Jump to content

Recommended Posts

Posted

Γιώργο ένα σετ μπιελοπιστονα θα ταιριάζουν με το τιμόνι :P

Δημήτρης

• Like 5
Posted

Γιώργο ένα σετ μπιελοπιστονα θα ταιριάζουν με το τιμόνι :P

Δημήτρης

Και μια κ04 ή κ16 :-P

Πλάκα πλάκα, αν πηγαίνει έτσι με κ03 σκέψου με κ04 ή κ16

• Like 1
Posted

Ποσα αλογα δίνει;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted (edited)
και ένα μικρό update:

Έκανα το μεγάλο βήμα και παρήγγειλα τιμονάκι επιτέλους (το λέω εδώ και 2 χρόνια αλλά δεν το έπαιρνα απόφαση).

Συγκεκριμένα παρήγγειλα αυτό:

attachicon.gif$_57.JPG

το οποίο είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα. Ασημένια ραφή, κοφτό από κάτω, αριστερά-δεξιά με διάτρυτο δέρμα και πάνω κάτω δέρμα ίσιο (fine nappa).

Μόνο τα ασημένια paddles δεν έχει αλλά δεν πειράζει. Θα τα κάνω "τράμπα" με του δικού μου. :)

Τιμούλα στα 640€ (παρά κάτι ψιλά) με αερόσακο καινούριο και με κατάσταση τιμονιού "mint condition" (= κατάσταση ζελατίνας, άριστη, καινούριο κτλ).

Άντε μπράβο! καλορίζικο και ίδιο ακριβώς με το δικό μου S-Line όπως το βλέπω, εγώ το πλήρωσα πριν 2 χρόνια 700 καινούργιο στην καλύτερη τιμή που βρήκα αλλά χωρίς ζελατίνα δυστυχώς.

Γιώργο βάλε και τα aluminium paddles πάνω από το άλλο και πες μου αν κουμπώνουνε ακριβώς γιατί παίζει να έχουν μία διαφορά τα κλιπάκια έχω ακούσει όπως και σε μένα αλλά οκ

Edited by K.A.R.R.
  • Like 1
Posted

θα βάλω και "γκάζι" να σωθώ (μια και καλή με την ανατίναξη :sHa_sarcasticlol: ).

Ευχαριστώ Ηλία.

Η αλήθεια είναι ότι δε θέλω να μπω στη διαδικασία για κ04. όχι ότι δεν έχω βρει και ευκαιρίες. Απλά κάνω ότι δεν τις βλέπω.

Μια χαρά πάει και το αμάξι με την ΙΗΙ. νομίζω ότι είναι οκ με αυτά τα άλογα. Μετά ξεφεύγεις αρκετά και για να το κάνεις σωστά (κατά τη γνώμη μου) και για να είσαι και ασφαλής και με το κεφάλι σου ήσυχο, απαιτεί κι άλλο "χρήμα" προς κατανάλωση για το αμάξι (αρκετά μεγαλύτερα φρένα, ίσως σφυρίλατο μοτέρ, σίγουρα άλλη εξάτμιση και άλλες λεπτομέρειες γενικά).

Σε αυτή τη φάση που είμαι τώρα, νομίζω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος για τα χρήματα που έχω βάλει πάνω στο αμάξι και χαρούμενος για την απόδοση του (όχι απλά ότι συμβιβάζομαι), όποια κι αν είναι αυτή.

Ντάξει...αντιλαμβάνομαι ότι το μικρόβιο δε φεύγει και ο άνθρωπος από τη φύση του είναι "αχόρταγος". Τι να πω? Δεν αποκλείω στο μέλλον (κοντυνό ή όχι) για κάτι άλλο (μεγάλη ή μικρή αναβάθμιση)!! :)

"Σε αυτή τη φάση που είμαι τώρα, νομίζω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος για τα χρήματα που έχω βάλει πάνω στο αμάξι και χαρούμενος για την απόδοση του"

Τα ιδια έλεγε και με την Κ3...

Αλλάζει τιμόνι και μιλαει για Κ4...

Ε οταν αλλάξεις και τακακια θα δούμε κανα Κ16 κατω απο το καπό... Χαχαχα!

• Like 2
Posted

"Σε αυτή τη φάση που είμαι τώρα, νομίζω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος για τα χρήματα που έχω βάλει πάνω στο αμάξι και χαρούμενος για την απόδοση του"

Τα ιδια έλεγε και με την Κ3...

