KeM Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 (edited) προς το παρόν δεν άλλαξα κάτι. Θα πάω όμως για dp και μάλλον και για καταλύτη μέσα στο επόμενο Σ/Κ. Παρότι η revo λέει ότι θέλει full εξάτμιση, προσωπικά δε βλέπω κάτι να "χτυπάει" σαν σφάλμα. Δεν θα πας μαλλον θα πας σιγουρα Kανονιστηκε! Για τον καταλυτη σου ειπα αστο ετσι δεν θα εχεις προβλημα,εκτος και αν το κανεις για ψυχολογικους λογους πιο πολυ. Edited December 21, 2012 by KeM
Dikonou Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Εάν βάλεις πυρόμετρο όπως είσαι θα καταλάβεις γιατί χρειάζεται Dp............υποθέτω εάν και πιστεύω πως κάπως έτσι θα είναι και στην πραγματικότητα.......... πως θα ανεβάζεις αρκετά υψηλές EGT με τα ακόμα περισσότερα καυσαέρια του Stg2.......... Το κάνεις για χαμηλότερες EGT..........γι' αυτόν τον λόγο το προτείνει και η Revo και η κάθε εταιρια που προσφέρουν προγράμματα που ανεβάζουν τις επιδόσεις.............
Alex Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Γιωργο σε περιμενει το vbox μεγαλε! Καλα χιλιομετρα με το update :ph34r: Sent from my S3
mokasquatrro Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Μπραβο ρε Γιωργο.καλοριζικο κ καλες βολτες!!
Kavouras Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 Γιωργο σε περιμενει το vbox μεγαλε! Καλα χιλιομετρα με το update :ph34r: Sent from my S3 Μετά τις γιορτές να....οργανωθούμε!! Μπραβο ρε Γιωργο.καλοριζικο κ καλες βολτες!! Ευχαριστώ πολύ Λευτέρη!!! Διαβάζω με προσοχή και τα δικά σου "κόλπα" με την ΙΗΙ. ΣΧΕΔΟΝ ζηλεύω!!!! Καλοριζικο και καλες βολτες Γιωργο!! Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε!
leras Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Εάν βάλεις πυρόμετρο όπως είσαι θα καταλάβεις γιατί χρειάζεται Dp............υποθέτω εάν και πιστεύω πως κάπως έτσι θα είναι και στην πραγματικότητα.......... πως θα ανεβάζεις αρκετά υψηλές EGT με τα ακόμα περισσότερα καυσαέρια του Stg2.......... Το κάνεις για χαμηλότερες EGT..........γι' αυτόν τον λόγο το προτείνει και η Revo και η κάθε εταιρια που προσφέρουν προγράμματα που ανεβάζουν τις επιδόσεις............. +1000 για την εξατμιση.....οπως και δηποτε να βαλεις γιωργο... καλοριζικο ρε αγορινα .... τι παθατε αυτες τις μερες...κανετε δωρακια στον εαυτο σας λογω γιορτων....ζηλευουμε και μας αρρωστησατε....
itGfloG Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 (edited) Καλοτάξιδο φίλε Γιώργο και από εμένα... Όσο για το videάκι.......φανταστικό!!! Edited December 22, 2012 by itGfloG
Dinos Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Γιωργαρα επειδή ξέρω τι "ψείρας" είσαι με το αμάξι σου, σου εύχομαι να το ευχαριστηθείς και καλά χιλιόμετρα!!!
Theodore Saba Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Καλορίζικο Γιώργο και καλά χιλιόμετρα με τη νέα βελτίωση (γρήγορα+ασφαλή) ! Γ@μήθηκα στα γέλια πρωινιάτικα.....Πολύ καλό το βίντεο...
