Jump to content

Recommended Posts

Posted

Γιωργο μήπως απο το τρακαρισμα πειραχτηκε ο θερμοστατης και δεν άνοιγε στην σωστή θερμοκρασία η κολλουσε και δεν άνοιγε καθόλου και ξεκολλούσε απο τράνταγμα σε καμια λακουβα;

Posted

Γιωργο μήπως απο το τρακαρισμα πειραχτηκε ο θερμοστατης και δεν άνοιγε στην σωστή θερμοκρασία η κολλουσε και δεν άνοιγε καθόλου και ξεκολλούσε απο τράνταγμα σε καμια λακουβα;

Σωστή σκέψη συνονόματε (το σκέφτηκα κι εγώ), αλλά:

1) δεν ήταν τόσο δυνατό το τρακάρισμα. Ήταν στην ουσία ακούμπημα με ~10km/h εμπρός δεξιά.

Επειδή όμως είχα την υποψία μήπως κάποιος κόλλησε, τους ελένξαμε πριν τους επανατοποθετήσουμε...(το ζήτησα εξαρχής να γίνει αυτό μόλις κατεβάζαμε τα πάντα από πάνω και μου είπαν ότι θα τους ελένξουμε και αν δε δουλεύει σωστά, θα τον αλλάξουμε - λες να μη θέλανε να βγάλουνε λεφτά ανταλλακτικών? εδώ παρήγγειλα όλες τις πλαστικές βίδες, λες να μη μου φορτώνανε εύκολα 1-2 θερμοστάτες ακόμα?)

2) Επίσης... το τρακάρισμα έγινε το Σεπτέμβριο ενώ η αλλαγή "τρόμπας"/αντλίας νερού έγινε τον Ιούνιο, όπου και από τη 2η κιόλας μέρα άρχισα να παρατηρώ αυτό που έγραψα με την αύξηση θερμοκρασιών (απλά την 1η μέρα δε σκέφτηκα να το τσεκάρω). Δεν έγινα δηλαδή κοντά τα γεγονότα για να πεις "κάτι δεν έγινε καλά στο τρακάρισμα¨...

• 4 weeks later...
Posted

αναμένεται update σε λίγες μέρες....stay tuned!!!!metalo.gif

Posted

δες λες καλυτερο απο το νεο ετος χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Posted

δες λες καλυτερο απο το νεο ετος χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Στο 2012 θα μπούμε με "νέα" μέτρα και σταθμά. :LaieA_013:

• 2 weeks later...
Posted

Από χθες το απόγευμα είμαι και "επίσημα" με Revo 2 με ρύθμιση performance #3.

Περιττό να πω ότι:

1. το αμάξι έστρωσε πλήρως, αφού σταμάτησαν και τα ανεπαίσθητα (αλλά ενοχλητικά για μένα) κοψίματα που είχα όταν πατούσα από χαμηλά με 5η και 6η ταχύτητα.

2. δυνάμωσε σε όλο το εύρος και το γκάζι έγινε ακόμα πιο άμεσο από πριν.

3. έγινε λίγο πιο τραχύς ο ήχος του μοτέρ (μάλλον λόγω πιο επιθετικού VVT)

4. σε 2-3 μικρά πατήματα με 3η και 4η (μιας και είχε κίνηση ο δρόμος) παρατήρησα στο μπαρόμετρο ότι μου κρατάει 1,3bar μέχρι τις 4100-4200rpm χωρίς σφύξιμο wastegate (εντυπωσιακό!)

5. επίσης....ακούγεται και η σκάστρα πλέον περισσότερο (τρέμε KeM!!!!! :sHa_hehe: )

Για περισσότερες εντυπώσεις και πληροφορίες, μόλις κάνει adaption το μοτέρ, θα κάνω κάποια logs και θα έχω και πιο σαφή εικόνα της κατάστασης.

• Like 2
Posted

Άντε και μας έσκασες............ :sHa_hehe:

Μας έφαγε η γραφειοκρατία ρε συ Δημήτρη!

