Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ναι βρέ, αλλά για για να την ανοίξει θα ξανακατεβάσει Dp ενώ τώρα θα την έχει έτοιμη!!

Θα το ξανακατεβάσει εκεί που είναι, όπως ξέρεις πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην εξαγωγή του τούρμπο. Επομένως είτε ανοίξει την οπή, είτε όχι, το ίδιο και το αυτό. Άσε που καλό είναι να μην ανοίξεις οπές σε εξάτμιση αν δεν ταπωθούν με αισθητήρα. Δεν ισχύει το ίδιο για εισαγωγή που μπορείς να ταπώσεις.

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
  • Like 1
Posted

εσυ πανε και θα σε κερασει οσα θελεις ο φιλος μας δημητρης :sHa_hehe: :sHa_hehe: :sHa_hehe: :sHa_hehe:

Posted

Μπραβο ρε Γιωργο ωραια δουλεια εκανες!!Ευχομαι να το χαρεις χωρις προβληματα!!

Posted

Καλορίζικο! Εύχομαι γρήγορα και σε ολόσωμη!

Posted

Καλορίζικα Γιώργο! Καλές βόλτες!

Ο καταλύτης είναι στο επόμενο στάδιο μάλλον;

Posted

Τήλιο; φασκόμηλο; ή ευρωπαικό;

Με σένα πρέπει να ξεκόψω από παρέα... :tease:

Μπραβο ρε Γιωργο ωραια δουλεια εκανες!!Ευχομαι να το χαρεις χωρις προβληματα!!

Ευχαριστώ πολύ Λευτέρη!!!

Καλορίζικο! Εύχομαι γρήγορα και σε ολόσωμη!

Ευχαριστώ πολύ φίλε!!!

Καλορίζικα Γιώργο! Καλές βόλτες!

Ο καταλύτης είναι στο επόμενο στάδιο μάλλον;

Ευχαριστώ πολύ Σταύρο.

Ο καταλύτης θα δούμε πότε θα μπει. :)

Προσπαθώ να το κρατήσω όσο γίνεται ΟΕΜ (αν και μάλλον ο καταλύτης μας "Αφήνει" σιγά-σιγά...)

Καλη επιλογη το ''ανοιγμα'' του dp.

Πολυ ωραια δουλεια εχει κανει!!Καλοριζικο!!

Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα εδώ και καιρό να το κάνω για να φύγουν τα χαζοστενέματα.

Posted

Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές!!!!

Όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιώ ότι πλέον το αμάξι αρπάζει καλύτερα από χαμηλά και πιο στρωτά. :)

Ας μοιραστώ και μία "κακή" εμπειρία μου μετά το πέρασμα του προγράμματος:

Προχθες και χθες μόνο μου έβγαλε ένα άκυρο σφάλμα στα φρένα (χαρακτηρισμένο ως "στιγμιαίο") και με έχει αγχώσει/στενοχωρήσει/προβληματίσει λίγο γιατί το σφάλμα είναι στα φρένα. Τέλοσπάντων. Πιστεύω ότι είναι τυχαίο (μέχρι να το εμφανίσει και τρίτη φορά επιφυλάσσομαι ότι είναι "τυχαίο" :g: ), γιατί έχω κάνει έλεγχο φρένων τελευταία και ήταν όλα τέλεια (στην κυριολεξία).

Θα το ποστάρω κι εδώ κάποια στιγμή μόλις βρω το καλώδιο του vag-com σε ποιά κούτα είναι... :sHa_hehe:

Καλά χριστούγεννα σε όλους!!! :)

Λοιπόν....σχετικά με το παραπάνω. Κάτι έχει παιχτεί και ενώ χτυπάει ως σφάλμα στο καντράν (αναβοσβήνει η ένδειξη του χειρόφρενου και το DIS κοκκινίζει βγάζοντας το σφάλμα "brake" με αντίστοιχο σήμα), δεν ξανα-καταγράφηκε σφάλμα στον εγκέφαλο.