Kavouras Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές!!!! Όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιώ ότι πλέον το αμάξι αρπάζει καλύτερα από χαμηλά και πιο στρωτά. Ας μοιραστώ και μία "κακή" εμπειρία μου μετά το πέρασμα του προγράμματος: Προχθες και χθες μόνο μου έβγαλε ένα άκυρο σφάλμα στα φρένα (χαρακτηρισμένο ως "στιγμιαίο") και με έχει αγχώσει/στενοχωρήσει/προβληματίσει λίγο γιατί το σφάλμα είναι στα φρένα. Τέλοσπάντων. Πιστεύω ότι είναι τυχαίο (μέχρι να το εμφανίσει και τρίτη φορά επιφυλάσσομαι ότι είναι "τυχαίο" ), γιατί έχω κάνει έλεγχο φρένων τελευταία και ήταν όλα τέλεια (στην κυριολεξία). Θα το ποστάρω κι εδώ κάποια στιγμή μόλις βρω το καλώδιο του vag-com σε ποιά κούτα είναι... Καλά χριστούγεννα σε όλους!!!
A80Avant Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 ελα μωρε... λεπτομερειες! βασικα δεν μπορω να πω οτι ενα προγραμμα θα ειχε να κανει οτιδηποτε με τα φρενα βεβαια. Αλλα μπορει να ειναι οτιδηποτε. Κοιταξε τους συνηθεις υποπτους: τακακια, υγρο φρενων, (σταθμη), κλπ και μην ανησυχεις. Καλου κακου σε κανενα αδειο παρκινγκ ομως κανε καμια εξασκηση για χειροφρενιες!!!
Kavouras Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 ελα μωρε... λεπτομερειες! βασικα δεν μπορω να πω οτι ενα προγραμμα θα ειχε να κανει οτιδηποτε με τα φρενα βεβαια. Αλλα μπορει να ειναι οτιδηποτε. Κοιταξε τους συνηθεις υποπτους: τακακια, υγρο φρενων, (σταθμη), κλπ και μην ανησυχεις. Καλου κακου σε κανενα αδειο παρκινγκ ομως κανε καμια εξασκηση για χειροφρενιες!!! βασικά ο λόγος που υποψιάζομαι το πρόγραμμα είναι γιατί κατά τον επαναπρογραμματισμό για να μπει το revo2, αναβόσβηνε συνεχώς η ένδειξη αυτή για πρόβλημα στα φρένα και μόλις τελείωσε ο προγραμματισμός, σβήσαμε τα σφάλματα (ήταν πολλά γιατί ο εγκέφαλος άνεσης είχε φρικάρει που δεν "έβλεπε" τον εγκέφαλο μηχανής για κάποια λεπτά) και δεν έβγαλε κάτι. Την επόμενη μέρα όμως εμφάνισε αυτό το σφάλμα ενώ πήγαινα με 20km/h και την επόμενη ενώ ήμουν σταματημένος στο φανάρι (πατούσα φρένο δηλαδή). Και τις 2 φορές είχα κρύα μηχανή. Καλή ιδέα αυτό για το τεστ σε πάρκινγκ...Το μόνο πρόβλημα είναι το καμμένο λάστιχο που θα μυρίζει μετά.
KeM Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Όταν στο φλασαρουν αναβοσβηνει η ένδειξη του esp και του abs οπότε μη τρελαίνεσαι. Το έψαξες στο rosstech το σφάλμα;
Kavouras Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Όταν στο φλασαρουν αναβοσβηνει η ένδειξη του esp και του abs οπότε μη τρελαίνεσαι. Το έψαξες στο rosstech το σφάλμα; den exei vcds kardia mou....thimasai?
Dikonou Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Έτσι κάνουν στον προγραμματισμό όλα, δεν είναι να σε ανησυχεί.
tasossline Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 ολα τρελαινοντε ρεεεεεεεεεεεε μην αγχωνεσαι δεν ειναι τιποτα και ενας φιλος μου ετσι τον εκανε και του καηκε ο εγκεφαλος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ πλακα κανω δεν ειναι τιποτα και ειναι εντελως φυσιολογικο αυτο που σου εκανε κατα την ωρα του προγραμματισμου
Kavouras Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 ρε guys, αφού έγραψα ότι μου το έκανε και μετά τον προγραμματισμό. (απλά συνέδεσα το "τυχαίο" σφάλμα με το σφάλμα που έβγαζε την ώρα του προγραμματισμού) Την επόμενη μέρα όμως εμφάνισε αυτό το σφάλμα ενώ πήγαινα με 20km/h και την επόμενη ενώ ήμουν σταματημένος στο φανάρι (πατούσα φρένο δηλαδή). Και τις 2 φορές είχα κρύα μηχανή. Ας ελπίσουμε ότι δε θα ξανα-εμφανιστεί.
tasossline Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 καλοφορετα φιλε γιωργο .για πες μας εντυπωσεις τωρα τι λεει ?εκανες καμια δοκιμη κανενα πατημα λογκαρισμα?