Αλλάζει τιμόνι και μιλαει για Κ4...

Ε οταν αλλάξεις και τακακια θα δούμε κανα Κ16 κατω απο το καπό... Χαχαχα!

ντάξει ρε μλκ....είμαι λίγο της υπερβολής. Τι να κάνουμε? :P

Φωτογραφία πριν την αποστολή του πακέτου από τον πωλητή. :)

IMAG2747.jpg

Και εδώ μία και του φίλου μου του Στάθη (μιας και πήρα 2 - αρχίζω να γίνομαι Χρήστος κι εγώ? :sSc_eek:  Τι γίνεται?  :sSc_jawdrop2: Να ανησυχήσω? :cold:  :sHa_sarcasticlol: )

IMAG2746.jpg

• Like 3
Posted

ντάξει ρε μλκ....είμαι λίγο της υπερβολής. Τι να κάνουμε? :P

Φωτογραφία πριν την αποστολή του πακέτου από τον πωλητή. :)

attachicon.gifIMAG2747.jpg

Και εδώ μία και του φίλου μου του Στάθη (μιας και πήρα 2 - αρχίζω να γίνομαι Χρήστος κι εγώ? :sSc_eek:  Τι γίνεται?  :sSc_jawdrop2: Να ανησυχήσω? :cold:  :sHa_sarcasticlol: )

attachicon.gifIMAG2746.jpg

:chair: :chair:

Εμένα γιατί με έδωσες στεγνά ρε συ??

Το κρατούσα για έκπληξη... Για τον εαυτό μου κυρίως γιατί δεν ξέρω ακόμα αν θα δουλέψει στο δικό μου...

και πάλι :chair:

Posted

:chair: :chair:

Εμένα γιατί με έδωσες στεγνά ρε συ??

Το κρατούσα για έκπληξη... Για τον εαυτό μου κυρίως γιατί δεν ξέρω ακόμα αν θα δουλέψει στο δικό μου...

και πάλι :chair:

και έδωσες +€ 600 χωρίς να ξέρεις αν θα δουλέψει στο αμάξι σου????? που δουλεύεις βρε?? σε πετρέλαια????????? :sSc_eek:

άντε για φορέστε τα πάνω να δούμε τι θα δούμε, μπας και πάρω σειρά... :sHa_wink3:

• Like 1
Posted

και έδωσες +€ 600 χωρίς να ξέρεις αν θα δουλέψει στο αμάξι σου????? που δουλεύεις βρε?? σε πετρέλαια????????? :sSc_eek:

άντε για φορέστε τα πάνω να δούμε τι θα δούμε, μπας και πάρω σειρά... :sHa_wink3:

Δημήτρη μέχρι να πάρεις θα σου δώσω το δικό μου να το βάλεις ψεύτικο δεξιά να μυήσεις το γιόκα σου στα Audi!

• Like 1
Posted (edited)

θα δουλέψει μια χαρά! το έχω πάνω στο δικό μου, κάνεις και vagcom ρύθμιση στο υπάρχον εγκέφαλο τιμονιου αν χρειάζεται για τα buttons και όλα οκ

Edited by K.A.R.R.
  • Like 1
Posted (edited)

ρε σεις παιδια...Στο vag com τοσο ευκολα προγραμματιζεις??εδω καλα καλα φορματ στο υπολογιστη δεν ξερω να κανω και εσεις,διαβαζω εδω μονο καφε που δεν σας φτιαχνει η αυντια σας  :sHa_hehe:

Edited by GpGounis
  • Like 2
Posted

Κανένας δεν γεννήθηκε μαθημένος. Διάβασε τις αντίστοιχες ενότητες και θα καταλάβεις. Δεν κάνεις και κάτι extrem. Απλά αλλάζεις τις τιμές από κάποιες προεπιλεγμένες τιμές, για την λειτουργία που θες να ενεργοποιήσεις, αν ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου σου τις υποστηρίζει.

• Like 3
Posted

Κανένας δεν γεννήθηκε μαθημένος. Διάβασε τις αντίστοιχες ενότητες και θα καταλάβεις. Δεν κάνεις και κάτι extrem. Απλά αλλάζεις τις τιμές από κάποιες προεπιλεγμένες τιμές, για την λειτουργία που θες να ενεργοποιήσεις, αν ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου σου τις υποστηρίζει.

