PanA4 Posted March 8, 2015 Author Posted March 8, 2015 ΟΚ!Ευχαριστώ Χρήστο! Μάλλον θα μείνω εκεί που είμαι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!
xristoskor Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Φιλε Συμβουλεψου και τον μηχανικό σου και τον προγραμματιστη σου. Εγω σαν συνοδοιπόρος θα σου πω απλά οτι τυχόν στραβή μόνοι μας θα την πληρώσουμε... ;-) 3
GianKitsa4 Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Βαλε IHI να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!!! Άντε με τις παλιοτουρμπινες....... 2
xristoskor Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Εσυ κανε χαρα όσο προλαβαίνεις γιατι αν λύσει τα θέματακια του θα θες κυαλια μετα..χαχαχαχα.. 3
PanA4 Posted March 8, 2015 Author Posted March 8, 2015 Βαλε IHI να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!!! Άντε με τις παλιοτουρμπινες....... Εγώ ήρθα! Άλλοι βαριούνταν!!! 2
ChRiS82 Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Βαλε IHI να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!!! Άντε με τις παλιοτουρμπινες....... Γιάννη μην ασχολήσε με τους "big turbo" της παρέας,δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη μαζί τους ποτέ Που να μας καταλάβουν εμάς που φουσκώνουμε απο τις 2,000στρ/λεπτό; αχΑΧΑΧαχΑΧαχΑΧαχ Αστιεύομαι έτσι; μην αρχήσετε τώρα! 1
Kavouras Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Γιάννη μην ασχολήσε με τους "big turbo" της παρέας,δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη μαζί τους ποτέ Που να μας καταλάβουν εμάς που φουσκώνουμε απο τις 2,000στρ/λεπτό; αχΑΧΑΧαχΑΧαχΑΧαχ Αστιεύομαι έτσι; μην αρχήσετε τώρα! Όχι....να αρχίσουμε!!!! 1
ChRiS82 Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Αν είναι να αρχίσουμε τις "κόντρες" προτείνω σουβλάκια,τουλάχιστον δεν θα μείνουμε με την όρεξη τέλος, Σόρρυ Pan! 2
PanA4 Posted March 10, 2015 Author Posted March 10, 2015 Κάποιος Mod να επαναφέρει σε τάξη τα μέλη που αυθαδιάζουν! Μα τι λέω! Οι Mods πάνε πίσω; Una fatsa una ratsa! : 3
Theodore Saba Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Όχι και όλοι φίλε Pan !! Εγώ ακόμα παρθένος είμαι και γιαυτό δεν βγάζω γλώσσα ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... αλλά όχι για πολύ ακόμα 3
Kavouras Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Μήπως να έρθεις κι εσύ στη δυναμομέτρηση να κάνεις την έκπληξη? 1
Theodore Saba Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Μήπως να έρθεις κι εσύ στη δυναμομέτρηση να κάνεις την έκπληξη? Ναι όντως θα είναι ήταν έκπληξη...........Θα είναι ήταν το πρώτο 120άρι που θα ανέβαινε σε δυναμόμετρο...
