Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ωραίος φίλε! Να το ευχαριστηθείς όσο δεν πάει!!! Μάλλον παίρνω σειρά από το νέο έτος.

(18αρι στα 160)

• Like 2
Posted

Αφού ενέδωσε και ο τελευταίος των απρογραμμάτιστων, μάλλον πλησιάζει τελικά η συντέλεια!

:chair:  :chair:

Καλορίζικο το νέο σου αυτοκίνητο Θοδωρή!!!

Τώρα θα σταματήσεις να καις απλά βενζίνη και θα αρχίσεις να ευχαριστιέσαι την κάθε σταγόνα. Να το χαρείς όσο δεν πάει και προσεκτικά γιατί τώρα μαζεύεις (πολλά) χιλιόμετρα για πλάκα! 

Μετανοείτε !!!! sacerdote.gif

χαχαχαχααχαχααχα.............πραγματικά φίλε περίμενα το σχόλιο σου... :sHa_hehe:

Ε μα είμαι ανεκδιήγητος...............Τσάμπα 6 χρόνια και 74500 κμ ......έπρεπε να το είχα κάνει μαζί με την αγορά....

Ελπίζω να μπορώ να πάω και οικονομικά, γιατί σήμερα με τα logαρίσματα είδα αμέσως μετά κάτι 21,5 μέση κατανάλωση και αρρώστησα.... :sSic_fever:

Όμως χαλάλι φίλε, αξίζει ! Πραγματικά σήμερα ένιωσα ότι οδηγώ turbo..... 

Θέλω να δω σε ταξίδι πως θα πάει. Εκεί θα δείξει όλες του τις αρετές.... :crazy:

• Like 5
Posted

Καλά χιλιόμετρα τέκνο μου...

Τώρα που έχεις πια "άλλο αυτοκίνητο" θα σε δούμε επιτέλους καμιά φορά στην έδρα?????????????

• Like 3
Posted

χαχαχα ....Ευχαριστώ πάτερ..... Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος.........θα γίνει και αυτό.

Δυστυχώς μας χωρίζουν κάποια δύσκολα χιλιόμετρα και αρκετά ευρώπουλα .... :(

Ανεβαίνω Αθήνα για κάποια δουλειές, αλλά δυστυχώς είναι ταξίδια με αναγκαστική στάση μόνο για καφέ και κ@τ.....μ@... :sHa_sarcasticlol:  Θυμάσαι τα είχαμε πει... 

@ Σημείωση, έχω έρθει δύο φορές στην έδρα, αλλά δεν ήσουν εκεί....  :P

• Like 1
Posted

@ Σημείωση, έχω έρθει δύο φορές στην έδρα, αλλά δεν ήσουν εκεί....  :P

Πριν το 2013 λες??

:chair:

Posted

δηλαδη τωρα σοβαρα

ειναι δυνατον να ηταν 120 αλογα ?

τι πιεση δουλευε πριν?

0?

Posted (edited)

πλακιτσα?

0,1 μπαρ w/g εχει?

τεσπα

οπως και να εχει ......γ@μ@τ# αποτελεσμα

220 ειναι ΝΤΖΑΜΙ για ενα προγραμμα

Edited by nasosGT
  • Like 1
Posted (edited)

Στο δικό μου εργοστασιακά κρατούσε 0.27 εάν θυμάμαι καλά, μπορεί και λιγο λιγότερο.

Τα 120αρια πως να τα κρατήσουν αλλιώς χαμηλά;

Με wg και παλμό Ν75

Edited by Dikonou
  • Like 1
Posted

Μετανοείτε !!!! sacerdote.gif

χαχαχαχααχαχααχα.............πραγματικά φίλε περίμενα το σχόλιο σου... :sHa_hehe:

Ε μα είμαι ανεκδιήγητος...............Τσάμπα 6 χρόνια και 74500 κμ ......έπρεπε να το είχα κάνει μαζί με την αγορά....

Ελπίζω να μπορώ να πάω και οικονομικά, γιατί σήμερα με τα logαρίσματα είδα αμέσως μετά κάτι 21,5 μέση κατανάλωση και αρρώστησα.... :sSic_fever:

Όμως χαλάλι φίλε, αξίζει ! Πραγματικά σήμερα ένιωσα ότι οδηγώ turbo.....

Θέλω να δω σε ταξίδι πως θα πάει. Εκεί θα δείξει όλες του τις αρετές.... :crazy:

Μην αισθάνεσαι περίεργα, εγώ όταν το έβαλα είχα περισσότερα χιλιόμετρα απο εσενα!!

Η πρώτη σοβαρή "βόλτα" που είχα κανει ηταν Αθηνα Σπάρτη Οιτυλο Καλαμάτα Αθηνα..

