Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Να σαι καλα Γιώργο,

Σας ευχαριστω όλους παιδιά, θα έρθουν και άλλες φωτό το Σκ μόλις συνδέθω απο υπολογιστή.

Η αλήθεια ειναι πως το εψαχνα καιρό, κυρίως επειδη ΔΕΝ ήθελα καθόλου θόρυβο.

Τελικά καταφέραμε ο θόρυβος να παραμείνει στα εργοστασιακό επίπεδα με μια ανεπαισθητη αύξηση πάνω απο τις 5.000 στροφές που μάλλον ε(ρε)θιστικη ειναι παρά ενοχλητική.

Και σε εμφάνιση αποφάσισα να επιμεινω στο oem look, ενώ μέχρι τελευταία στιγμή έπαιζα ανάμεσα σε τετραμπουκο και διπλό οβαλ στυλ rs5.

Edited by ianos
  • Like 1
Posted

Τουμπανο!!!!Μην σου πω οτι ετσι επρεπε να βγαινει εργοστασιακα το Β8,οπως στο Β7.Με εξατμιση διπλη,οχι με μονη!

Posted

Μπράβο Γιάννη, όπως σε όλες σου τις επιλογές πολύ καλό αποτέλεσμα!

Μας άφησες να ασχολούμαστε με τους γάντζους για το πορτ παγκάζ και εσύ έβαλες εξατμίσεις. :hehe:

Για δώσε παραπάνω λεπτομέρειες. Που και πόσο?

Μόνο τα τελικά έβαλες ή και το μεσαίο?

Άσχετο… Το πρόβλημα με τα misfire έχει λυθεί?

Έχει φτάσει η ώρα σου να δυναμώσεις λίγο..

Posted

Ακομα να μας πεις πληροφοριες.................Απαραδεχτος  :chair:

Posted

Φιλαρακι προχθές την έβαλα σήμερα έβγαλα φωτό!!

αυτά έχει όταν έχεις μέλος στη γειτονιά σου... :sSig_busted:  :sHa_hehe:

Πάντως μου έκανε πολύ μεγάλη θετική εντύπωση. Τα πρώτα seconds σταμάτησα με το εταιρικό με τη σκέψη "ω ρε τι τούμπανο Α4 είναι αυτό στην περιοχή και δεν το έχω πάρει χαμπάρι"... :sHa_hehe:

Πραγματικά (για τα γούστα μου τουλάχιστον) ο κώλος του είναι υπέροχος! Προσωπικά μου φαίνεται ότι έτσι έπρεπε να βγαίνει από το εργοστάσιο ρε παιδί μου!!!

• Like 1
Posted

Ακομα να μας πεις πληροφοριες.................Απαραδεχτος :chair:

Ξηλωθηκε τελικό καζανακι, μπήκαν 2 νεα αριστερά δεξιά, φ45 αν θυμάμαι καλα.

Αποτέλεσμα οπτικά καλο, Ηχητικα όπως το ήθελα θέμα απόδοσης δεν μπορώ να πω με σιγουριά :) .

Επέλεξα Παπαδόπουλο επειδη είχα συνεργαστεί και παλιότερα μαζί του με καλα αποτελέσματα.

Περισσότερες λεπτομέρειες και φωτό σύντομα επειδη έχω πηξει με το f1 in schools

• Like 1
Posted

Ξηλωθηκε τελικό καζανακι, μπήκαν 2 νεα αριστερά δεξιά, φ45 αν θυμάμαι καλα.

Αποτέλεσμα οπτικά καλο, Ηχητικα όπως το ήθελα θέμα απόδοσης δεν μπορώ να πω με σιγουριά :) .

Επέλεξα Παπαδόπουλο επειδη είχα συνεργαστεί και παλιότερα μαζί του με καλα αποτελέσματα.

Περισσότερες λεπτομέρειες και φωτό σύντομα επειδη έχω πηξει με το f1 in schoolsΟ

Oποτε μπορω να σου πω καλοταξιδες τωρα.Ο κωλος ειναι οπως πρεπει!!!!!

• Like 1
Posted

Πραγματικά πολύ όμορφο. Προχθές είδα στην Αργυρούπολη κι ένα 18άρι μαύρο με διαχύτη S4 και φιμέ φανάρια και πραγματικά αλλάζει όλο το look. Μεγάλη παράλειψη της σχεδιαστικής ομάδας η τοποθέτηση της εξάτμισης από την μια μόνο πλευρά.

Να κάνω και μια ερώτηση? Για να μπει ο διαχύτης από S4 θέλει να αλλαχθεί και ο προφυλακτήρας με του S4 ή μπαίνει στον υπάρχοντα προφυλακτήρα?