ΥΓ: και μετά γκρινιάζουμε για το ελληνικό δημόσιο! :sHa_sarcasticlol:

Posted (edited)

Σημείωση..πές μου τί θα λογκάρεις για να συγκρίνουμε!!!

Edited by Dikonou
Posted (edited)

Εμ έτσι είναι .......... το καλό πράμα αργεί........χαχαχαχαχα

Ναι.... σου "χτίζουν" ένταση ώστε μόλις το βάλεις να νομίζεις ότι έβαλες κάτι απίστευτο/μοναδικό! :sHa_hehe:

Σημείωση..πές μου τί θα λογκάρεις για να συγκρίνουμε!!!

πες μου τι έχεις λογκάρει εσύ, να λογκάρω κι εγώ αντίστοιχα.

ΥΓ: εγώ σκεφτόμουν για "003" και "115", αλλά ευπρόσδεκτες οποιεσδήποτε επιπλέον προτάσεις. :)

Edited by Kavouras
Posted

γιώργο καλορίζικο.....τι διαφορά έχει το καινούργιο με το προηγούμενο που έιχες?

άλλαξες κάτι απο περιφερειακά?

Posted

ΑΝΤΕ ΡΕ ΡΕΒΟ ΟΛΕ χχαχαχαχαχαχαχαχ δωσε πονο και πες τον κυριο κεμ να τρεμει γενικως οχι μονο για τον ηχο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Posted (edited)

γιώργο καλορίζικο.....τι διαφορά έχει το καινούργιο με το προηγούμενο που έιχες?

άλλαξες κάτι απο περιφερειακά?

προς το παρόν δεν άλλαξα κάτι. Θα πάω όμως για dp και μάλλον και για καταλύτη μέσα στο επόμενο Σ/Κ. Παρότι η revo λέει ότι θέλει full εξάτμιση, προσωπικά δε βλέπω κάτι να "χτυπάει" σαν σφάλμα.

ΑΝΤΕ ΡΕ ΡΕΒΟ ΟΛΕ χχαχαχαχαχαχαχαχ δωσε πονο και πες τον κυριο κεμ να τρεμει γενικως οχι μονο για τον ηχο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Εγώ ένα έχω να πω:

http://youtu.be/jdfn7ZHxDwo

Edited by Kavouras
  • Like 2
Posted (edited)

Λοιπόν: 003-115-118.................001-002-003..............003-227-228..............003-020-026................πίεση ...ψεκασμός......αντλίες......διορθώσεις Cf εάν υπάρχουν και volt...........Αυτά τα λίγα...... :chair: :chair:

Μλκ κλαίω από τα γέλια.................πετυχημένο!!! το βιντεάκι......

Edited by Dikonou
Posted

Λοιπόν: 003-115-118.................001-002-003..............003-227-228..............003-020-026................πίεση ...ψεκασμός......αντλίες......διορθώσεις Cf εάν υπάρχουν και volt...........Αυτά τα λίγα...... :chair: :chair:

:sHa_hehe:

O.K. Δημήτρη!

Μόλις βρω χρόνο και κάνω logs, θα τα ανεβάσω να έχουμε μία συγκριτική άποψη. :)

Posted (edited)

Θα τα κάνω κι εγώ...........να έχω αρχείο φρέσκο!! με 3η ταχύτητα ...μην τα σκοτώσουμε με 4η.....

Edited by Dikonou
Posted

διαφορά σε ιπποδύναμη?τι πρέπει να δεις?

Υποτίθεται ότι έχω χάρτη "πλέον" για +20ps από τα 220ps.

Δυναμομέτρηση δεν έχω κάνει (γενικά).

Θα τα κάνω κι εγώ...........να έχω αρχείο φρέσκο!!

