Jump to content

Recommended Posts

Posted

Χαχαχαχ παλι καλα που δεν έβαλες ομπρέλα για τη πίεση!

Δημήτρης

Posted (edited)

Χαχαχαχ παλι καλα που δεν έβαλες ομπρέλα για τη πίεση!

Δημήτρης

Δημητρη την πρωτη φορα .........δεν εβγαλε τιποτα (ημουν επιφυλακτικος με τα πανιά και τα στουπιά στα χερια )......ηταν αρκετες ωρες σταματημενο .........μολις τελειωσα εκανα μια βολτα και το κλειδωσα ..την επομενη μερα (ειχα βγαλμενο το καθισμα) μου δημιουργηθηκε μια απορια λεω.......ας βγαλω παλι το σωληνάκι ....αερατος οπως ήμουνα και ανετος... την εφαγα φιλε !!!!!! ενα μετρο πανω πεταχτηκε η παλιο βενζινα !!!!!!!!!!  

Στιγμες απειρου κάλους να τρεχω εχω στη βρύση να πλυθώ απο την βενζίνα  και ο γιος μου να τρεχει απο πισω μου !!!!!(με ειδε να τρεχω και νομιζε οτι παιζαμε !!!!!!!!) 

Edited by Χρήστος Dolbi
  • Like 5
Posted (edited)

Εμ γιαυτο στο είπα φιλαρακι ;)

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
  • Like 1
Posted

Χρηστάρα,οδηγείες με φώτο μπορούμε να έχουμε; Μπορείς να το αναλάβεις;

Posted

Χρηστάρα,οδηγείες με φώτο μπορούμε να έχουμε; Μπορείς να το αναλάβεις;

θα φερεις το σαραβαλακι σου στο Πλατυ και θα σου το αλλαξω εγω !!

Μιλωντας σοβαρα κακως δεν εβγαλα περισοτερες φωτο ετσι ωστε να ειμαι σε θεση να κανω ενα σωστο diy βημα βημα...... αλλα ημουν και μονος με τα χερια γεματα βενζινες ,.....

• Like 1
Posted

Γιώργο το αμάξι είναι στη ράμπα ήδη σηκωμένο και γίνονται εργασίες.Σήμερα αλλάχτηκαν τα φρένα και αύριο συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα.

Αν έρθεις μέσα στη βδομάδα για καφεδάκι καλώς,αλλιώς θα γίνει επιχείρηση απο εμάς  :sHa_wink3:

• Like 1
Posted

Γιώργο το αμάξι είναι στη ράμπα ήδη σηκωμένο και γίνονται εργασίες.Σήμερα αλλάχτηκαν τα φρένα και αύριο συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα.

Αν έρθεις μέσα στη βδομάδα για καφεδάκι καλώς,αλλιώς θα γίνει επιχείρηση απο εμάς  :sHa_wink3:

Ολα καλα ....ποιος ειναι ο Γιωργος ????

Posted

Όλη μέρα μαζί του,όλοι Γιώργηδες μου φαίνονται τώρα  :sHa_hehe:  Άντε κανόνισε να έρθεις για καφέ απογευματινές ώρες και χτύπα τηλέφωνο.

• Like 1
  • 3 years later...
Posted

Το πήρα και εγώ,διαβάζοντας τα παραπάνω,βέβαια πριν δω τις φώτο του Χρήστου.Μαζί με τις βελτιώσεις

θα αλλαχτεί και αυτό.Με τις φώτο του Χρήστου που είδα,λέω πλέον χαλάλι τα 55€ που το πλήρωσα.

Ρε φιλαρακι από που πηρες το φιλτρο και το πληρωσες 55 ευρω?

Posted

Νομίζω και εγώ γύρω στα 50€ το πήρα. Ρώτησε σε εξειδικευμένο συνεργείο ή κατάστημα που πουλάει γνήσια ανταλλακτικά vag, μιας και αυτό δεν φοριέται μόνο στα Α4. Κωδικός :8Κ0201511A

• Like 1