johnas Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 ωραιος φιλε!!!!!εισαι ετοιμος για διακοπες!!!!για πες καμια λεπτομερεια!!!! 1
xristoskor Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (edited) Καλοριζικες Θοδωρη!! Παρα πολυ ωραιο! Απο τις φωτογραφιες φαινονται αρκετα σκουρες..σαν τις διες μου.Μαλλον εβαλες ALU light και συ?? Edited July 7, 2013 by xristoskor 2
konstantinoS3 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Ομορφο!! Καλοριζικες. Το φιμε κανει παντα ωραια αντιθεση στο λευκο. 1
kostas_7 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Και δε μου λες;το παράτησες στον ήλιο για ώρες να δεις τι αποτέλεσμα είχε η τοποθέτηση των μεμβρανών; Φιλαράκι μου καλορίζικες και και τώρα για τις ζάντες 1
PanA4 Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Πανέμορφο Θοδωρή! Καλές διακοπές και φρόντισε να τις χαρείς στο έπακρο!!! 1
Dinos Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Πολυ ωραιο Θοδωρη!! Περα απο την ομορφια, θα εχεις και πιο καλη αποδοση στο κλιμα!! 1
giogio Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Ωραιος ο Θοδωρης!!!Να το χαιρεσε και καλα χλμ να εχεις!!!!Παντως το σαλονι σου μου αρεσει!!!! 1
Theodore Saba Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Ευχαριστώ για τις ευχές και τα σχόλια σας. Κάθε γνώμη και σχόλιο θετικό ή αρνιτικό, είναι δεκτό γιατί πρέπει να ακούγονται όλες τις απόψεις. Στο θέμα μας τώρα... Τοποθετίθηκαν αντηλιακές μεμβράνες της llumar . Αρχικά ήμουν αποφασισμένος να βάλω παντού (εκτός του μπροστινού παρμπριζ) τις llumar alu light (Νο 3) αλλά μου φάνικαν πολύ σκούρες γιατί έκαναν μεγάλη αντίθεση (όχι ότι τώρα δεν υπάρχει) με το λευκό. Έτσι αποφάσισα και έβαλα τις llumar titanium (Νο 2) σε όλα τα πλευρικά κρύσταλα και μόνο στο πίσω παρμπριζ τις lumar alu light. Το αποτέλεσμα άκρως ικανοποιητικό από αισθητικής και πρακτικής πλευράς. Πραγματικά έχει μεγάλη διαφορά τώρα. Δεν καίγεσαι όταν ο ήλιος σε χτυπάει από το πλάι και η καμπίνα είναι αισθητά ποιο δροσερή. Το σπάσιμο πλέον είναι ότι ο ήλιος μπαίνει αποκλειστικά από το μπροστινό παρμπρίζ, όπου δια νόμου απαγορεύεται η τοποθέτιση ακόμα και της ποιο διάφανης μεμβράνης (έτσι λένε τουλάχιστον). Χαρτί πιστοποιήσης για κτέο και τροχαία κανονικά... Εγγύηηση εφ'όρου ζωής... Κόστος 140 ευρώ και 3.5 ώρες εργασίας και υπομονής... Value for money = 100% !!! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα ως αισθητική και χρηστική αλλαγή για τους επιβαίνονττες και το αυτοκήνητο ! 2
Moican Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Πολύ όμορφο, να το χαίρεσαι. Κι επειδή πιό πίσω διάβασα για μελλοντικές αναβαθμίσεις, πρώτα ζάντες και μετά φρένα, αφού θα πας σε μεγαλύτερες ή μαζί, αλλά όχι το ανάποδο. 1
kostas_7 Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Πραγματικά πολύ όμορφο αλλά το δικό μου έγινε καλύτερο χαχαχαχαχα Θοδωρή σ' ευχαριστώ (για τη πληροφορία) γιατί η κίνηση αυτή είναι πραγματικά σωστή λόγω ήλιου και κατά δεύτερον για τη πολύ καλή τιμή των 140 ευρώ μόνο. 1
G_KAR Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Καλησπέρα και καλορίζικες. Σκέφτομαι να βάλω και γώ προσανατολιζόμενος σε 3M CR 70. Μετά από το ψάξιμο που έκανα, κόβουν το περισσότερο % σε IR ακτινοβολία και αφήνουν 69% του ορατού φωτός και επίσης μπλοκάρουν 99,9% UV σε σχέση με τις άλλες 3Μ. Όμως με προβληματίζει ότι τα μαμά τζάμια έχουν ήδη αφήσει το ~80-85% του φωτός και με το 69% από πάνω θα πάω σε ~60% φωτοδιαπερατότητα. Ο νόμος όμως λέει για μίνιμουμ 70% στα πλαινά εμπρός. Για την ποιότητά τους μακροχρόνια δε ξέρω. Είχα παλιά Llumar σε XANTIA '93 και βγήκαν ΟΚ.
S3-Nick Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Επίσης μπορείς να στείλεις με ενα pm που τις έβαλες σε τόσο καλή τιμή?
