ianos Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 Μην τον παραχαϊδεύετε γιατί μας αποφεύγει. Κανόνισε να έρθεις ρε μεγάλε να τα δούμε από κοντά. Μην μας αποφεύγεις - σνομπάρεις! Δημήτρης Καλα, αν με πάρεις επ ώμου θα σου πω εγώ τι θα λες μετα!!! Έχω λίστα με DIY που πρέπει να ολοκληρώσω απο 20 Ιουλίου και μετα. Εώς τοτε απλα επιφυλάσσομαι. Θοδωρη και Λερα ευχαριστω πολυ. Γκρινιάρη επισης ευχαριστω για όλα! 1
Dimitris_Kon Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 (edited) Καλα, αν με πάρεις επ ώμου θα σου πω εγώ τι θα λες μετα!!! Έχω λίστα με DIY που πρέπει να ολοκληρώσω απο 20 Ιουλίου και μετα. Εώς τοτε απλα επιφυλάσσομαι. Θοδωρη και Λερα ευχαριστω πολυ. Γκρινιάρη επισης ευχαριστω για όλα! Για να σε δω. Scripta manent κ. Ιανέ.. Aυτα τα φρενα σε 16αρες μαμα ζαντες χωρανε; Νίκο πολύ δύσκολο φίλε. Δημήτρης Edited July 3, 2014 by Dimitris_Kon 1
ianos Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 Νίκο κι εγώ δύσκολο το βλέπω. Β7 έχεις εσυ η Β8; Αν έχεις b7 ειναι και διαφορετικό το center bore.
Kavouras Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Aυτα τα φρενα σε 16αρες μαμα ζαντες χωρανε;Οχι. Οι δισκοπλακες μονο ειναι 13,5 ιντες. Λαβε υποψη σου οτι οταν λεμε 16αρα ζαντα εννοουμε 16 ιντσες εξωτερικη διαμετρο. Sent using dark force 1
ianos Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 Μπορει κάποιος με ετκα να δει πόσο παχυτερη ειναι η εμπρός αντιστρεπτική του 3.2 sline απο του απλού 1.8 (β8 παντα) ; Ευχαριστω πολυ!!!
Kavouras Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Μπορει κάποιος με ετκα να δει πόσο παχυτερη ειναι η εμπρός αντιστρεπτική του 3.2 sline απο του απλού 1.8 (β8 παντα) ; Ευχαριστω πολυ!!! δεν γράφει διαστάσεις Γιάννη το ΕΤΚΑ. Απλά δίνει κωδικούς. 1
ianos Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 Ευχαριστω Γιώργο (Καβουρα), μπορούμε να δούμε βάσει κωδικού ποια αλλα Α4 φοράνε αυτή του 3.2 sline (πχ 2.0 η ειναι ίδια με αυτή που έχω τώρα) Ναι Γιώργο (georgio) σκέφτομαι να βάλω λιγο παχυτερη.
ChRiS82 Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Ευχαριστω Γιώργο (Καβουρα), μπορούμε να δούμε βάσει κωδικού ποια αλλα Α4 φοράνε αυτή του 3.2 sline (πχ 2.0 η ειναι ίδια με αυτή που έχω τώρα) Ναι Γιώργο (georgio) σκέφτομαι να βάλω λιγο παχυτερη. Φιλαρακι πολυ ανησυχο σε βλεπω και αρχιζω να φοβαμαι :-D 1
georgio3gr Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Αν θες την γνωμη μου μην αλλαξεις αντιστρεπτικη μπροστα... Το μονο που θα καταφερεις ειναι να αυξησεις τις υποστροφικες τασεις του αυτοκινητου... Αντ'αυτου, αν δεν σε ικανοποιει η υπαρχουσα, ψαξε πισω για παχυτερη αντιστρεπτικη απο του ambition που, αν ειδα καλα, φορας... 2
ianos Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 Γιώργο όντως πισω φοράω απο ambition και επειδη μου άρεσε η μεταβολή που είδα, σκέφτηκα να βάλω ολόκληρο το set εμπρός πισω
Kavouras Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Ευχαριστω Γιώργο (Καβουρα), μπορούμε να δούμε βάσει κωδικού ποια αλλα Α4 φοράνε αυτή του 3.2 sline (πχ 2.0 η ειναι ίδια με αυτή που έχω τώρα) Ναι Γιώργο (georgio) σκέφτομαι να βάλω λιγο παχυτερη. Ασε μου λιγο χρονο να το κοιταξω. Θα σου στειλω πμ αυριο. Sent using dark force 1
georgio3gr Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Σκέψου ότι αν βάλεις μπροστά θα εχεις πάλι την συμπεριφορα του αυτοκινήτου που είχες πριν βάλεις την πίσω. 2
ianos Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 Σκέψου ότι αν βάλεις μπροστά θα εχεις πάλι την συμπεριφορα του αυτοκινήτου που είχες πριν βάλεις την πίσω. Με μικρότερες κλίσεις υποθέτω όμως...
ianos Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 Φιλαρακι πολυ ανησυχο σε βλεπω και αρχιζω να φοβαμαι :-D Κακώς!!! Απλα είπα κι εγώ να του δώσω λίγη περισσότερη προσοχή μωρε!!