Posted

Πραγματικά πολύ όμορφο. Προχθές είδα στην Αργυρούπολη κι ένα 18άρι μαύρο με διαχύτη S4 και φιμέ φανάρια και πραγματικά αλλάζει όλο το look. Μεγάλη παράλειψη της σχεδιαστικής ομάδας η τοποθέτηση της εξάτμισης από την μια μόνο πλευρά.

Να κάνω και μια ερώτηση? Για να μπει ο διαχύτης από S4 θέλει να αλλαχθεί και ο προφυλακτήρας με του S4 ή μπαίνει στον υπάρχοντα προφυλακτήρα?

Αυτην τη απορια εχω κι εγω.Ισχυει και για τα Α3?Δηλ.αλλαζεις τον υπαρχον διαχυτη με του S3 π.χ.???

Posted

Γιάννη καλορίζικες!

Άλλαξε τελείως το πίσω μέρος.

Πάρα πολύ ωραίο απότελεσμα.

Αναμένω τη συνέχεια στις βελτιώσεις σου!

Posted

Ευχαριστω πολυ παιδιά,

Ο Προφυλακτηρας χρειάζεται s line

Posted

Αυτην τη απορια εχω κι εγω.Ισχυει και για τα Α3?Δηλ.αλλαζεις τον υπαρχον διαχυτη με του S3 π.χ.???

Για τα Α3 συγκεκριμένα έχει συζητηθεί εδώ!

http://forum.audisportsclub.gr/index.php?/topic/12904-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%89-%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%89-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%81%CE%B1/

Posted (edited)

Ξεκινήσαμε κάπως έτσι

med_gallery_8093_639_161182.jpg

αλλάζουμε προφυλακτήρα και διαχύτη
med_gallery_8093_642_39287.jpg

αλλά κάτι μένει κενό,

Οπότε μετά από καιρό

ανεβαίνουμε στη ράμπα του προκρούστη,
med_gallery_8093_642_1332773.jpg

feel the heat
med_gallery_8093_642_230761.jpg

διαίρει και βασίλευε
med_gallery_8093_642_1270084.jpg

Και το αποτέλεσμα
med_gallery_8093_642_95667.jpg

med_gallery_8093_642_140459.jpg

Edited by ianos
  • Like 7
Posted

Γεια σου Γιαννάκη με τις παρουσιάσεις σου!!! Η επόμενη παρουσίαση πρέπει να είναι δηναμομετριση!!!!!!!!!!!!!

• Like 1
Posted

Καταπληκτικο Γιαννη!! Αλλο αμαξι!! :sSig_goodjob:

• Like 1
Posted

Απλα πολεμικο!! Μεγαλη αλλαγη!

@ Τωρα καταλαβα γιατι μιλουσε ο Καβουρας... :sHa_wink3:

• Like 1
Posted

Γεια σου Γιαννάκη με τις παρουσιάσεις σου!!! Η επόμενη παρουσίαση πρέπει να είναι δηναμομετριση!!!!!!!!!!!!!

Έχω μια αλλα σε μαμά επίπεδο, αν θέλεις ποσταρω! :P

Που θα παει θα έρθει και αυτο σύντομα!!

Posted

Γιάννη keep up the good work! Πανέμορφο απλά και η παρουσίαση τα σπάει. Θέλουμε συνέχεια updates pic by pic παρακαλώ.

Δημήτρης

• Like 2
Posted

Πολύ καλό αποτέλεσμα Γιάννη  !!! Από τα ποιο όμορφα λευκά της παρέας !!! Go on !!!

• Like 1
  • 1 year later...
Posted

Έφτασαν σήμερα στη δουλειά 2 κούτες από DHL. Συνολικά 50 κιλά βάρος και συσκευασμένα μεσα σε άπειρο ναυλον και κομμάτια αφρολέξ βρίσκονταν τα φρένα μου.

345*30, από q5 πανομοιότυπα του s4 και bolt on (ελπίζω).

Περιλαμβάνουν δαγκάνες, τακάκια, δίσκους, κιθάρες και σωληνάκια.

Οι δίσκοι είναι σε καλή κατάσταση, δαγκάνες δεν μπορώ να ξέρω, τακάκια θα δείξει. Σωληνάκια μάλλον θα φτιάξω άλλα.

Και φτάνουμε στο διαταύτα.

Υπάρχει κανένας αξιόπιστος φρενάς ώστε οι επόμενες φωτογραφίες που θα ποστάρω να είναι τοποθετημένα???

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

• Like 2
Posted (edited)

Ξέρω έναν στη Θηβων στην Αγ.Σοφια στον Πειραιά!!!!

Αν σε ενδιαφέρει θα μάθω πλφ και θα σου στείλω!!!

Έχουν βάλει 2 φίλοι μου εκει και μάλιστα τρελή μετατροπή το ένα!!!

Καλοριζικα και καλοφορετα!!!!

Edited by johnas
  • Like 1