K.A.R.R. Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 (edited) Τοποθετίθηκαν αντηλιακές μεμβράνες της llumar . Αρχικά ήμουν αποφασισμένος να βάλω παντού (εκτός του μπροστινού παρμπριζ) τις llumar alu light (Νο 3) αλλά μου φάνικαν πολύ σκούρες γιατί έκαναν μεγάλη αντίθεση (όχι ότι τώρα δεν υπάρχει) με το λευκό. Έτσι αποφάσισα και έβαλα τις llumar titanium (Νο 2) σε όλα τα πλευρικά κρύσταλα και μόνο στο πίσω παρμπριζ τις lumar alu light. Χαρτί πιστοποιήσης για κτέο και τροχαία κανονικά... Εγγύηηση εφ'όρου ζωής... Κόστος 140 ευρώ και 3.5 ώρες εργασίας και υπομονής... Value for money = 100% !!! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα ως αισθητική και χρηστική αλλαγή για τους επιβαίνονττες και το αυτοκήνητο ! Πολύ ωραίο Theodore!! μέσα το μπορντό πάντα εντυπωσιάζει! θέλει και μια ζαντούλα 18' για να δείξει πιο άγριο! Μεγιά και καλορίζικο τις μεμβράνες!! Έβαλα πέρσι τον Απρίλιο του 2013 θωρακισμένες μεμβράνες llumar Anti-Terror Medium Classic Safety 35 κοστίζαν ακριβά 500 ευρώ αλλά επειδή είχα απλές llumar επάνω υπήρχε προσφορά και τις πήρα στα 319 ευρώ οπότε δεν το σκέφτηκα καν. Και όπως έγραψες τις συνιστώ ανεπιφύλακτα ανεξαρτήτος αν είναι απλή ή θωρακισμένη llumar. http://llumar.gr/car/anti-terror Edited May 24, 2014 by K.A.R.R. 1
S3-Nick Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Εμενα πάντως στο παλιό αμάξι είχα τις κλασσικές αντηλιακές Llumar (οχι anti-terror) και σε μια περίπτωση όπου έπεσε τούβλο στο πίσω παρπριζ ενω έγινε θρύψαλα δεν έφυγε ούτε ένα κομματάκι γυαλιού και στην συνέχεια στην car-glass που πήγα να μου το αλλάξουν το έβγαλαν μονοκόμματο μιας και δεν κόβονταν...σκεφτείτε οτι αυτο μου συνέβη στο Πήλιο και στην συνέχεια οδηγησα αρκετά km στην εθνικη χωρις να γίνει το παραμικρό! Απο αυτο και μόνο πιστεύω οτι καιμε την απλή είμαστε αρκετά καλυμμένοι σε περίπτωση θράυσης κρυστάλλου, είτε σε ατύχημα, είτε σε πιθανη εγκληματική ενέργεια! 1
K.A.R.R. Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 ναι μην το συζητάς καν! η ασφάλεια είναι το παν, προετοιμάζεσαι μην σου τύχη χτύπα ξύλο κάτι, πάντα θα βάζουμε μεμβράνες!
Theodore Saba Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 (edited) Πολύ ωραίο Theodore!! μέσα το μπορντό πάντα εντυπωσιάζει! θέλει και μια ζαντούλα 18' για να δείξει πιο άγριο! Μεγιά και καλορίζικο τις μεμβράνες!! Έβαλα πέρσι τον Απρίλιο του 2013 θωρακισμένες μεμβράνες llumar Anti-Terror Medium Classic Safety 35 κοστίζαν ακριβά 500 ευρώ αλλά επειδή είχα απλές llumar επάνω υπήρχε προσφορά και τις πήρα στα 319 ευρώ οπότε δεν το σκέφτηκα καν. Και όπως έγραψες τις συνιστώ ανεπιφύλακτα ανεξαρτήτος αν είναι απλή ή θωρακισμένη llumar. http://llumar.gr/car/anti-terror Ευχαριστώ να σαι καλά. Ναι τη θέλει τη ζαντούλα του, αλλά σιγά σιγά θα γίνουν όλα....... Πάντως οι μεμβράνες αξίζουν 100% ειδικά αν ταξιδεύεις πολύ όπως εγώ. Απόλυτη προστασία από τον ήλιο και όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα, αν και έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Edited May 26, 2014 by Theodore Saba 1
S3-Nick Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Οντως οι μεμβρανες ειναι ολα τα λεφτα...και το αμαξι σου ομως ειναι κουκλα!! 1