Λόγω του παραπάνω σκηνικού, μπήκα στη διαδικασία και κοίταξα κυριολεκτικά τα πάντα σχετικά με τα φρένα και βρέθηκε χαμηλά η στάθμη υγρών φρένων (απειρο-ελάχιστα κάτω από το minimum), οπότε ΙΣΩΣ το πρόβλημα προέρχεται και από εκεί (αφού μετά λίγο, επανέρχεται η στάθμη σε επιτρεπτά επίπεδα και "σβήνει" το σφάλμα-ένδειξη)... :coffeetime:

Έχει έρθει η ώρα και για αλλαγή λαδιών, συμπληρώνοντας αισίως τα 70.000km, οπότε θα γίνει και αλλαγή υγρών φρένων μιας και συμπληρώθηκαν και τα αντίστοιχα έτη που απαιτείται για τα dot5.1.

Να ξέραμε και κανα καλό συνεργείο στα νότια που δουλεύει Σάββατο... Λόγω κρίσης, όσους (καλούς) ήξερα (2 για την ακρίβεια) ότι άνοιγαν και Σάββατο, σταμάτησαν για να μειώσουν τα λειτουργικά έξοδα. :(

Posted

προς το παρόν δεν άλλαξα κάτι. Θα πάω όμως για dp και μάλλον και για καταλύτη μέσα στο επόμενο Σ/Κ. Παρότι η revo λέει ότι θέλει full εξάτμιση, προσωπικά δε βλέπω κάτι να "χτυπάει" σαν σφάλμα.

Εγώ ένα έχω να πω:

http://youtu.be/jdfn7ZHxDwo

Και η...."απάντηση":

Posted

Κατάφερα να "πιάσω" και σε video το σφάλμα στο οποίο αναφέρομαι παραπάνω:

http://youtu.be/sdk4j-9eD_w

Στο βιβλιαράκι αναφέρει κι αυτό ότι είναι λόγω χαμηλής στάθμης υγρών φρένων (όπως έχω βρει-ανακαλύψει και μόνος μου). Αύριο πρωί αν είναι δυνατόν, θα πάω να μου συμπληρώσουν. Υποπτεύομαι και από που χάνει για να είμαι ειλικρινής...

Posted (edited)

Δεν άλλαξες υγρά φρένων με άλλου τύπου; Τα ΟΕΜ έχεις έτσι;

Δημήτρη, το αμάξι κυκλοφορεί με dot5.1, από όταν έβαλα τα φρένα του Cupra/S3 (το 2010). θεωρητικά είναι συμβατά με dot4, αλλά ούτως ή άλλως έχω στο πρόγραμμα την αλλαγή υγρών φρένων μαζί με το σερβις (αλλαγή λαδιών), αφού τα τωρινά έχουν κλείσει 2ετία. :)

Edited by Kavouras
Posted

Καλά, εγώ όταν πέρασα 5.1 στο clio στο μήνα επάνω είχα διαρροή στις σιαγονες πίσω στα κυλινδρακια . Πρόσεξε μήπως έχεις διαρροή, πάντως εγώ μόνο ΟΕΜ υγρά φρενών.

Posted

Καλά, εγώ όταν πέρασα 5.1 στο clio στο μήνα επάνω είχα διαρροή στις σιαγονες πίσω στα κυλινδρακια . Πρόσεξε μήπως έχεις διαρροή, πάντως εγώ μόνο ΟΕΜ υγρά φρενών.

Κι εγώ προς τα εκεί θα το γυρίσω μάλλον (dot4 - ΟΕΜ), γιατί δεν χρειάζομαι τα "5.1" (εδώ δεν έχω καταφέρει να πυρώσω τα φρένα μου σε σημείο που να αρχίσει το fade :sSig_busted: ).

Posted

Ναι παρακαλώ να ρωτήσω έχετε υγρά 5.1 παρακαλώ??? Εμπρός με ακούτε? Ναι???

Δημήτρης

Posted

Ναι παρακαλώ να ρωτήσω έχετε υγρά 5.1 παρακαλώ??? Εμπρός με ακούτε? Ναι???