PanA4 Posted March 10, 2015 Author Posted March 10, 2015 Θοδωρή,νομίζω κάνεις λάθος! Είχε μετρηθεί o ianos ,αν δεν κάνω λάθος,στο προηγούμενο dyno-day!!! Πάντως θα ήταν καλά να σε βλέπαμε! 2
GianKitsa4 Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Όχι και όλοι φίλε Pan !! Εγώ ακόμα παρθένος είμαι και γιαυτό δεν βγάζω γλώσσα ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... αλλά όχι για πολύ ακόμα Έχεις την αποθήκη γεμάτη εσυ σαν τον Κον! 1
Theodore Saba Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Έχεις την αποθήκη γεμάτη εσυ σαν τον Κον! χαχαχα...........ξέρεις πολλά εσύ 1
tryf3 Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Παναγιώτη πέρα απο την πλάκα μου φαίνεται οτι σιγά σιγά το 120 hp πρέπει να το αλλάξεις σε κάτι που ξεκινάει απο 3...Έτσι δεν είναι; Sent from my iPad using Tapatalk 1
Theodore Saba Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 (edited) Το πρέπον είναι να γίνει όπως το περιοδικό 0-400 σε 120-??? Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να φαίνεται με αποδείξεις πως τα ταπεινά 120 hp, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα ''προικισμένα'' 160άρια... Edited March 11, 2015 by Theodore Saba 1
Kavouras Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Οταν τελειωσεις Πανο με το αμαξι, βαλε μοα φωτο οταν το πηρες και πως εχει γινει στα χερια σου. Νομιζω οτι θα ειναι χαώδης η διαφορα!!! 2
ChRiS82 Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 (edited) Το πρέπον είναι να γίνει όπως το περιοδικό 0-400 σε 120-??? Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να φαίνεται με αποδείξεις πως τα ταπεινά 120 hp, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα ''προικισμένα'' 160άρια... Σε παρακαλώ κύριε Θοδωρή,υπονοείτε τίποτα για το "προικισμένο" μου 160άρι; Έχω Concept με Bang$Olufsen ηχεία,έχω ηλιοροφή,δερμάτινα,πακέτο ambition,τι άλλο δηλαδή; Α και μην ξεχάσω,και ένα ματόχαντρο ίσα με την παλάμη σου στην θήκη που είναι πίσω απο τον τεμπέλη Edited March 11, 2015 by ChRiS82 2
Theodore Saba Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Σε παρακαλώ κύριε Θοδωρή,υπονοείτε τίποτα για το "προικισμένο" μου 160άρι; Έχω Concept με Bang$Olufsen ηχεία,έχω ηλιοροφή,δερμάτινα,πακέτο ambition,τι άλλο δηλαδή; Α και μην ξεχάσω,και ένα ματόχαντρο ίσα με την παλάμη σου στην θήκη που είναι πίσω απο τον τεμπέλη Εγώ δεν υπονοώ τίποτα. Μιλάω πάντα στα ίσια. Αφού έχεις όλα αυτά και επιπλέον ματόχαντρα, δεν μπορώ να πω τίποτα, με τάπωσες ! Είσαι μια κατηγορία από μόνος σου λέμε !!! Πέραν της πλάκας, Χρηστάρα μου καταλαβαίνεις τι εννοώ.................και πάνω απ΄όλα την πλάκα μας κάνουμε. Πλάκα πλάκα όμως..................Pan δώσε πόνο σε όσους βγάζουν γλώσσα !!!!
PanA4 Posted March 11, 2015 Author Posted March 11, 2015 Είστε τρελοκομεία!!! Παναγιώτη πέρα απο την πλάκα μου φαίνεται οτι σιγά σιγά το 120 hp πρέπει να το αλλάξεις σε κάτι που ξεκινάει απο 3...Έτσι δεν είναι; Sent from my iPad using Tapatalk Καλύτερα Κώστα να θυμάμαι από που ξεκίνησα γιατί δεν ξέρω ακόμα που θα καταλήξω! Το πρέπον είναι να γίνει όπως το περιοδικό 0-400 σε 120-??? Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να φαίνεται με αποδείξεις πως τα ταπεινά 120 hp, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα ''προικισμένα'' 160άρια... Καιρός να εκλείψουν και τα τελευταία ταπεινά 120,ακούει; Οταν τελειωσεις Πανο με το αμαξι, βαλε μοα φωτο οταν το πηρες και πως εχει γινει στα χερια σου. Νομιζω οτι θα ειναι χαώδης η διαφορα!!! Πριν: Μετά: 7
ianos Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Ναι όντως θα είναι ήταν έκπληξη...........Θα είναι ήταν το πρώτο 120άρι που θα ανέβαινε σε δυναμόμετρο... Θοδωρη, εχει δικιο ο Πάνος! Το ειχα μετρήσει πριν απο 2 χρόνια στο προηγούμενο event!! Το κακό ειναι οτι πρέπει να ειμαστε οι μόνοι που εχουμε παραμείνει ακομη 120... 1
PanA4 Posted March 27, 2015 Author Posted March 27, 2015 Νέα ανάρτηση. ST coilover με ρύθμιση σε ύψος. Πρώτη εντύπωση: Πολύ καλή,δεν κοπανάει καθόλου,φρενάρισμα πολύ καλό,χωρίς να μουριάζει το αυτοκίνητο. Μπορεί και χαμηλώνει πολύ!!! Δοκίμασα 55 mm μπροστά και 45 πίσω.Οπτικά τέλειο αλλά για το παρκινκ μου,απαγορευτικό! Αύριο θα πάω να το σηκώσω λίγο! 4
Recommended Posts