Theodore Saba Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 (edited) Mετά από 56000km με τα πολύ καλά εργοστασιακά continental premium contact 2, ήρθε η ώρα για καινούργια παπούτσια. Υπήρχε ένα θεματάκι όμως. Τα continental sport contact 5 ή όποια σπορ σειρά όπως τα michelin pilot sport 3 που ήταν η εναλλακτική μου, δεν έβγαιναν σε διάσταση 225-55-16. Ένας λόγος αυτός, δεύτερος ότι με τη διάσταση 225-55-16 το αυτοκίνητο χάνει πολύ σε εμφάνιση , τρίτος αυτή η διάσταση με κόστος γύρω στα 600 ευρώ δεν τη λες και φθηνή, βρήκα μια τετράδα 17'' ζάντες από Α5 σε τσάμπα τιμή και μαζί με μια φρέσκια τετράδα continental sport contact 5 σε διάσταση 235-45-17, ιδού το αποτέλεσμα Αυτές οι ζάντες του Α5 έχουν offset 28 με αποτέλεσμα να βγαίνουν ποιο έξω και να γεμίζουν πολύ καλύτερα τους τεράστιους θόλους. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο απ΄ότι περίμενα Edited January 28, 2015 by Theodore Saba 8
kalatzos Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Καλορίζικες. Καλύτερα που πήγες στις 17άρες. Τα 16άρια όντως δεν ήταν συμφέρον. Με 600 ευρώ παίρνεις 18άρια λάστιχα όχι 16άρια. 1
kostas_7 Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Mετά από 56000km με τα πολύ καλά εργοστασιακά continental premium contact 2, ήρθε η ώρα για καινούργια παπούτσια. Υπήρχε ένα θεματάκι όμως. Τα continental sport contact 5 ή όποια σπορ σειρά όπως τα michelin pilot sport 3 που ήταν η εναλλακτική μου, δεν έβγαιναν σε διάσταση 225-55-16. Ένας λόγος αυτός, δεύτερος ότι με τη διάσταση 225-55-16 το αυτοκίνητο χάνει πολύ σε εμφάνιση 2015-01-28 15.39.27.jpg , τρίτος αυτή η διάσταση με κόστος γύρω στα 600 ευρώ δεν τη λες και φθηνή, βρήκα μια τετράδα 17'' ζάντες από Α5 σε τσάμπα τιμή 2015-01-28 15.41.33.jpg και μαζί με μια φρέσκια τετράδα continental sport contact 5 σε διάσταση 235-45-17, ιδού το αποτέλεσμα 2015-01-28 16.12.27.jpg 2015-01-28 16.12.47.jpg Αυτές οι ζάντες του Α5 έχουν offset 28 με αποτέλεσμα να βγαίνουν ποιο έξω και να γεμίζουν πολύ καλύτερα τους τεράστιους θόλους. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο απ΄ότι περίμενα Ωραια η ζαντα αλλα πιο ωραιος ο τυπος στη τελευταια φωτο Καλοφορετα και καλοταξιδα τα νεα σου πατουμενα Θοδωρη 1
Kavouras Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 (edited) Mετά από 56000km με τα πολύ καλά εργοστασιακά continental premium contact 2, ήρθε η ώρα για καινούργια παπούτσια. Υπήρχε ένα θεματάκι όμως. Τα continental sport contact 5 ή όποια σπορ σειρά όπως τα michelin pilot sport 3 που ήταν η εναλλακτική μου, δεν έβγαιναν σε διάσταση 225-55-16. Ένας λόγος αυτός, δεύτερος ότι με τη διάσταση 225-55-16 το αυτοκίνητο χάνει πολύ σε εμφάνιση 2015-01-28 15.39.27.jpg , τρίτος αυτή η διάσταση με κόστος γύρω στα 600 ευρώ δεν τη λες και φθηνή, βρήκα μια τετράδα 17'' ζάντες από Α5 σε τσάμπα τιμή 2015-01-28 15.41.33.jpg και μαζί με μια φρέσκια τετράδα continental sport contact 5 σε διάσταση 235-45-17, ιδού το αποτέλεσμα 2015-01-28 16.12.27.jpg 2015-01-28 16.12.47.jpg Αυτές οι ζάντες του Α5 έχουν offset 28 με αποτέλεσμα να βγαίνουν ποιο έξω και να γεμίζουν πολύ καλύτερα τους τεράστιους θόλους. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο απ΄ότι περίμενα Παντου πια αυτος ο Κώστας;;;;; Πανταχού παρων;;; (Πρόσεξε κωστα μην γραψεις "και τα παντα πλήρων!" Χαχαχαχα) Θοδωρη, Πολυ ωραια αναβαθμιση και στην κατάλληλη στιγμη (αλλαγη ελαστικων). Έδειξε το αμαξι! Αληθεια... Οφσετ εχεις το ιδιο με τα Α5; Edited January 28, 2015 by Kavouras 2
Theodore Saba Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 καλοριζικες Θοδωρε... Ευχαριστώ ! Καλορίζικες. Καλύτερα που πήγες στις 17άρες. Τα 16άρια όντως δεν ήταν συμφέρον. Με 600 ευρώ παίρνεις 18άρια λάστιχα όχι 16άρια. Ευχαριστώ ! Ωραια η ζαντα αλλα πιο ωραιος ο τυπος στη τελευταια φωτο Καλοφορετα και καλοταξιδα τα νεα σου πατουμενα Θοδωρη Ευχαριστώ φίλε ! Ναι όπως και να το κάνεις η παρουσία σου κλέβει τις εντυπώσεις ! 1
Recommended Posts