Δημήτρης

χαχαχα

Μλκ σταμάτησα σε ΟΛΑ τα βενζινάδικα που βρήκα από το Κέντρο προς το Π.Φάληρο και δεν βρήκα ούτε ένα με dot5.1 (καλά άκουσα και την απίστευτη ατάκα*) και τελικά αναγκαστικά συμπλήρωσα με 4άρια.

εγώ: καλησπέρα. έχουμε υγρά φρένων?

υπάλληλος: καλησπέρα. Φυσικά.

εγώ: έχουμε dot5.1?

υπάλληλος: τα μπουκαλάκια είναι των 500ml

εγώ: ε....εννοώ τα τύπου dot5.1

υπάλληλος: αυτό λέω κι εγώ. αυτά που έχω εδώ τυποποιημένα στα 500ml. Δεν έχω 5,1 λίτρα.

:hysterical:

Με τα ζόρια κρατιόμουν να μην ξεκαρδιστώ μπροστά του...

• Like 2
Posted

Ναι βγαίνουν και με το λίτρο χαχαχαχαχα! Πιάσε 10 λίτρα να ουμ.. :sHa_hehe:

Δημήτρης

Posted

Ναι βγαίνουν και με το λίτρο χαχαχαχαχα! Πιάσε 10 λίτρα να ουμ.. :sHa_hehe:

Δημήτρης

Ε ρε φίλε...έλεγα να πάρω κανα 5κιλο έτσι να υπάρχει... :sHa_sarcasticlol:

Να σημειώσω ότι το παγουράκι των φρένων ήταν σχεδόν άδειο. :sCo_idk3:

Συμπλήρωσα 210ml και η στάθμη ήρθε στο max. Το σφάλμα έσβησε και ελπίζω μόνιμα πλέον. :)

• Like 1
Posted

Μην μπλέκεις τα dot....δεν νομίζω να είναι και ότι καλύτερο.......

Για μένα ( εντάξ είμαι ψείρας ) βγάλε ό,τι έχει και βάλε dot4.....

Posted (edited)

Μην μπλέκεις τα dot....δεν νομίζω να είναι και ότι καλύτερο.......

Για μένα ( εντάξ είμαι ψείρας ) βγάλε ό,τι έχει και βάλε dot4.....

Προσωρινό είναι Δημήτρη (μέχρι το επόμενο Σάββατο που θα κάνω service). ;)

Κι εγώ είμαι κατά, αλλά δε μπορούσα να βρω dot5.1 και από το να τρακάρω γιατί έμεινα από φρένα, θα ήταν η μεγαλύτερη μλκια ως αιτία (για μένα) και δε θα μου το συγχωρούσα.

Edited by Kavouras
Posted (edited)

Αφου δεν σου εδωσε κανα ηχοσυστημα 5.1 παλι καλα :D :D

Y.Γ Βεβαια θα ακουγες καλυτερα τη σκαστρα :P

Edited by KeM
Posted

Λοιπόν, κάνοντας 1 log χθες με δύο πατήματα:

revo2 kavouras log.xls

Δυστυχώς για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν μπορεί να διαβαστεί το 115 και 227 κανάλι σε μένα. Το...."ανακάλυψα" όταν χθες που πήγα να κάνω log-άρισμα.

Παλαιότερα δούλευε κανονικά, μιας και έχω λογκάρισμα με το 115 και το 227 (με revo1).

Μάλιστα το δοκιμάσαμε και δύο διαγνωστικά, σε περίπτωση που το δικό μου έκανε "τα δικά του", αλλά μάταια...

Posted

Λοιπόν, κάνοντας 1 log χθες με δύο πατήματα:

revo2 kavouras log.xls

Δυστυχώς για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν μπορεί να διαβαστεί το 115 και 227 κανάλι σε μένα. Το...."ανακάλυψα" όταν χθες που πήγα να κάνω log-άρισμα.

Παλαιότερα δούλευε κανονικά, μιας και έχω λογκάρισμα με το 115 και το 227 (με revo1).

Μάλιστα το δοκιμάσαμε και δύο διαγνωστικά, σε περίπτωση που το δικό μου έκανε "τα δικά του", αλλά μάταια...

Ειναι μικρο το over ή ειναι ιδεα μου? 1,4 δεν ειδαμε?