georgio3gr Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Οι αντιστρεπτικες μειώνουν ή αυξανουν την στρεπτικη ακαμψία του αμαξώματος. Όταν σε ένα αυτοκίνητο υποστροφικο βάζεις πίσω αντιστρεπτικη μεγαλυτερη, αυξάνεις την ακαμψία πίσω και μειώνεις την υποστροφη. Αν βάλεις μπροστά, στην ουσία στις στροφές η ακαμψια της μούρης του αυτοκινήτου είναι μεγαλύτερη και αντί να δώσεις περιθώρια στο σασί να στρεβλωσει εσύ το αναγκάζεις να δώσει περιθώρια στρεβλωσης μόνο στα λάστιχα. Ειδικά σε μπροστοβαρο θα γλιστράει η μούρη πολύ πιο εύκολα. Αυτή είναι η δική μου άποψη, δεν ξέρω ομως κατά πόσο σε έδωσα να καταλάβεις... 2
Dimitris_Kon Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Καλά σου λένε Γιάννη. Βάλε ανάρτηση σωστή πρώτα και μετά άλλαξε αντιστρεπτική μπροστά. Αλλιώς δεν έχει νόημα. Δημήτρης 3
Theodore Saba Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Γιάννη τα δικά μας δεν φοράνε ίδιες αντιστρεπτικές με τα ambition ? Έχεις αλλάξει την πίσω αν κατάλαβα καλά?
ianos Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 (edited) Οχι θοδωρη οι αντιστρεπτικές των ambition ειναι νομίζω 3-4mm παχυτερες.Ναι εγώ έχω αλλάξει την πισω! Edited December 2, 2014 by ianos
Kavouras Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Λοιπόν, να βγάλουμε τις "παρανοήσεις" των αντιστρεπτικών. Οι αντιστρεπτικές δουλεύουν αφού "τερματίσει" η ανάρτηση, βοηθώντας την ακαμψία του οχήματος σε απότομες εναλλαγές πορείας. Η σωστή κίνηση είναι αλλαγή ανάρτησης ΚΑΙ αλλαγή αντιστρεπτικών. Αν το budget δεν επαρκεί για να αλλαχτούν και τα 2, προτείνεται (για πιο άμεσο αποτέλεσμα για τα χρήματα που θα δώσεις), να αλλαχτεί η ανάρτηση. Τέλος, αν τα χρήματα που θα δώσεις για νέο σετ αμορτισέρ-ελατήρια ΣΥΝ τις αντιστρεπτικές, τα δώσεις μόνο για ένα σετ αμορτισέρ-ελατήρια, μπορείς να πάρεις μία PSS10 ή KW variant3 και να κάνει παπάδες το αμάξι... ΥΓ: κατά τη γνώμη μου πάντα.... ΥΓ2: Γιάννη, έχω δανείσει το flash-άκι μου στον αδερφό μου (που έχει μέσα το ετκα) και θα το κοιτάξω μέσα στη βδομάδα. 1
ianos Posted August 16, 2014 Author Posted August 16, 2014 Συνεχίζοντας την αναζήτησή και έχοντας πλέον σκεφτεί πως οτιδήποτε και αν κάνω με το θέμα του mirroring που ανοιξαμε εδω http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/18854-iphone-mirroring/ θα χρειαστεί η κατάλληλη συσκευή που θα τη διασυνδέει με το concert, φτάνουμε στο θέμα ποια θα ειναι αυτή η συσκευή. 1η επιλογή το xcarlink, http://m.ebay.co.uk/itm/121392222168?nav=SEARCH γνωστό σε αρκετούς με αρκετές επιλογές και θύρες εισόδου εξόδου 2η επιλογή (στην οποία κλίνω και περισσότερο) αυτή που εκτός όσων προσφέρει το xcarlink δίνει και δυνατότητα χειρισμού μεσω αφής. http://m.ebay.co.uk/itm/290373394179?cmd=VI_SPR&gxo=true Η διαφορα στην τιμη ειναι μικρή και δικαιολογείται απο το επιπλεον touchscreen. Σε θέματα εισόδου εξόδου και δυνατοτήτων οι πιο ψαγμένοι βλέπετε κάτι πιο ουσιαστικό στη μια ή την άλλη λυση;; 1
ianos Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 (edited) Επιστρέφοντας στο θέμα του αυτοκινήτου μου μετά από καιρό: Οργασμός παραλαβών 1. dongle για mirroring κινητού. Συνδέεται μέσω wifi με το κινητό και καταλήγει σε hdmi. Δουλεύει κανονικά κάνοντας mirroring την οθόνη του κινητού σε τηλεόραση. 2. hdmi to avi. Λαμβάνει σήμα από το hdmi και το μετατρέπει σε avi. 3. ami to avi. Παίρνει το σήμα από το avi και το στέλνει στο concert. 4. "αρσενικοί" μετατροπείς για σύνδεση ΑΜΙ με HDMI2AVi. 5. Ολοκληρωμένο το πακέτο Απομένει να λύσω για άλλη μια φορά την κονσόλα και να δω αν συνεργάζεται ως έχει με concert ή αν θα χρειαστώ και κάποια επιπλέον συσκευή τύπου xcarlink για να παίξει. 6. gps tracker είχα στο προηγούμενο είπα μετά από μερικά χρόνια να βάλω και στο audi. To tracker το είχα καιρό, πρόσφατα ήρθε και το καλώδιο για μόνιμη τροφοδοσία ρεύματος. Βάζεις μέσα κάρτα sim και παίρνοντας τηλέφωνο σου στέλνει sms με συντεταγμένες, ειδοποιεί με sms όταν κινείται το αυτοκίνητο και άλλα πολλά. 7. φως για το ντουλαπάκι του συνοδηγού. Το πιο πιθανό από όλα τα παραπάνω να δουλέψει plug and play. Μόλις χαλαρώσουμε λίγο από το ΛΑΕΚ θα ακολουθήσουν και αναλυτικά DIY! Δημήτρη τι ώρα θα είσαι εδρα είπαμε αύριο??? Edited December 2, 2014 by ianos 3
Dimitris_Kon Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Καλορίζικα Γιάννη! Αύριο θα είμαι έδρα, αλλά μόλις θυμήθηκα έχω ρεπό Δημήτρης 2
Recommended Posts