Μου είχε κανει τρομερή εντύπωση στο δρόμο της επιστροφής, σε μια μεγάλη ανηφόρα που έχετε εκεί κάτω πριν απο ένα τούνελ, ο τρόπος και ο ρυθμός με τον οποίο συνέχιζε να ανεβάζει χιλιόμετρα. Ήμουν με 170 και έφτασα στην κορυφή της ανηφόρας με περιπου 220.... Ασύλληπτο γεγονός για την oem κατάσταση του αυτοκινήτου...

Πληρώνεται σε καύσιμο μεν, αλλα δεν το έχω μετανιώσει ιδιαίτερα...

• Like 1
Posted

δηλαδη τωρα σοβαρα

ειναι δυνατον να ηταν 120 αλογα ?

τι πιεση δουλευε πριν?

0?

Δεν ξέρω να στο αναλύσω με τεχνικούς όρους, αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι, ότι ήταν σχεδόν σαν ένα καλό ατμοσφαιρικό.... Άρπαζε μέχρι τις 3500-4000 και μετά ξεφούσκωνε και ανέβαζε σιγά σιγά σαν να ήταν ατμόσφαιρα... 

Posted

....και μιας και βρήκα και λίγο χρόνο, του άλλαξα και τα φώτα...

IMG_20161222_105425.jpgIMG_20161222_105347.jpgIMG_20161222_111044.jpg

Το αποτέλεσμα είναι η μέρα με την νύχτα... :sSc_eek:

σειρά έχουν ντουλαπάκι, πόρτες και φωτισμός στα πόδια, όταν βρεθεί η ευκαιρία. 

• Like 3
Posted

Καλές βόλτες φίλε!! Απροβληματιστο να είναι πάντα και να σου δίνει μόνο χαρές!!

• Like 1
Posted

Με γειες Θοδωρή! Φρόντιζε να έχεις καθαρό φίλτρο στο φιλτροκούτι σου - κατά το δυνατόν, ή βάλε ένα panel K&N να αναπνεύσει λίγο καλύτερα ;)

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Καλορίζικο Θοδωρή.....

Μάλλον το τελευταίο A4 που δεν είχε πρόγραμμα.....καλά χλμ.

Άμα αρχίσεις και τα πατήματα θα αλλάξουμε πλανήτη..! :sHa_hehe:

• Like 2
Posted

Με γειες Θοδωρή! Φρόντιζε να έχεις καθαρό φίλτρο στο φιλτροκούτι σου - κατά το δυνατόν, ή βάλε ένα panel K&N να αναπνεύσει λίγο καλύτερα ;)

Δημήτρης

Ευχαριστώ Δημήτρη. Ναι το έχω υπόψη μου αυτό που λες και γιαυτό το πρόγραμμα μπήκε μετά από service.Ανεξαρτητα από τα κμ, το φίλτρο το αλλαζω τακτικά από τότε που είδα τι είχε μαζέψει μέσα σε ένα χρόνο. Πόσο μάλλον αν το κρατήσει κάποιος 2 χρόνια ή 30000κμ που λέει το βιβλίο.

Posted

Καλορίζικο Θοδωρή.....

Μάλλον το τελευταίο A4 που δεν είχε πρόγραμμα.....καλά χλμ.

Άμα αρχίσεις και τα πατήματα θα αλλάξουμε πλανήτη..! :sHa_hehe:

Χαχαχαχαχαχαχαχα Ευχαριστώ Νάσο! Τίποτα δεν είναι απίθανο..... Στο δρόμο όλο και κάτι μπορεί να παίξει...
Posted

Στειλε αν θελεις τιμη σε πμ για το προγραμμα...

Το κακο με το δικο μου ειναι οτι το πηρα με 82Κ κλμ μεταχειρισμενο και απο οτι καταλαβα καιει λαδι... Τωρα θελω να το

παω για σερβις (προχθες εκλεισα ενα χρονο με το Audi) και να τους πω να τα ελεγξουν ολα να δω σε τι κατασταση ειναι.

Μακαρι να το χαρεις οσο δε παει γιατι και εγω με 120 ειμαι και ωρες-ωρες μετανοιωνω που εδωσα το Scirocco...

Σιγουρα η διαφορα με πριν θα ειναι παραπανω ορατη στο ποδι σου και οχι μονο !!

• Like 1
Posted

Άλλο αυτοκίνητο το scirocco και άλλο το Α4. Άλλο βάρος, άλλο κιβώτιο κτλ.... Πάντως αν θες το κάτι παραπάνω, αξίζει να βάλεις ένα πρόγραμμα. Τα 120 άλογα αδικούν αυτό το αυτοκίνητο. 

• Like 2