Τέλεια. :)

ΥΓ: μιλάμε για πολύ γέλιο με το βίντεο....!!! :hysterical:

ΥΓ2: Για πλάκα μπορεί να πατήσω και με τον KeM έτσι να δούμε πώς πάω (Γιώργο, ελπίζω να μην έχεις πλύνει το αμάξι σου!!! :sarcastic_blum: )

ΥΓ3: σειρά μετά έχει ο Κον..... :brows::boxing:

Posted (edited)

ΥΓ3 Έλα τώρα πές την αλήθεια..............για τον Κόν τα κάνεις όλα!!!!!!!!!!

Πρέπει να είσαι λογικά πάνω από 240.........έβαλες μόνο Dp; ή και καταλύτη;

Τώρα είδα παραπάνω τί είπες για εξάτμιση...............καλύτερα να βάλεις Dp και καταλύτη...........να χαμηλώσουν τα EGT

Edited by Dikonou
Posted

ΥΓ3 Έλα τώρα πές την αλήθεια..............για τον Κόν τα κάνεις όλα!!!!!!!!!!

Η αλήθεια είναι ότι από τότε που μπήκα στο club, τον έχω βάλει ως πρότυπο.

Γι' αυτό χάλασα κι εγώ! Πρέπει να σταματήσω να του μιλάω!!

ΥΓ: πληροφοριακά το βίντεο είναι επιμελημένο από KeΜ.

Posted (edited)

Για βίντεο τράβα ένα 100-200 που το καθιερώσαμε :sHa_hehe: :sHa_hehe: :sHa_hehe: :sHa_hehe: :sHa_hehe: 3ή -4η.......εάν μπορείς μην αλλάξεις σε 5η και κράτα το μέχρι τα 200..........θα την φουντώσεις την τουρμπίνα βέβαια........αλλά έτσι για να έχεις μια τάξη μεγέθους ...........και σε ευθεία έ! όχι σε κανα γκρεμίδι.... :sHa_hehe: :sHa_hehe:

και βάλε Dp γρήγορα και όπωσδήποτε να βάλεις πυρόμετρο!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι πολύ καλό όργανο ελέγχου..........και σημαντικότατο!!!!!

Edited by Dikonou
Posted

προς το παρόν δεν άλλαξα κάτι. Θα πάω όμως για dp και μάλλον και για καταλύτη μέσα στο επόμενο Σ/Κ. Παρότι η revo λέει ότι θέλει full εξάτμιση, προσωπικά δε βλέπω κάτι να "χτυπάει" σαν σφάλμα.

Εγώ ένα έχω να πω:

http://youtu.be/jdfn7ZHxDwo

φίλε μου το βιντεακι είναι πάρα πολύ καλό πραγματικά άπαιχτο

Posted

Από χθες το απόγευμα είμαι και "επίσημα" με Revo 2 με ρύθμιση performance #3.

Περιττό να πω ότι:

1. το αμάξι έστρωσε πλήρως, αφού σταμάτησαν και τα ανεπαίσθητα (αλλά ενοχλητικά για μένα) κοψίματα που είχα όταν πατούσα από χαμηλά με 5η και 6η ταχύτητα.

2. δυνάμωσε σε όλο το εύρος και το γκάζι έγινε ακόμα πιο άμεσο από πριν.

3. έγινε λίγο πιο τραχύς ο ήχος του μοτέρ (μάλλον λόγω πιο επιθετικού VVT)

4. σε 2-3 μικρά πατήματα με 3η και 4η (μιας και είχε κίνηση ο δρόμος) παρατήρησα στο μπαρόμετρο ότι μου κρατάει 1,3bar μέχρι τις 4100-4200rpm χωρίς σφύξιμο wastegate (εντυπωσιακό!)

5. επίσης....ακούγεται και η σκάστρα πλέον περισσότερο (τρέμε KeM!!!!! :sHa_hehe: )

Για περισσότερες εντυπώσεις και πληροφορίες, μόλις κάνει adaption το μοτέρ, θα κάνω κάποια logs και θα έχω και πιο σαφή εικόνα της κατάστασης.

Καλοριζικο και απο εδω φιλαρακι ;)