δε μπορώ να κάνω παράθεσξ ποστ,δε μπορώ να επικολλήσω links και όταν εισάγω εικόνες δε μποώ να τις δώ πριν τη δημοσίευση. Αυτός είναι ο λόγος που στο αρχικό πόστ η σειρά είναι λίγο...Αλεν-Ντελόν. Μπορώ να το αλλάξω κάπως;
Theodore Saba Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Καλορίζικο Παναγιώτη ! Πολύ καλό φαίνεται. Πόσο πήγε το μαλλί ? Για το θέμα του explorer δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, αλλά για δοκίμασε μέσω chrome ή mozilla
jasonbourne Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Καλοριζικο!Τις ρυθμίσεις του αυτοκινητου πώς τις βλέπεις τώρα δε καταλαβα.Το clima πχ.
PanA4 Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Καλορίζικο Παναγιώτη ! Πολύ καλό φαίνεται. Πόσο πήγε το μαλλί ? Για το θέμα του explorer δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, αλλά για δοκίμασε μέσω chrome ή mozilla Να σαι καλά Θοδωρή μου! 630 € αγορά + 170 για κάμερα και εγκτάτασταση. Με mozzila δουλευει κανονικά.
ianos Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Καλοριζικος Παναγιώτη!!! Μια χαρά έπαιξες!!! Πολυ όμορφο και oem αποτέλεσμα!!! Δυο απορίες: Η οθόνη ειναι touch screen και προφανώς έχει ένα menu του dynavin και ένα menu εργοστασιακό;;; Μεσα στο ντουλαπάκι έβαλες κάποιο επιπλέον εξάρτημα, η όλο το σύστημα ειναι η οθόνη; Επίσης έγινε μια μικρή τρύπα στο πορτ-μπαγκάζ,για να τοποθετηθεί η κάμερα οπισθοπορείας. Έκανες τρύπα για να περάσουν τα καλώδια η η κάμερα που έβαλες δεν ήταν απο αυτές που μπαίνουν στα φώτα της πινακίδας; Στη νέα οθόνη υπάρχει επίσης SD θύρα,που χρησιμεύει για το Navigation Εννοείς πως στο πλαίσιο γύρω απο την οθόνη έχει υποδοχή sd? Λειτουργικό έχει wince, android η κάτι άλλο;;; Ok, περισσότερες απο 2 ερωτήσεις αλλα καταλαβαίνεις οτι αναβεις φωτιές!!!
PanA4 Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Καλοριζικο!Τις ρυθμίσεις του αυτοκινητου πώς τις βλέπεις τώρα δε καταλαβα.Το clima πχ. Eυχαριστώ!Μόλις πατήσεις το κουμπί του Clima εμφανίζεται στην οθόνη κανονικά το μενού με τη ρύθμιση θερμοκρασίας κλπ. Πατώντας στο εικονίδιο του αυτοκινήτου σε γυρίζει στο εργοστασιακό μενου της Audi άσχετα με το τι λειτουργεί εκείνη τη στιγμή.
Recommended Posts