Jump to content

Recommended Posts

Posted

Όντως είναι ζόρικη η ΙΗΙ.

Υπάρχει προγραμματιστής που προτιμούσε να βάλει ο πελάτης k04 αντί για ΙΗΙ. Του ερχόταν πιο εύκολη στον προγραμματισμό!

Και τελικα ο πελατης εβαλε ΙΗΙ και αλλαξε προγραμματιστη :sHa_hehe:

• Like 4
Posted

Λευτεράκο, άντε να βγάλεις το $#$^αυτοκίνητό του με την DSLR σου, γιατί αν περιμένουμε από το κινητό του το motorolla... κλάφτα..

Δημήτρης

• Like 2
Posted (edited)

ωραιος στεφανε να σε γερος και να το χαιρεσαι φιλε ειναι τουμπανο το ττ και μοιραζει και πολυ πονο απο οτι μου εχεις πει

Edited by tasossline
Posted

Μοίραζε Τάσο! Έχω αποσυρθεί πλέον. :sHa_hehe:

Έχω άξιους συνεχιστές όμως!

• 5 weeks later...
Posted (edited)

Παρακαλώ για την επιείκειά σας... 

Στην πραγματικότητα είναι πολύ ισχυρότερα από όσο δείχνουν οι φωτογραφίες.

x9emf.jpg

2cwsgh1.jpg

2vio2m9.jpg

211rk45.jpg

334ofw1.jpg

Edited by stef80
  • Like 3
Posted

Θα βάλω και ένα κυκλωματάκι που όταν θα ανάβω τα κανονικά φώτα το βράδυ, τα led θα πέφτουν στη μισή ένταση, όπως λειτουργούν και τα εργοστασιακά.

Posted

Τι γίνεται ο Στέφανος φωτογραφίες???? Χάλασε ο κόσμος τελευταία.... :sHa_hehe:

Δημήτρης

Posted

ωραίο αποτέλεσμα Στέφανε!!! Μπράβο!!! :)

Και μία τεχνική ερώτηση: Ανάβουν κατά επιλογή (με διακόπτη από μέσα) ή μόνιμα?

Posted

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Δημήτρη, η κακία θα σου μείνει. :sHa_hehe:

Γιώργο, για την ώρα απλά τα σύνδεσα στους πόλους να δω πως φαίνονται, αλλά θα ανάβουν αυτόματα και θα χαμηλώνουν όταν ανάβουν τα κανονικά φώτα.

• Like 2
Posted

Στεφανε πολυ καλο αποτελεσμα... Αν θελεις, εχω το ρελεδακι που κανει αυτη την δουλεια αχρησιμοποιητο... Κανονιζουμε καποια στιγμη που θα κατεβω Θεσσαλονικη να το παρω μαζι μου και να στο δωσω... Ουτως ή αλλως δεν το χρειαζομαι...

Posted

Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά δε με πρόλαβες και το παρήγγειλα από το ebay.

Βρισκόμαστε όμως και χωρίς ρελέ.

• Like 1
Posted

Οκ, σου στελνω το κιν μου με pm, στειλε μου κι εσυ το δικο σου και κανονιζουμε να βρεθουμε οταν κατεβω...

Posted

Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά δε με πρόλαβες και το παρήγγειλα από το ebay.

Βρισκόμαστε όμως και χωρίς ρελέ.

Α ενταξει αφου κανονιζει κ συναντηση ο Στεφανος σιγουρα χαλασε ο κοσμος :sHa_sarcasticlol::new_iloveyou:

Posted

Στέφανε είναι πολύ όμορφα!! Καλορίζικα!

Μια παρατήρηση - ερώτηση τεχνική.! Εγώ είχα βάλει τα phillips, και με το που τα σύνδεσα με γραμμή (δοκιμαστικά με 12V σε direct γραμμή όπως του αναπτήρα), η συμπεριφορά τους ήταν on-off αυτόματα..! όπως τα daylight.

*Επειδή έχω μαμά daylight, δεν είχαν συνδεθεί μαζί για να ακολουθούν την λειτουργία τους.

Posted

Στέφανε είναι πολύ όμορφα!! Καλορίζικα!

Μια παρατήρηση - ερώτηση τεχνική.! Εγώ είχα βάλει τα phillips, και με το που τα σύνδεσα με γραμμή (δοκιμαστικά με 12V σε direct γραμμή όπως του αναπτήρα), η συμπεριφορά τους ήταν on-off αυτόματα..! όπως τα daylight.

*Επειδή έχω μαμά daylight, δεν είχαν συνδεθεί μαζί για να ακολουθούν την λειτουργία τους.

Ντίνο μάλλον δε θυμάσαι ότι το κιτ είχε 3 καλώδια (ένα για παροχή ρεύματος μόλις γυρίσεις το κλειδί στη θέση injection, ένα για γείωση και ένα καλώδιο που παίρνει ρεύμα μόλις ανάψουν τα φώτα).

Posted

Σίγουρα δεν θυμάμαι... αλλά πρέπει να είχε δυο! Αυτά ανάβουν με το ξεκλείδωμα του συναγερμού (5sec και μετά off) και με το κλείδωμα του συναγερμού το ίδιο. Δεν έκανα κάτι με τον διακόπτη. Στο λέω γιατί είχα βάλει μόνο (+ -) πρόχειρα. Πιστεύω ότι υπάρχει ρελε μέσα που επηρεάζεται από την μεταβολή της τάσης. ??

Posted

Dino, είναι όπως το λέει ο Γιώργος. Έχει δύο καλώδια για να πάρεις τάση και γείωση και ένα τρίτο που θα συνδεθεί ώστε να τα σβήνει όταν ανάβουν τα κανονικά.

Επειδή όμως εγώ δε θέλω να σβήνουν αλλά να χαμηλώνουν θα βάλω ένα έξτρα κυκλωματάκι.

Posted

Α ενταξει αφου κανονιζει κ συναντηση ο Στεφανος σιγουρα χαλασε ο κοσμος :sHa_sarcasticlol::new_iloveyou:

Άσε ρε που έχεις και παράπονα!

Posted

Είδες Λευτεράκο, τα λέω εγώ :sHa_hehe:

Δημήτρης