Dikonou Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Κοιτά εάν είχες μαύρη ζάντα ή και καθρέφτες μαζί, μποοοοορει και να του πήγαινε. Τωρα είσαι κυριλέ, γι αυτό και ειπα λευκό. 1
PanA4 Posted May 6, 2017 Author Posted May 6, 2017 Πάμε για άσπρο! Δευτέρα παραλαμβανω και το διαχύτη και βουρ για βάψιμο. 1
Dikonou Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Άντε να δω ποτέ θα πάρω εγώ τον διάχυτη μου βαμμένο ....2η βδομάδα αναμονής........ 1
Dikonou Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 (edited) Έλα ντε; Φόρτος εργασιάς απ ότι εχω καταλάβει, αλλά θα έπρεπε να είμαι κι εγώ εντός σχεδίων εργασίας......Τέσπα κανω υπομονή μιας και έχω και άλλες δουλειές να κάνω πίσω φανάρια ένα τόνο πιο σκούρα, αεροτομή..... Edited May 6, 2017 by Dikonou
Audzig Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Μητσο τα φανάρια ζελατίνα φαντάζομαι.... μην κανεις το λάθος να τα βαψεις
Audzig Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Αν και κακώς γράφουμε στο τοπικ του Πάνου...είχα βάψει στο α4 και όταν ειδα άτομα που είχαν βάλει ζελατίνα το μετάνιωσα ...την βγάζεις οποτέ θες και είναι και πιο σίγουρο το αποτέλεσμα....
PanA4 Posted May 9, 2017 Author Posted May 9, 2017 (edited) Σήμερα παρέλαβα τον διαχύτη και πήγα κατευθείαν στον φανοποιό. Μόλις ανοιξαμε το πακέτο,ήρθε η μεγάλη απογοήτευση. Τα ανοίγματα για τις μπούκες είναι τεράστια σε σχέση με τον εργοστασιακό διαχύτη. Ο εργοστασιακός έχει άνοιγμα 160 mm και στον Rieger το άνοιγμα είναι 260 mm. Σε δοκιμή, οι μπούκες δείχνουν ανύπαρκτες. Μετά από ψάξιμο είδα οτι μου έχουν στείλει διαχύτη για τις μπούκες της Rieger και όχι αυτόν με το εργοστασιακό άνοιγμα. Είμαι σε επαφή με τον αντιπρόσωπο μήπως τον αλλάξουμε αλλιώς πρέπει να αλλάξω μπούκες. Τωρα φοράω 4xΦ76 και θα πρέπει να βάλω 4x115x85 οβάλ. Αναμένω νεότερα! Edited May 9, 2017 by PanA4
Dikonou Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Σιγά μη βάλεις τόσο μεγάλες μπουκες!!!!!! Πρόσεξε θα χαλάσει πολυ πίσω οπτικά......
Dikonou Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Πίεσε γι αλλαγή ..... τουλάχιστον να το κανείς σωστα ρε φίλε!
George_7 Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Πραγματι η διαφορα ειναι αρκετα μεγαλη! Γιατι δεν το τροποποιεις ετσι; θα ειναι πολυ αγριο!
PanA4 Posted May 9, 2017 Author Posted May 9, 2017 Τελικά ο αντιπρόσωπος δέχθηκε να μου το αλλάξει με το σωστό. Σε μια εβδομάδα περίπου θα το έχω. Δείτε μερικές φωτογραφίες. Το νούμερο του παπουτσιού είναι 43. 2
Theodore Saba Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Τελικά ο αντιπρόσωπος δέχθηκε να μου το αλλάξει με το σωστό. Σε μια εβδομάδα περίπου θα το έχω. Δείτε μερικές φωτογραφίες. Το νούμερο του παπουτσιού είναι 43. DSC_1183.JPGDSC_1184.JPGDSC_1185.JPG Οι τρύπες μια χαρά είναι, εσύ φοράς μικρό νούμερο παπούτσια....χαχαχα Φίλε Πάνο, έλα πες την αλήθεια, ότι ήθελες κάτι τέτοιο ... Μα τι νόμισαν ότι θα περάσεις, αποχέτευση? Ευτυχώς που δέχθηκε την αλλαγή. Με το καλό να έρθει η άλλη. 2
PanA4 Posted May 9, 2017 Author Posted May 9, 2017 Χαχαχα, αυτό ακριβώς έψαχνα. Στις φωτογραφίες και τα βιντεακια οι μπουκες τους δείχνουν πολύ ωραίες. Στην πραγματικότητα θεωρώ ότι θα θέλει και το υπόλοιπο body kit για να μην φαίνονται υπερβολικές. Τελοσπαντων, περιμένουμε!
Kavouras Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Κοιτά εάν είχες μαύρη ζάντα ή και καθρέφτες μαζί, μποοοοορει και να του πήγαινε. Τωρα είσαι κυριλέ, γι αυτό και ειπα λευκό. +1Αν ειχες και μαύρες αλλες λεπτομερειες θα έδενε πολυ όμορφα. Τωρα ολα άσπρα και αυτο μονο του μαύρο;;; 1
Dikonou Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 (edited) Φίλε θα ήταν Η υπερβολή να το εχεις όλο τόσο διακριτικά επιθετικό και προσεγμένο και πίσω να έβαζες 4 σομπόμπουκες..... Φέρθηκαν επαγγελματικά και προβλεπόμενα! Δες τι σε περίμενε με δυο μόνο μπουκες στο κέντρο Edited May 9, 2017 by Dikonou 1
PanA4 Posted May 10, 2017 Author Posted May 10, 2017 Φίλε θα ήταν Η υπερβολή να το εχεις όλο τόσο διακριτικά επιθετικό και προσεγμένο και πίσω να έβαζες 4 σομπόμπουκες..... Φέρθηκαν επαγγελματικά και προβλεπόμενα! Δες τι σε περίμενε με δυο μόνο μπουκες στο κέντρο IMG_0678.JPG Συμφωνώ απόλυτα!
Recommended Posts