Δεν ειναι τοσο απλο αλλα οκ. :-)
Posted

Δεν ειναι τοσο απλο αλλα οκ. :-)

Χοντρικά απάντησα. Αν καθόμουν να γράψω όλα τα βήματα θα ξημέρωνα....Οκ δεν είναι για κάποιον που δεν το έχει. Αλλά όλοι από κάπου ξεκινήσαμε. 

• Like 1
Posted (edited)

Χοντρικά απάντησα. Αν καθόμουν να γράψω όλα τα βήματα θα ξημέρωνα....Οκ δεν είναι για κάποιον που δεν το έχει. Αλλά όλοι από κάπου ξεκινήσαμε. 

Έχεις δίκιο. Βασικά βαρέθηκα να τα γράψω με τη μία πριν.

Αυτά που εφιστώ σε όλους την προσοχή είναι 3 πολύ βασικά σημεία:

α) έχετε υπόψη σας ότι δεν υπάρχει undo-reset-κτλ. Αν δε θυμάσαι τι πείραξες, τέλος.....μπορεί να μην το βρεις και ποτέ. Γι' αυτό ΠΑΝΤΑ σημειώνουμε την προηγούμενη κωδικοποίηση και τις αλλαγές που κάναμε ώστε να μπορούμε να επιστρέψουμε σε προηγούμενη κωδικοποίηση αν κάτι δεν πάει καλά.

β) πολύ προσοχή στο τι αλλάζετε και σε ποιόν εγκέφαλο. Υπάρχουν εγκέφαλοι που δεν δέχονται πολλές κωδικοποιήσεις. Μετά δηλαδή από 2-3 φορές που θα αλλάξεις κωδικοποίηση, "κλειδώνει και δεν ξανα-αλλάζει όσο κι αν προσπαθείς.

γ) αρκετές κωδικοποιήσεις απαιτούν αλλαγές και στην κωδικοποίηση άλλων εγκεφάλων (που συνεργάζονται). Αν δεν γίνουν είτε θα βγάλουν σφάλματα (οι άλλοι εγκέφαλοι) ή ακόμα χειρότερα υπάρχει κίνδυνος κλειδώματος των εγκεφάλων (πας για νέους δηλαδή). Μπορεί να μην συμβεί και τίποτα και απλά να καταγράφει σφάλμα πχ το canbus ότι δεν αντιστοιχεί η κωδικοποίηση (χωρίς να σου εμφανίζει κάποιο λαμπάκι ή κάποια ένδειξη ή δυσλειτουργία δηλαδή)

Τέλος, όπως έχει πει και ένας φίλος: τίποτα δεν είναι δύσκολο αν ξέρεις το αντικείμενο. Οπότε το ότι μπορεί να λέω εγώ "έλα ρε...2 κλικ είναι" επειδή έχω εξοικειωθεί με το vcds και ξέρω που να προσέξω και που υπάρχει κίνδυνος, δε σημαίνει ότι είναι το ίδιο ευδιάκριτο για όλους.

Οπότε γενικά κρατάμε ως "ρεζουμέ"/συμπέρασμα ότι δεν αφήνουμε κανέναν να πειράξει τις κωδικοποίησεις στο αμάξι μας έτσι για το χαβαλέ, εκτός κι αν τον εμπιστευόμαστε τυφλά και ξέρουμε τι θα κάνει και ότι (εμείς ξέρουμε πως) μπορεί να αντιστραφεί.

Γιατί άντε και γίνεται λάθος και καταλάθος κλειδώνεται ο εγκέφαλος τιμονιού (πχ) ή του canbus. Ποιός πληρώνει?

ΥΓ: γενικά μην τα παίρνουμε όλα "ελαφριά". Αυτό ήθελα να περάσω στο προηγούμενο post, απλά έχεις δίκιο Θοδωρή ότι παραήμουν ολιγομίλητος αυτή τη φορά :D

Edited by Kavouras
  • Like 6
Posted

Εχει κανει φωλιά μεσα στην Evoms...

• Like 2
Posted

Μηχανοστάσιο Κάβουρα

εντομεταξύ εκείνη τη μέρα το αμάξι πρέπει να ήταν στην πιο βρώμικη φάση του αυτά τα 8 χρόνια που είναι στην κατοχή μου. :sorry:

• Like 1
Posted

Ναι και μετά έπιασες τις μπατονετες.....

Δουλευταρά μου εσύ.

• Like 2