Kavouras Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 (edited) λοιπόν....συγνώμη που σας άφησα σε αναμονή (ξέρω ότι δεν κοιμηθήκατε το βράδυ περιμένοντας νέα μου ).Προσοχή ακολουθεί σεντόνι....Το Σάββατο που μας πέρασε (προχθες) έβαλα downpipe Φ70 (δηλαδή 70mm διάμετρος σωλήνα), καταργώντας ουσιαστικά τον προκαταλύτη και αυξάνοντας την (απαράδεκτη) διατομή του εργοστασιακού downpipe.Την ίδια μέρα αλλάξαμε και την σωλήνα maf-turbo μπας και ακούσουμε λίγο spool και περισσότερο σκάστρα (μιας και με την vf-engineering, γινόταν "πανικός" και από ήχο spool και από ήχο σκάστρας λόγω του ότι ήταν όλη μεταλλική η σωλήνα από το turbo ως και το φίλτρο μπροστά)Ορίστε πώς είναι το εργοστασιακό downpipe (στη μία φωτογραφία έχω βάλει και σχόλια για να καταλαβαίνουν όλοι τι βλέπουν):από το πλάι: όπως θα το έβλεπες αν ήσουν κάτω από το αμάξι: το νέο downpipe, το οποίο είναι όλο Φ70Η εισαγωγή:και μερικές πιο κοντυνές: Χωρίς καμία διάθεση να διαφημίσω κάποιον, αλλά νιώθοντας ειλικρινά πως πρέπει να δώσω και τα εύσημα στα αντίστοιχα άτομα, θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ1. τον Γιώργο (KeM) που ασχολήθηκε πολύ με τα διαδικαστικά αλλά και με το (ευπρόσδεκτο) "πρήξιμο" , αλλά και τον2. Σπύρο Μαυροειδάκο ("Μαυροειδάκος εξατμίσεις"), ο οποίος ασχολήθηκε με το αμάξι λες και ήταν δικό του (δε μας ξεπέταξε και έψαξε να φτιάξει μέχρι και το κούμπωμα των αναθυμιάσεων να είναι εργοστασιακό - απίστευτη δουλειά από τον τορναδόρο του!!).Όσο για τον ήχο... τι να πω? Ακούγεται πλέον η σκάστρα πολύ πιο δυνατά, αρκετά περισσότερο το spool της τουρμπίνας και όλα αυτά χωρίς το αμάξι να βγάζει καγκούρικο ήχο κ@λοφτιαγμένου (αν πας "σαν άνθρωπος", δεν ακούγεται τίποτα σχεδόν και το αμάξι συμπεριφέρεται σαν εργοστασιακό!)Βίντεο δεν έχω τραβήξει (ακόμα) γιατί έχει γ@μηθεί να βρέχει εδώ (Αθήνα) και έχουν πολύ νερό οι δρόμοι...Το μόνο που έχω βάλει στο πρόγραμμα είναι να αντικαταστήσω τα μπλε κολάρα με μαύρα για να έχει ακόμα πιο εργοστασιακή εμφάνιση. Edited January 23, 2014 by Kavouras φτιάξιμο φωτογραφιών γιατί για κάποιο λόγο χάθηκαν.
Giannis20vt Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Ωραιο, Γιωργο, πραγματικά φαινεται "εργοστασιακη" η δουλεια. Να το χαιρεσαι.
Kavouras Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Ωραιο, Γιωργο, πραγματικά φαινεται "εργοστασιακη" η δουλεια. Να το χαιρεσαι. Ευχαριστώ πολύ Γιάννη. Προσωπικά δε μου αρέσει να ξεφεύγω από την εργοστασιακή εικόνα (ίσως είναι και ένα απλό και χαζό κόλλημα) και γι' αυτό έβαψα και μαύρο το σωλήνα και δεν τον άφησα νίκελ (όπως είναι κανονικά το χρώμα του αλουμινένιου σωλήνα).
Recommended Posts